Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co ty (pipi)sz xD może jeszcze powiedz że na kartki PS4 sprzedawali.

Ja zamówiłem w Euro Agd i w dzień premiery mogłem sobie odebrać, mogłem też wziąć kuriera. Z nikim się nie byłem o nic.

Hhaha, teraz będą wmawiać, że PS4 można było bez problemy dostać po premierze <zdjęcie_dona_ze_szczecina>. (pipi), normalnie nikt nam nie powie, że białe jest białe, a...

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Pff, Wii U w ogóle nie można było kupić w Polsce, to dopiero była walka.

Opublikowano

Co ty (pipi)sz xD może jeszcze powiedz że na kartki PS4 sprzedawali.

Ja zamówiłem w Euro Agd i w dzień premiery mogłem sobie odebrać, mogłem też wziąć kuriera. Z nikim się nie byłem o nic.

Hhaha, teraz będą wmawiać, że PS4 można było bez problemy dostać po premierze <zdjęcie_dona_ze_szczecina>. (pipi), normalnie nikt nam nie powie, że białe jest białe, a...

Ja nie mówię że było bez problemów ale jak ktoś był ogarnięty i wiedział gdzie szukać to dostawał sprzęt kurierem do domu.

Opublikowano

Ciekawe czy podobne gify będą, jak Xbone wyjdzie wreszcie w Polsce. Ciekaw jestem kto się rzuci po ten sprzęt.

Xbox nikogo bo nie ma gier

FM5<GT6

DR3,Ryse < TLoU

Nawet nowej generacji nie trzeba bylo by te gry byly w cieniu starej generacji

No tak Killer Instinct tyle ze dema nikogo.

Multiatformy, 99% lepsze badz rowne na PS4.

No ale jest Skype, placi sie za Online mimo ze nic sie z tego nie ma no i co najwazniejsze na ta chwile to to ze jest Skype.

A i tak najlepsze jest to ze wszystko idzie w kierunku redukcji okablowania, przenosny prad ktory jest juz w fazie testow, ladowarki indykcyjne, wszelkie listwy maskujace kable a ktos kupi konsole ktora bedzie mu sluzyla przez kolejne 5 lat i bedzie musial w scianie cegle wyciagnac zeby zasilacz tam od xboxa wlozyc.

Opublikowano

Tak właściwie przejrzałem sieć w poszukiwaniu gifów z premiery Xboxa One i... co jest? Nikt się po to nie rzucał? Jak to? :ninja:

A, no tak, przecież problemów z dostępnością nigdy nie było:

shco00teg7h9.png

Swoją drogą zerknąłem na drugą stronę barykady i o rany! Jakie głupki! Rzucają się po konsole na której nie ma w co grać! W największych sieciach konsol nie ma cały czas, ale zaraz... przecież PS4 wszędzie można kupić:

h1cxo54j40do.png

Swoją drogą w Kanadzie też się kompletnie nie znają i pojęcia nie mają co robią:

fhs3mfs25lyd.png

Za to problemów z dostępnością Xboxa One nie ma:

re6p7el3ftyv.png

Ja nie wiem, mają najlepszą konsolę na wyciągnięcie ręki to się durnie zapisują w kolejkach po (pipi) wartą PS4 bez gier :confused:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Mnie bardziej zastanawia kto normalny kupuje konsolę za prawie dwa tysiaki, na która nie ma gier.

Ale złożyć sobie porządnego PC za niewiele więcej to już ich przerasta.

BO NA SPRZĘCIE BIUROWYM SIĘ NIE GRA! Nie wstawię sobie do salonu biurka z krzesłem i monitorem, i naprawdę g*wno mnie obchodzi, że blaszaka można ubrać w puszkę przypominającą wzmacniacz i podłączyć pada, który nawiasem mówiąc w 3/4 gier nie działa.

DOBRZE:

NaL1YXVl.jpg

ENHWXRp.jpg

ŹLE:

ibv7kkNdJuMyFf.jpg

iewFNdKrXazIv.jpg

Opublikowano

ALE PRZECIEŻ MOŻNA PECETA MIEĆ W SALONIE I GRAĆ JAK PANICZ NA KLAWIERCE

a potem wpjerdol od matki/żony z wyrzutem "gdzie ty mi tu z tymi kablami i tą szafą blaszaną, chyba cię pogrzało chłopie"

"no weź ja chce humble bumble ze steama pograć na plaźmie :("

"won do pokoju z tym!"

"NICZEGO NIE ROZUMIESZ TU CHODZI O PC MASTER RACE :("

Opublikowano
The Witcher 3 pushed back to February 2015

Release Date of The Witcher 3: Wild Hunt – An Open Letter

Ever since we started working on the third installment in The Witcher franchise, it has been our aim to produce a title that would take our 11 years of experience in creating RPGS and distill them into a quintessence, into a game that would effectively crown those years. At the same time, we have wanted The Witcher 3: Wild Hunt to expand creative boundaries, set new benchmarks, develop the genre as a whole. Ultimately, you, the players, must get an unforgettable adventure to experience in a vast, open world – and that’s most important. We’ve created a story that flows naturally, cinematically, rendered it in amazing sound and visuals, while preserving full freedom of choice – all for you. We knew this to be an ambitious plan, but believed we could achieve it by bringing together our team with its creative energies and current gaming platforms with their technical capabilities. A project this vast and complex would inevitably require special care in its final stages, manual fine-tuning of many details, thorough testing time and again.

We recently reexamined what we had achieved thus far, and faced a choice about the game’s final release date. The decision we made was difficult, thoroughly considered, and ultimately clear and obvious. We could have released the game towards the end of this year as we had initially planned. Yet we concluded that a few additional months will let us achieve the quality that will satisfy us, the quality gamers expect from us. Consequently, we have set the release of The Witcher 3: Wild Hunt for February 2015.

Dear gamers - we know many of you would have liked to play The Witcher 3 sooner, as soon as possible, even. We’re sorry to make you wait longer than you, or we, initially assumed you would. At the same time, we believe the game will prove to be worth the wait and meet the expectations you have of us. We believe The Witcher 3: Wild Hunt will be an exceptional RPG, one of the best, providing many hours of wonderful entertainment.

Dear shareholders – we are aware of the responsibility that rests with us and thank you for the trust you have granted us thus far. We firmly believe that quality – more than any other factor – determines a game’s success, and that the decision we have made is thus equally valid in business terms.

The Board of CD PROJEKT S.A.
Opublikowano

3/4 gier nie działa na padzie. Uff, to mam szczęście, bo na razie w każdej grze mi działa.

@up

Wow, kolejna gra przesunięta. Coś nowego.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Beka z posiadaczy Xbone i PS4. W co wy będziecie grac w tym roku na tych maszynach za 2000 zł? Pamiętam jak wszyscy masowo sprzedawali past geny bo chcą się skupic na next genach kiedy to na nich wychodzi South Park czy Dark Souls 2 xD

Opublikowano

No kuźwa czyli ten rok to tragedia jeśli chodzi o gry. [*]

Dobrze, że jest chociaż gra roku 2014 - Dark Souls II. :thumbsup:

Opublikowano

Ja nie wiem, mają najlepszą konsolę na wyciągnięcie ręki to się durnie zapisują w kolejkach po (pipi) wartą PS4 bez gier 

> kraj plejstejszyn

> klapki na oczach

> miłość do kawałka plastiku 

> beton

jak inaczej wytłumaczysz, że ludzie wolą plejstejszyn ? nie wytłumaczysz

Opublikowano

Wyjdzie cokolwiek w tym roku?

Opublikowano

Zadaj to pytanie w grudniu :P

Opublikowano

Nowe Call of Duty, nowy Battlefield i Fifa :)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Pełno dobrych gier, ale nie robi ich kilka setek osób więc ci kuśka nie drgnie na widok gameplayu.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Mate5, dawaj.

Opublikowano

Rozumiem grzac sie "nowym q3" albo "nowym UT", ale "nowym codem z botami"? MS i EA dokonaly wspanialego wyboru, w 100% wstrzelily sie w uposledzony target xbona z izraela.

Opublikowano

Mate5, dawaj.

The Forest, Interstellaria, Starbound, Underrail, Hotline Miami 2.

Opublikowano

A ja prawie sprzedałem klocka w tamtym miesiącu i kupić PS4 ale coś mnie powstrzymało,opatrzność. Ale bym miał dzisiaj rage po info o przesunięciu wieśka na luty...XD 

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Mate5, dawaj.

Na Steamie jest Best Seller - Garage Simulator
Opublikowano

Nie samym Wiedźminem człowiek żyje ;) Gra i tak miała wyjść w listopadzie/grudniu (przypuszczalnie), a we Wrześniu jest Destiny, które i ten czas umili i będzie jeszcze szereg innych gier ;)

Opublikowano

Rozumiem grzac sie "nowym q3" albo "nowym UT", ale "nowym codem z botami"? MS i EA dokonaly wspanialego wyboru, w 100% wstrzelily sie w uposledzony target xbona z izraela.

Jeszcze wrócisz na kolanach.

Opublikowano

Jeszcze wrócisz na kolanach.

Do czego? Halo 2 w reedycji?

Btw, zabawna sprawa, że kiedy ludzie cisnęli po TF to boty przekrzykiwały się jeden za drugim, a po wrzuceniu info o dostępności nagle cisza i zero komentarzy z ich strony. No tak.

Edytowane przez Maciomaniak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.