Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No tak, zapomniałem, legendarna gra w reedycji to nie to samo co Knack przy 7dmym podejściu albo Dead Nation z PS3 ekhm... PS4.

dobre, jak są reedycje na ps3 legend jak ICO/SoTC itd to beka,  a jak dają Halo 2, grę z 2004 roku to BASED MS, CH.UJ ZE OBIECALISCIE HALO 5, JEST REMAKE STAREJ GRY CHOC SMIALEM SIE Z TEJ PRAKTYKI

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No tak, zapomniałem, legendarna gra w reedycji to nie to samo co Knack przy 7dmym podejściu albo Dead Nation z PS3 ekhm... PS4.

kiedyś beka z ico collection czy innych, ale halo 2 takie smaczne.

Opublikowano

Wyjdzie cokolwiek w tym roku?

Batman Akrham Knight, reszta nikogo.

Widzę, że tu ludzie mają problem z odróżnianiem reedycji od remak' u 

Bo raczej jak dadzą Halo 2 to w takiej samej postaci jak dali Halo Anive. 

Do czego? Haloarrow-10x10.png 2 w reedycji?

Akurat Jaczes znam od kilku lat osobiście, wiem, że z nim wszystko jest możliwe.

Zobaczy nowe Gearsy i przyjdzie, a my mu na to o nie... my stoimy tam gdzie TF, Ty gdzie Knack!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

dobre, jak są reedycje na ps3 legend jak ICO/SoTC itd to beka,  a jak dają Halo 2, grę z 2004 roku to BASED MS, CH.UJ ZE OBIECALISCIE HALO 5, JEST REMAKE STAREJ GRY CHOC SMIALEM SIE Z TEJ PRAKTYKI

lol... nie porownuj edycji fable anniversary i halo anniversary do podbitej rozdzialki w god of war czy ico

Opublikowano

Rozumiem grzac sie "nowym q3" albo "nowym UT", ale "nowym codem z botami"? MS i EA dokonaly wspanialego wyboru, w 100% wstrzelily sie w uposledzony target xbona z izraela.

Jeszcze wrócisz na kolanach.

Uwielbienie do Sony zawsze było czystym trollingiem.

Opublikowano

Legendarna gra. No tak, dla ciebie każde Halo będzie "legendarne" choćby mieli wydać jedynkę na Xboxa Two za 10 lat.

Poza tym nie kumam podejścia - gdzie i kiedy ja pisałem cokolwiek, że Knack jest dobry? Albo cokolwiek o Dead Nation? Grasz w KI na sezony, masz okrojoną Forze i Dead Rising z poprzedniej generacji, a przyczepiasz się do darmowego Dead Nation? Boty.

lol... nie porownuj edycji fable anniversary i halo anniversary do podbitej rozdzialki w god of war czy ico

Średnia ocen jest równie "legendarna".

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/fable-anniversary

Ale pewnie, ICO i Shadow of The Colossus miało tylko podbitą rozdziałkę...

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-ico-shadow-of-the-colossus-collection

68 vs 92. "Legendarne" Fable Anniversary.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Boty, napisał sonoklap, trzymajcie mnie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Prawda w oczy kole co ? 

Ja napisałem to specjalnie, a Ty łykasz jak pelikan.

Ostatnio starałeś się zachowywać normalnie, ale wyszło z Ciebie całe (pipi) kolejny raz.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Masz plusa ;)

Opublikowano

Prawda w oczy kole co ?

Ja napisałem to specjalnie, a Ty łykasz jak pelikan.

Ostatnio starałeś się zachowywać normalnie, ale wyszło z Ciebie całe (pipi) kolejny raz.

Tak jak juz pisałem, ocenianie mnie przez pryzmat CW (właściwie ocenianie kogokolwiek tutaj z uwagi na CW) nie ma większego sensu, bo większość postów to troll, albo przekrzykiwanie sie fanbojow plastiku (którzy maja z tego beczke). Dlatego nie rozumiem dlaczego akurat do mnie masz zastrzeżenia ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Legendarna gra. No tak, dla ciebie każde Halo będzie "legendarne" choćby mieli wydać jedynkę na Xboxa Two za 10 lat.

Poza tym nie kumam podejścia - gdzie i kiedy ja pisałem cokolwiek, że Knack jest dobry? Albo cokolwiek o Dead Nation? Grasz w KI na sezony, masz okrojoną Forze i Dead Rising z poprzedniej generacji, a przyczepiasz się do darmowego Dead Nation? Boty.

Średnia ocen jest równie "legendarna".

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/fable-anniversary

Ale pewnie, ICO i Shadow of The Colossus miało tylko podbitą rozdziałkę...

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-ico-shadow-of-the-colossus-collection

68 vs 92. "Legendarne" Fable Anniversary.

0 kumacji kompletnie. Tak tak, god of war i ico collection to to samo co Fable albo Halo Anniversary :]

Opublikowano

Wyjdzie cokolwiek w tym roku?

Opublikowano
Tak jak juz pisałem, ocenianie mnie przez pryzmat CW (właściwie ocenianie kogokolwiek tutaj z uwagi na CW) nie ma większego sensu, bo większość postów to trollarrow-10x10.png, albo przekrzykiwanie sie fanbojow plastiku. Dlatego nie rozumiem dlaczego akurat do mnie masz zastrzeżenia  ;) 

Bo jak chciałeś to pisałeś normalnie nawet tu, także nie zwalaj winy na nazwę tematu, ucieczka od głupoty to złe wyjście. 

Pisałem o tym już  wcześniej kiedy wygodnie to jedziecie z tematem kiedy grunt pod nogami się wali nagle wyjazd, że to przecież taki temat i tyczy się to wszystkich którzy tak robią, żeby nie było ;P

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tak tak, to nie to samo bo jest na Xboxa. Ale z reedycji na PS to można sie śmiać bo tylko podbita rozdziałka ;)

Opublikowano

Temat widzę kontynuuje dobrą passę. Z odsieczą wchodzą amerykańskie xboty trzepiąc do reedycji halo za piniądze a darmowa reedycja dead nation już nie papu. Na to wszystko wpada blacharnia pisząc ze cały świat najbardziej czeka na The Forest XD The kuhwa co?

Jest forma, dajecie dalej a w tym czasie na każdego sprzedanego xbone z super uber exami przypada 1,3 nadkonsoli z jednym exem. Blacharnia w tym czasie przekopuje szroty na morele.net szukając co zmienić aby odpalić Titanfalla zaraz po launchu.

Opublikowano

Dajcie spokój z tym Halo 2, ta gra powinna pozostać nieruszona, Halo Aniversary to dla mnie zawód, w to super się grało te X lat temu, teraz jest to tak w cholerę nudne, że strasznie męczy. FPSy poszły bardzo do przodu, co bardzo zaskodziło reedycji Halo.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Też jestem zdania, pamiętaj coś takie jakie było kiedyś!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tak jak juz pisałem, ocenianie mnie przez pryzmat CW (właściwie ocenianie kogokolwiek tutaj z uwagi na CW) nie ma większego sensu, bo większość postów to trollarrow-10x10.png, albo przekrzykiwanie sie fanbojow plastiku. Dlatego nie rozumiem dlaczego akurat do mnie masz zastrzeżenia  ;) 

Bo jak chciałeś to pisałeś normalnie nawet tu, także nie zwalaj winy na nazwę tematu, ucieczka od głupoty to złe wyjście. 

Pisałem o tym już  wcześniej kiedy wygodnie to jedziecie z tematem kiedy grunt pod nogami się wali nagle wyjazd, że to przecież taki temat i tyczy się to wszystkich którzy tak robią, żeby nie było ;P

Nie chodzi tu o moja głupotę czy zaślepienie bo daleko mi do tego. Chce kupić Xboxa One i czekam na Polska premierę, albo dobra ofertę - nie mam problemu by grać na PC i jednocześnie jestem posiadaczem PS3 i PS4, ale nie zamierzałem gloryfikować tych platform. Kiedy napisałem, ze technicznie Titanfall jest bardzo słaby (a nie przyczepilem sie do konsoli w żadnym wypadku) to ludzie którzy kochają te markę naskoczyli na mnie jakbym obraził cos szalenie ważnego. A to akurat fakt, ze ta gra technicznie jest słaba, za to nie raz i nie dwa podkreslalem jak bardzo miodny ma gameplay. Podobnie jak pisałem, ze czekam z niecierpliwością na targi E3 i konferencje Microsoftu i ciekaw jestem co pokażą. Miałem w swoim życiu Xboxa 360, jaram sie Gearsami i Forza, ale bawią mnie niektóre zagrywki najwiekszych w tej branży. Moze sie wydawać, ze stoję po stronie Sony, bo maja lepsza platformę do gier - same gry to kwestia gustu. Jak maZZeO ciśnie bekę z konsol Sony i każe "wypjerdalac" z tematu Titanfall, ale sam bezkarnie pisze w temacie o DriveClub to to jest normalne? Nie czaje dlaczego do niego sie nie przyczepisz. To tylko przykład dużego nieobiektywizmu i hipokryzji.

Opublikowano

Jak maZZeO ciśnie bekę z konsol Sony i każe "wypjerdalac" z tematu Titanfall, ale sam bezkarnie pisze w temacie o DriveClub to to jest normalne? Nie czaje dlaczego do niego sie nie przyczepisz. To tylko przykład dużego nieobiektywizmu i hipokryzji.

Nie popłacz się.

Tymczasem na pececie

Titan_PC.png

lol nadal na tym next next genie jakim jest blaszka DVD jest standardem? Beka.

Opublikowano

>blurej

dziękuje, postoję

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.