Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

FF XIV to ten MMO ? Myślałem o FFXV. Sorry za pomyłkę. Ten MMO nikogo.

Nikogo, bo go na klocka nie ma. [*]

A kogo ma jak już raz to wydali i do niczego się nie nadawało.....

XYLpEs0.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tak, tylko teraz to praktycznie inna gra.

Opublikowano

Fajnie się czyta jak głąby z gejonly wyzywają od botów ludzi, którym daleko do bycia miłośnikiem MS ani nawet nie mają xboxa. Wystarczy po prostu mieć inne zdanie by newfag mial dupościsk.

btw Titanfall jest skillowy. Może nie sama kwestia strzelania i recoila, ale pojedynki tytanami poruszanie się owszem.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tak, tylko teraz to praktycznie inna gra.

Ale zaufanie nadszarpnięte, ja jestem wstanie zrozumieć, że komuś TF lata koło (pipi)a to i niech ktoś zrozumie, że mi ten FF lata, a nie marnuje czas na robienie bzdetów w photo shopie. 

Każdy kij ma dwa końce, ludzie otwórzcie szeroko oczy i zacznijcie szerzej patrzeć na świat którego jesteście częścią, całe życie macie zamiar zachowywać się tak jak zachowujecie się tu ?  

Ile qrva można się spierać o to na co i jaka gra jest lepsza, jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą, grunt to uszanować czyjeś preferencje a nie na siłę na rzucać mu swoją wolę.

Przestańcie patrzeć na sprzęt a zacznijcie patrzeć na gry, jesteś graczem  który kocha wszystkie gry czy fanem marki i kochasz gry które są na nią tworzone ? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Rozumiem, tylko piszę, że gra przeszła gruntowne przemeblowanie i można śmiało napisać, że to zupełnie nowy tytuł. Wyszła już chyba na PS3, więc można poczytać jakie dokonano zmiany.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Fajnie się czyta jak głąby z gejonly wyzywają od botów ludzi, którym daleko do bycia miłośnikiem MS ani nawet nie mają xboxa.

Żeby nazwać kogoś głupkiem ta osoba musi mieć xboxa albo lubić MS pierwszy raz się zgadzam z tobą.

Opublikowano
So I encountered a pretty damn awful flaw in the way the Xbox One OS work, and I haven't seen it posted about so I figured I'd make a thread to see if anyone else was affected.

So picture this, I'm sitting here playing Strider (which is goddamn fantastic by the way) and my brother sits next to me. On any other system this wouldn't be an issue, but in this case Kinect automatically signed him in, made him the *primary* signed-in profile, and in doing so Strider immediately returned to Title due to a sign-in change.

I realise I can turn off Kinect auto-sign in to prevent this, but that seems a pretty shitty solution to a problem that shouldn't exist. Surely with the fact that Kinect can track who is holding the controller, would have realised that I'm still playing and y'know, not signed me out?

Podobno sporo ludzi tak ma, prawda to, Xboknighty? Beka z tego OSa i nie zawodnego Kinektajca.

Opublikowano

I pomyśleć, że to już rok minął od "mam nadzieję, że nie będzie zjeb#nego systemu i wezmą przykład z xboxa" i "pewnie multiplatformy i tak będą chu#owe".

Opublikowano

Fajnie się czyta jak głąby z gejonly wyzywają od botów ludzi, którym daleko do bycia miłośnikiem MS ani nawet nie mają xboxa. Wystarczy po prostu mieć inne zdanie by newfag mial dupościsk.

btw Titanfall jest skillowy. Może nie sama kwestia strzelania i recoila, ale pojedynki tytanami poruszanie się owszem.

hóya prawda. nie jets żadnym pro na multi, ale w becie na PC wymiatam lamusów, ze ho ho. MImo, ze ostatnie multi jakie gralem do te od Bad Company 2 i nigdy jakoś tam nie wymiatałem. Co to za skillowa gra skoro taki llamus jak ja co chwilę cisnie frajerów.

beta jest genialna, ale nikt mi nie wmowi, że skillowa.

Opublikowano

Rozumiem, tylko piszę, że gra przeszła gruntowne przemeblowanie i można śmiało napisać, że to zupełnie nowy tytuł. Wyszła już chyba na PS3, więc można poczytać jakie dokonano zmiany.

Dupa a nie zmiany, grałem w wersje 1.0 i w realm reborn. Ten Final jest zwyczajnie słaby i ma bardzo mało contentu. Wbijesz max level w pare dni i na dobra sprawe nie ma co robic, 3-4 dungeony klepane do znudzenia i brak mass pvp. Plus za calkiem fajne story, ale chyba nie o to chodzi w mmo. Sporo gier z gatunku liznalem i niestety grałem w lepsze mmo f2p. Szkoda że zmarnowali taka szanse, FF XI był a raczej jest bardzo dobrą grą, w która po tylu latach od premiery ludzie nadal grają.
Opublikowano

XYLpEs0.jpg

Wiedzę co tu robisz

VzvZ8uv.png

Opublikowano

Maz ku-rwa kogo Ty nazywasz glabem sprzedajac nadkonsole i kupujac konsole ktora ma 99% gorszych multiplatform, pyskujac na prawo i lewo ze Hejlo pozamiata a o motyckliscie wiadomo tyle co nic i ze moze wyjdzie w przyszlym roku, za to hejtujac klapów że nie maja gier i muszą na nie czekać mimo ze maja lepsze perespektywy dostania paru dobrych szpili z prostej uwagi na to ze Sony inwestuje w studia a najwieksze marki z PS3 dopiero beda wychodzily na konsole Sony.Co w tym momencie miazdzy konferencje MS na targach E3, pi-erdolisz ze wolisz grac w BF4 na PC bo ten na next genach wyglada jak kupa przyczym radnosnie podskakujesz wklejajac nonpro filmiki z Titanfall:No Recoil w ktorego wolisz grac na konsoli ktora wyglada jak edycja only for xbox one resolution no textures edition.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

So I encountered a pretty damn awful flaw in the way the Xbox One OS work, and I haven't seen it posted about so I figured I'd make a thread to see if anyone else was affected.

So picture this, I'm sitting here playing Strider (which is goddamn fantastic by the way) and my brother sits next to me. On any other system this wouldn't be an issue, but in this case Kinect automatically signed him in, made him the *primary* signed-in profile, and in doing so Strider immediately returned to Title due to a sign-in change.

I realise I can turn off Kinect auto-sign in to prevent this, but that seems a pretty shitty solution to a problem that shouldn't exist. Surely with the fact that Kinect can track who is holding the controller, would have realised that I'm still playing and y'know, not signed me out?

Podobno sporo ludzi tak ma, prawda to, Xboknighty? Beka z tego OSa i nie zawodnego Kinektajca.

U mnie Kinect odrazu laduje w szafie, mam zamiar go podlaczac tylko do gadania na skype

Opublikowano

Wiadomo czy Rime to bedzie gruby indor czy pełnoprawna gra? Bo obawiam sie ze to moze byc fajna gra na 5godzin ze zwiedzaniem, czyli tzw popierdółka.

Opublikowano

Sprawdziłem i na podstawie filmiku, mogę bez żadnych krępacji zgodzić się z MaZZeo, że TF prezentuje się skillowo. Co więcej, śmiem zaryzykować stwierdzenie, że fani strzelanek posiadający tylko PS4 do grania plują sobie w brodę, że nie zawita to na ich konsole ;)

Opublikowano

Mazeło plz sthap. Ta gra pozwala nabzom czuć że są dobrzy.

Co do Destiny to mam nadzieję że tego nie zepsują bo miałem dla tej gry kupić konsolole. Jak będzie 8/10 to mogą sobie te konsole wsadzić w odbytnice.

Opublikowano

Nastepnym faktem ze oplacajac Live jest w co grac online. TF,Forza, coop w DR3 i Ryse no I oczywiscie bedzie Halo...mam nadzieje ze kasa za Plusa pojdzie na usprawnienie PSN ale w Infamous czy The Order onlinie nie uswiadczysz....

A ciekawe jak servery wytrzymaja po premierze DC który ma byc mocno nastawiony na online?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

mam nadzieje ze kasa za Plusa pojdzie na usprawnienie PSN

raczej na latanie gigantycznej dziury w SONY.

Opublikowano

Sprawdziłem i na podstawie filmiku, mogę bez żadnych krępacji zgodzić się z MaZZeo, że TF prezentuje się skillowo. Co więcej, śmiem zaryzykować stwierdzenie, że fani strzelanek posiadający tylko PS4 do grania plują sobie w brodę, że nie zawita to na ich konsole ;)

Przecież ból du,py o tą gierkę jest ogromny, o czym świadczy nieustanny damage control: "lol przecież to wygląda jak z poprzedniej generacji, boty i tylko 6vs6, lol 720p cod z mechami, następna część będzie na PS4 i tak"

Opublikowano

Przecież ból du,py o tą gierkę jest ogromny, o czym świadczy nieustanny damage control: "lol przecież to wygląda jak z poprzedniej generacji, boty i tylko 6vs6, lol 720p cod z mechami, następna część będzie na PS4 i tak"

Przeciez w marcu wychodzi Infamous gdzie skaczemy po scianach kolesiem w rurkach I strzelamy neonami z lapy....takie to skillowe I wow

Opublikowano

Wg mnie część z tych zarzutów jest słuszna, jak np ograniczenie do 6vs6 i dodanie botów czy też sam wygląd TF. Dokładnie tak samo jest z CoDem, wszyscy cisną ten tytuł, a przychodzi co do czego to napieprzają z uśmiechem w każdą nową część :teehee:

Opublikowano

Ciekawe czy jak nadejdzie TitanFall: Titan Warfare 3 to też będzie tak hejtowany jak Codzik.

Opublikowano

Gra jest dobra, udalo mi sie troche pograc, gdyby nie nadchodzace dark souls 2 to pewnie bym kupił. Jednak co tam jest skillowego to ja nie mam pojecia.

Opublikowano

Ciekawe czy jak nadejdzie TitanFall: Titan Warfare 3 to też będzie tak hejtowany jak Codzik.

jeśli po drodze zepsuje się tak samo jak CoD MW3 zepsuł się od czasów CoD4 to pewnie tak, duh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.