Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W styczniu w USA różniaca pomiędzy PS4 i Xone była chyba dużo większa, a w lutym obie konsole dzieli jakieś 10% różnicy. Ciekawe co będzie w marcu po premierze Titana i ukrytej obniżce ceny. Jak MS dobrze przeprowadzi premierę w pozostałych krajach to mogą nie stracić kontaktu z PS4.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tylko nikt nie wymienia Uncharted czy Guardiana na pewniaki w tym roku w przeciwieństwie do Was. Bo jak na razie to na ten rok wyjdą albo wyszły dwa exy od Sony ( Infamous i Order) a na Xbox(y) jeden Titanfall. I jeśli taki stan się utrzyma to co wtedy? PS4 nie ma gier czy może Xbox?

I nie wymieniajcie mi Kinect Sports bo i tak w to nie zagracie. I nie mówcie że będzie inaczej bo znowu popiszecie się hipokryzją pisząc że przynajmniej będziecie mieć wybór. Jak na PS3 był takowy to Xboty bękę miały bo przecież mają Halo czy Gearsy i MULTIPLATFORMY które im na rok stykną.

A to co DC juz nie w tym roku? I podaj mi date premiery Order bo przegapilem chyba.

A to po trailerze Uncharted 4 z mapa nie bylo fapfap Order we wrzesniu a Uncharted 4 w listopadzie?

Halo I Quantum mysle ze wyjdzie w 2015 a na ten Holiday Season spodziewam sie Horizon, Sunset I Halo 2 Anniversary z beta do Halo 5

Co do DC to tez mysle ze wyjdzie na Swieta 2014 bo na samych Pasach Sony daleko nie zajedzie...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Bo jak na razie to na ten rok wyjdą albo wyszły ( :teehee: )dwa exy od Sony ( Infamous i Order) a na Xbox(y) jeden Titanfall.

bogactwo

MS siedzi cicho -> zapowiada gre-> premiera

A ten Order też bez daty premiery. Poza tym zapominasz o Plantsach (9/10),  Sparku, K:Rivalsach -  a to dopiero początek. 

Żadna zapowiedziana gra od MS nie zalicza obsuwy, jak już zapowiedzą to wychodzi.

A u Sony gify, twitty, teasery i całe inne hajpowane shity...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

a no właśnie jak tam Plantsy ? ktoś z forum w ogóle w to gra?

Opublikowano

Tylko nikt nie wymienia Uncharted czy Guardiana na pewniaki w tym roku w przeciwieństwie do Was. Bo jak na razie to na ten rok wyjdą albo wyszły dwa exy od Sony ( Infamous i Order) a na Xbox(y) jeden Titanfall. I jeśli taki stan się utrzyma to co wtedy? PS4 nie ma gier czy może Xbox?

I nie wymieniajcie mi Kinect Sports bo i tak w to nie zagracie. I nie mówcie że będzie inaczej bo znowu popiszecie się hipokryzją pisząc że przynajmniej będziecie mieć wybór. Jak na PS3 był takowy to Xboty bękę miały bo przecież mają Halo czy Gearsy i MULTIPLATFORMY które im na rok stykną.

A to co DC juz nie w tym roku? I podaj mi date premiery Order bo przegapilem chyba.

A to po trailerze Uncharted 4 z mapa nie bylo fapfap Order we wrzesniu a Uncharted 4 w listopadzie?

Halo I Quantum mysle ze wyjdzie w 2015 a na ten Holiday Season spodziewam sie Horizon, Sunset I Halo 2 Anniversary z beta do Halo 5

No po ostatnich doniesieniach to jak widać DC nie będzie w tym roku, po co mam zaprzeczać? Tylko po co mi z tym wyjeżdzasz skoro nawet o nim nie wspomniałem? Jeśli The Order nie wyjdzie w tym roku to też będzie fail, też nie zaprzeczę. Ale i tak sądzę że zdecydowanie bliżej The Order do wyjścia w tym roku niż QB czy też Horizon, ale to się zobaczy.

Bo jak na razie to na ten rok wyjdą albo wyszły ( :teehee: )dwa exy od Sony ( Infamous i Order) a na Xbox(y) jeden Titanfall.

bogactwo

MS siedzi cicho -> zapowiada gre-> premiera

A ten Order też bez daty premiery. Poza tym zapominasz o Plantsach (9/10),  Sparku, K:Rivalsach -  a to dopiero początek. 

Żadna zapowiedziana gra od MS nie zalicza obsuwy, jak już zapowiedzą to wychodzi.

A u Sony gify, twitty, teasery i całe inne hajpowane shity...

Ale o grach w które zagram na 360 nie gadajmy ok?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No po ostatnich doniesieniach to jak widać DC nie będzie w tym roku, po co mam zaprzeczać? Tylko po co mi z tym wyjeżdzasz skoro nawet o nim nie wspomniałem? Jeśli The Order nie wyjdzie w tym roku to też będzie fail, też nie zaprzeczę. Ale i tak sądzę że zdecydowanie bliżej The Order do wyjścia w tym roku niż QB czy też Horizon, ale to się zobaczy.

Horizon 2 na ten rok to praktycznie pewniak. Już kiedyś pisałem dlaczego.

Opublikowano

Horizon to taki pewniak na ten rok jak Uncharted. Dopóki nie będzie zapowiedzi można sobie gdybać.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

lol titanfalla sam wymieniles jako ex

Opublikowano

Czemu Order pewniejszy od Quantum? Bo pokazali 10s gameplayu jak koles skacze z dachu na dach I klinuje mi sie noga w deskach? Na VGX w zeszlym roku byl trailer z podobna iloscia gameplayi z Quantum wiec obie gry sa tak samo pewne. Chociaz ja mysle ze Quantum bedzie w marcu 2015 bo na Swieta I tak MS nas bedzie rozpieszczal ♡

Opublikowano

rzeczywiście, mój błąd, czyli PS4 jeśli chodzi o eksy wygrywa

Czemu Order pewniejszy od Quantum? Bo pokazali 10s gameplayu jak koles skacze z dachu na dach I klinuje mi sie noga w deskach? Na VGX w zeszlym roku byl trailer z podobna iloscia gameplayi z Quantum wiec obie gry sa tak samo pewne. Chociaz ja mysle ze Quantum bedzie w marcu 2015 bo na Swieta I tak MS nas bedzie rozpieszczal ♡

Gdybam sobie jak Wy, co nie mogę?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Gdybam sobie jak Wy, co nie mogę?

Cale Sony sobie gdyba to I ich klapki moga

Opublikowano

wygrywa, jak tak sobie super dokładnie wyliczasz to w 2014 według twojej zabawy

sony - infamous

ms - kinect rivals

1:1  :teehee:

2013 to druzgocąca wygrana dla M$

a te nie-exy (tylko dla klapów) które jednak na jedyną konsolę na jaką wychodzą jest xbox to możesz sobie nieliczyć, ważne, że jest w co grać, a takie ruchy napędzają xbona.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

daleko mi do klapka, po prostu Wasze gadanie jak to Xbox One ma dużo gier jest śmieszne. Rozumiem jakby ich liczba była dwukrotnie większa, ale tak nie jest. Już takimi bezbekami walicie że się odechciewa tego czytać, żeby nie było z kilkoma klapkami to samo. Rozumiem w CW, ale już się nawet wpyerdolacie w statusy czy oddzielne tematy o grach.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Studio Respawn Entertainment poinformowało, że zajmuje się problemem oszustów, którzy korzystają już z programów umożliwiających automatyczne celowanie.

Twórcy zapewniają na Twitterze, że polują na graczy z aimbotami i bezlitośnie banują konta takich osób.

W innej serii wpisów w serwisie społecznościowym, tym razem od producenta Drew McCoya, ujawniono szczegóły na temat opcji i zmian, wprowadzanych w przyszłych aktualizacjach (dzięki, MP1st).

Wkrótce w strzelance pojawią się prywatne grupy, twórcy chcą też wyeliminować problemy z chatem na Xbox One.

W planach jest też aplikacja towarzysząca, na urządzenia mobilne. Pierwotnie miała ukazać się jeszcze w tym tygodniu, razem z premierą, ale debiut opóźniono.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-03-13-respawn-walczy-z-oszustami-w-titanfall

PC MASTER RACE.

daleko mi do klapka, po prostu Wasze gadanie jak to Xbox One ma dużo gier jest śmieszne. Rozumiem jakby ich liczba była dwukrotnie większa, ale tak nie jest. Już takimi bezbekami walicie że się odechciewa tego czytać, żeby nie było z kilkoma klapkami to samo. Rozumiem w CW, ale już się nawet wpyerdolacie w statusy czy oddzielne tematy o grach.

Nie warto, niech żyją w swoim świecie botów, auto aim, rozdzielczości 792p i gier dla niepełnosprawnych. Nowa generacja pełną gębą. :)

Opublikowano

Spoko zaraz wpadnie Iras I naprawi cale CW swoja fachowa wiedza

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Napisałem, że po stronie Sony też bezbectwo leci.

Opublikowano

Wiadomix że marzec dla xbona. 15 map w Titanfallu vs 15 czapek w infejmys.

Sprawdź jak się wymawia to słowo, bo na pewno nie "infejmys"
Opublikowano

gdzie

Opublikowano

PS4 grubo ponad 50% przewagi nad xboxem, Sony sprzedaje wszystko, co rzuci na sklepy, a boty otwierają szampany, bo w marcu na rodzimym rynku m$ być może uda się sprzedać kilka konsol więcej :lol:

Wesoło tu macie od rana.

Opublikowano

PS4 grubo ponad 50% przewagi nad xboxem, Sony sprzedaje wszystko, co rzuci na sklepy, a boty otwierają szampany, bo w marcu na rodzimym rynku m$ być może uda się sprzedać kilka konsol więcej :lol:

Wesoło tu macie od rana.

Ktorys bot stwierdzil ze XO zrownal sie juz z PS4 XD

Opublikowano

Po wynikach bylo pisane ze roznica w USA pomiedzy Xbonem a PS4 zostala zniwelowana z 25% do 10%

Wy chyba jakies inne forum czytacie

Opublikowano

Ale jak wrzucałem ostatnio dane z dostępności konsol w sklepach i Xboxów One było wszędzie pełno to temat został kompletnie przemilczany ;) Niewygodne fakty i zaraz była cisza. Nie sądzę zresztą, żeby Xbox One wyprzedził w Marcu PS4 pod względem sprzedaży ;) Ale zobaczymy.

W każdym razie faktycznie robi się to nudne już. Jest cały szereg botków, którzy wzajemnie poklepują się po plecach i wrzucają sobie plusiki jak któremuś uda się coś wrzucić na forum. Wymieniają jednym tchem Horizon 2, które przecież "musi być", ale The Order to już bankowo 2015, chociaż kontynuacji Horizon świat na oczy nie widział i nie słyszał. Mówią o reedycji Halo 2, ale śmieją się, że Sony dostaje Second Son. Kontynuacja znanej marki, a reedycja gry sprzed 10 lat. No tak, bo "legendarna". Zapomniałem.

Na swoje "hiciory" muszą czekać, bo Halo 5 nie wyjdzie wcześniej niż w 2015, Gearsy są jeszcze bardziej odległe, a Quantum Break nawet w plotkach nie figuruje w 2014. O Sunset Overdrive słuch kompletnie zaginął. Oprócz Titanfall nie ma zapowiedzi żadnej ciekawej gry na 2014 rok.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ale jak wrzucałem ostatnio dane z dostępności konsol w sklepach i Xboxów One było wszędzie pełno to temat został kompletnie przemilczany ;) Niewygodne fakty i zaraz była cisza. Nie sądzę zresztą, żeby Xbox One wyprzedził w Marcu PS4 pod względem sprzedaży ;) Ale zobaczymy.

W każdym razie faktycznie robi się to nudne już. Jest cały szereg botków, którzy wzajemnie poklepują się po plecach i wrzucają sobie plusiki jak któremuś uda się coś wrzucić na forum. Wymieniają jednym tchem Horizon 2, które przecież "musi być", ale The Order to już bankowo 2015, chociaż kontynuacji Horizon świat na oczy nie widział i nie słyszał. Mówią o reedycji Halo 2, ale śmieją się, że Sony dostaje Second Son. Kontynuacja znanej marki, a reedycja gry sprzed 10 lat. No tak, bo "legendarna". Zapomniałem.

Global nie wyprzedzi bo w Europie Xbox dostaje po (pipi)e a w Japoni w ogole nie istnieje (a on tam kiedys istnial?)

The Order wyjdzie w tym roku, mysle ze razem z DC jednak - nigdzie nie bylo pisane ze bankowo w 2015

Beka ze Halo za rok a po pokazie mapy z Uncharted 4 to byly spazmy ze w listopadzie bo gre robia od 4 lat...

O Quantum jest tyle samo info I gameplayu co z The Order ale znowu powtarzam - mysle ze premiera QB bedzie Q1 2015...

Horizon 2 wyjdzie w tym roku bo studia w Micro sie nie (pipi)ja jak u Sony...

A nie czekaj ostatnio dostaliscie pucharki do Playstation Home - sila robocza nie idzie na marne

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Na swoje "hiciory" muszą czekać, bo Halo 5 nie wyjdzie wcześniej niż w 2015, Gearsy są jeszcze bardziej odległe, a Quantum Break nawet w plotkach nie figuruje w 2014. O Sunset Overdrive słuch kompletnie zaginął. 

zacytuj gdzie ktoś wymienia te gry na 2014

Oprócz Infamous nie ma zapowiedzi żadnej ciekawej gry na 2014 rok   

Edytowane przez kermit

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.