Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rzygam już tą hipokryzją Figaro. :confused:

Nie da się go w tym temacie czytać. Ten sam worek co Irasy. :confused:

yhym, no spoko.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zeratul tak serio uważasz, że x jest lepszy bo ma gry pomimo, że poza tajtanem są tak ch,ujowe że aż palce i oczy bolą? (bo wiesz, większość z nas jest w tym temacie dla zabawy). I to nie jest kwestia "no może dla Ciebie są ch,ujowe" tylko ogólnie dla całego rynku. Strona po stronie tego tematu dostajesz info, że każdy leje na Xa. Nawet w krainie hamburgerów mają na niego wykichane i wolą PS4 z Killzłomem przy którym można w singlu zasnąć na stole. Do tego jasno masz statystyki pokazujące, że większość konsumentów "definately won't buy xbox one" a Ty dalej żyjesz jakimiś mrzonkami i sam nie wiem czym próbując udowadniać na forum o gierkach, że xbox lepszy bo Ty się lepiej przy nim bawisz. Ogarnij chłopie, że jesteś tym statystycznym marginesem błędu którym może się chwalić MS w swoich raportach. Czy też może ktoś ma Cię wziąć do fabryki gdzie na własne oczy przeliczysz, że Xshit sprzedaje się słabo a najgorętszy uber ex nie poprawił sytuacji?

hahaha... w zwiazku z tym w US juz w lutym zmniejszyla sie przewaga PS4 z 25% do 10%?

gdzie wy (pipi)a takie informacje wyczytaliście. Daj yebany link albo nie pjerdol glupot.

Wydaje mi sie ze jak uruchomią Playstation Now to przestaną dawać gierki w plusie tylko wlasnie zastąpią je możliwością streamowania,

Sony jest na dużo lepszej pozycji niż MS i chyba tak już zostanie, maja lepszy sprzęt ktory kosztuje mniej, marketing zrobi swoje, szkoda tylko tego pada ze trzyma 6h

Masz PS4 w ogóle ? Zresztą po co ja pytam wiem, ze nie masz, bo (pipi)sz. Dobra pad nie trzyma może tylko co ds3 czy od xpudła z dobrymi akumulatorkami, ale nie trzyma też 6 h. trzyma spokojnie 10-12h. Więc jak nie wiesz to nie pjerdol.

Ja mam PS4 I mi pad trzyma ok 8h

Ale ja nie szanuje marki to pewnie ogolnie trzyma dluzej

Opublikowano

Maciek pewnie konsol nie porzuca calkowice ale moze zostana przy przenośnych

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejna gra na plejstejszona zapowiedziana (oczywiście nie na xbona bo po ch.uj)

tym razem Race the Sun

wygląda intrygująco, odmiennie, minimalistycznie, jestem pod wrażeniem, hajp będzie większy niż wobec horizon 2, może dlatego, że z dwojga ta została faktycznie zapowiedziana, wychodzi w lato.

sony codziennie moze zapowiadac nowe gry na Playstation... szkoda, ze nic sie nie ukazuje. 

Najsmieszniejsze jest to, ze infamous wychodzi lada moment a kampania marketingowa lezy i kwiczy

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Zeratul tak serio uważasz, że x jest lepszy bo ma gry pomimo, że poza tajtanem są tak ch,ujowe że aż palce i oczy bolą? (bo wiesz, większość z nas jest w tym temacie dla zabawy). I to nie jest kwestia "no może dla Ciebie są ch,ujowe" tylko ogólnie dla całego rynku. Strona po stronie tego tematu dostajesz info, że każdy leje na Xa. Nawet w krainie hamburgerów mają na niego wykichane i wolą PS4 z Killzłomem przy którym można w singlu zasnąć na stole. Do tego jasno masz statystyki pokazujące, że większość konsumentów "definately won't buy xbox one" a Ty dalej żyjesz jakimiś mrzonkami i sam nie wiem czym próbując udowadniać na forum o gierkach, że xbox lepszy bo Ty się lepiej przy nim bawisz. Ogarnij chłopie, że jesteś tym statystycznym marginesem błędu którym może się chwalić MS w swoich raportach. Czy też może ktoś ma Cię wziąć do fabryki gdzie na własne oczy przeliczysz, że Xshit sprzedaje się słabo a najgorętszy uber ex nie poprawił sytuacji?

hahaha... w zwiazku z tym w US juz w lutym zmniejszyla sie przewaga PS4 z 25% do 10%?

gdzie wy (pipi)a takie informacje wyczytaliście. Daj yebany link albo nie pjerdol glupot.

Wydaje mi sie ze jak uruchomią Playstation Now to przestaną dawać gierki w plusie tylko wlasnie zastąpią je możliwością streamowania,

Sony jest na dużo lepszej pozycji niż MS i chyba tak już zostanie, maja lepszy sprzęt ktory kosztuje mniej, marketing zrobi swoje, szkoda tylko tego pada ze trzyma 6h

Masz PS4 w ogóle ? Zresztą po co ja pytam wiem, ze nie masz, bo (pipi)sz. Dobra pad nie trzyma może tylko co ds3 czy od xpudła z dobrymi akumulatorkami, ale nie trzyma też 6 h. trzyma spokojnie 10-12h. Więc jak nie wiesz to nie pjerdol.

Ja mam PS4 I mi pad trzyma ok 8h

Ale ja nie szanuje marki to pewnie ogolnie trzyma dluzej

8 to wciąż nie 6. Szanowac to możesz rodzicow, ale nie (pipi)a marke czy kawałek plastiku. Wyjdzicie czasem z domu.

Opublikowano

>traktowanie tego tematu serio

not even once

Figaro celowo pisze tak, a nie inaczej, by podsysać ogień wojny w tym temacie. Co prawda im dłużej tak się pisze tym większe szanse, że zacznie się też tak myśleć, ale Figaro jest jeszcze gdzieś przed tą niebezpieczną granicą, tj. Xboksa może i już by nigdy nie szanował, ale do PC czy Wii jest w stanie zasiąść.

Opublikowano
Najsmieszniejsze jest to, ze infamousarrow-10x10.png wychodzi lada moment a kampania marketingowa lezy i kwiczy

Sprzedać się sprzeda bo nic innego niema, co do M$ to z nowym Halo przywalili w (pipi)a, ale o premierze QB nie było nic mowy. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

not even once

Jedyny normalny. Rejwen a moze by zrobić taki twist i teraz ja będe za PC a Ty za konsolami? Znam wszystkie argumenty za i przeciw, dałbym radę przez tydzień :)

Opublikowano

e: Z innej beczki... Wg. mojego znajomego, który pracuje w EA w UK, MS ma za jakiś czas (może na E3) pokazać coś zaskakującego związanego z chmurą. A przynajmniej takie ma ponoć doniesienia...

Phil o tym wspominał na Twiterze, że moc chmury jest nieposkromiona i dzięki niej zobaczymy prawdziwe cuda, a na coś większego przyjdzie nam poczekać do E3 właśnie. Czekam z zapartym tchem, bo bardzo mnie interesuje sposób wykorzystania tej technologii i rozwiązanie potencjalnych problemów (przepustowość łącz, ograniczenia z tym związane, limit jednoczesnych połączeń). To jedna z tych rzeczy na E3, której wypatrywać będę jako pierwszej ;)

No... tylko... że Phil nic takiego nie powiedział. Przestań czytać newsy z ppe, oni tam angielskiego nie znajo.

Nie cytuję go słowo w słowo - powiedział, że na E3 pokażą imponujące demo wyglądające mega realistycznie, które będzie odpowiedzią na wiele pytań i pokaże do czego zdolna jest chmura.

Swoją drogą możesz mieć rację, że akurat powyższe słowa utrwaliły mi się jakoś w głowie przez PPE. Ostatnio wchodzę tam co raz rzadziej... :/

Opublikowano
Figaro celowo pisze tak, a nie inaczej, by podsysać ogień wojny w tym temacie. Co prawda im dłużej tak się pisze tym większe szanse, że zacznie się też tak myśleć, ale Figaro jest jeszcze gdzieś przed tą niebezpieczną granicą, tj. Xboksa może i już by nigdy nie szanował, ale do PC czy Wii jest w stanie zasiąść.

Wypraszam sobie, OG Xboxa do dzisiaj mam i szanuję, ale tam faktycznie były dobre gierki.

Opublikowano

not even once

Ja nie traktuję internetu serio(bo kto traktuje? ), a co dopiero jakiś temacik na forumie, ale prawda jest taka, że Figaro się wypalił. [*] :(

Edytowane przez suteq

Opublikowano

not even once

Lepiej odszczekaj te słowa, plastikowy dżihad to nie przelewki.

Opublikowano

e: Z innej beczki... Wg. mojego znajomego, który pracuje w EA w UK, MS ma za jakiś czas (może na E3) pokazać coś zaskakującego związanego z chmurą. A przynajmniej takie ma ponoć doniesienia...

Phil o tym wspominał na Twiterze, że moc chmury jest nieposkromiona i dzięki niej zobaczymy prawdziwe cuda, a na coś większego przyjdzie nam poczekać do E3 właśnie. Czekam z zapartym tchem, bo bardzo mnie interesuje sposób wykorzystania tej technologii i rozwiązanie potencjalnych problemów (przepustowość łącz, ograniczenia z tym związane, limit jednoczesnych połączeń). To jedna z tych rzeczy na E3, której wypatrywać będę jako pierwszej ;)

No... tylko... że Phil nic takiego nie powiedział. Przestań czytać newsy z ppe, oni tam angielskiego nie znajo.

Nie cytuję go słowo w słowo - powiedział, że na E3 pokażą imponujące demo wyglądające mega realistycznie, które będzie odpowiedzią na wiele pytań i pokaże do czego zdolna jest chmura.

Swoją drogą możesz mieć rację, że akurat powyższe słowa utrwaliły mi się jakoś w głowie przez PPE. Ostatnio wchodzę tam co raz rzadziej... :confused:

Tego co napisałeś teraz też nie powiedział. Ktoś się go na tweeterze pytał czy robili kiedyś jakieś testy z chmurą jakiś efektów świetlnych i powiedział, że tak. I to by było na tyle.

Opublikowano

Na xo codziennie wychodzą nowe gry? Poprosze liste

Opublikowano
sony codziennie moze zapowiadac nowe gry na Playstation... szkoda, ze nic sie nie ukazuje.

Zapowiedziano Titanfall - jest. Zapowiedziano inFamous - jest. Zapowiedziano nowy projekt Black Tusk - nie ma. Zapowiedziano DriveClub - nie ma. Zapowiedziano Sunset Overdrive i jest jakieś info? Nie ma. Zapowiedziano Uncharted i jest jakieś info? Nie ma. Zapowiedziano Dead Nation na PS4 i jest? Jest. Zapowiedziano Kinect Sports Rivals i co? I będzie.

Remis. Pojęcia nie mam co Ty za bzdury wygadujesz. Która gra się nie ukazuje? A która gra pojawiła się na Xbonie?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

not even once

Jedyny normalny. Rejwen a moze by zrobić taki twist i teraz ja będe za PC a Ty za konsolami? Znam wszystkie argumenty za i przeciw, dałbym radę przez tydzień :)

Dawaj Walduś, chce to zobaczyć z bliska!

Kolejny dzień, kolejna gra na plejstejszona zapowiedziana (oczywiście nie na xbona bo po ch.uj)

tym razem Race the Sun

wygląda intrygująco, odmiennie, minimalistycznie, jestem pod wrażeniem, hajp będzie większy niż wobec horizon 2, może dlatego, że z dwojga ta została faktycznie zapowiedziana, wychodzi w lato.

Na PC od grudnia, już na Steamie -50% , za pare dni pewnie w bundlu za dolara.

W kontekscie PC - nieoteksturowana popierdółka dla ludzi którzy nie mają w co grać.

W kontekscie PS4 - wygląda intrygująco, odmiennie, minimalistycznie, jestem pod wrażeniem, hajp będzie większy niż wobec horizon 2, może dlatego, że z dwojga ta została faktycznie zapowiedziana, wychodzi w lato.

KONSOLOMANIAKI XD

Opublikowano

Tego co napisałeś teraz też nie powiedział. Ktoś się go na tweeterze pytał czy robili kiedyś jakieś testy z chmurą jakiś efektów świetlnych i powiedział, że tak. I to by było na tyle.

Don, powiedział, że pokaz chmury zobaczymy już niebawem (co sugeruje albo targi GDC, albo E3, bo innej możliwości nie widzę) i że pokaz musi być imponujący i oparty o działający kod. Dodał, że bardzo chce odpowiedzieć na wiele pytań i pokazać jak ludzie mogą mieć na nią realny wpływ.

http://gamingbolt.com/phil-spencer-promises-impressive-xbox-one-cloud-demo

Opublikowano

I tu cie zaskoczę

Miałem ps4 przez 3 tyg, ale sprzedałem w pi*zdu, 10-12h to trzyma w twoim pustym łbie i nic pozatym, jak tam dalej podjarka gifami z DC ?

Nie będe odpowiadał na twoje wyzwiska. Nie sprowokujesz mnie i nie zniże się do twojego poziomu. Zaraportowałem twój post. mam nadziej, że jakiś mod cię za to ukarze.

PS. nigdy nie jarałem się grafikami z DC. A to dlatego,że nie lubię samochodówek i mnie ta gra nie interesuje.

Opublikowano

W skrócie tego newsa o premierze konsoli XO w Polsce można skomentować tak:

>Ceny gier 260-300 PLN.

>Konsola rok po premierze w cenie 2500 PLN.

>Nadzieje na niższe ceny.

>Polska dalej krajem Playstation.

Dziękuję, dobranoc.

za kazdym razem gdy ktoś pisze Dziękuje dobranoc. Taka gimba ze szok

Opublikowano

Zapowiedziano Titanfall - jest. Zapowiedziano inFamous - jest. Zapowiedziano nowy projekt Black Tusk - nie ma. Zapowiedziano DriveClub - nie ma. Zapowiedziano Sunset Overdrive i jest jakieś info? Nie ma. Zapowiedziano Uncharted i jest jakieś info? Nie ma. Zapowiedziano Dead Nation na PS4 i jest? Jest. Zapowiedziano Kinect Sports Rivals i co? I będzie.

Remis. Pojęcia nie mam co Ty za bzdury wygadujesz. Która gra się nie ukazuje? A która gra pojawiła się na Xbonie?

A czy #4theplayers nie powinno oferowac wiecej jezeli chodzi o gry niz TV TV TV, skacz jak debil przed Kinkietem i CoD Pies?

Opublikowano

za kazdym razem gdy ktoś pisze Dziękuje dobranoc. Taka gimba ze szok

Lepsze jest "z czym do ludzi" ale jeszcze chyba nie było. Czekam z niecierpliwością.

Opublikowano

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

`ta ga z samolocikiem wygląda w miare ciekawie (w miare) ale wkurza mnie że na nowe konsole wychodzą gry które spokojnie mogły by wyjść na stare, czekam na gry które zrywają dupe dzięki mocy nextgenów a nie poprostu są fajnymi gierkami ale równie fajne były by na ps3

Opublikowano
A czy #4theplayers nie powinno oferowac wiecej jezeli chodzi o gry niz TV TV TV, skacz jak debil przed Kinkietem i CoD Pies?

Nie jestem pewien, czy zdajesz sobie sprawę z faktu, że konsole są na rynku dopiero cztery miesiące ;) Nie wątpię, że zaskoczy nas zarówno Microsoft jak i Sony pod względem gier, ale na tę chwilę błędem jest mówienie, że na PS4 nic nie wychodzi, bo co takiego wychodzi na Xboxa? Zresztą z gier zapowiedzianych wrzucę znaną listę, która przewijała się miesiące temu w necie:

2366287-7306486380-KVX6j.jpg

Gry to nie tylko ogromne produkcje, które ostatnio powielają mnóstwo schematów i zlewają się jedna z drugą (vide Titanfall, który jest CoDem z mechami - czcionki, feeling, masa rzeczy bliźniaczo podobna). inFamous też jest podobny do swoich poprzedników, tak, wiem. Znajdziesz tutaj też nietuzinkowe produkcje od mniejszych studiów, azjatyckich developerów czy ludzi, o których nie masz pojęcia, a ich gry potrafią być urzekające i zaoferować coś kompletnie odmiennego. Wiele osób sugeruje, że tylko AAA się liczą (i faktycznie napędzają rynek), ale spójrz sobie na rozwój popierdółek na smartfony, na gry po kilka $, które sprzedają się w setkach tysięcy, na gry takie jak Journey czy Flower, które są po prostu inne. A że Ty w nie nie grasz? Być może wiele tracisz.

Hasło #4theplayers postrzegam właśnie w taki sposób. Dla graczy, nie dla fanatyków jednej platformy czy osób, które potrafią przejść jedynie Forze, Dead Rising i Halo ;) Albo analogicznie Killzone'a czy Knacka. Gry to całokształt, a wiele perełek i pomysłów rodzi się w głowach niezależnych developerów. Ostatnio bardzo zacząłem doceniać scenę indie, sprawdzam mnóstwo gier na tablecie i telefonie, ogrywam jakieś pierdoły na PC które mają swój urok i potrafią mnie zachwycić. Lepiej się bawię przy takim Dead Nation czy Resogun niż przy Knacku albo Killzonie ;) Branża to na całe szczęście nie tylko CoD, BF czy FIFA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.