Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

My%20Great%20Game%20-%20My%20Great%20Cap

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Sprzedano już 6 milionów kopii Last of Us  :banana:

fajnie, nie ma nic gorszego niż za(pipi)ista gra która jest na tyle za(pipi)ista (i może troche nietypowa) że nie potrafi trafić w gusta szarych konsumentów i umiera ponieważ mimo swych zalet zarbiła zbyt mało kasy żeby wydawca zgodził się na kontynuacje

w ogole w jakich my czasach żyjemy że cieszymy się z 6minilonów GOTG gdy w tym samym czasie 6ta część plastikowego kotleta COD zdobyła 20mln :/

naprawde to jest przykre :/

Opublikowano

I tak Arkham Knight wszystko rozyebie.

Potwierdzam!

Tylko na Nadkonsoli w 1080p.

Jakieś info ?

Fajnie że TLoU dobiło do 6 mln. Cieszy sukces ulubionej gry. Mam nadzieję że jakoś to pociągną dalej.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Maciomaniak albo ktoś inny - macie może listę "eksów" na PS4 Xbone które są już dostępne? Nie chodzi o same eksy, tylko też takie titanfalle - są na pc i xbox360, ale nie ma na konsole konkurencji. Tyle jest tego (pipi)enia że Xbone ma więcej gier na wyłączność niż xbone, a ani jednego porównania wszystkich pozycji. 

Opublikowano

Pudełka

Forza 5, Ryse, Dead Rising 3 i teraz Titanfall

Killzone, Knack, za chwilę Infamous.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano
I tak Arkham Knight wszystko rozyebie.

Potwierdzam!

Potwierdzam!

PS4 1080 i dropy animacji

Xone 673p, 30 fps i silnik z gta IV

Opublikowano

Pudełka

Plants vs. Zombies, Zoo Tycoon.

Opublikowano

Przeczytałem wywiad z twórcą Titanfalla na eurogamerze i wydaje mi się że gra jest po prostu niegotowa. Co drugie zdanie to wstawki w stylu testujemy pracujemy próbujemy, wydamy jeszcze patche i spróbujemy poprawić grę, obecnie nie jesteśmy zadowoleni. A myślałem że to gry day1 były na wariackich papierach robione.

Opublikowano

Pudełka

A bezpudełkowe? Tą garstkę w pudełkach to każdy zna.

Opublikowano

a zarazem żenująca ilość, ale kurde, jakim trezeba być botem zeby myśleć że 3 miesiace po premierze konsola bedzie miała 500 topowych gier na wyłączność

Opublikowano

To są zdjęcia z prawdziwego gameplayu czy znowu jakaś ściema z jakiś targów ?  Jeśli faktycznie PS4 oferuje taką jakość grafiki to być może kupię sobie w najbliższym czasie tą konsole. Martwi mnie tylko słaba jak na razie biblioteka gier na ps4, z racji że posiadam dość mocny PC to i tak na razie wszystkie multi platformy ogrywam na  nim. Nie wiem czy zaczekać jeszcze do przyszłego roku czy już brać. W sumie obudziła się we mnie ochota kupna nowej konsoli, tylko nie chcę świetnego sprzętu bezczynnie stojącego  pod tv.

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano
a zarazem żenująca ilość, ale kurde, jakim trezeba być botem zeby myśleć że 3 miesiace po premierze konsola bedzie miała 500 topowych gier na wyłączność

A kto tak myśli ?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Przeczytałem wywiad z twórcą Titanfalla na eurogamerze i wydaje mi się że gra jest po prostu niegotowa. Co drugie zdanie to wstawki w stylu testujemy pracujemy próbujemy, wydamy jeszcze patche i spróbujemy poprawić grę, obecnie nie jesteśmy zadowoleni. A myślałem że to gry day1 były na wariackich papierach robione.

Nie pierwsza i nie ostatnia gra wydana na wariata, Killer Instinct nadal nie ma story. Micro cisnie zeby szybko wydawac tytuły.
Opublikowano

A kto tak myśli ?

no chyba niektóre skrajne xboty które śmieją się że ps4 nie ma gier mimo że XO tak samo nie ma gier

BTW

chce tylko powiedzieć że ps4 na premiere miało mniejwięcej TYLE SAMO gier co wiiu miało rok od premiery - ok 25-30 gier (w obu przypadkach wliczając w to cyfrowe bzdetowe gry)

więc jeśli chcecie się z kogoś śmiac to śmiejcie się z wiiu

Opublikowano

No to fakt, 3 miesiące od premiery, a posiadam 5 gier pudełkowych, gratisy z plusa i kilka F2P. Jak dla mnie, jest w co grać. Do kupienia NFS Rivals, Infamous niedługo, już na PS3 mniej gier kupowałem.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Uwaga! Kończę smutne jęczenie botów:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Xbox_One_games

34 available to purchase (9 of these are exclusive to Xbox One)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games

49 available to purchase (8 of these are exclusive to PS4)

49 gier do 34 gier na korzyść PS4, a boty ciągle (pipi)ą że na PS4 wyszedł tylko Knack.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Pudełka

A bezpudełkowe? Tą garstkę w pudełkach to każdy zna.

Powerstar Golf, Crimson Dragon, Peggle 2, Max; The Curse of brotherhood, Halo: Spartan Assault... co jest exclusive na PS4 w wersji PSN co sie nie ukazalo wczesniej na PS3?

Opublikowano

Kolega wpadł do mnie z PS3 i Dark Soulsem 2 którego dziś kupiliśmy, pograliśmy parę dobrych godzin, poszedł z konsolą i grą i zostałem tylko sam i PS4 bez gier :(

Powiem wam że dobra szpila ten Dark Souls, wstyd się przyznać ale nigdy z tą grą nie miałem kontaktu, jakoś RPG-i nigdy do mnie nie przemawiały.

Opublikowano

Powerstar Golf, Crimson Dragon, Peggle 2, Max; The Curse of brotherhood, Halo: Spartan Assault... co jest exclusive na PS4 w wersji PSN co sie nie ukazalo wczesniej na PS3?

I to jest właśnie typowy xbot - pyta o gry z PSN, które nie ukazały się na PS3, a sam wymienia Peggle, Maxa i Halo :rofl:

Opublikowano

RPG do Dark Souls jakoś tak mi średnio pasuje. Są statsy, są klasy, ale ta gra opiera się na walce, a nie na odgrywaniu roli, pozanawaniu świata, fabule.

Opublikowano

To są zdjęcia z prawdziwego gameplayu czy znowu jakaś ściema z jakiś targów ?  

Zdjęcia to wrzutka od pracownika sklepu w USA który ,, pożyczył " grę z magazynu.

Opublikowano

RPG do Dark Souls jakoś tak mi średnio pasuje. Są statsy, są klasy, ale ta gra opiera się na walce, a nie na odgrywaniu roli, pozanawaniu świata, fabule.

w sumie prawda, walka wręcz jest świetnie zrobiona, no ale nie miałem wcześniej kontaktu z takimi grami więc moje zdanie mało się pewnie liczy.

Po 5 minutach człowiek zapomniał o grafice i wtopił się w gre.

Opublikowano

Nie pierwsza i nie ostatnia gra wydana na wariata, Killer Instinct nadal nie ma story. Micro cisnie zeby szybko wydawac tytuły.

Nie pierwsza i nie ostatnia, i nie tylko MS tak robi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.