Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Destiny wiadomo, ostatnia nadzieja pełnosprawnych graczy i mesjasz, ale gier fps, bo ten mesjasz nad mesjaszami, to już wyszedł.

tumblr_n1zdqzip5r1r863jjo2_1280.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

$ony takie dobre, ceny gier na premierę: 

XBL vs psn

south park: the stick of truth    169      239

castelvania:los 2                      169      239

dark souls 2                             149      199

Tyle beki z sonybociarni których w sumie mi żal nawet ale...

This is 4 the PLAYERS!

Tylko was tak dobrze w PL traktuja,ceny w IRL:

Dark Souls 2 59.99(xbl) vs 59.99(psn) vs 49.99(steam) vs 23.99(g2a.com sklep polecany przez jackfrags)

South Park: The stick of truth 59.99(xbl) vs 59.99(psn) vs 39.99(steam) vs 29.99(g2a.com)

Castelvania:los 2 49.99(xbl) vs 49.99(psn) vs 39.99(steam)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ale swoją drogą nie wiem czemu polacy lubią się czepiać ubioru. Tak przynajmniej zauważyłem obserwując,rozmawiając moją szkołe/klase. Kazdy ubiera się jak chcę. Z mojego punktu widzenia juz lepej zeby chodzil w rurkach niż w jol jol elo dresach bonus rpk dddk razem ponad kilo

Nie od dziś wiadomo, że prawdziwy facet nosi spodnie, jakby się przed chwilą zesrał w gacie. Osobiście nie widzę nic dziwnego/głupiego/(pipi)owego w spodniach u Delsina. Normalne spodnie.

Opublikowano

$ony takie dobre, ceny gier na premierę: 

XBL vs psn

south park: the stick of truth    169      239

castelvania:los 2                      169      239

dark souls 2                             149      199

Tyle beki z sonybociarni których w sumie mi żal nawet ale...

This is 4 the PLAYERS!

Tylko was tak dobrze w PL traktuja,ceny w IRL:

Dark Souls 2 59.99(xbl) vs 59.99(psn) vs 49.99(steam) vs 23.99(g2a.com sklep polecany przez jackfrags)

South Park: The stick of truth 59.99(xbl) vs 59.99(psn) vs 39.99(steam) vs 29.99(g2a.com)

Castelvania:los 2 49.99(xbl) vs 49.99(psn) vs 39.99(steam)

W UK takie BF4 na Marketplace kosztuje 55 funtow a wiec delikatnie mowiac...

Czy ich po(pipi)alo?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mniejsza o te spodnie ale Delsin wygląda jak z serialu dla nastolatków.

Opublikowano

ja tam wole design Cole'a czyli takiego angola w bojówkach niż krzyżówke indianina z romem w rurkach

Opublikowano

Mniejsza o te spodnie ale Delsin wygląda jak z serialu dla nastolatków.

I chvj. Na nowego Dantego też wszyscy narzekali, a wyszedł zaje.biście. Rozmowa z

Sukkubem

to jest mistrzostwo. :yes:

Opublikowano

hejtu co do designu Dantego w DmC nigdy nie rozumialem. Kozacko to on wygladal jedynie w tej kaszanie zwanej DMC2 i wzglednie w DMC1/DMC4 ale w DMC3 przeciez to byl jeden pier,dolny emo (co nie przeszkodzilo grze byc hiper mega kozacka)

Opublikowano

zbiornik i showup nie potrzebny. PS4 masterace

Opublikowano

jakiez młode jedrne piersi, juz wiadomo na jakiej konsoli mozna obejrzec fiu,ty trzepane pod stołem

Opublikowano

Już  wiadomo czemu PS4 ma takie branie. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Z innej beczki, dzisiaj przeglądałem streamy na PS4.

bjheyw.jpg

ibjasz.jpg

czy ta po prawej w ogóle jest pełnoletnia...? Tylko czekać aż Fox News to podłapie.

Opublikowano

ja o wieku sie nie wypowiadam, osttanio bylem na wyjezdzie i poznalem dziewczyne co glowe bym sie obcial ze ma 26-27 lat a ona mi wyskakuje z haslem ze ma 34 i dziecko 13 letnie

Opublikowano

Ano, też tak mam. Ciężko mi już rozróżnić ile laska ma lat. Może dlatego, że te młodsze zaczęły się mocno malować i wyglądają starzej, a te stare zaczęły się malować, by wyglądać młodziej ;)

Opublikowano

bjheyw.jpg

ibjasz.jpg

czy ta po prawej w ogóle jest pełnoletnia...? Tylko czekać aż Fox News to podłapie.

Od 15 lat juz mozna legitnie xD

Opublikowano

od 15 legitnie to możesz osobiście moczyć, ale pokazywać publicznie może dopiero od 18 chyba c'nie

ale to fakt, ostatnio coś jest na temacie (może to te GMO), bo obczajasz sobie w tramwaju jakąś fajną dupe,czkę czy kawałek odsłoniętego biustu, patrzysz na twarz a tam gimnazjum :||||

Opublikowano

a nie 16?

Opublikowano

bjheyw.jpg

ibjasz.jpg

... lol, oj szprota, szprota

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

moi rodzice mieszkaja na przeciw gimnazjum - jakie tam czasem lachony chodza, cyc duzy, kity ubite, pupsko odstajace....nie wiem czy to wina tego czym ich karmia czy nie....ja nie mialem gimnazjum ale 7-8 klasa podstawowki kojarzy mi sie z dziewczynami plaskimi jak deska, traktorkami/ogrodniczkami, papciami i flanelowymi koszulami, zreszta chlopcy z gimazy tez czasem po koksach i silce wygladaja na grubo ponad 20lat.

dlatego od zawsze powtrzam...tylko xbox

Opublikowano

bjheyw.jpg

ibjasz.jpg

... lol, oj szprota, szprota

Co Ty taki Figaro poukładany ;]]

Opublikowano

szprota ja ci powtarzam - ty idz ruchac zanim wezma cie do woja i rusy wkrocza do polski

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.