Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ktoś na gafie napisał, że to nie port, ani gra od Sony.

A niedawno prasa była u Rocksteady, więc może o nich chodzi.

Opublikowano

No Rocksteady robi nowego Batmana więc być może to będzie ta gra. W sumie na past genach Batman był świetny, jestem ciekaw jak to będzie wyglądać na next. Ten Joker. :o

Ciekawe w sumie czy prequel czy sequel.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tych z Playstation Magazine UK nie należy brać na poważnie. Dla nich nie ma życia bez zagrania w COD'a.

Opublikowano

Ten Joker.

Czyżby czwarta część pod rząd, w której wepchną na siłę Jokera, mimo tego, że jest tylu ciekawszych wrogów jeszcze do wykorzystania? Przebieram raciczkami z podniecenia. Jeżeli znowu go wcisną, to niech spie.rdalają.

No ale niższej klasie się spodoba.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

zamaist jałowych dyskusji o nowych grach proponuje zupelnie nowy watek

GDZIE TA YEBANA CHMURA?

Opublikowano

Wyjdz z pokoju i spojrz w niebo, zobaczysz chmure. A nawet wiele! Naprawde tam sa! W przeciwienstwie od chmury M$

Opublikowano

o kurde stary ale żart!

Opublikowano

Aż się musiałem za brzuch TRZYMAĆ!  :thumbsup:​ 

Opublikowano

Dlaczego Microsoft nie pomoże już 10temu kiepskiemu devowi i nie przekaze swojej wiedzy jak władać chmurą?

Thief wyglada jak (pipi), ale  i tak musieli jeszcze rozmemłać to (pipi) do 900p na xone.

Miód na serce fana Sony, jednak domagam sie wyjaśnień.

Opublikowano

jesli jakakolwiek chmura miała kiedyś być to tylko na zasadzie wymogu podłączenia konsoli na stałe do neta, zeby developerzy robiac gre mieli pewnosc ze gra z tych zasobow skorzysta

konsola bez wymogu podłączenia do neta =/= zapomnijcie o chmurze

Opublikowano

Dlatego, jeśli chmura rzeczywiście może pomóc, to temat Drm wróci, gdy ps4 graficznie będzie miazdzyc xboxa

Opublikowano

Dlatego, jeśli chmura rzeczywiście może pomóc, to temat Drm wróci, gdy ps4 graficznie będzie miazdzyc xboxa

gdzie będzie miażdżyć? w korytarzykach na 1,5 metra i z czarnymi paskami na ekranie?

Opublikowano

gdzie będzie miażdżyć? w korytarzykach na 1,5 metra i z czarnymi paskami na ekranie?

Jak widac po trailerze, to wystarczy.
Opublikowano

Nie wiem co odwala tym dyrektorom kreatwnym w wielkich firmach, ale to już się robi plaga i mnie bardzo to niepokoi. Ja spodziewam się od nich siedzenia przy dużych produkcjach, braniu udziału w dalszym rozwoju gier, chcę by w parze z oprawą szła merytoryka, i wiem że daliby radę stworzyć to. Tymczasem oni się obrażają, po czym informują że będą wydawać małe gierki cyfrowe. Sorry, ale "this won't do". Już sobie to wyobrażam, jak Levine wypuszcza jakąś przygodówkę z grafiką jak z PS2, i kupuje ją garstka osób których skusiło nazwisko. Ech, a przecież mógł siedzieć w IG, mógł znowu zatrudnić do pomocy Fergusona, mógł wypuścić System Shocka (mógł?). Ech, oni wszyscy się na tym albo przejechali, albo przejadą...

Opublikowano

idą na kasę tu i teraz, developing na telefon - pare miechów maks, gotowy produkt w sekunde w np. google play i już siano leci, kasa się zgadza

duże gry - lata developingu, inwestycja albo się opłaci albo i nie..

Opublikowano

Chmura nie pomoże. Jak wy chcecie przenieść gigabajty obliczeń na łącza w najlepszym razie liczone w dziesiątkach megabitów z latencjami rzędu kilkudziesięciu milisekund :woot:

W każdej jednej ciut bardziej wymagającej multiplatformie. Mało?

Opublikowano

Iras odnośnie chmury - tak samo jak Sony chce strumieniować całe gry w Playstation Now, tak samo może być część mocy obliczeniowej gry wspomagane przez serwery lajwa

Opublikowano

Ty tak poważnie? Przecież co innego strumieniować plik wideo (chociaż 1080p/60fps w przyzwoitej jakości to nadal kilkadziesiąt mbps, więc na szeroką skalę jeszcze nie dzisiaj), a co innego przenieść na zdalny serwer część z setek gigabajtów danych latających po konsoli podczas generowania grafiki w czasie rzeczywistym. Totalna bajka bez jakichkolwiek podstaw.

Opublikowano

@kermit

No nie bardzo. Streaming w PS Nov to po prostu streamowanie filmu i przyjmowanie naszych "poleceń" z pada.

Moim (właściwie to nie tylko) zdaniem ta cała paplanina o mocy z chmury to od samego początku była ściema.

e: Iras szybszy :P

Edytowane przez Emet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.