Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

@bluber

Na początku mieli 3:0, teraz jest 11:4. Przy takiej przewadze wynik meczu już jest raczej przesądzony, nie wiem co by się musiało stać aby to przegrali. ;)

Polacy grają zaje.biście.

Wygrają rundę na pistolety - są raczej ustawieni.

@edit

O (pipi)a rudnę na pistolety rozyebali. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

@bluber

Na początku mieli 3:0, teraz jest 11:4. Przy takiej przewadze wynik meczu już jest raczej przesądzony, nie wiem co by się musiało stać aby to przegrali. ;)

Polacy grają zaje.biście.

Wygrana pistoletówka w drugiej połowie więc dopiero teraz możemy mówić że ciężko to przegrać ;)

Opublikowano

Ten framerate Titanfalla praktycznie mógłby być żelażną 60tką, ale te mechy ... :P

Anyway wersja PC

ipCJeTdXuQQaO.png

Like 1999.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Polacy zyebali rundę po pistoletach i tym samym trzy w dupę. Muszą przerwać tę passę, aczkolwiek TT na tej mapie mają łatwiej imo.

Hahahahha jak ich teraz ośmieszył. :D :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Fuj. Gdyby mi tak framerate skakał w wersji na PC, to bym chyba sobie ustawił zablokowane 30 fps'ów.

Opublikowano

Na Eurogamerze piszą że wersja na X1 ma v-synch tylko przy 60 FPS. Ciekawa sprawa.

Opublikowano

Niestety, gra czasami chodzi pokracznie i to wku.rwia. Jak widać w Respawn są technicy z IW którzy nie radzą sobie z kodowaniem. Nic dziwnego że tak wygląda i chodzi TF na XONE skoro na pecetach gra działa gorzej niż BF4.

Na szczęście gra się ZAYEBIŚCIE

Opublikowano

Taka prawda, FPSy to istne rodeo ale miod doslownie wylewa sie z ekranu :D

Opublikowano

Jakbym kupił podkonsole, która jest droższa od jedynego next gena na rynku, to też bym są wmawiał, że gra się za(pipi)iście.

Ale niszczą tych szwedów. Jaka jest nagroda za pierwsze miejsce?

Opublikowano

Jakbym kupił podkonsole, która jest droższa od jedynego next gena na rynku, to też bym są wmawiał, że gra się za(pipi)iście.

no ale musisz sobie wmawiać, że bf4 jest super mimo, że gardzisz tą serią oraz, że killzone jednak nie taki zły albo 6 raz knacka trzeba przejść

Opublikowano

titanfall_insanec1pqt.jpg

Dat 2014 PC.

Na Insane na ścianie są białe plamy, widzicie ?

Aż mi się Might Magic VII przypomniał. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ale niszczą tych szwedów. Jaka jest nagroda za pierwsze miejsce?

Pula nagród w CS to 250k $ więc pewnie za pierwsze miejsce dostaną z 150k $.

Opublikowano

Tekstury w TF na najwyższych ustawieniach tak nie wyglądają, więc strzelam, że to jakiś pojedynczy przypadek.

Opublikowano

Dat 2014 PC.

Na Insane na ścianie są białe plamy, widzicie ?

no i po co ta atencja, nikogo to chyba już nie obchodzi bo wiadomo, że tf to gów.no graficzne

Opublikowano

no i po co ta atencja, nikogo to chyba już nie obchodzi bo wiadomo, że tf to gów.no graficzne

Zawsze możesz napisać jak Polakom idzie w tym turnieju CS, jeśli chcesz. Albo wrzucić coś związanego z konsolami. Jarać się czwartą mocą Delsina z Infamous czy coś.

Albo zmianą pogody.

tumblr_n2fwxg9ZZC1r8tgs3o1_500.gif

Dlaczego jesteś tak niemiły :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Podsumowując tą dyskusję:

fani PlayStation: popatrz na tą grę, zobacz jaka ładna grafika, elementy cząsteczkowe i jak ładnie oświetlenie się zmienia wraz z upływem dnia na tym GIF-ie. Zobacz też jak ta tekstura słabo wygląda na Insane w 1080p i 4xAA na PC oraz jak framerate spada z 60 do 46 na Xbox One

fani gier: ale w tego Titanfalla się zaje,biście gra

Opublikowano

Dlaczego jesteś tak niemiły :(

nie jestem niemiły, wrzucasz chyba 3 posta z jakimiś screenem, który wyglada jak gów.no i coś tam o framerate o którym było już kilka stron temu i każdy wie, że tf to porażka graficzna chodząca w 792p bo co chwile klapki biegały po całym forum jak kot z pęcherzem na temat gry, która ich nie interesuje albo POGRAJĄ NA PC 1080p/60fps a ty o tym znów, może ja napisze jeszcze, że Killzone SF nie chodzi w multi w 60fpsach i że masz oszukaną rozdziałke przecież to takie najnowsze, ale dobra już nie mówie bo przyjdzie observer i będzie znow, że bronie TF jak częstochowy :teehee: btw czekam nadal na liste tych ambitnych gier na konsole, tych złożonych i zarazem fabularnie wypasionych.

fani PlayStation: popatrz na tą grę, zobacz jaka ładna grafika, elementy cząsteczkowe i jak ładnie oświetlenie się zmienia wraz z upływem dnia na tym GIF-ie. Zobacz też jak ta tekstura słabo wygląda na Insane w 1080p i 4xAA na PC oraz jak framerate spada z 60 do 46 na Xbox One

spójrz na to

jak może w to się zaje.biscie grać? Głupi jestes kruku gra się tylko zaje.biscie w rozdzielczość 1080p (nawet w oszukaną) albo 6 raz w knacka.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

observer iras i juras, święta trójca

Kolejny obrońca pecetowej prowizorki.

Iras teraz się głównie zajmuje pjerdoleniem, że Watch Dogs wygląda lepiej niż Infamous:Second Son więc tego ubibota proszę nie zestawiać ze szlachetnymi fanami marki Playstation.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

nie jestem niemiły

jesteś.

wrzucasz chyba 3 posta z jakimiś screenem, który wyglada jak gów.no i coś tam o framerate o którym było już kilka stron temu i każdy wie, że tf to porażka graficzna chodząca w 792p bo co chwile klapki biegały po całym forum jak kot z pęcherzem na temat gry, która ich nie interesuje albo POGRAJĄ NA PC 1080p/60fps a ty o tym znów, może ja napisze jeszcze, że Killzone SF nie chodzi w multi w 60fpsach i że masz oszukaną rozdziałke przecież to takie najnowsze, ale dobra już nie mówie bo przyjdzie observer i będzie znow, że bronie TF jak częstochowy :teehee:

Mój pierwszy post z dzisiaj ,, Gdyby nie mechy to byłoby żelażne 60 FPS  " i takie tam. Screena z PC wrzuciłem dla beki, a framerate wrzuciłem z Last Titan Standing ( 6 na 6 w Tytanach ) czego jeszcze tutaj nie było. 

W zasadzie nigdzie nie pisałem że tf wygląda jak góvno ale tobie to nie przeszkadza cnie.

Nigdzie nie dyskutowałem o wersji PC, napisałem jedynie że może osłabić efekt sprzedaży dla X1. Jedyna dyskusja w tej materii to bodajże moment kiedy zacytowałem ragusa który stwierdził że gdyby jej nie było to miałby jakiś powód do kupna X1.

Wytykasz mi że się czepiam Titanfalla, a sam odnosisz się do Killzona z któreg beki było z 10 razy więcej. I sam pisałem że to duża wada. To jest niepoważne zachowanie. 

btw czekam nadal na liste tych ambitnych gier na konsole, tych złożonych i zarazem fabularnie wypasionych.

Jeśli poszukać na pewno coś się znajdzie. Ja zacząłbym od japońskich gier z poprzednich generacji.

To że tekstury są (pipi)owe lub za(pipi)iste nie zmienia faktu że w daną grę się dobrze lub źle. Gracz który ograł tyle indyków powinien to zrozumieć. Swoją drogą kolejna wolta z twojej strony.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Observer gdzie lista, długo jeszcze musze czekać?

Messer nie miałem na myśli bycia niemiłym, ale 3 posty pod rząd o TF, które jak widać chyba nikogo wygladały jak atencja hehe, ale już pis joł i tocz BECZUŁKE Z TEGO KLONA CODA w 792p BO NA WOJNIE NIE MA LETKO

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.