Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Można by jakieś transfery porobić.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ktoś poszedł po rozum do głowy w LEM i stwierdził że Destiny nie dostanie lokalizacji. Świetna wiadomość moim zdaniem.

Czemu to miałaby być świetna wiadomość ? ;O Ja wolę mieć wybór i grać albo po polsku albo po angielsku, tak jak mi się podoba. Uważam, że wydawanie obecnie dużej gry w Polsce bez napisów to brak szacunku.

Opublikowano
Ja to tak odświętnie gram wink.gif na ps3. Chociaż swego czasu regularnie z tż grałam w virtual fighter 5, chyba gra, która najbardziej mi podeszła.

Ciekawe czy spotkała Mendrka onlajn.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Szuka dobrego kremu na ból dupy.

Opublikowano

@Figaro

Tez mnie to wlasnie zastanawia ...

Wyczuwam odpowiedz na poziomie "dla beki" - z gory uprzedzam ze nie uwierze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

"Żony szukam, miłości szukam"

A potem taka patologia będzie wychowywać dzieci w nienawiści do PlayStation.

Opublikowano

Lepszy stream z cyckami niz amerykanskie monstrum z xbl.

Opublikowano

Tak dzisiaj przechodząc koło półki z moimi grami na PlayStation 3, gdzie mam praktycznie same exy (oprócz trzech części Modern Warfare xD) zdałem sobie sprawę, że tyle tego na X360 chyba nie miałem ;___;. A do tego jeszcze na dysku.

Opublikowano

król nadchodzi, kliknijcie by powiększyć, bociki

13225415184_d3903879e8_o.png

13222821003_c4b72aea1d_o.png

13222662355_b585bc8b52_o.png

Dla uczciwego porównania, tutaj gra open world na Xbone:

253289619.png

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

A to tylko zdjęcia robione funkcją Share.

Opublikowano

Pierwszy screen zniszczył. Na podkonsoli taka grafika w 560p i 15fps.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

oby nie było jak z inFamous 1 i 2 gdzie przeciętny gracz umierał z nudów po demie XD

Opublikowano

Kiedyś ściągnąłem Infamous 1 za darmo, po tym jak była ta akcja z hakowaniem kont. Wyłączyłem po 10 minutach jak nudne, pseudośmieszne dialogi nie pozwalały mi grać. 

Zresztą to samo dotyczy trzeciego mgsa.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Kiedyś ściągnąłem Infamous 1 za darmo, po tym jak była ta akcja z hakowaniem kont. Wyłączyłem po 10 minutach jak nudne, pseudośmieszne dialogi nie pozwalały mi grać. 

Ano, dialogi w pierwszym InFamousie plus polski dubbing były zabójcze.

Zresztą to samo dotyczy trzeciego mgsa.

Nie siłuj się na kontrowersyjność.

Opublikowano

No ja w dwójkę pograłem parę godzin i tez zasypiałem z nudów, już przy demie killzona 3 lepiej się bawiłem. 

Opublikowano

Trzeba wkleić żeby nie było tak fajnie

Tqvk4xn.gif

#popup

Opublikowano

Jedynka dawała radę. Moje pierwsze PS3 kupiłem z Ratchetem i inFamous i o ile Ratchetem byłem załamany, to w inFamous fajnie się grało. Bardzo podobało mi się to, że dobrze im wyszło zrobienie z gracza (anty)bohatera z mocami. Czuć było potęgę w łapach. Nie wiem jak dwójka, ale w nowego bym pograł.

Opublikowano

Ten gif to chyba z jakiegoś starego buildu bo już się przewijał przez cw z tego co pamiętam.

A na obrazkach widać ząbki!!!!

Opublikowano

Jedynka dawała radę. Moje pierwsze PS3 kupiłem z Ratchetem i inFamous i o ile Ratchetem byłem załamany, to w inFamous fajnie się grało. Bardzo podobało mi się to, że dobrze im wyszło zrobienie z gracza (anty)bohatera z mocami. Czuć było potęgę w łapach. Nie wiem jak dwójka, ale w nowego bym pograł.

No własnie w jedynke nie grałem, ale sucker punch to solidna firma, rzemieślnicza, ale jednak crapów nie zrobili nigdy. 

Opublikowano

Trzeba wkleić żeby nie było tak fajnie

Tqvk4xn.gif

#popup

czy to nie demo z E3...?

Opublikowano

Nie siłuj się na kontrowersyjność.

Odpalam mgs 3 po świetnej jedynce, widzę całkiem fajny opening. OK, gram, nudny codec, zdejmij plecak z gałęzi, codec, Przejdź 10 metrów, codec. Gdy doszedłem do jakiegoś posterunku i doświadczyłem tego beznadziejnego skradania to udpuściłem. W jedynce mi to nie przeszkadzało, bo dialogi były niezłe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.