Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jezli by byla jakas sensowna to z tych 2 godzin stałoby się 5-7h,lub wiecej ;]

Edytowane przez Szprota

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Trzy godziny biegania w kółko jak osioł, dwie godziny zbierania złotych monet - brzdęk! :platinum: - i z demka za sto pięćdziesiąt złotych robi się GOTY.

Opublikowano

Trzy godziny biegania w kółko jak osioł, dwie godziny zbierania złotych monet - brzdęk! :platinum: - i z demka za sto pięćdziesiąt złotych robi się GOTY.

ano, niech jeszcze specjalnie dadzą jakieś super duper trudne trofeum, typu zabij 13141 przeciwników po cichu, to z pewnością zdrowo wydłuży rozgrywkę!

Opublikowano

129zl za 2 gdodziny gry,bez platyny,bez zadnego wiekszego replaybality. Ja rozumiem MGS,szanuje bo gralem(tylko w 2 ale zaczne na dniach 3) ale to szczyt zenady. Juz nawet Acti tak nie dyma z Codami. 

Mam nadzieję że prawilną wersję Subsistence HD z dopaloną kamerą. Zazdroszczem. 

Opublikowano

Chyba wole grać w demo mgs 2 godziny niż  10min w kolejnego asasyna :confused:

Edytowane przez pawciokratos

Opublikowano

129zl za 2 gdodziny gry,bez platyny,bez zadnego wiekszego replaybality. Ja rozumiem MGS,szanuje bo gralem(tylko w 2 ale zaczne na dniach 3) ale to szczyt zenady. Juz nawet Acti tak nie dyma z Codami. 

Mam nadzieję że prawilną wersję Subsistence HD z dopaloną kamerą. Zazdroszczem. 

Na Vice gralem w wersje HD wiec to chyba ta :3

Milo wspominam te kilka godzin choć na początku musialem się do sterowania przyzwyczaić dość odbiegającego od wspolczesnych gier ale tak wiem mgs2 wyszedl dawno. Fabula,zakonczenie mindfuck ze to wszystko ehh nie bede spoliwać :3

Opublikowano

no ale tak grać w dwójkę bez znajomości jedynki ehh

Opublikowano

Przeczytałem bardzo rozbudowane strszczenie 

nie bijcie mnie mgsfani :(

Opublikowano

Nie pobijemy, ale się smucimy.

Opublikowano

Przeczytałem bardzo rozbudowane strszczenie 

ehh :(

Opublikowano

Czasami sie zastanawiam czy ty grasz 24/7

Opublikowano

Majkrosoft ogarnął jakie hajsy Valve zbija na Steamie i chcą się wbić na rynek PCtowy - http://www.gamespot.com/articles/microsoft-steam-has-been-the-backbone-of-pc-gaming-for-past-10-years/1100-6418466/

"They've been the backbone of PC gaming for the last decade," Spencer said. "As a Windows company, I appreciate what they've done."

Steam has focused on PC gaming more, in a lot of ways, than Microsoft has, Spencer said.

Also during the panel, Spencer said PC gamers can expect "more focus" from Microsoft in the PC gaming space in the time ahead. Spencer stressed that Microsoft doesn't plan to compete directly with Valve, but said "it's important to invest in [PC gaming] in a real way."

Finally, he said PC gamers will see "tier-1" initiatives for PC gaming from Microsoft beginning this summer, though he did not say more.

Chyba muszę przestać być ukrytą opcją klapkową w tym temacie, czas na transfer ale trochę mi się nie chce bo naginanie faktów i zmyślanie wymaga więcej niż przedstawienie twardych niczym beton na głowie Mendrka argumentów.

No i jeszcze z cyklu #pcmasterrace info o Watch Dogs na jedyną słuszną obecnie platforme - http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-for-pc-looks-stunning-on-high-settings-ubisoft-says/1100-6418228/

"PC on very high setting is REALLY stunning if you ask me," Morin said, responding to a fan who asked him to compare the PC version with the console versions.

Morin also said the PC version of Watch Dogs will feature "very high" density, meaning the game will be able to handle lots of on-screen characters, vehicles, and physics effects at once.

Więc poza ładniejszą grą będzie więcej ludzików i aut.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

M$ niech wypie,rdala od pc gejmingu, ostatnim razem jak chcieli wejść do gry to stworzyli tego raka zwanego Games for Windows Live! który po dziś dzień sprawia problemy. Na dodatek fragmentowanie tego rynku nie przyniesie nic dobrego :/.

Opublikowano

M$ niech wypie,rdala od pc gejmingu, ostatnim razem jak chcieli wejść do gry to stworzyli tego raka zwanego Games for Windows Live! który po dziś dzień sprawia problemy. Na dodatek fragmentowanie tego rynku nie przyniesie nic dobrego :confused:.

Dokładnie, Xbon zaliczył faila więc może liczą że nadrobią na PC. Ale właściwie co by nie zrobili to duża część PC community będzie podchodzić do ich pomysłów sceptycznie albo się na nich zwyczajnie wypnie.

Ale wiem co może być tym "tier 1 initiative". Wydadzą Titanfall: Definitive Edition wyglądające nareszcie jak gra z 2014 roku i będą to reklamować hasłem "stop being a peasant"

Opublikowano

mgsV w 1h czy jeszcze krócej to jest jakiś speedrun bez jakiejkolwiek przyjemności z grania, tak samo można powiedzieć ze demon souls jest krótszy od każdej częsci coda bo można przejść go w 3,5h

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Czy Forza 6 bedzie tez na PC :-D

Metal Gear Solid V Ground Zeroes

(PS4) 015009-01.jpg

Kategoria: PlayStation 4 » Gry

Wydawca: Konami

Klasyfikacja PEGI:

40.gif 70.gif

Wersja językowa: angielska

Dostępność: Zwykle w 24 godz.

icon.list.01.png DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ icon.basket.01.png DO KOSZYKA

Cena: 149.99 zł Twoja cena: 129.90 zł

oszczędzasz 20.09 zł!

<Ech>

Fixed

Kategoria >> Playstation 4 >> Gry >> Dema >> MGS

Opublikowano
  • Autor

Wy tu gadacie o 80% a w stanach dalej nie ma ps4 Chyba ze w lombardach po 699$ u ciapatych 

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Co za oferte dostalem na maila!

Pędź po wspaniałą zniżkę na grę F1

Twoje marzenie, by zostać światowej klasy kierowcą F1 wreszcie się spełni. Wszystkie oficjalne samochody, kierowcy i tory z rzeczywistych zawodów 2013 FIA Formula one dostępne w grze F1™ 2013 na PlayStation®3 – wcześniej za 59,00 zł, teraz za jedyne 239,00 zł.

Jeśli jesteś członkiem PlayStation®Plus, otrzymasz dodatkowe 10% rabatu od tej wyjątkowej ceny. Nie pozwól, by ta szybka i pełna adrenaliny oferta przemknęła Ci koło nosa – odwiedź PlayStation®Store teraz.

#sonytakiedobre

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Grają w tego infejmusa, mówią że dobre. Przecież nikt się nie przyzna, że wywalił 260 zł na średniaka. 

Opublikowano

Od kiedy skala ocen jest od 7-10, gdzie 7 i niżej to crapy

Opublikowano

Moim zdaniem lepsza jest skala 1-6 bez stosowania polowek, gdzie:

1 - balas, w ktorego nie da sie grac

2 - slaba gra, ktora kupuja tylko achievement hunterzy

3 - sredniak, ale fanom gatunku sprawi sporo przyjemnosci

4 - dobra gra, ktora fan gatunku kupi na premiere, ale wiekszosc zaopatrzy sie w uzywke/kupi na wyprzedazy

5 - bardzo dobra gra, preordery skladane na miesiace przed premiera, w to musisz zagrac

6 - GTA V, TLOU

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.