Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@mendrek ty w ogóle grales w gta v czy tak typowo dla posiadaczy plejstejszyn gadasz o czymś czego nawet nie dotknęłeś?

Czy Mednrek gral w GTA V?

PR6.gif

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

@mendrek ty w ogóle grales w gta v czy tak typowo dla posiadaczy plejstejszyn gadasz o czymś czego nawet nie dotknęłeś?

baaardzo ciekawe z twoich ust

Heheh wiedziałem, że ten knack boli - nie grales, nie oceniaj.

Opublikowano

Jak widać po trophy Mendrek woli rozkoszować się pshome xD

Opublikowano

ano, hipokryzja trochę boli

Opublikowano
  • Autor

Ale z czym do ludzi skoro  takie klapki jak Observer czy Figaro nie maja PS4 to bluber który w cenie ps4 moze mieć pół tony marchwii. xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

ano, hipokryzja trochę boli

Robisz to samo, also i did It for the beka, znasz mnie.

Opublikowano

juz tlumacze: dzieki dobremu sony i ps plus mendrek ma tyle cudownych gier do nadrobienia ze jeszcze nie skosztowal gta v - to tzw efekt dobrobytu znany kazdemu posiadaczowi playstation3 z wykupiona usluga ps plus.

dobrze im dogadalem mendrus co nie? :D

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

brakuje " ;) " na końcu, ale tak to ok

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Według Mendrka to on nie musi grać, wystarczy, że ma możliwość zagrania.

Ofc jego mały móżdżek nie ogarnia, że pecetowiec może sobie kupić ps3/x360 za grosze aby ograć GTA V. :thumbsup:

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Autor

Spózniłęś sie troche.

Ale i tak jak to w przypadku nvdii cena spadnie do 3-4 tysiecy ZŁOTYCH dosyc szybko.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Na ten temat została już przeprowadzona merytoryczna dyskusja.

Opublikowano

my bad , juz nadrabiam

Opublikowano

Mendrek a w TLOU grałeś chociaż  czy przechodziłeś na youtube?

Z ciekawości sprawdziłem w co ostatnio grałem i na 12 gier z pierwszej strony ostatnio odpalanych przeze mnie tutułów na Raptr 5 jest PC exami (CS:GO, PoE, Assetto Corsa, Cywilizacja 5 i policzyłem swappera który jeszcze nie wyszedł na PS4) w tym CS:GO 450h przegrane i Path of Exile 114h przegrane. Gdzieś dalej jest ARMA 3 i DayZ w które również przegrałem już trochę. 

Tymczasem Mendrek - http://psnprofiles.com/ComaPL

Same multiplatformy + PS Home

hLAs0qW.gif

Opublikowano

mendrek gral w tlou, zbieral przez pol roku, kupil, skonczyl i zaraz opchnal na pchlim

Opublikowano

Wszyscy wiemy, że Mendrek korzysta z PS Plus i gloryfikuje tytuły, w które jeszcze nie grał. Wiemy też, że rynek PC się teraz mocno rozwija. DayZ może wkrótce trafi na konsole, kto wie. I w du.ppie mam Tytana Z jeśli nadal nikt go w pełni nie wykorzysta bo tworzenie gry "triple ej" tylko na PC stoi dziś trochę na granicy opłacalności. Konsolki nadal wyznaczają wydawnicze szlaki - technicznie oczywiście jest już inaczej ale who cares.

Opublikowano

Swoją drogą serio trzeba mieć beton (tylko taki już nie związany z określoną platformą, bardziej taki ogólnokonsolowy) w głowie żeby patrzeć na luksusowe karty które będą miały nielicznych nabywców i oceniać przez ten pryzmat PC gaming.

Mam i5 2500k (rok 2011) i Radeona HD 7950 (2012) i jestem ciekawy kiedy (i czy wogóle) pojawi się gra która będzie na tym wyglądać i chodzić gorzej niż konsolach obecnej generacji. No ale wiadomo, wg betonów za 2 miesiące będę musiał kupić kartę za 3000$

Mówisz o tej karcie, która nie ciągnie AC4 w full HD na max ustawieniach w płynnych 30 klatkach? :lol:

ac4bf_vhigh_1920.png

Wolę nie wnikać, co trzeba mieć w głowie, żeby wierzyć, że taka grafa może konkurować z PS4. Do ogrywania past-genowych gierek w full HD może to się w miarę nadaje, ale wystarczy, że developerzy porzucą stare konsole i stworzą silniki pod 5 GB pamięci graficznej, to pozostanie ci granie w plebejskim 720/900p albo... pasjans i saper.

Opublikowano

Dlaczego ten temat nazywa się "Console Wars"? Jeśli już wpuszczamy PeCety na salony to trzeba by nazwę nieco przerobić xD.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy do ciebie dotarło ale w PS4 jest 7870M czyli wielki kastrat tej karty którą tu obsmarowujesz.

Opublikowano

Tymczasem Mendrek - http://psnprofiles.com/ComaPL

Same multiplatformy + PS Home

hLAs0qW.gif

Nie znasz nie oceniaj. Przynajmniej ma taka mozliwosc. Sama mozliwosc jest czyms pieknym

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

To dopiero paradoks - gość nie ograł wielu ważniejszych gier a jego opinie są obiektem zainteresowań częściej niż u osób ogranych w temacie. Takie rzeczy tylko w CW - dlatego to najlepsze IP tego forumka.

Opublikowano

Wolę nie wnikać, co trzeba mieć w głowie, żeby wierzyć, że taka grafa może konkurować z PS4. Do ogrywania past-genowych gierek w full HD może to się w miarę nadaje, ale wystarczy, że developerzy porzucą stare konsole i stworzą silniki pod 5 GB pamięci graficznej, to pozostanie ci granie w plebejskim 720/900p albo... pasjans i saper.

Sprzedam ją, dorzuce 500zł których nie wydałem na gry kosztujące 2 razy więcej i płatny online i kupie coś mocniejszego. Ciekawe co zrobi konsolomaniak jak mu gry pod koniec generacji zejdą do 30fps i 720p.

Aha no i w tym benchmarku masz AC4 odpalone z 4xMSAA i filtrowaniem tekstur x16. Chciałbym wiedzieć w takim razie na jakich parametrach odpalają to konsole ;)

Pierwszym testem mojej karty będzie Watch Dogs które jak wynika tego co mówi Ubi ma być słabo zoptymalizowany (zresztą tak samo jak AC4 który wygląda jak Wiedzmin 2 a chodzi dwa razy gorzej).

Dlaczego ten temat nazywa się "Console Wars"? Jeśli już wpuszczamy PeCety na salony to trzeba by nazwę nieco przerobić xD.

Chyba jesteś nowy w tym temacie co ? ;)

Opublikowano

Ale z czym do ludzi skoro  takie klapki jak Observer czy Figaro nie maja PS4 to bluber który w cenie ps4 moze mieć pół tony marchwii. xD

A po co mi konsola bez gier? Na razie kupiłem WiiU zamiast nowej konsoli Sony, taki ze mnie klapers xD

Opublikowano

Nie wiem czy do ciebie dotarło ale w PS4 jest 7870M czyli wielki kastrat tej karty którą tu obsmarowujesz.

Na szczęście PS4 nie jest pecetem.

288fb2db41c00adf44ef2726d4b080ad.png

Jak sobie blachary kupią coś z 3,5-4 TFLOPS'a, to mogą mówić o hardwarze na poziomie PS4, a i wtedy zostaje podejście niektórych devów "po co optymalizować na pc?".

Opublikowano

Konsolki nadal wyznaczają wydawnicze szlaki - technicznie oczywiście jest już inaczej ale who cares.

Tak wyznaczaja szlaki,ze indkyki na pc sie lepiej sprzedaja ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.