Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hahah przestańcie, jest zbyt śmiesznie xD

Kładziecie pod TV skrzynki z chińskiego plastiku które nie potrafią odpalić gry w wysokiej rozdzielczości, wstajecie żeby sobie płytki zmieniać w napędzie który i tak prędzej czy później się zepsuje, nie macie już argumentów o braku awaryjnosci konsol bo ciągle coś się psuje jak nie na PS store i w sofcie to w grach, nie ma już "wkładam płytę i gram". Biblioteka atrakcyjnych gier ogranicza się do kilku tytułów na generacje z czego większość i tak się przechodzi raz i rzuca w kąt bo coś takiego jak "replayability" w kontekscie tych exów ma miejsce tylko dla ludzi zbierających pucharki.

Paroby czują się elitą chociaż tak naprawdę na ich sprzęt szkoda pieniędzy.

0. Z czego robione jest 90 % komputrów ? 

Złoto, diamenty i platyna !

1. Na PS4 tylko 1080 albo rzadko 900p.

2. Płytki w napędzie -  jak masz lenia/nie umiesz liczyć to kupujesz online. Płytkę ponadto można sprzedać/pożyczyć !!!!!!!! ( JAK TO (pipi)A PRZECIEŻ NA STEAMIE NAPISALI ŻE TO USŁUGA ADBHWBFBHWWJFNJWNFJ ). Same plusy, wilk syty owca cała.

3.Średnia awaryjność konsol to dużo mniej niż awaryjność podzespołów PC.

4. Oj, ty nie mów o psuciu się gier, jak bronisz PC, bo nóż w plecy możesz sobie przez przypadek wbić.

5. Argument wkładasz i grasz - (pipi)a, przecież to na PS4 właśnie wróciło :)

6. Kto dał ci prawo osądzania które gry są atraktycjne ?

7. Replayability - takie samo jak na PC. I tu i tam możesz na(pipi)iać ile wlezie. Np. Diablo III, DD, etc.

8. Żadnego PC o mocy PS4 za 1700 nie złożysz.

2 - 3 lata temu miałbyś pan rację. Sony wypuściło PS4 i klops. Co pan zrobisz nic pan nie zrobisz.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 628 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Kładziecie pod TV skrzynki z chińskiego plastiku które nie potrafią odpalić gry w wysokiej rozdzielczości, wstajecie żeby sobie płytki zmieniać w napędzie który i tak prędzej czy później się zepsuje, nie macie już argumentów o braku awaryjnosci konsol bo ciągle coś się psuje jak nie na PS store i w sofcie to w grach, nie ma już "wkładam płytę i gram". Biblioteka atrakcyjnych gier ogranicza się do kilku tytułów na generacje z czego większość i tak się przechodzi raz i rzuca w kąt bo coś takiego jak "replayability" w kontekscie tych exów ma miejsce tylko dla ludzi zbierających pucharki.

Albo nie tak, dajcie mi przykład co mi mają do zaoferowania konsole? Walduś zrób coś, byłem klapkiem tyle lat, przekonaj mnie czymś żebym wrócił 

Zaznacze tylko że komfortem grania z padem na kanapie mnie nie przekonasz bo tak właśnie gram obecnie a przy biurku odpalam tylko FPSy, strategie i internet.

Wogóle poziom niektórych idealnie podsumowuje cytowanie w tym temacie Tedego. No litości 

Uwaga, nagrano moment pisania powyższego posta:

angry-german-kid-o.gif

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Xbone jest takim dreamcastem naszych czasow,

Posralo cie do reszty ?

Opublikowano

ej, ej! kontroluj bajere synek.

Opublikowano

Ale bol dupy ten post wywolal :D

Opublikowano

Porownuje mi najlepsza konsole ever z jakims szrotem, ogarnij sie.

Opublikowano

Hahah przestańcie, jest zbyt śmiesznie xD

0. Z czego robione jest 90 % komputrów ? 

Złoto, diamenty i platyna !

1. Na PS4 tylko 1080 albo rzadko 900p.

2. Płytki w napędzie -  jak masz lenia/nie umiesz liczyć to kupujesz online. Płytkę ponadto można sprzedać/pożyczyć !!!!!!!! ( JAK TO (pipi)A PRZECIEŻ NA STEAMIE NAPISALI ŻE TO USŁUGA ADBHWBFBHWWJFNJWNFJ ). Same plusy, wilk syty owca cała.

3.Średnia awaryjność konsol to dużo mniej niż awaryjność podzespołów PC.

4. Oj, ty nie mów o psuciu się gier, jak bronisz PC, bo nóż w plecy możesz sobie przez przypadek wbić.

5. Argument wkładasz i grasz - (pipi)a, przecież to na PS4 właśnie wróciło :)

6. Kto dał ci prawo osądzania które gry są atraktycjne ?

7. Replayability - takie samo jak na PC. I tu i tam możesz na(pipi)iać ile wlezie. Np. Diablo III, DD, etc.

8. Żadnego PC o mocy PS4 za 1700 nie złożysz.

2 - 3 lata temu miałbyś pan rację. Sony wypuściło PS4 i klops. Co pan zrobisz nic pan nie zrobisz.

Na steam mozna pozyczac gry ;) Z psuciem sie jest jak z wszystkim jak kupujesz ram/plyte glowna/dysk itd. marki marka to zdychaja a jak kupisz lepszej firmy to % awaryjnosci jest podobny do tego co u konsol. Moze i w jakis grach wkladasz plyte i grasz ale jak masz slabego neta i wychodzi patch do bf4 to masz prze(pipi)ane.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ale ktora to ta najlepsza?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

pare dni temu w tym temacie pisalem - dawne pc bylo swietne - jak pare tygodni temu zobaczylem u rodzicow w szafie moja kolekcje verbatimów i esperanza z takimi hitami jak outcast, hm&m3, faraon, blade runner, monkey island3, homeworld, commandos czy rollercaster tycoon to autentycznie zachcialo mi sie momentalnie wlaczyc pc - dobrze, ze w moment sie opamietalem ze pewnie 99% z nich bym nie odpalil na windows7 bo bym musial miesiac przeszukiwac fora w poszukiwaniu fanowskich patchy by gry byly kompatybilne z dzisiejszym sprzetem

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ale ktora to ta najlepsza?

Zobacz na jego avatar. Wiadomo, ze chodzi mu o dreamcast'a

Opublikowano

Kolekcjoner verbatimow (pipi)a xD

Opublikowano

Na steam mozna pozyczac gry ;) Z psuciem sie jest jak z wszystkim jak kupujesz ram/plyte glowna/dysk itd. marki marka to zdychaja a jak kupisz lepszej firmy to % awaryjnosci jest podobny do tego co u konsol. Moze i w jakis grach wkladasz plyte i grasz ale jak masz slabego neta i wychodzi patch do bf4 to masz prze(pipi)ane.

Musisz być online żeby osoba mogła grać w pożyczoną grę. 

Zgadzam się odnośnie awaryjności.

Ostatnia linijka - to samo co na PC.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

i zielonych esperanza - byly tanie, ale nie tak przezroczyste jak te najtansze no-name'y i dobrze starsze napedy mielily te plyty :)

pc master race ;)

Opublikowano

4uf5rQZ.jpg

8)

Oczywiście nie pamiętam tych płyt.

Opublikowano

Musisz być online żeby osoba mogła grać w pożyczoną grę. 

Zgadzam się odnośnie awaryjności.

Ostatnia linijka - to samo co na PC.

Nie musisz być online. Przed chwilą sprawdziłem.

Opublikowano

i zielonych esperanza - byly tanie, ale nie tak przezroczyste jak te najtansze no-name'y i dobrze starsze napedy mielily te plyty :)

pc master race ;)

potwierdzam, esperanza master race

Opublikowano

pare dni temu w tym temacie pisalem - dawne pc bylo swietne - jak pare tygodni temu zobaczylem u rodzicow w szafie moja kolekcje verbatimów i esperanza z takimi hitami jak outcast, hm&m3, faraon, blade runner, monkey island3, homeworld, commandos czy rollercaster tycoon to autentycznie zachcialo mi sie momentalnie wlaczyc pc - dobrze, ze w moment sie opamietalem ze pewnie 99% z nich bym nie odpalil na windows7 bo bym musial miesiac przeszukiwac fora w poszukiwaniu fanowskich patchy by gry byly kompatybilne z dzisiejszym sprzetem

No, ostatnio tez w szafie znalazlem C&C Generals, po godzinie szukania rozwiazan w internecie okazalo sie ze serwery online i tak nie dzialaja ;)

Wiem wiem, to nic przy Gran Turismo 5 :-D

Opublikowano

Prawda, internety mnie okłamały. Poczytałem o tym całym dzieleniu się na steamie i wychodzi na to że udostępniasz całe konto - lipa na maxa.

Na chłopski rozum - ktoś chce od ciebie pożyczyć jedną grę, a ty mu dajesz wszystkie i sam nie możesz grać. Dobrze że Steam to platforma cyfrowa - taki Raven, jakby go ktoś poprosił to by na raty w worku te gry nieszczęsne steamowe przynosił.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Prawda, internety mnie okłamały. Poczytałem o tym całym dzieleniu się na steamie i wychodzi na to że udostępniasz całe konto - lipa na maxa.

Na chłopski rozum - ktoś chce od ciebie pożyczyć jedną grę, a ty mu dajesz wszystkie i sam nie możesz grać. Dobrze że Steam to platforma cyfrowa - taki Raven, jakby go ktoś poprosił to by na raty w worku te gry nieszczęsne steamowe przynosił.

Lipa bo ... ?

Wlasciciel zawsze bedzie mial pierwszenstwo, obie osoby moga jednoczesnie grac pod warunkiem ze w inne gry, czyli tak jakbys pozyczyl komus cala biblioteke gier ale jednoczesnie mial dostep do tego w co twoj kumpel nie gra, a jesli juz by ci sie zachcialo, to od razu go wyrzuca z danej gry (1 czy 2 minutowe ostrzezenie dostaje na zapisanie postepu), nie masz tez obaw ze pozyczy komus twoja gre, a potem ta osoba komus pozyczy i sluch o niej zaginie.

Super sprawa.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@MeSSer

Widzę, że w ogóle nie wiesz na czym polega Family Sharing, ale zabierasz głos. Nie rób tego.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tygodniowa sprzedaż konsol globalnie (do 22 marca).

PS4 - 220 tysięcy.

3DS - 120 tysięcy.

Xbone - 112 tysięcy

Vita - 65 tysięcy (moze jest jeszcze szansa dla tej konsoli ;) )

Wii U - 39 tysięcy :(

W USA też PS4 wygrało, o całe 14 tysięcy sztuk. W Europie - 72 tysięcy PS4, 20 tysięcy Xbonów..

Wychodzi najlepszy fps od czasu Modern Warfare, mesjasz i zbawiciel - xbone wykręca 20k więcej od PS4. Wychodzi pedau w rurkach, najgorsza część serii, równia pochyła, Sony tonie, nie ma multi, nikogo - z xbona nie ma co zbierać :rofl:  A mówiłem, źe xbonowi w marcu nic pomoże? Teraz będzie już tylko gorzej!

PS: 09a00a3b94285ce370de7de23594a85e.png

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Jeśli mogę dorzucić swoje trzy grosze, to PC jest świetnym substytutem XO. Dla mnie najlepsze kombo to PS3/PS4 + PC. Technologicznie PS4 jest o wiele mocniejsze od XO i to już widać teraz na początku generacji, a wygląda na to że exy z x-pudła będą dostępne też na PC, dlatego nie widzę na razie dla siebie potrzeby  kupowania ONE.

A Family Sharing to najlepsza rzecz jaka mogła się przydarzyć graczowi pecetowemu ;)

Edytowane przez GwynBleidd_79

Opublikowano

Czy ten family sharing nie wygląda przypadkiem tak, że współdzieli się całą bibliotekę i z całej biblioteki jednocześnie może korzystać tylko jedna osoba? Faktycznie wspaniałość...

Opublikowano

@MeSSer

Widzę, że w ogóle nie wiesz na czym polega Family Sharing, ale zabierasz głos. Nie rób tego.

http://store.steampowered.com/sharing/?l=polish

Czy dwóch użytkowników może dzielić się biblioteką i grać w tym samym czasie?

Nie, współdzielona biblioteka może być używana w danym czasie tylko przez jednego użytkownika."

Gdyby zamiast ,, biblioteka " wstawić ,, gra " byłoby wszystko OK.

Pożyczasz komuś konto by pograł w Skyrima. Masz tam CoDA i chcesz pograć. Co zrobisz jak kolega okaże się no-life ? Co pan zrobisz nic pan nie zrobisz.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Lipa bo ... ?

Wlasciciel zawsze bedzie mial pierwszenstwo, obie osoby moga jednoczesnie grac pod warunkiem ze w inne gry,

To akurat kłamstwo/pomyłka <inaczejnapisaliwregulaminiebansaiuskaczącyżółwiuninja>

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.