Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dzisiaj wyszedł nowy trailer watch dogsa

ifGQss9q9Rjvr.png

wow such graphics. ale tak to jest, jak gra nie jest technicznie ładna, ani stylowo.

taxi3.jpg

Znajdz 10 roznic  :whistling:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

@Messer

@1 no tak, tyle w rzeczywistości z tych dobrze wygladających gier póki co w 1080p (takim prawdziwim, nie killzonowym ;) ) działa tylko infamous. 60fpsów wyjątkowo się nie będę czepiał.

@2 widzę że już sobie to przedyskutowaliście

@3 YLOD i RROD anyone? Sprzęt elektroniczny ma to do siebie że się raz na jakiś czas może zepsuć, miej na uwadze że to nie ja zawsze wojuje bezawaryjnością sprzętu tylko wy.

@4 To jest temat który można rozwijać w nieskończoność ale jak nie piracisz to problemów z grami mieć praktycznie nie będziesz. No chyba że z niewiadomych powodów używasz Visty albo Windowsa 8, one lubią mieć jakieś "konflikty. Zdarzają się wyjątki jak Titanfall na laptopowych kartach albo BF który był zepsuty na każdej platformie.

@5 Patche, update'y firmware'u, instalacja gier i takie tam. No rzeczywiście, jak za czasów PSXa.

@6 Piszę w swoim imieniu więc mam prawo oceniać co mi pasuje a co nie. Szczególnie, że grywam właściwie we wszystko co jest dobre, niezależnie od gatunku, nie ma gadania że "<wstaw dowolny gatunek gier> to nie dla mnie"

@7 A więc Diablo to exclusive? :) No ciekawe. Zresztą kiedy na konsolę ostatni raz wyszedł dobry, rozbudowany erpeg (action rpg albo cokolwiek) który dawał dużo możliwości rozwoju postaci, kombinowania ze skillami a przy tym miał mocny klimat i dobrą muzykę która potrafi wrzucić ciary na plecy tak jak w Path of Exile?

@8 Ale za niewiele więcej już tak.

Adi, to wszystko to albo twoja opinia, albo zarzuty które pasują tak samo jak nie lepiej do PC. Diablo to multiplatforma od 3 częsci, dopóki na PC nie będzie systemu grania bez pełnej instalacji dopóty przewagę ma PS4 ( wykreśl instalację gier na PS4 w jej czasie można grać ). Reszta nie ma znaczenia.

Anyway, o ile nie pomyliłem się w rachunkach, Sony pobiło swój plan sprzedażowy na rok fiskalny 2013, jeśli chodzi o PS4, o 1.5 mln sztuk. Nec temere, nec timide.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Dziwny jest ten trailer. Niektóre sceny wyglądają mocno past genowo, widać ząbki i słabe tekstury a inne już pokazują że jednak nie jest tak źle. Nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

No, super. Ale jak już Playstationowcy robili to samo to była cebula, beka z dzielenia kont i polactwo. Teraz dzielimy konto na steamie i już jest super opcja amerykańska, granie za darmo w gry kolegi, płacimy raz a obaj mamy grę, czemu nikt na to wcześniej nie wpadł. Hipokryzja pecetowych betonów przekracza wszelkie granice. 

Porównujesz łamiący regulamin Sony system do legalnej opcji udostępnionej przez Valve.

Brawo, jesteś głupszy niż myślałem.

Poza tym korzystałem zarówno ze składek jak i z FS, obie opcje są spoko. Także strzelaj dalej betonie zapatrzony w kawałek plastiku. :thumbsup:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Adi, to wszystko to albo twoja opinia, albo zarzuty które pasują tak samo jak nie lepiej do PC. Diablo to multiplatforma od 3 częsci, dopóki na PC nie będzie systemu grania bez pełnej instalacji dopóty przewagę ma PS4 ( wykreśl instalację gier na PS4 w jej czasie można grać ). Reszta nie ma znaczenia.

A czyją opinie mam w swoich postach wyrażać? Irasa? Mówiąc o awaryjności sprzętu nie twierdze że PC jest od tego wolny, neguje tylko odwieczny argument konsolowców.

Diablo to multiplatforma, właśnie. A ja przecież pisałem wszystko w kontekscie konsol i exów konsolowych. W tym konkretnym  wypadku chodziło o wskazanie exa który by miał duże replayability, ty wymieniłeś Diablo.

Zresztą mniejsza o to, argument który by mnie przekonał do kupna konsoli w tym roku nie istnieje. Już nawet hype na Destiny mi gdzieś uciekł.

Opublikowano

Hipokryzja pecetowych betonów przekracza wszelkie granice. 

Porównujesz łamiący regulamin Sony system do legalnej opcji udostępnionej przez Valve.

Brawo, jesteś głupszy niż myślałem.

Poza tym korzystałem zarówno ze składek jak i z FS, obie opcje są spoko. Także strzelaj dalej betonie zapatrzony w kawałek plastiku. :thumbsup:

Pulta się o łamanie regulaminu, a sam z tego korzystał. Hipokryzja pecetowych betonów przekracza wszelkie granice.

A co do Watch Dogz to doskonale pokazują jak PC ogranicza rozwój grafiki - wychodzący tylko na PS4 Infamous wygląda jak dwie generacje do przodu. Niestety Ubisoft musi patrzeć na posiadaczy zintegrowanych kart, którzy stanowią największą grupę wśród graczy pecetowych, a o grafice jak z Second Son mogą tylko pomarzyć - stąd takie cięcia w grafice.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

A czyją opinie mam w swoich postach wyrażać? Irasa?

Diablo to multiplatforma, właśnie.

Może być i Irasa. Po prostu z opinią nie da się dyskutować na dłuższą metę - ktoś mądry powiedział kiedyś, że łatwiej pokonać armię ludzi, niż jednego przekonać do zmiany zdania.

Zamiast Diablo niech będzie Dragons Crown, Final albo cokolwiek w co można młócić godzinami. Gdybym widział jakiś sens w tej wyliczance, to może i bym poszukał.

Argument który by mnie przekonał do PC zniknął w ( powstanie Steam ).

Apropo łamania regulaminu - to całe Family Sharing ma być przeznaczone dla rodziny i komputerów w jednym pomieszczeniu, dajcie siana panowie i nie zgrywajcie świętoszków.

Szkoda transferu na takie wypociny.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ten Watch Dogs.. ciekawe jaka to w końcu wersja na tym trailerze. Gdyby nie gęsta trawa powidziałbym, że na 100% PS3/X360.

Jeśli jednak tak ma to wyglądać na XO i PS4 to.. bez żartów... ale GTA V wydane na next-geny w 1080p i dobrym AA z jedynie dodaną trawką w 3D zniszczy to graficznie.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

A co do Watch Dogz to doskonale pokazują jak PC ogranicza rozwój grafiki - wychodzący tylko na PS4 Infamous wygląda jak dwie generacje do przodu. Niestety Ubisoft musi patrzeć na posiadaczy zintegrowanych kart, którzy stanowią największą grupę wśród graczy pecetowych, a o grafice jak z Second Son mogą tylko pomarzyć - stąd takie cięcia w grafice.

xD

Pewnie dlatego wersja PC będzie wyglądać najlepiej i będzie miała więcej przechodniów i samochodów na ulicach niż wersje konsolowe.

http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-for-pc-looks-stunning-on-high-settings-ubisoft-says/1100-6418228/

Opublikowano

Ten Watch Dogs.. ciekawe jaka to w końcu wersja na tym trailerze. Gdyby nie gęsta trawa powidziałbym, że na 100% PS3/X360.

Jeśli jednak tak ma to wyglądać na XO i PS4 to.. bez żartów... ale GTA V wydane na next-geny w 1080p i dobrym AA z jedynie dodaną trawką w 3D zniszczy to graficznie.

Najlepsze jest to, ze jest to pewnie "dopakowana" wersja na PC, a na Xbonie i PS4 bedzie to wygladac gorzej ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Adi nie wiem po co Ty mu odpisujesz :P

Tak czy inaczej, to z większa liczbą przechodniów i samochodów to lekka nadinterpretacja. Nie ma tam nigdzie napisanego, że będzie więcej niż na konsolach. Mowa jest jedynie o wersji PC i tym, że wygląda świetnie na wysokich ustawieniach i na nich ma gęsty "traffic".

Oczywiście inna sprawa, że Twoja teoria ma spore prawdopodobieństwo na urzeczywistnienie ;)

@ Ins

Nie no.. to raczej niemożliwe aby na PC wyglądało to tak czerstwo.

Opublikowano

Watch Dogs looks stunning compared to ANY game boy advance game 8)

Opublikowano

Na PC pewnie będzie PhysX, dzięki któremu liście na chodniku będą tak fruwać, jak na pokazie na E3 2012. Teraz są przyklejone do ziemi.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Adi nie wiem po co Ty mu odpisujesz :P

Tak czy inaczej, to z większa liczbą przechodniów i samochodów to lekka nadinterpretacja. Nie ma tam nigdzie napisanego, że będzie więcej niż na konsolach. Mowa jest jedynie o wersji PC i tym, że wygląda świetnie na wysokich ustawieniach i na nich ma gęsty "traffic".

Oczywiście inna sprawa, że Twoja teoria ma spore prawdopodobieństwo na urzeczywistnienie ;)

właściwie też nie wiem.

Masz rację, ale mam nadzieję że Observer przyleci tu znowu z bólem tyłka. Zresztą nawet jeśli okaże się to prawdą trzeba przyznać że te kilka samochodów i chłopków na ulicy nie są jakimś znaczącym "ficzerem"

Chyba że to będzie wyglądało tak  :P

cjkjJLv.jpg

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

O co mnie ma tylek bolec? O to ze nowy infamous ma poziom graficzny nieosiagalny dla eksow na pc za 20 kola? Mnie to cieszy - pecetowa prowizorka osmieszona i beton powoli sie kruszy.

Opublikowano

xD

Pewnie dlatego wersja PC będzie wyglądać najlepiej i będzie miała więcej przechodniów i samochodów na ulicach niż wersje konsolowe.

http://www.gamespot.com/articles/watch-dogs-for-pc-looks-stunning-on-high-settings-ubisoft-says/1100-6418228/

Czytać się naucz, bo w żadnym zdaniu nie ma tam odniesienia do konsol. Jedyne co można wywnioskować, to że ilość przechodniów i samochodów będzie uzależniona od ustawień.

Opublikowano

WD będzie wyglądać tak samo (pipi)owo na PC jak na XO/PS4. A gatki Ubi to sobie możecie wsadzić, przecież wersja na XO/PS4 według nich wygląda nextgenowo :pinch:

Opublikowano

dzisiaj wyszedł nowy trailer watch dogsa

ifGQss9q9Rjvr.png

Bicz plis.

hp46kSR.jpg

Opublikowano

Watch Dogs looks stunning compared to ANY game boy advance game 8)

9a60a1918a6b311ca91c56cf128b88691f5348c5yoshi1.sgsb.jpg

kontra

7tspnkp.png

meh.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

10006921_721017387937972_1511111476_n.jp

Czyżby cicha zapowiedź dwójki? ;)

Opublikowano

7tspnkp.png

Co to ku.rwa jest?!!1 xDDDDDDDD

Opublikowano

Wersja PS2, która z powodu prędkiej śmierci czarnulki została przesunięta na PS3. Potem była łabagabum, przesuwy last guardian style i przenieśli na PS4. Taka tam historia.

Opublikowano

10006921_721017387937972_1511111476_n.jp

Czyżby cicha zapowiedź dwójki? ;)

Po dłuższym przypatrzeniu się dopiero zauważyłem, że to logo FarCry z tą grą jest naprawdę kiepsko.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.