Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupie ta gre chyba tylko dla beki :P

A potem spale :ninja:  

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Po dłuższym przypatrzeniu się dopiero zauważyłem, że to logo FarCry z tą grą jest naprawdę kiepsko.

Raczej z youtubem.

06381f32e9c82084796047184730af1b.png

Opublikowano

Justin Richmond, who was working on Uncharted PS4 as game director, has left developer Naughty Dog.

"I have in fact made the decision to leave Naughty Dog," Richmond told IGN. "I love the company and the people and know that they will continue to create awesome games going forward. On a happier note, after careful consideration and exploration I have joined Riot Games. There is some really innovative stuff going on here that I can't wait to be a part of."

Previously, Richmond oversaw Uncharted 2: Among Thieves' multiplayer and worked as game director on Uncharted 3: Drake's Deception. He had been with Naughty Dog since 2008.

LOL

Druckmann nie zna granic :/

TheGuys.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Kogo obchodzą jakieś crapy od Ubi? Ubi to Rayman, reszta do piachu.

Doszedłem do wniosku, że idealny na lata zestaw dla Gracza to PS4, WiiU i 3DS. PS4 jako podstawowy sprzęt do grania. Sony gwarantuje genialne exy, multiplatform nie zabraknie. A skoro są lepsze niż na Xboxie, to na co komu Xbox? Nintendo chyba nie zapomniało jak się gry robi, więc nie ograć tych kilku Marianów, Zeld, gier od Retro i czegoś może więcej nie przystoi prawdziwemu Graczowi. Prawdziwy Gracz powinien mieć też handhelda. Vita jest fajna, ale 3DS masakruje ją growo i to 3DS powinien być wyborem Gracza. Rzekłem

Opublikowano

Greg mówi jak jest. Do takich samych wniosków doszedłem. Liczę jednak że M$ sypnie exami które sprawią że będę miał mokro i zapragnę XOne. Ale nawet jeśli nie, to będzie na czym grać. Nintendo musi się w końcu ogarnąć z tym Wii U, że oddadzą swoje marki i będą dłubać na tablety - nie wierzę.

Opublikowano

ps4 warto kupic za rok lub dwa jak przynajmniej wyjdzie kilka dobrych multiplatform (wiedzmin, batman) i exów. Na razie to strata pieniedzy i this is waiting.

wii u warto kupic za 4 lata jak juz konsola bedzie martwa i do wyrwania za grosze na allegro dla tych 5-6 genialnych exow od nintendo bo w miedzy czasie niestety nic innego na ta konsole nie wyjdzie bo inni devi juz dawno ja skreslili

na chwile obecna ogrywac zaleglosci z ps3, jak ktos nie boi sie archazimow to kupic 3ds dla morza super gier (choc wydaje mi sie ze konsola juz minela swoj najlepszy okres) i vite jak ktos lubuje sie w indyczkach.

Najgorzej ma ten kto nie ma zaleglosci i na biezaco ogrywal wszystko - wtedy to juz chyba tylko hibernacja

Opublikowano

ps4 warto kupic za rok lub dwa jak przynajmniej wyjdzie kilka dobrych multiplatform (wiedzmin, batman) i exów. Na razie to strata pieniedzy i this is waiting.

wii u warto kupic za 4 lata jak juz konsola bedzie martwa i do wyrwania za grosze na allegro dla tych 5-6 genialnych exow od nintendo bo w miedzy czasie niestety nic innego na ta konsole nie wyjdzie bo inni devi juz dawno ja skreslili

na chwile obecna ogrywac zaleglosci z ps3, jak ktos nie boi sie archazimow to kupic 3ds dla morza super gier (choc wydaje mi sie ze konsola juz minela swoj najlepszy okres) i vite jak ktos lubuje sie w indyczkach.

Najgorzej ma ten kto nie ma zaleglosci i na biezaco ogrywal wszystko - wtedy to juz chyba tylko hibernacja

już teraz jest "5 genialnych exów", a nie za 4 lata...

słuchajcie grega.

Opublikowano

Tak jest u mnie :( Na past genach to co chciałem ograłem. Więc teraz mam this is waiting

WiiU ma 5 genialnych exów? Jakich? Warto kupić konsolę już teraz, bo jest Wind Waker, Marian, najlepsza wersja genialnego Raymana (serio, robi różnicę), ale 5 exów to przesada

Edytowane przez GregZPL

Opublikowano

Ma.

Opublikowano

wii u dla kogos kto ma czas na granie to w chili obecnej ile starczy? miesiac-dwa miesiace? bo ile mozna przechodzic wind walkera hd, mario 3d world, dokney konga i od biedy lego city undercover. Skonczysz te 4 tytuly i co ? jedno wielkie NIC, nawet jakbys od biedy chcial zagrac w jakiegos indyka czy odpalic jakas multiplarforme to tego nie zrobisz bo wszyscy procz firmy matki olali ta konsole. Zostaje CI schowac ja do szafy i czekac az wyjdzie laskawie bayonneta2, xenobalde2 czy nowa zelda lub metroid. Nie lepiej kupic ja za pare lat jak juz te pare gier wyjdzie i konsole z nimi bedzie mozna wyrwac za grosze?

Opublikowano

Mario w 2D, Mario 3D, Donkey Kong, Wonderful 101, Pikmin 3... Ok, wiadomo że wszystkie nie mogą być genialne bo gusta są różne, ale nie przesadzajmy. A jeszcze zaraz Mario Kart, Smash bros i Bayonettka. A co na PS4 w najbliższych miesiącach? Watch Dogs.

Opublikowano

Już w tym roku warto - Destiny, The Evil Within, Watch Dogs (wierzę, że gra nie zawiedzie), The Witness, The Crew, Project Cars, DriveClub, The Order, Batman, Daylight (ciekawy horror na Unreal Engine 4), Dragon Age: Inquisition, Alien: Isolation, AC: Unity, Mad Max +plus gry, które zostaną zapowiedziane na E3 + gry, które wyszły do teraz - Killzone, Infamous i Outlast.. To że część z nich to cross-geny, nie jest ważne, bo różnice w grafice i płynności będą już zapewne spore, szczególnie w Destiny czy Watch Dogs. Jeśli więc ktoś twierdzi, że w tym roku nie będzie w co grać, to jest w błędzie. Poza tym kupno next-gena to nie podpisywanie cyrografu - w międzyczasie można też grać na innym sprzęcie.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ficuś, kupienie WiiU i ogrywanie jak leci gierek od Nintendo to najprostsza droga do znienawidzenia grania jako takiego :) Wiem, bo przerabiałem to od października do lutego, gdzie jechałem na WiiU + 3DS i rzygać mi się chciało od tych wszystkich Marianów, Zeld. Genialne gry, ale co za dużo to niezdrowo. Marzyłem od jakiejś strzelance, wyścigach, czy czymś takim. Gry Nintendo są genialne jak się nimi przegryza "normalne" pozycje. Czuć wtedy tę inność, wyjątkowość. Dlatego kupienie WiiU teraz i dawkowanie sobie jest bardzo dobrym pomysłem

Opublikowano

jak ja nie lubie tego tematu, poszedłem zjeść kolacje i nawaliliście 3 strony, w dodatku zwykłego trollowego bełkotu bez żadnego sensu...

czemu mody tego nie spalą w ch..j? ja sie pytam

Opublikowano

czyli co jaki wniosek? wiiu jako wino rocznik 1850? trzymamy w szafie i chwalimy sie znajomymi i wyciagamy i polewamy tylko przy slubie,abrahamie,zlotych godach i narodzinach dziecka?

Opublikowano

Yano, zawsze możesz zjechać niżej i opisać, co tam żeś PYSZNEGO dzisiaj zjadł.

Opublikowano

czyli co jaki wniosek? wiiu jako wino rocznik 1850? trzymamy w szafie i chwalimy sie znajomymi i wyciagamy i polewamy tylko przy slubie,abrahamie,zlotych godach i narodzinach dziecka?

nie, czyli masz mieć Wii U plus inne konsole.

Opublikowano

No tak to działa od czasów N64. Leży na półce, wychodzi raz na ruski rok gierka, grasz w nią 50 godzin pisząc peany na forumie, a potem odkładasz pada do szuflady i ciśniesz dalej na Playstation

Opublikowano

No ale powiedzmy sobie szczerze... Co pijesz częściej: winko rocznik bardzo dawny czy fasberga za 1,79 zł z Biedronki? A co jest lepsze?

Opublikowano

Aż tak to nie działa. Raczej w ten sposób: Playstation to pyszne i różne dania. Nintendo to sushi. Też super. Ale, cytując klasyka, "nie mogę całe życie wpier.dalać sushi"

Opublikowano

no to chcialem wlasnie odpisac figaro - wino w barku, a na co dzien by sie na.(pipi)ac walic wóde czyli ps4

Opublikowano

no to chcialem wlasnie odpisac figaro - wino w barku, a na co dzien by sie na.(pipi)ac walic wóde czyli ps4

nom, dlatego mówię, combo PS4 + Wii U + 3DS to optymalne podejście.

Opublikowano

Śmiechłem ostro:

Uncharted 4 game director leaves Naughty Dog for Riot Games

XDDD idzie robić nowe postacie do LoLa

http://www.polygon.com/2014/3/27/5554846/uncharted-4-game-director-leaves-naughty-dog-for-riot-games

Uncharted 4 game director Justin Richmond told IGN today that he left Naughty Dog and will join League of Legends developer Riot Games.

"I love the company and the people and know that they will cotninue to create awesome games going forward," Richmond said of Naughty Dog. "On a happier note, after careful consideration and exploration I have joined Riot Games. There is some really innovative stuff going on here that I can't wait to be a part of."

Dobra jestem blacharzem ale jak to przeczytałem to parsknąłem śmiechem bo LoL jest grą dla gimbów (dużo bardziej niż minecraft) i ogólnie rakiem przez który tradycyjne RTSy to wymierający gatunek. Ciekawe co autor miał na myśli w tym ostatnim zdaniu, projektowanie innowacyjnych skinów na postacie? :D

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Niech ten marzec się już kończy, bo w studiach Sony tylko Druckmann i Straley zostaną :lol:

Creative i game directorzy polecieli. Ciekawe czy znajdą nowych, czy może ND kończy z robieniem dwóch gier jednocześnie.

Edytowane przez SzczurekPB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.