Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dobra przecież wiadome, że Titanfall recki oplacone już na trailerach widać, że na tyle nie zasługuje.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie rozumiem zaskoczenia oceną w PE - przecież już na porównaniu konsol napisali że Xbox One to lepsza konsola a MS miał lepszą konferencję na E3. Kto to czyta poza największymi betonami jak bluber?

Nie dziwie sie teraz ze MS wypuscil takiego gniota skoro cala kasa poszla na smarowanie za lepsze oceny, kasowanie negatywnych komentarzy i oplacenie armii botow na roznych forumkach....

Tylko gdzie jest moja wyplata?  :ninja: 

Opublikowano

Rozbo i SoQ pisali recki ? Chyba nie randomy skoro ich pamietam (co nie znaczy, ze cenie ich opinie, co to to nie). Tak czy inaczej nie chodzi o oceny tylko o fakt, ze ktos tutaj ostro bronil recek tego zenujacego pisemka. Niewazne czy pisal je Butcher, osobnik ktory zachwycal sie nowosciami w multi Halo Reach (zal to komentowac), czy Rozbo. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobra przecież wiadome, że Titanfall recki oplacone już na trailerach widać, że na tyle nie zasługuje.

Nie grales a masz najwiecej do powiedzenia.
Opublikowano

8- minus dla nextgenowej gry, a dla gó.wna w 792p 9- No jak żyć?

Opublikowano

kolo (pipi)a mi lata ocena infamous, bo nie jara mnie ta seria, myslalem ze mowimy o titanfall.
Opublikowano

kolo (pipi)a mi lata ocena infamous, bo nie jara mnie ta seria, myslalem ze mowimy o titanfall.

nie wiem (pipi).ać ten titanfall bo to gra od EA więc nie kupiłbym, ale bawiłem się zaje.biscie przy pierwszym MW więc pewnie Titanfall był by fun dla mnie.

Opublikowano

No i ja się bawię za(pipi)iście, tylko się zastanawiam czy gry są teraz w ogóle ocenianie pod katem techniczym.

Opublikowano

No i ja się bawię za(pipi)iście, tylko się zastanawiam czy gry są teraz w ogóle ocenianie pod katem techniczym.

No stary nagrody za najlepszą grę 2012 roku dostawało The Walking Dead, kto grał wie jaki to szrot techniczny.

Opublikowano

Nie wiem jak powinny byc pisane recenzje, ale uwazam ze gre powinno sie oceniac jako calosc, moze i gameplay w TitanFallu jest dobry nie mowie nie, ale jako calosc i jako nextgenowa produkcja powinno byc nie wiecej niz 7.

Swojego czasu BF3 byl karcony w kazdej recenzji za grafike mocno odstajaca od wersji PC, za mniejsza ilosc graczy w Multi, a teraz pojawia sie brzydkie kaczątko z Multi 6vs6 z kazdym aspektem graficznym gorszym lub takim samym jak na past genach, w rozdzielczosci z past genow a oni wystawiaja 9-, ciesze sie ze nie kupilem tej gazety bo poszla by do smietnika po takich recenzjach, a plusy i minusy sa po to by wypisywac w nich co razi lub co jest miodne.

Nie mowie ze Infamous to mega miodny szpil, ale gra jest fajna, moze za krotka jak na sandboxa, moze misje poboczne sa monotonne troche, ale nadrabia funem plynacym z ekranu, oswietleniem, to jak wyglada miasto nocą i jego oswietlenie w tej grze nie da mi nawet 4K i 120FPSow w Crysisie 3.

Opublikowano

A wcześniej Skyrim.

Opublikowano

Nie wiem jak powinny byc pisane recenzje, ale uwazam ze gre powinno sie oceniac jako calosc, moze i gameplay w TitanFallu jest dobry nie mowie nie, ale jako calosc i jako nextgenowa produkcja powinno byc nie wiecej niz 7.

Swojego czasu BF3 byl karcony w kazdej recenzji za grafike mocno odstajaca od wersji PC, za mniejsza ilosc graczy w Multi, a teraz pojawia sie brzydkie kaczątko z Multi 6vs6 z kazdym aspektem graficznym gorszym lub takim samym jak na past genach, w rozdzielczosci z past genow a oni wystawiaja 9-, ciesze sie ze nie kupilem tej gazety bo poszla by do smietnika po takich recenzjach, a plusy i minusy sa po to by wypisywac w nich co razi lub co jest miodne.

Nie mowie ze Infamous to mega miodny szpil, ale gra jest fajna, moze za krotka jak na sandboxa, moze misje poboczne sa monotonne troche, ale nadrabia funem plynacym z ekranu, oswietleniem, to jak wyglada miasto nocą i jego oswietlenie w tej grze nie da mi nawet 4K i 120FPSow w Crysisie 3.

Tyle że wytknięto w recenzji grafikę i spadki fps więc nie wiem o co chodzi.

Opublikowano

W psx ocena końcowa to raczej ocena za grywalność. Grafika i inne elementy raczej nie wchodzą w wynik końcowy.

Jak dla mnie, titanfall na Xbox one to 4-/6, średnia grafika, słaba rozdzielczość do tego słabo chodzi. Komedia ze strony respawn, mamy next Gena, a gra niewiele różni się od starych generacji. Ale fun jest I to najważniejsze

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Opierajac sie na recenzji goscia z gazety, twierdzaco mowicie ze Titanfall to mesjasz, chu.j z grafiką. Ale z Watch Dogsa to prowadzicie beke na każdym kroku.

Nie do ogarnięcia są umysły botów.

Opublikowano

Opierajac sie na recenzji goscia z gazety, twierdzaco mowicie ze Titanfall to mesjasz, chu.j z grafiką. Ale z Watch Dogsa to prowadzicie beke na każdym kroku.

Fejspalm. Ty naprawdę nie ogarniasz takich prostych rzeczy jak to, że Ubi prezentowało W_D jako ŁADNIEJSZĄ grę na PS4 w lutym 2013, a teraz jest zdecydowanie brzydsza. Gra zaliczyła downgrade graficzny. TF nie, zawsze było wiadomo, że to będzie brzydka gra jak na obecne czasy. Teraz rozumiesz?

Nie kapuję jak można nie ogarniać takich prostych rzeczy, w dodatku wałkowanych grubo przez kilkanaście stron jakiś czas temu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Rozbo i SoQ pisali recki ? Chyba nie randomy skoro ich pamietam (. 

A nawet gdyby to były "randomy", czyli świeży ludzie w redakcji, to co, nie mają prawa napisać recenzji? Z góry powinno się zakładać, że są gorsi?

Opublikowano

Fejspalm. Ty naprawdę nie ogarniasz takich prostych rzeczy jak to, że Ubi prezentowało W_D jako ŁADNIEJSZĄ grę na PS4 w lutym 2013, a teraz jest zdecydowanie brzydsza. Gra zaliczyła downgrade graficzny. TF nie, zawsze było wiadomo, że to będzie brzydka gra jak na obecne czasy. Teraz rozumiesz?

Nie kapuję jak można nie ogarniać takich prostych rzeczy, w dodatku wałkowanych grubo przez kilkanaście stron jakiś czas temu.

A czy Ty ogarniasz ze reklamom sie nie wierzy, i nie zawsze to co pokazuja = jak bedzie?

Nie kapuje jak mozna nie ogarniac takich prostych rzeczy, w dodatku walkowanych grubo kilkanasie stron dawno temu chocby przy premierze Motorstorma.

Sutku, downgrade, downgradem ale rozchodzi sie o grafike i o niej mowie na przykladzie Titanfalla.

Opublikowano

W psx ocena końcowa to raczej ocena za grywalność. Grafika i inne elementy raczej nie wchodzą w wynik końcowy.

Jak dla mnie, titanfall na Xbox one to 4-/6, średnia grafika, słaba rozdzielczość do tego słabo chodzi. Komedia ze strony respawn, mamy next Gena, a gra niewiele różni się od starych generacji. Ale fun jest I to najważniejsze

To ze slabo chodzi to prawda I smiech ze strony developera ale z ta rozdzielczoscia to juz wam kompletnie odbilo.

Opublikowano

tego zenujacego pisemka.

Mógł byś napisać dlaczego to pismo jest żenujące ? Jestem ciekaw, bo sam je kiedyś kupowałem i mi się nawet podobało.

Opublikowano

Nie zrozumiem tej 9 dla TF chociażby z powodu braku jakiejkolwiek unikalności gameplayu.

Już nawet nie ma co wymieniać tak unikalnych shooterów jak CS, Quake czy UT ale nawet na poprzedniej generacji konsol znajdą się jakieś FPSy które miały cały rdzeń gameplayu zrobiony po swojemu. Resistance, Halo albo KZ2, każda z tych gier miała nie tylko inną mechanikę poruszania się ale sam gunplay który sprawiał, że w każdą z nich grało się zupełnie inaczej chociaż to ten sam gatunek.

A TF co ma? Gunplay z CoDa + jetpack, mechy z Hawkena (tyle że nie możesz nimi skakać po budynkach) i sztucznie napompowany hype.

Nie zaprzeczam że gra daje fun i mimo past genowej grafiki można robić fajne akcje ze skakaniem po ścianach ale chyba obok CoDa nie ma innego popularnego online shootera z tak uboga mechaniką.

Opublikowano

Ocena 9 chyba nie oznacza, że gra jest unikalna albo, że jest kamieniem milowym czyż nie? To po prostu bardzo dobra gra.

Tymczasem

540_marc-ecko-s-getting-up-2.jpg

ja się jaram bardzo bo pierwsza część była bardzo zaje.bista

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ocena 9 chyba nie oznacza, że gra jest unikalna albo, że jest kamieniem milowym czyż nie? To po prostu bardzo dobra gra.

Obecnie to każda gra w którą da się grać, daje fun i ma duży budżet na marketing i nakręcenie hype'u jest na 9.

TF jest przeciętniakiem na 7. A nie, na Xboxie nie ma w co grać więc zasłużone 9.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Czyli jak ktoś ci mówił, że będzie tort, a podał na stole gówno, to hejtujesz, a jak od początku zapowiadał ze będzie gówno, ale za to gówno ekskluzywne, to się tym gównem będziesz zajadał z radością i jeszcze będziesz innym wmawiał jakie smaczne. Dla mnie gówno to gówno i tyle, ale w świecie betonowych hipokrytów gówno na xboxa zawsze smaczniejsze niż multiplatformowy tort.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ale w świecie betonowych hipokrytów gówno na xboxa zawsze smaczniejsze niż multiplatformowy tort.

o to tak samo jak u sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.