Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To może 7 plus bylo na tym ich portalu. coś mi się mogło pomylic.

5-/6 było na stronie CD-Action. Ocena zła nie jest, ale recenzja pojawiła się 2 dni po premierze - 19 września o godzinie 10:30 rano. "Recenzent" więc nie miał szans tej gry dobrze ograć, a wcześniej gry nie miał, bo redakcje otrzymały egzemplarze do recenzji dopiero 17 września. Chyba, że miał pirata... Zadania poboczne w minusach to jakieś nieporozumienie, bo by tak duży świat poznać, coś trzeba w nim robić. Taka jest idea sandboksa. Zawsze to było kwintesencją GTA. Kolejny minus to "ograniczone przełączanie między bohaterami", co w niektórych misjach musiało być przecież zrobione, by prawidłowo popchać akcję do przodu.

Edytowane przez Lukas_AT

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Po co te rozkminy - przecież wiadomo że CDA to mekka pecegimbów więc największym minusem było "Nie wyszło na PC, tylko na konsole, jak ja tych konsol nienawidzę, po chuj wydawałem 10 tysięcy na dwa titany w sli i co kurwa w co ja mam grać w minecrafta ciągle kurwa, a te uwstecznione konsole dostają GTAV a to przecież mi się należy, MI, jestem master race, MASTER RACE!!! Minus 4 do oceny, nawet nie grałem." tylko wstyd było to dopisać. Z TLOU to samo.

Opublikowano

http://arhn.eu/2014/03/playstation-time-warp/

Piękna sprawa, piękne czasy. Wtedy konsole jako sprzęty miały w sobie coś magicznego. Teraz tego nie ma :(

Opublikowano

Archon rządzi, odcinek o GameBoy oglądałem 10 razy.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Po co te rozkminy - przecież wiadomo że CDA to mekka pecegimbów więc największym minusem było "Nie wyszło na PC, tylko na konsole, jak ja tych konsol nienawidzę, po chuj wydawałem 10 tysięcy na dwa titany w sli i co kurwa w co ja mam grać w minecrafta ciągle kurwa, a te uwstecznione konsole dostają GTAV a to przecież mi się należy, MI, jestem master race, MASTER RACE!!! Minus 4 do oceny, nawet nie grałem." tylko wstyd było to dopisać. Z TLOU to samo.

Zabawne, bo GTA IV dostało u nich 10/10 i jako pierwsza (w tamtych czasach jedyna) gra tylko na konsole, dostała u nich pełnoprawną recenzję.

Opublikowano

http://arhn.eu/2014/03/playstation-time-warp/

Piękna sprawa, piękne czasy. Wtedy konsole jako sprzęty miały w sobie coś magicznego. Teraz tego nie ma :(

Wiadomo ale bez przesady. Nawet 7 generacja dostarczyła wielu wspaniałych gier - wystarczy wspomnieć o Batmanach xD

Mówię o sprzęcie, nie grach. Kiedyś miałem ciary na plecach od samego odpalania takiego PSXa czy GCN. Dźwięk, logo - magia. A teraz? Ostrzeżenie o epilepsji. Bosko

Opublikowano

Jak w tym filmiku wjechał pierwszy Wipeout to aż mnie zakuło w serduszku.

Aż żal gimbów które nie pamiętają premiery pierwszego Playstation - dziś mamy się cieszyć z przeskoku 720p do 1080p, a wtedy? Nie dość że graficznie PS zmiotło wszystko co było wtedy dostępne (dobrze jest to przedstawione na filmiku, w wielu domach szczytem techniki były podróby atarynek i pegazusy) to do tego zmieniło zasady gry ogromną falą innowacji, która wynikała z przyjęcia za standard grafiki trójwymiarowej. Wtedy było czuć nową generację elektronicznej rozrywki, nie to co dziś. Nawet moja matka była w szoku jak pokazałem że kamerę można płynnie obracać :teehee:

Wszystko dzięki Sony, zawsze wierni.

Opublikowano

n64supermario64start.jpg

Dzisiaj to jakaś abstrakcja, ale wtedy to Nintendo pokazało, jak zrobić coś nowego.

Opublikowano

n64supermario64start.jpg

Dzisiaj to jakaś abstrakcja, ale wtedy to Nintendo pokazało, jak zrobić coś nowego.

Ten obrazek podczas pierwszego odpalenia N64 wrył mi się 14 lat temu i dalej nie chce zniknąć. Magia.

Opublikowano

Ciężko coś innowacyjnego teraz zrobić. A nawet nie tyle innowacyjnego co spopularyzować coś co do tej pory było niszowe. Chyba Gearsy były ostatnie, a to już 8 lat...

Opublikowano

Chciałbym doświadczyć Mario 64 w dniu premiery. Gdy zagrałem u brata na początku roku '99 to i tak byłem pod wielkim wrażeniem.

A co dopiero byłoby 3 lata wcześniej.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ja to na szczęście przeżyłem. I zmieniło to moje życie :) Wcześniej gry były świetną rozrywką, po tym stały się najważniejszym hobby na całe życie :)

Opublikowano

Nintendofile przejęli CW, super!

Kiedyś miałem ciary na plecach od samego odpalania takiego PSXa czy GCN. Dźwięk, logo - magia. A teraz? Ostrzeżenie o epilepsji. Bosko

Dokładnie. Każdorazowe odpalanie kostki sprawia mi frajdę. Jest magia w tych starych startupach. A niedawno dowiedziałem się że są tam ukryte easter eggi dźwiękowe.

Opublikowano
A niedawno dowiedziałem się że są tam ukryte easter eggi dźwiękowe.

?

Opublikowano

Twoją opinią są cyferki z magazynów i średnia na MC. Przykre.

Opublikowano

Twoją opinią są cyferki z magazynów i średnia na MC. Przykre.

zostaw go w spokoju, on żyje w swoim świecie

Opublikowano

Ale 5/5 od Kosa z Polygami to ty szanuj. 

Opublikowano

?

Od 1:40 się zaczyna. Muszę kiedyś załatwić dodatkowe pady i odpalić cztery na raz :)

Edytowane przez aux

Opublikowano

A tak bardzie serio co jest lepszym wyznacznikiem? Opinie iksbotów na tym forum?  :rolleyes:

Opublikowano

Nintendofile przejęli CW, super!

.

Po tym co wyprawia Nintendo w ostatnim czasie to raczej jestem hejterem niż Nintendofilem :)

Opublikowano

Zaden gracz chyba nie zapomni swojej pierwszej konsoli nintendo. W moim przypadku byl to niebieski gameboy advance sp wraz z pokemon ruby. Slyszalem, ze to ponoc najgorsza generacja, ale dla mnie to poki, ktore kupilem w sklepie z rodzicami jako 9 latek.

BTW:

www.zeldadungeon.net/wp-content/uploads/2012/12/tumblr_mew5imuJIp1qizbpto1_1280.gif

Edytowane przez mate5

Opublikowano

yA32jX2.jpg

Polygamia dała 5/5.

http://polygamia.pl/Polygamia/1,97394,14051535,The_Last_of_Us___recenzja.html

W zasadzie to 2 osoby po 5.

A to wszystko i tak przesądza śr. z metacrtic; 95% krytyków i 9.1 od graczy.

10- od Kaliego.

I moja opinia.  8)

<tabum tss>

nie zesraj sie

Opublikowano

?

Od 1:40 się zaczyna. Muszę kiedyś załatwić dodatkowe pady i odpalić cztery na raz :)

łał, niezłe. jutro wypróbuję :o Tak w ogóle to muzyka lecąca podczas menu Kostki zawsze mnie przerażała. Jest w niej coś takiego...Genialna konsola. Niby na płytki, a loadingi są znikome. Szkoda że brakuje mi jeszcze paru tytułów. Paper Mario TYOD przede wszystkim, muszę w to w końcu zagrać. No i Sunshine. I Pikmin.

Nie ma bata, jutro robię sobie maratonik z Gackiem :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.