Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

konfa Amazona i już bekują z Xboxa

dsc0647.jpg

no ale kto w dzisiejszych czasach nie toczy beki z tego gniota

edit: lol, kolejne: "This is voice search that actually works."

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

konfa Amazona i już bekują z Xboxa

dsc0647.jpg

no ale kto w dzisiejszych czasach nie toczy beki z tego gniota

inteligencja i elita

Opublikowano

mi sie nie chce spierać ani toczyć beki, ostatnio mało tu zaglądam wiec napisze z innej beczki:

dzisiejsza oferta plusa sprawia mi dylemat - dali jakiegoś PESa i jakiegoś szopa

nie wiem czy to zasysać i sprawdzać skoro dają..

szop - jakoś nie kręcą mnie platformówki i platformówkowo-podobne, raczety i inne klanki (zassałem dla brata i pogralem chwile i serio nie moja bajka) wiec nie wiem czy jest sens sprawdzać szopa

zs kolei PES... ostatnia piłka w jaką grałem troche wiecej to PES 98 na psx z bratem na kanapie w święta i wakacje, jakoś kompletnie nie jara mnie żadna forma piłki nożnej (granie, oglądanie, kibicowanie, granie w realu) , pewnie wyłączył bym i skasował po rozegraniu połowy meczu

z drugiej strony troche mi sie nudzi i od tygodnia nie grałem... hm

ostatnie miesiące plus zapodał za(pipi)iste gierki z top 10 gier z 2013 roku, ale kwietniowa propozycja kompletnie nie w moim klimacie..

Edytowane przez Yano

Opublikowano

nie wiem co byłoby dla mnie nudniejsze - to co teraz pokazales, czy 'nascie' godzin przy Knacku.

Lepiej grać w fife, która "starcza" na dekadę.

W FIFE gram w miare regularnie od 2009r. Wcześniej tyle samo lat przegralem w PESa.

Oprocz pilki nożnej gram też w inne gry.

Pozdrawiam ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

kontroler do FireTV od Amazonu

dsc0777.jpg

tysiące gier dostępne w nastepnych miesiacach, od EA, Ubi i wielu innych, będzie Minecraft, 2 giga ramu

DSC_1053.jpg

Amazon Game Studios is also making its own games. First up is something called "Sev Zero."

DSC_1062.jpg

inne exy:

DSC_1085.jpg

DSC_1081.jpg

DSC_1078.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

ciekawe czy to bedzie kolejna "ouya" czy kolejne "wiiu" bo wątpie żeby miało szanse konkurować z MS i sony (przynajmniej względem ilości sprzedanych konsol i gier)

Opublikowano

ciekawe czy to bedzie kolejna "ouya" czy kolejne "wiiu" bo wątpie żeby miało szanse konkurować z MS i sony (przynajmniej względem ilości sprzedanych konsol i gier)

oni nie chcą konkurować ani z ninny, ani z ms, ani z sony.

maszyna dostępna od dzisiaj! cena 99 dolców

Sega Saturn style

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

mi sie nie chce spierać ani toczyć beki, ostatnio mało tu zaglądam wiec napisze z innej beczki:

dzisiejsza oferta plusa sprawia mi dylemat - dali jakiegoś PESa i jakiegoś szopa

nie wiem czy to zasysać i sprawdzać skoro dają..

Moim zdaniem warto spróbować. O ile PES to 50/50 tak szop zdecyowanie daje radę.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kolejny  dobry tytuł na PS4.

To czy dobry się dopiero okaże. Dobry bo na PS4 czy co? :D

Miałem brać teraz na Steamie ale jednak poczekam na jakieś opinie.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Dobry na papierze, bo wygląda na klasyczny horror, jakich mało. Czekam bardziej niż na molochy AAA. No ale Zombie Studios w sumie nic ciekawego nie zrobiło, więc trzeba poczekać na recenzje.

Opublikowano

oni nie chcą konkurować ani z ninny, ani z ms, ani z sony.

maszyna dostępna od dzisiaj! cena 99 dolców

no nie chodzi o to z kim chcą konkurować tylko o to czy mają szanse sie sprzaedać

wszystko zależy od gier - jeśli to będą gierki komórkowe i indyki to raczej kiepsko to widze , jeśli bedą jakieś konkretne porządne dobre gry to ma szanse sie sprzedać, ale jak wiemy na przykładzie wiiu orazu vity - mało kto chce ryzykować i wypuszczać porządne gry na sprzęty które słabo sie sprzedają (zresztą nawet ps4 i XO na to cierpią na starcie - za mało jest konsol wiec żadna gra nie sprzeda sie w milionach, mało kto ma ochote wydawać gre zaraz po starcie konsoli)

Opublikowano

Te gry pokazane od Amazona w kolejności - Forza,Halo, God of War, Uncharted i Journey. Halo od Amazona ma ładniejsze zbroje, a Uncharted dinozaury także leci preorder/

btw na tym sprzęcie można oglądać TV także MS może iść do domu. 99$>>>500$

also konsolka zawalczy chyba ze Steamem - cena gier waha się od 1.5 do 2 dolców. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

ale jednym z większych problemów gier tabletowych jest sterowanie, a tutaj został on wyeliminowany. To jest dla fanów TVTVTV, którzy czasem pykną w te lightowe gry w kiepskiej rozdziałce. Czyli taki tańszy Xbone.

Opublikowano

ale jednym z większych problemów gier tabletowych jest sterowanie, a tutaj został on wyeliminowany. 

A ja myślałem, że to, iż są gówniane. Całe życie w błędzie.

Opublikowano

ale jednym z większych problemów gier tabletowych jest sterowanie, a tutaj został on wyeliminowany. 

A ja myślałem, że to, iż są gówniane. Całe życie w błędzie.

Jest wiele fajnych, jak i wiele gównianych. News at 11.

Opublikowano

Niektóre wyglądają w ruchu ciekawie.

tak ciekawe żeby kupić dla nich konsole? nie przypuszczam (nawet za 99$)

ten filmik robił by średnie wrażenie nawet gdyby sie pojawił 7 lat temu na premierze mijającej generacji

EDITTTT

chyba nikt o tym nie wspomniał ale dziś w plusie oprócz szopa i PESa pojawiło sie też hotline miami, nie jaram sie tym indykiem ale sporo o nim było rozmów więc przetestuje

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Tylko 99$ a gry wyglądają tak samo jak na xbona,dla mnie dobry interes.HEHE

Opublikowano

Tylko 99$ a gry wyglądają tak samo jak na xbona,dla mnie dobry interes.HEHE

Napisal ktos kto gra w Don't Starve na PS4 (przypominam 8GB GDDR5, 50% mocniejsze GPU, szybszy procesor, #nadkonsola, #4theplayers)

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.