Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Chmura to na pewno fajne rozwiązanie i zapewne daje spory zastrzyk mocy obliczeniowej ale nie na masową skalę... Nie ma szans by każdy posiadacz Windowsa 8 lub Xbona mógł z tego skorzystać bez problemu.

racja, Szczególnie ty ze swoim ultra szybkim internetem o zawrotnej szybkości 1mb/s :D

Jesteś durny.

Mam wrażenie że MaZZeo jest już tak mocno przybity sytuacją w jakiej się znalazł po sprzedaży nadkonsoli i <tryb MaZZeo>kupna gówna który mógłby tylko dureń kupić </tryb MaZZeo> że zaczyna organizować sobie z nudów (bo na czym niby ma grać jak na XO nie ma gier) wycieczki personalne.

Opublikowano

Nie po prostu jak ktoś sobie ubzdural ze mam net 1Mb/s to nic nie poradze.

Tutaj nikt literówek nie wybacza, tu jest wojna.

Opublikowano

Przecież mazzeo nie ma 1 mega tylko aż 1,44 :woot:

3170510617.png

http://www.psxextreme.info/topic/103536-console-wars-6-kogo-bardziej-wyruchają/?p=2971131

Małe b = megabit = 1/8 megabajta. Wychodzi jakieś 650 megabajtów przez godzinę czyli takiego War Thundera ściągałby prawie 12 godzin.

No a później płacz, że psn wolny :rofl:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Nieźle Cie musi piec dupa skoro swój czas poświęciłeś na szukanie posta Mazzeo z wynikami jego internetu. xD

Beka z betonów GO na poziomie beki z Xone.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To prawda,przez te irasy nie irasy odechciewa być się sonybotem. :/

Opublikowano

kiedys mnie mendrek wkur.wial i jego psychopatyczna milosc do kawalka plastiku od sony, ale teraz w porownaniu do irasa to on mi sie taki pocieszny wydaje, jeszcze jakby dalby mi senior membera to wydaje mi sie ze dodalbym go do znajomych na fb i napilbym sie z nim piwa w katowicach.

Opublikowano

Czyli co? Chmura w TF liczy AI tych botów które nic nie robią oraz zarządza matchmakingiem który już dawno powinien umrzeć bo jest po prostu zbędny i choojowy w porównaniu do zwyczajnego systemu dedykowanych serwerów.

Jest się czym chwalić, szczególnie podoba mi sie ta dramatyczna muzyka w tle.

Opublikowano

Lol, tutejszy plebs jest śmieszniejszy niż się wydawało. To pisanie o bólu dupki jak co post to epitety o betonach, genderach, chłopakach. No ale w sumie czego oczekiwać po personach które za ksywkę obrały ulubione zabawki z dzieciństwa z gimbo przekręceniem.

I te sonobotki co wcinały zmiksowaną marchewkę za wróbelka Elemelka w czasach świetności PSX. ['] O upośledzeniu polegającym na kończeniu kropką zdań zaczynanych z małej litery nie wspominając. Toć to nawet nie beka a żałość. 

8f8207a3732fb92db261ffc09a17170b.png

Edytowane przez Jura

Opublikowano

Kermit-każda kolejna wypowiedzia dajesz do zrozumienia, że z Ciebie jest beton.

Wklej jeszcze 155 raz zdjęcie z Kinect Sports.

Nic nie wklejalem z Rivals. Ja specjalizuje sie z cisniecia beki z ludzi co wydawali 500zl na gre I wmawiaja sobie ze sie dobrze bawia bo przeciez nie ma w co grac na obu systemach

Edytowanie nic ci nie da I tak Cie dopadne XD

LOL - myślisz, ze jak kogos jest stać by wydac 500 zl na gre (w moim przypadku jednak 380) to musza sobie wmawiać ze się dobrze przy niej bawia ?

Na obu systemach nie ma w co grac - bo te wszystkie exy sa gorsze niż gry na PS3/Vite czy Xboxa 360...

W dodatku na jednym systemie ledwo widać roznice miedzy niektórymi multiplatformami. :teehee: (jak jeszcze TytanFall będzie się roznil jak MGS V czy COD Pies, to w ogole będzie beka)

Kermit to samo, co ma piernik do wiatraka ? Dla Ciebie alpha ja stawiam ja przed wszytskimi strzelankami obecnie na rynku.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nic nie wklejalem z Rivals. Ja specjalizuje sie z cisniecia beki z ludzi co wydawali 500zl na gre I wmawiaja sobie ze sie dobrze bawia bo przeciez nie ma w co grac na obu systemach

LOL - myślisz, ze jak kogos jest stać by wydac 500 zl na gre (w moim przypadku jednak 380) to musza sobie wmawiać ze się dobrze przy niej bawia ?

Na obu systemach nie ma w co grac - bo te wszystkie exy sa gorsze niż gry na PS3/Vite czy Xboxa 360...

W dodatku na jednym systemie ledwo widać roznice miedzy niektórymi multiplatformami. :teehee:

Kermit to samo, co ma piernik do wiatraka ? Dla Ciebie alpha ja stawiam ja przed wszytskimi strzelankami obecnie na rynku.

Nie, nie, nie....

Nie porownuje starej generacji z nowa bo wiadomo przeciez ze konsole ktore byly na rynku przez 7 lat maja wieksza i lepsza biblioteke gier...

Porownuje PS4 z Xbonem a tutaj wygrywa maszynka MS a Sony odpierdala cyrki ze swoimi grami

A no i 380zl za BF4, jak EA zostanie kiedys wybrane najgorsza firma to bede wiedzial komu gratulowac 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kupie jeszcze kolejna czesc, tak samo jak wspieram FIFE od lat, podobnie jak dobrze bawiłem się przy NFS Rivals, w poprzednich latach przy Dead Space, Mass Effect, UFC, Mirrors Edge, Star Warsach i wielu wielu innych, gdy także lapali nagrody za najgorsza firme, mimo, ze robia najlpsze gry w swojej kategori... :thumbsup:

Sam teraz jarasz się Tytanfall, które także wydala ta sama według Ciebie (pipi)owa firma. Smutno byłoby gdyby jednak nie istnieli, prawda...?

Xbox One wygrywa - nie neguje, ale ile 2 tytułami ? Może wypisz mi wszystkie gry które do tej pory ograles dostępne jedynie na konsole MS (może być to nawet TytanFall i inne gry dostępne na PC), ja wypisze wszystkie na PS4 zobaczymy jak pokazna to będzie roznica w liczbach.

Edytowane przez easye

Opublikowano

EA robi najlepsze gry w swojej kategorii

Dobra wysiadam, do widzenia  :sick:

Opublikowano

[...]Porownuje PS4 z Xbonem a tutaj wygrywa maszynka MS a Sony odpierdala cyrki ze swoimi grami

Tzn ?

Edytowane przez Square
naucz się cytować

Opublikowano

EA robi najlepsze gry w swojej kategorii

Dobra wysiadam, do widzenia  :sick:

Bo jestes ignorantem bez argumentow. Jednym tchem moge Ci wymienic wiekszosc gier wydanych/tworzonych przez EA, ktore sa znakomite: FIFA, Need for Speed, seria Battlefield, Dead Space, Mass Effect, Star Wars, Mirror's Edge, TimeSplitters, TitanFall do ktorego sam klaszczesz uszami, SSX, Shank, Crysis 2, UFC, FIGHT NIGHT i pewnie wiele innych o ktorych zapomnialem.

Tobie oczywiscie moga sie nie podobac, ale czy to oznacza, ze to sa slabe gry ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

W dodatku na jednym systemie ledwo widać roznice miedzy niektórymi multiplatformami. :teehee:

Nie, nie, nie....

Nie porownuje starej generacji z nowa bo wiadomo przeciez ze konsole ktore byly na rynku przez 7 lat maja wieksza i lepsza biblioteke gier...

Porownuje PS4 z Xbonem a tutaj wygrywa maszynka MS a Sony odpierdala cyrki ze swoimi grami

A no i 380zl za BF4, jak EA zostanie kiedys wybrane najgorsza firma to bede wiedzial komu gratulowac 

Wygrywa nie wygrywa. Bo nie oszukujmy się, są to kiepskie gry przerzucone z x360 ( Ryse) czy po prostu dema wydane na prędce (K,I Forza 5)

Ja w tym wypadku wole podejście Sony, które woli wydać dopracowany w pełni produkt (mam przynajmniej taką nadzieję) a nie jakieś dema.

Zresztą jeżeli nawet przyjmiemy, ze MS teraz wygrywa to wiadomo jak to się skończy. Tak samo jak w poprzednich dwóch generacjach gdzie Sony zjadło exami MS, a jak dobrze kazdy pamięta zarowno na poczatku istnienia PS3 jak i PS2 nie było w co na nie grać żeby potem wystrzeliły ze świetnymi exami.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jak ten pełny produkt ma wyglądać jak Knack, albo Killzone to już wolę "dema" jak Forza 5

Opublikowano

Jak ten pełny produkt ma wyglądać jak Knack, albo Killzone to już wolę "dema" jak Forza 5

Knack go góvno, ale osobiście wolał już bym chyba pograc w Forze 4 czy GT 6 bo to gry które zawartoscią zjadają FM 5.

A Shadow fall to na multi bardzo fajna gra. Nie gram i się w nią może tak fajnie jak w Tytany, ale to na prawde dobra prdukcja.

Zresztą nie zapominaj  o tym, że MS olał 360tke dobre 2 3 lata temu więc mogli zajac sie grami na Xbonera a Sony wspierało swoją maszynkę do końca.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Tak jak hity na past geny zjadają to co wyszło na currentach. Ale chyba nie o to chodzi. Jeżeli już mam grać w grę nowej generacji to wolałbym, żeby nie była chu.jowa jak Knack, czy Killzone. Forza, mimo, że ma mniej contentu niż to co wymieniłeś, i tak jest o wiele lepsza niż to co wymieniłem ja

Opublikowano

Tak jak hity na past geny zjadają to co wyszło na currentach. Ale chyba nie o to chodzi. Jeżeli już mam grać w grę nowej generacji to wolałbym, żeby nie była chu.jowa jak Knack, czy Killzone. Forza, mimo, że ma mniej contentu niż to co wymieniłeś, i tak jest o wiele lepsza niż to co wymieniłem ja

To już kwestia gustu, bo ja np samochodówek nie lubie i nie trawię (tylko te arcade) Wolę już odpalić Killzone'a, infamous'a czy DR3.

Żeby nie było dla mnie oby dwie konsole póki co średnio z grami. Na razie exy ktore ograłem to inFamous 8/10, DR3 8/10, K:SF 7+/10 i Ryse 7-/10. Reszta to gry dla mnie nie warte uwagi. KI to demo, samochodówek nie lubię a knack to góvno.

Opublikowano

Ja ogrywam Tomb Raidera i dla mnie to 9+/10 (na past genach nie grałem). Killzone tylko liznąłem i postanowiłem się nie zrażać do konsoli. InFamousa i innych wynalazków nie dotykam. Poczekam na prawdziwe gry, a nie wydmuszki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja to czasami nie wiem, kupujecie te konsole kompletnie nie wiem z jakiego powodu. Nie jesteśmy typami klientów, którzy nie ogarniają tematu i nie widzą różnic między ps4, a xbone. Jesteśmy świadomymi graczami i doskonale wiedzieliśmy na co się piszemy. Wiadomo, było kilka obsów, Watch Dogs nie zdążył, również DriveClub nie wyrobił się na zakręcie, ale i tak doskonale było wiadomo co będzie na premierę i kiedy wyjdą nowe gry, a tu ciągle ględzenie, że gier nie ma. Jeden Ex Sony opóźniło i już taki hav3n pisze, że Sony odpierdala cyrki, gdzie przy okazji ogrywa całe dwa exy na xbone, Ryse który trzyma poziom Knacka, czy DR3 i pisze, że exami Microsoft wygrywa.

Kupując PS4 robiłem to mega świadomie i z góry wiedziałem, że grać będę miał w co, mam kilka gier, 2 exy, 3 multi, reszta z plusa i jakoś nie narzekam na nudę. Trzeba było poczekać z zakupem do następnych Świąt, to nie byłoby problemu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.