Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

komicznie to wygląda jak observer sie stara :D

cisza on gra w samograje, które są ambitne i myśli, że jak płaci za plusa to dostaje za free gry <ok>

@karas

no nadal to nie jest ex. jak to nazwał greg to jest "argument''

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tak tak, wiemy, takie emocje tylko na playstation. Ile razy widzę takie grafomańskie wypociny to zawsze tematem jest gra Sony, innych gier pewno nie ma albo nie są godne :(

Metafora o przemijaniu ja pjerdole.

Widocznie fani playstation właśnie szukają czegoś ważnego w grach, więc logiczne że tylko o tych grach to czytasz o fabule czy warstwie artystycznej. Xboty jak opisują grę która im się podoba to zazwyczaj wygląda to tak "wbijam do lobby i już crosschatem mówie lamusom żeby opierdolili mi gałe hahahahaa ja to mam dobre teksty kocham headsety i multiplayer, niech wiedzą kto jest królem, mecz się rozpoczyna strzelam i tnę piłą jazda na pełną pizdę aż matka wrzeszczy żebym ściszył telewizor ja wskakuje do mecha i dalej strzelam i jeb z rakietnicy wbijam na ich spawn kradne flage ja pierdole co za emocje jak po fecie, aż wstałem z fotela i wyjebałem łysym łbem w ścianę. To jest kurwa to - typy dwa metry w bicu z piłami, to cel do którego dążę na siłce kłując łapy, a nie jakiś pedał w rurkach i dialogi co trzeba przewijać, 10/10 świetna rozrywka, tylko xbox, fabuła dla lamusów. Zagrałbym jeszcze raz, ale stara wrzeszczy że mam się uczyć na sprawdzian z przyry bo znów nie zdam piątej klasy".

Dlaczego podpinasz wszystkich zwolenników Xboxa pod ten sam elektorat? Ja sam mam pierwszego Xboxa i czasami sobie go odpalam bo gierki ma zacne. Tak samo jak kocham PlayStation tak szanuję markę Xbox. Wychodzisz na strasznego klapersa w tej chwili. Czcij swoją ukochaną markę ale szanuj inne. 

Opublikowano

Nie wymagaj od niego za duzo. 

Ja jeszcze wroce  na chwile do filmowych gierek. Jakie sa wasze ulubione ekranizacje ? Jak nie zobacze w wiekszosci postow Mortala i Silenta (tylko pierwsze czesci) to zwatpie w forumka.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No własnie Mortal i SH to jedyne na poziomie takim, że da się jeszcze to obejrzeć.

Opublikowano

Resident Evil z 2002 jeszcze trzyma fason. Na pierwszym miejscu i tak dałbym MK/

@Ins: a co mam napisać, że Need for Speed? xD

Opublikowano

Pierwszy Resident, Mortal i Silent. Tyle. Największy mam wkurf na twórców filmowego Hitmana. Taki potencjał zmarnować...

Edytowane przez aux

Opublikowano

Jedynka RE byla swietna moim zdaniem, bardzo pozytywnie sie zaskoczylem tym filmem, ale im dalej w las tym wieksza szmira, a w ostatnich odslonach chyba mu sie cos z Matrixem pomieszalo.

PS. A pamietacie ...

:teehee:

Opublikowano

Pewnie, ze pamietamy ... Kylie Minogue i Van Damme w ekranizacji Street Fightera ciezko wymazac z pamieci.

No i jeszcze to ...

street_fighter_1994_img_1.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

super-mario-bros-movie-goomba.jpg

goty film

Opublikowano

super-mario-bros-movie-goomba.jpg

goty film

Tak wyglada klapers jak zobaczy kolejnego samograja.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A ambitnych eksów sięgających po sztukę, ambitne historie, hołd dla klasyków z lat 90' w postaci Dragon's Crown, Ni No Kuni, Demon's Souls, czy gatunki praktycznie nie eksploatowane na konsolach (Dragon's Crown i Valkyria Cronicles) od MicroSoftu jak nie było - tak nie ma. [*]

Jak można być tak ograniczonym? Klapers w pigułce :D

48190541.jpg

Opublikowano

O właśnie, Mario. Muszę sobie to odświeżyć. Oglądało się na VHS. To film z cyklu "guilty pleasure" :)

Opublikowano

ja wiem, że fani residenta i gierek jarali się filmem. sentyment też rozumiem, ale nic nie zmienia tego, że resident evil jako film jest szmirą totalną.

Opublikowano

Tak samo jak GTAV jest gufnem w porownaniu do "gangsterskich klimatow". Wszystko sie zgadza.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Powiem wam, że IMO film RE 2 lepiej oddawał klimat gier z serii.

Opublikowano

też uważam że filmy resident evil są mocno gówniane, jedynka może była minimalnie lepsza niż pozostałe części ale też była bardzo słaba, jedyny jej plus to 3 fajne piosenki w soundtracku

btw co do SF to anime znacznie lepiej sobie poradziło niż film z aktorami

ryu vs fei long

https://www.youtube.com/watch?v=yTeFELGlbdA

chun li vs vega (walka od ok 3:30, wcześniej cycki)

https://www.youtube.com/watch?v=ggPU8L_4E1o

Opublikowano

W sumie nie wiem co gorsze, legenda czan li czy to cos z '94.

Tak czy inaczej nic tego nie przebije:

pyramidhead.gif

Opublikowano

Eurogamer zrobił test laptopa od Nvidii, który jest zbudowany pod gaming jego cena to 1800 funtów i nie potrafi utrzymać stałego framerate'u w Crysisie 3 

beka z pc master race or not?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

raczej beka z ludzi ktorzy wydaję 1800 funtów na laptopa i myślą że będą królami PC rasy, a tymczasem mają framerate rodem z XO

Opublikowano

beka z ludzi którym crysis 3 na ps vita wyciąga 5 k/s.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.