Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

komicznie to wygląda jak observer sie stara :D

cisza on gra w samograje, które są ambitne i myśli, że jak płaci za plusa to dostaje za free gry <ok>

@karas

no nadal to nie jest ex. jak to nazwał greg to jest "argument''

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 668,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Tak tak, wiemy, takie emocje tylko na playstation. Ile razy widzę takie grafomańskie wypociny to zawsze tematem jest gra Sony, innych gier pewno nie ma albo nie są godne :(

Metafora o przemijaniu ja pjerdole.

Widocznie fani playstation właśnie szukają czegoś ważnego w grach, więc logiczne że tylko o tych grach to czytasz o fabule czy warstwie artystycznej. Xboty jak opisują grę która im się podoba to zazwyczaj wygląda to tak "wbijam do lobby i już crosschatem mówie lamusom żeby opierdolili mi gałe hahahahaa ja to mam dobre teksty kocham headsety i multiplayer, niech wiedzą kto jest królem, mecz się rozpoczyna strzelam i tnę piłą jazda na pełną pizdę aż matka wrzeszczy żebym ściszył telewizor ja wskakuje do mecha i dalej strzelam i jeb z rakietnicy wbijam na ich spawn kradne flage ja pierdole co za emocje jak po fecie, aż wstałem z fotela i wyjebałem łysym łbem w ścianę. To jest kurwa to - typy dwa metry w bicu z piłami, to cel do którego dążę na siłce kłując łapy, a nie jakiś pedał w rurkach i dialogi co trzeba przewijać, 10/10 świetna rozrywka, tylko xbox, fabuła dla lamusów. Zagrałbym jeszcze raz, ale stara wrzeszczy że mam się uczyć na sprawdzian z przyry bo znów nie zdam piątej klasy".

Dlaczego podpinasz wszystkich zwolenników Xboxa pod ten sam elektorat? Ja sam mam pierwszego Xboxa i czasami sobie go odpalam bo gierki ma zacne. Tak samo jak kocham PlayStation tak szanuję markę Xbox. Wychodzisz na strasznego klapersa w tej chwili. Czcij swoją ukochaną markę ale szanuj inne. 

Opublikowano

Nie wymagaj od niego za duzo. 

Ja jeszcze wroce  na chwile do filmowych gierek. Jakie sa wasze ulubione ekranizacje ? Jak nie zobacze w wiekszosci postow Mortala i Silenta (tylko pierwsze czesci) to zwatpie w forumka.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No własnie Mortal i SH to jedyne na poziomie takim, że da się jeszcze to obejrzeć.

Opublikowano

Resident Evil z 2002 jeszcze trzyma fason. Na pierwszym miejscu i tak dałbym MK/

@Ins: a co mam napisać, że Need for Speed? xD

Opublikowano

Pierwszy Resident, Mortal i Silent. Tyle. Największy mam wkurf na twórców filmowego Hitmana. Taki potencjał zmarnować...

Edytowane przez aux

Opublikowano

Jedynka RE byla swietna moim zdaniem, bardzo pozytywnie sie zaskoczylem tym filmem, ale im dalej w las tym wieksza szmira, a w ostatnich odslonach chyba mu sie cos z Matrixem pomieszalo.

PS. A pamietacie ...

:teehee:

Opublikowano

Pewnie, ze pamietamy ... Kylie Minogue i Van Damme w ekranizacji Street Fightera ciezko wymazac z pamieci.

No i jeszcze to ...

street_fighter_1994_img_1.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

super-mario-bros-movie-goomba.jpg

goty film

Opublikowano

super-mario-bros-movie-goomba.jpg

goty film

Tak wyglada klapers jak zobaczy kolejnego samograja.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A ambitnych eksów sięgających po sztukę, ambitne historie, hołd dla klasyków z lat 90' w postaci Dragon's Crown, Ni No Kuni, Demon's Souls, czy gatunki praktycznie nie eksploatowane na konsolach (Dragon's Crown i Valkyria Cronicles) od MicroSoftu jak nie było - tak nie ma. [*]

Jak można być tak ograniczonym? Klapers w pigułce :D

48190541.jpg

Opublikowano

O właśnie, Mario. Muszę sobie to odświeżyć. Oglądało się na VHS. To film z cyklu "guilty pleasure" :)

Opublikowano

ja wiem, że fani residenta i gierek jarali się filmem. sentyment też rozumiem, ale nic nie zmienia tego, że resident evil jako film jest szmirą totalną.

Opublikowano

Tak samo jak GTAV jest gufnem w porownaniu do "gangsterskich klimatow". Wszystko sie zgadza.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Powiem wam, że IMO film RE 2 lepiej oddawał klimat gier z serii.

Opublikowano

też uważam że filmy resident evil są mocno gówniane, jedynka może była minimalnie lepsza niż pozostałe części ale też była bardzo słaba, jedyny jej plus to 3 fajne piosenki w soundtracku

btw co do SF to anime znacznie lepiej sobie poradziło niż film z aktorami

ryu vs fei long

https://www.youtube.com/watch?v=yTeFELGlbdA

chun li vs vega (walka od ok 3:30, wcześniej cycki)

https://www.youtube.com/watch?v=ggPU8L_4E1o

Opublikowano

W sumie nie wiem co gorsze, legenda czan li czy to cos z '94.

Tak czy inaczej nic tego nie przebije:

pyramidhead.gif

Opublikowano

Eurogamer zrobił test laptopa od Nvidii, który jest zbudowany pod gaming jego cena to 1800 funtów i nie potrafi utrzymać stałego framerate'u w Crysisie 3 

beka z pc master race or not?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

raczej beka z ludzi ktorzy wydaję 1800 funtów na laptopa i myślą że będą królami PC rasy, a tymczasem mają framerate rodem z XO

Opublikowano

beka z ludzi którym crysis 3 na ps vita wyciąga 5 k/s.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.