Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

beka z ludzi którzy grają na laptopach, tylko tyle mogę Ci powiedzieć

No ale do kompa trzeba dokupić monitor, taboret, dywanik pod skrzynkę. No i gdzie to wszystko trzymać? Bo przecież nie w salonie panicza, obok półki z winami rocznik 99.

Opublikowano

No ale do kompa trzeba dokupić monitor, taboret, dywanik pod skrzynkę. No i gdzie to wszystko trzymać? Bo przecież nie w salonie panicza, obok półki z winami rocznik 99.

Jaki monitor? Myslalem ze PC stoi teraz obok TV, 50 cali minimum.

Opublikowano

Jaki monitor? Myslalem ze PC stoi teraz obok TV, 50 cali minimum.

nie wygłupiaj się, 50 cali to tylko dla nadkonsoli przecież. Xbony na 32 calach HD ready a PC master rejs na 17 CRT i taborecie.

Opublikowano

beka z eksboks lajw i z chmury.

Cloud-670x376.jpg

Opublikowano

Różnica między konsolami a pecetami. Pecegimby nie zrozumieją co to magia lokalnego multiplayera, wolą oglądać rozgrywki lola na twitchu.

Bo na pecetach nie da się zorganiować LAN party c'nie? Albo ten lokalny multiplayer na PS2, które mialo 2 wejścia na pady #sonytakiedobre oraz praktycznie brak dobrych gier do co-opa w ps3 (mówie o tytułach ekskluzywnych).

Opublikowano

Różnica między konsolami a pecetami. Pecegimby nie zrozumieją co to magia lokalnego multiplayera, wolą oglądać rozgrywki lola na twitchu.

ehe, zrób tak na konsoli

xtzY7sa.jpg

Opublikowano

beka z eksboks lajw i z chmury.

Cloud-670x376.jpg

Beka z Ciebie bo nie wiesz nawet o czym piszesz

Opublikowano

On serio napisał, że na PC'tach nie ma lokalnego multi? XD

Opublikowano

Bo na pecetach nie da się zorganiować LAN party c'nie? 

Nie da sie i ch.uj. Wcale kilkanascie lat temu nie zapier.dalalo sie z kompem i monitorem CRT przez pol osiedla by cisnac Q3 po lanie w kilka osob. Bankowo wszyscy mieli wtedy multitapa za kilkaset zlotych by grac w CTR w wiecej niz dwie osoby.

Opublikowano

Masz rację bluber, dorkly same klapersy muszą robić - na tym obrazku przecież logo sony co chwilę się pojawia że też o sony zacząłeś pisać.

Adi ile jeszcze będziesz wklejać zdjecia bogaczy ze stanów? Swoją stację pokaż. Jest 50 cali i kilkanaście monitorów, czy marny monitorek i taborecik? My tu o tym jak sytuacja wygląda naprawdę, a nie tak jak przedstawia amerykańskie r/pcmasterrace.

Opublikowano

Bogacz ze stanow wg Observera:

xtzY7sa.jpg

Teraz nie dziwie czemu mnie cisnal za to, ze gram w gry na premiere.

Opublikowano

Masz rację bluber, dorkly same klapersy muszą robić - na tym obrazku przecież logo sony co chwilę się pojawia że też o sony zacząłeś pisać.

Adi ile jeszcze będziesz wklejać zdjecia bogaczy ze stanów? Swoją stację pokaż. Jest 50 cali i kilkanaście monitorów, czy marny monitorek i taborecik? My tu o tym jak sytuacja wygląda naprawdę, a nie tak jak przedstawia amerykańskie r/pcmasterrace.

Bogacz bo gość ma 2 monitory. O ja. XDDDDD

Jest 40 cali i drugi monitor pod CSa i internety ale chyba się przeceniasz jeśli myślisz że będę coś udowadniał takiemu betonowi jak ty.

Opublikowano

O jezu posmarkałem się ze śmiechu xD.

Spójrz na kalendarz, mamy rok 2014, nie 2004. Gry co-op na jednym ekranie prawie nie istnieją, a najpopularniejszą gierką na kąsole jest co roku kolejna część online'owego szuterka Call of Duty. A teraz włącz PS4 i zobacz, że jedną z głównych opcji w menu jest oglądanie streamów innych graczy.

Jeszcze w Halo 3 dało się grać we czterech na jednej konsoli, na dodatek były tryby skrojone właśnie pod taką ilość graczy. W ile osób można grać w Killzone Shadow Fail na jednej konsoli? W ile graczy razem w DriveClub będzie można? O, a ilu graczy może się bawić w Infamous SS? Knack? Najnowszy pier,dolony Need For Speed?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ty raven to powinienes zmienic nick na Don Kichot, ze tez ci sie chce tak non stop z wiatrakami walczyc.

Opublikowano

Ile bolu o jeden obrazek, az go wkleje raz jeszcze:

Nie ja go narysowalem, wiec nie do mnie te placze o brak lan party i pecetow z wieloma monitorami. Nie moja wina ze symbolem lokalnego multi na calym swiecie sa konsole, a beton kojarzy sie z samotnoscia. Dalsze zazalenia kierujcie do autorow komiksu. EOT.

Opublikowano

Coraz mniej, ale czekaj czekaj, spójrz na dół:

Observer

smaży się już jakaś riposta i już mnie paluszki świerzbią :>

e: ups, 2fast4me. Szkoda, że same dyrdymały bez jakiegokolwiek odniesienia się do tego co napisałem. Nie lubię nudy, spadam stąd.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jeszcze w Halo 3 dało się grać we czterech na jednej konsoli, na dodatek były tryby skrojone właśnie pod taką ilość graczy. W ile osób można grać w Killzone Shadow Fail na jednej konsoli? W ile graczy razem w DriveClub będzie można? O, a ilu graczy może się bawić w Infamous SS? Knack? Najnowszy pier,dolony Need For Speed?

Halo Reach ma kampanie co-op, tryb multiplayer na 4 graczy na jednej konsoli plus tryb Firefight (czyli hordę), Gears of War 1,2,3 oraz Judgment mają idealnie skrojone kampanie pod co-op od 3 części nawet na 4 graczy, tak samo jak hordę i tryb overrun. No, ale to na konsolach sony tylko takie atrakcje jak kanapowy multi.

Opublikowano

Halo Reach ma kampanie co-op, tryb multiplayer na 4 graczy na jednej konsoli plus tryb Firefight (czyli hordę), Gears of War 1,2,3 oraz Judgment mają idealnie skrojone kampanie pod co-op od 3 części nawet na 4 graczy, tak samo jak hordę i tryb overrun. No, ale to na konsolach sony tylko takie atrakcje jak kanapowy multi.

GoW w coopie I Horda to najlepsze doznania w poprzedniej generacji

Only on Xbox 360 ♡

Opublikowano

Bo konsole Sony to głębokie, ambitne przeżycia (np. rozważanie o ambiwalencji ludzkiej egzystencji podczas noszenia drabiny w najlepszej grafice odchodzącej generacji), nie jakieś szuterki blasterki i zabawa dla małych dzieci.

Opublikowano

Tak jak nie znosze gearsow to swietnie gralo mi sie w ten tryb bedacy odwrotnoscia hordy. Szkoda ze mielismy z kumplami tylko dwa pady (chyba sie dalo grac na wiecej osob)

Opublikowano

Identyczny model jak na obrazku http://www.hardwareversand.de/60+cm+%2824%29+/60168/ASUS+VS248H.article 2 monitory kosztuja mniej niz LCD +42 cale ;)

Opublikowano

Tak samo jak GTAV jest gufnem w porownaniu do "gangsterskich klimatow". Wszystko sie zgadza.

Fajnie, ale jaki to ma związek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.