Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Znalazłeś to na śmietniku, bo chyba nie powiesz, że zapłaciłeś za to? Nic dziwnego, że tak spuszczacie się nad TF, skoro serwują wam tak "next genowe" tytuły, skierowany chyba do szympansów i graczy którzy kupują angry birds na duże konsole.

Opublikowano

Sorry, ale jak ktoś pisze o grze i nawet nie wie jak ta gra wygląda, to jest dno i metr mułu.

Znalazłeś to na śmietniku, bo chyba nie powiesz, że zapłaciłeś za to? Nic dziwnego, że tak spuszczacie się nad TF, skoro serwują wam tak "next genowe" tytuły, skierowany chyba do szympansów i graczy którzy kupują angry birds na duże konsole.

Ty weź się już lepiej nie ośmieszaj Yeti.

Opublikowano

ale zeby plant vs zombies bylo ladniejsze od tajtynfolla? <mozg_rozj,ebany.jpg>

Opublikowano

No wow, Source vs Frostbite 3. :thumbsup:

Opublikowano

no i? nie tego oczekuje od nextgena, by giereczka indie zjadala graficznie AAA, beka z xbone

ps nie odpisuj mi, plis

Opublikowano

Indie to od dawna prawie to samo co arcade, gra popierdółka. To nic, że oznacza całkowicie coś innego.

Nie ma niespodzianki... sonybojki wymieniaja giereczki z kickstartera i smieja sie z przyzwoitych tytulow retail. Plants vs. Zombies je na sniadanie wszystkie exclusive na PS4 razem wziete... mowie jak jest

Nie ma niespodzianki, 720p, gorsze multiplatformy, Zeratul zawsze będzie wolał acziki, trofea mu śmierdzą. Świat się zmieni, ale Zeratul się nie zmieni.

Przy pogrubionym, mega mocno śmiechłem.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jaka popierdółka,każdy kto ma xo na tym forum gra w rośliny kontra zombi. XD

Opublikowano

Ja sie ciesze, ze sonyslaves 2 miesiace po premierze w koncu zobaczyly w jaka gre gralismy przez 2 miesiace lol. Titanfall tez pewnie nigdy nie widzieli... 

Opublikowano

no i? nie tego oczekuje od nextgena, by giereczka indie zjadala graficznie AAA, beka z xbone

ps nie odpisuj mi, plis

Maści? Kalafiorka? ^_^

Jako przydupas YETI-ego spisujesz się naprawdę dobrze, Twój Pan jest na pewno z Ciebie dumny. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Niestety, nie widzieliśmy, twój kanał był odwiedzany tylko jak pokazywałeś gry na PS4. ;(

czyli raz :(

Opublikowano

ps nie odpisuj mi, plis

Maści? Kalafiorka? ^_^

nie, po prostu pisząc z tobą czuje się jakbym cofnął się do gimnazjum, thats all

Opublikowano

Szybka zmiana tematu, zeby kompromitacje sonyslaves ukryc... 

dziadziuś ale o to właśnie chodzi. PvsZ to był hit na iPadzie, fajna idea, świetny gameplay. Tymczasem uber hitem dla xbotów jest przeniesienio go w innej formie na konsolę za 2200zł. I SAID "WOW" po prostu. 

naprawdę, w świecie playstation, trzymając w ręku trunek o wartości połowej twojej konsoli patrzymy z politowaniem na takie smutne dymanie swoich klientów.

lepiej zwróć swoje oczy w stronę przyszłości - kliknij i żyj w lepszym świecie

#4theplayers

Opublikowano

To dlatego, że przystosowuję się do Twojego(niestety niskiego :( ) poziomu mersi abyś pisał jak równy z równym. :)

Opublikowano

Rozpjerdala mnie ten temat powoli. 400 stron nayebanych w 2 miesiące z czego większość to dyskusje o wyższości jednego lineupu nad drugim, konsol które mają ledwie pare miesięcy. Jak kto chce to będzie miał grać na czym na XONE i na PS4, a według standardów innego obie konsole to szroty bez gier. I większość napisana przez ludzi bez tych sprzętów.

A tych podśmiechvjek z gier na XONE to już żal czytać. Żeby to chociaż było czymkolwiek skontrować z PS4, ale nie ma, mimo tego non stop hehehe szczelanki multi hehehhe ryse hehehe ogródek, ale Knach super tak na gafie piszo (3 osoby).

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Rozpjerdala mnie ten temat powoli. 400 stron nayebanych w 2 miesiące z czego większość to dyskusje o wyższości jednego lineupu nad drugim, konsol które mają ledwie pare miesięcy. Jak kto chce to będzie miał grać na czym na XONE i na PS4, a według standardów innego obie konsole to szroty bez gier. I większość napisana przez ludzi bez tych sprzętów.

Przegrana generacja, strzelanie kaktusami to i ton wypowiedzi sie zmienil...
Opublikowano

czujesz sie sutek(rofl) spelniony teraz? jeszcze bolala dvpka wiec musiales dac edyta i dopisac z yetim? zadanie z przyry zrobiles? 

i tak beka z xbone, gry indie lepsze od AAA, microsoft pluje na graczy a ci mówią ze deszcz pada

Opublikowano

Przegrana generacja, strzelanie kaktusami to i ton wypowiedzi sie zmienil...

Kolejny teoretyk gawędziarz który siedzi na starej generacji jeszcze.

Opublikowano

Te plantsy to gra indie? Aha. 

138838320458.jpg

Chyba z Indii.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Gram w titanfall, to i tak o jedna "nextgenowa" gre wiecej niz wiekszosc tutaj piszacych.

Opublikowano

Wiadomo, ze indie. Wedlug standardow forumka wszystko co nie jest tpp w 3d to indie.

Opublikowano

podyskutujmy o next-genowym i innowacyjnym gameplayu w Killzone Shadowfall i Infamous... Yeti? a sorry, ty nie grales... ktos inny?

Opublikowano

Next genowego gameplayu tam brak, ale chociaż oprawa jest next genowa. Na Xone nie znajdziesz ani oprawy, ani gameplayu. Tak mi przykro, że kupiliście coś między poprzednią, a obecną generacją, ale głowa do góry, może na E3 microsoft zapowie konsole, którą będzie można określić jako next-genowa.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.