Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli to faktycznie wyjdzie to.. graficznie może trochę coś tam podciągną oprócz 1080p (niektóre lepsze tekstury, może gęstsza trawa i oświetlenie z cut-scenek podczas gry), ale na pewno nie będzie 60fps. Na 100% będzie lock na 30fps.

60fps mogliby dać do multi, ale jeżeli wizualnego przeskoku nie będzie tak dużego jak przy TR, to nie ma sensu kupować. Sama gra pewnie też sprzeda się słabo, jak tylko wrzucą 1080p i dadzą więcej trawy.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Co by nie mówić - Phil to ogromna nadzieja dla botów na poprawę sytuacji. Facet może zdziałać cuda. No i na E3 liczę jeszcze bardziej dzięki temu.

Opublikowano

Może jakieś dodatkowe drabiny?

Opublikowano

Kolejna wspaniała gra na PS4, a u botów ostry ból poniżej pleców 8)

Opublikowano
  • Autor

Wspaniała gra na PS4 teraz tylko prosićo porta MW2 bo na metacritic ma 94% i jeszcze jest kilka takich gier.

Po co nowe IP jak mozna ogrzewac stare :lol:

Opublikowano

Skoro wydawcy są coraz bardziej odważni z wydawaniem tych reedycji, to myślę, że chyba jednak wrócimy do Los Santos w 1080p/30fps. Oby. Bo w przeciwieństwie do kompletnego produktu, jakim jest The Last of Us, tutaj będzie co remasterować.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ciekawe co bedzie kolejne - bayond two souls z aspect ratio dla robocopa by byl jeszcze wiekszy cinematic experience?

Skoro wydawcy są coraz bardziej odważni z wydawaniem tych reedycji, to myślę, że chyba jednak wrócimy do Los Santos w 1080p/30fps. Oby.

wg mnie gta5 na pc i next geny w lepszej grafie i stabilnych 30fps to nie kwestia tego czy w ogole tylko kiedy

Opublikowano

Beyond też ponoć ma wyjść na PS4 :P

Ja bym chętnie zagrał jeszcze raz w ulepszone graficznie Crysis 1, 2, 3 na PS4.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Świetna wiadomość, najlepsza gra past genowa pojawi sie na PS4, jesli jeszcze ja podszlifuja jak TR to przygarnę z otwartymi rękoma, z szacunku do cudu ND.

Opublikowano

TLoU i GTA to dwie najlepsze gry poprzedniej roku i jedne z lepszych w ogóle z poprzedniej generacji, więc nie dziwne, że wyjdą tez na PS4, skoro ludzie tego chcą, to jaki w tym widzicie problem, ktoś zmusza was do kupowania tego? Poza tym tak piszecie jakby nie zapowiadano zupełnie nowych gier.

Opublikowano

Z Sony to beka, ale na myśl o odgrzewanym GTA 5 każdy xbot stawia namiot :lol: Cholerni obłudnicy.

Opublikowano

No, straszna obłuda. TLOU, które działa na ps3 bardzo przyzwoicie, kontra gra w rozdzielczości sub HD chodzaca w 28 fpsach. Cholerny Iras.

Kto chce, niech bierze tlou, co to kogo obchodzi. Za(pipi)i.sta gra, więc niech ludzie grają se drugi raz. Ale niech takie osoby  nie próbują wyśmiewać kogokolwiek niewidzącego sensu w remasterowaniu TLOU, a widzącego w remasterowaniu V, bo się ośmieszają.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Problem z tlou na ps4 maja tylko xboty.

Opublikowano

GTA V nie jest sub-HD ! Jest w pełnym 1280x720p - czyli HD READY

Opublikowano

TLOU, które działa na ps3 bardzo przyzwoicie

GTAV też działa na PS3 bardzo przyzwoicie.

Opublikowano

No, straszna obłuda. TLOU, które działa na ps3 bardzo przyzwoicie, kontra gra w rozdzielczości sub HD chodzaca w 28 fpsach. Cholerny Iras.

Kto chce, niech bierze tlou, co to kogo obchodzi. Za(pipi)i.sta gra, więc niech ludzie grają se drugi raz. Ale niech takie osoby  nie próbują wyśmiewać kogokolwiek niewidzącego sensu w remasterowaniu TLOU, a widzącego w remasterowaniu V, bo się ośmieszają.

cała prawda ragus - jak mozna porownywac remester gry swietnej technicznie na ps3 z gra ktora miala problemy z antyliasingiem, miala sub hd(choc tu cofam co napisalem bo faktycznie jest hd ready pelne) i nie trzymala prawie nigdy 30fps. Dodatkowo pewnie gta5 na next geny wyjdzie razem z wersja na pc wiec na 100% dodatkowo bedzie podpakowane graficznie, czego na 100% nie mozna powiedziec o tlou (czy to bedzie chamski port czy cos jak tomb raider)

edit - zeby mnie dobrze zrozumialo - gtav patrzac na sprzet na jaki zostal wydane jest przezachwycajacy technicznie, to prawdziwy cud ze to tak na nim wyglada i chodzi ale tez nie mozna udawac ze sie nie widzi jak wiele tam mozna poprawic i jak wiele rzeczy nie dziala do konca tak jak nalezy przez to ze wyszlo to na ps3 i x360

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Biorę i GTA i TLOU day1. Mass Effecty i Uncharted Trilogy też. Skyrim teź bym łyknął. Wolę drugi raz zagrać w takie gry niż w wydmuszki typu inFamous czy Crapzone

Opublikowano

Niech wydadzą cały line up exclusivow z PS3 na nową konsolę bo przecież można i jak widać nawet w tym temacie są ludzie którzy by się z takiego kroku cieszyli.

Kupowanie tych samych gier 2 razy za pełną cenę takie dobre bo przecież wyższa rozdzielczość i więcej fpsów #justpeasantthings

Jeszcze co do The Crew, gdyby to było F2P to nie było by problemu ale tak to kupujesz grę na premiere za te 120zł (250 na konsoli) i żeby nie być chłopcem do bicia w wyścigach musisz kupić jeszcze części do samochodów. Normalnie zawsze o tym marzyłem. Ubisoft <3

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Te wszystkie reedycje niech sobie wychodzą dopóki nie jest to kosztem nowych gierek nie widzę przeciwwskazań dla tego procederu.

Opublikowano

Biorę i GTA i TLOU day1. Mass Effecty i Uncharted Trilogy też. Skyrim teź bym łyknął. Wolę drugi raz zagrać w takie gry niż w wydmuszki typu inFamous czy Crapzone

drugi raz,a nawet trzeci czy czwarty lub piaty moge zagrac w te gry na konsoli na jakiej je pierwotnie kupilem czyli ps3 nie muszac drugi raz placic za nie pelnej ceny by miec kilka klatek animacji wiecej i ciut lepsza grafe.

Rozumiem remastery w stylu FFX, TR czy Halo2 lub tego Kickstartowego Outcasta gdzie nowa wersja rozni sie znaczaco od starej...ale podbite rozdzialki w stylu sonowskich remasterow god of warow czy jakow czy sly to przeginka. Jeszcze za czasow ps3 niektorzy to kupowali bo motywowali sie trofeami a teraz...

Opublikowano

Nie wiesz, czy to będzie suche podbicie rozdziałki. Liczę na coś w stylu Tomb Raidera.

Opublikowano

Ja tlou ogralem 2 razy na pozyczonej konsoli, chetnie przejde jeszcze raz w lepszej jakosci i pogram w dobre multi. Nie kazdy tez mial ps3, sporo xbotow sie nawrocilo i kupilo nadkonsole.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.