Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bierz na PS3, gra pewnie już tania, a i tak będziesz się bawił rewelacyjnie. Nie ma sensu czekać z ograniem takiej dobrej gry, no (pipi)a.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Szybkie pytanie: wolalbys ktoras z konsol poprzedniej generacji z samymi exami, ktore wymieniles czy samymi multiplatformami ?

PS. Fajnie, ze z uporem maniaka wrzucasz Dragon's Crown (82) i MS PR (82), ale juz zapominasz o DoA4 (85) i PGR4 (85) - wrzucam srednia, ktora tak uwielbiasz.

Pytanie nie było do mnie.. ale i ja odpowiem. Tak na szybko, ogólnikowo i bez wdawania się w szczegóły exy z PS3 + kilka multiplatform (GTA, DMC i coś jeszcze) + Forza (seria). Na szczęście w rzeczywistości nie trzeba dokonywać takich wyborów.. ale jak już to jednak wolałbym same exy z PS3 i niż same multiplatformy.
Opublikowano

Ma być też lepsze oświetlenie i postacie. Wiesz z TR jest inna historia bo juz na PC kosil wersje pastgenowa więc dodali parę rzeczy do tej edycji i za pełną cenę dali wyglodnialym graczom.

z bloga PS

http://blog.us.playstation.com/2014/04/09/the-last-of-us-remastered-coming-to-ps4-summer-2014/

Moving our efforts to the PS4 has allowed us to remaster an already phenomenal looking The Last of Us in 1080p with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements. We love setting challenging technical hurdles for us when working on each game – and this is no different. We’ve been working hard on The Last of Us Remastered to release a next-gen evolution worthy of the 200+ Game of the Year awards, not to mention the acclaim and expectations of our fans. We will be revealing more detailed information about the upgrades for the PS4 version in the coming months.

Poprawione tekstury confirmed, a to jest najważniejsze. 

No ja mam nadzieję na poprawę grafy jak w Tomb Raiderze, remake na odwal się nie kupuję. I żeby ten framerate tak nie skakał jak w Tombie i pierwsza gra na PS4 to będzie remaster gry z PS3, którą kupiłem nie tak dawno za nieludzki piniądz.

RAZ SIĘ ŻYJE

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Last of Us w 1080p i 60 fpsach - chyba jednak olewam wersję na PS3 :)

czyli jak dobrze pójdzie to w 2022 roku zagrasz, najs ^_^

Po przeczytniu tego posta Figaro, miałem pisać to samo tyle, że byłem bardziej optymistyczny i celowałem w 2019 czyli jakieś 900l kakałka będzie musiało się przelać + z 3 pary kapciuszków, aż Figaro ujrzy niebieski pasek nadkonsoli:)

Dobrze mi z tym ;)

Opublikowano

Szybkie pytanie: wolalbys ktoras z konsol poprzedniej generacji z samymi exami, ktore wymieniles czy samymi multiplatformami ?

PS. Fajnie, ze z uporem maniaka wrzucasz Dragon's Crown (82) i MS PR (82), ale juz zapominasz o DoA4 (85) i PGR4 (85) - wrzucam srednia, ktora tak uwielbiasz.

Pytanie nie było do mnie.. ale i ja odpowiem. Tak na szybko, ogólnikowo i bez wdawania się w szczegóły exy z PS3 + kilka multiplatform (GTA, DMC i coś jeszcze) + Forza (seria). Na szczęście w rzeczywistości nie trzeba dokonywać takich wyborów.. ale jak już to jednak wolałbym same exy z PS3 i niż same multiplatformy.

Przez 8 lat wolalbys grac tylko w exy Sony ? Huh no to nie ma o czym gadac.

Opublikowano

GTA V > wszystkie exy od Sony

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

GTA V > wszystkie exy od Sony

GTA V. Wielkie oczekiwania a wyszła kolejna wydmuszka. A srednia ocen GTA IV to dla już w ogóle jakaś parodia. Dla mnie to gra na max 8+.

Opublikowano

@ Ins: Pewnie, że nie ma o czym gadać skoro masz oceniać kogoś w z(pipi)any sposób bo ma inne zdanie niz Ty...

e: Dla ścisłości.. pytanie padło teraz, kiedy już wiem jakie gry wyszły w 7. generacji i wiem, które jak są dla mnie cenne. Obecnie mając tę świadomosć wybrałbym właśnie tak, a nie inaczej, chociaż nie byłby to łatwy wybór.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Za dużo dobrych multiplatform wyszło na tej generacji, żebym musiał ogrywać wyłącznie gry od Sony. Różnorodność exów na PS3 jest godna uwagi ale bez przesady. Dobrze jest jak jest. PS3 to w sumie lepszy wybór niż X360 jeśli kogoś nie interesują zbytnio gry z cyfrowej dystrybucji, którymi X360 ma przewagę. Ale zawsze coś za coś. 

Opublikowano

W moim Top 10 mam obecnie: BioShock, TLOU, GTA V, Deus Ex HR, Bioshock Infiite, U2, U3, Dragon's Crown, Dishonored, TR, a tuż za nimi m.in. FC3, KZ2, GOW3 i LBP. Dokładnie w tej kolejności. Choć w RDR i Batmany od rocksteady nie grałem. Szczerze? Nie umiałbym zdecydować.

Sam się teraz łapiesz śr. Metacritic? O.o Dobrze, odpowiem mam gdzieś DOA4, kiedy jego lepsza odsłona dostepna jest też na ps3. A arcade szosowe racery w stylu PGR4 lepiej zrobili tworcy NFS Hot Persuit, czy Bournaot Paradise City.

Im szybciej zrozumiecie że w Console Wars nie chodzi o to co "Ja" bardziej lubię, a co ogół graczy, i który sprzęt oferuje im szerszą ofertę (np. action adventure, jrpg, platformery, future i offroad racery), tym łatwiej zrozumiecie kto wygrał. I moje prywatne disy na gatunek sumulatorów jak GT i Forzę, czy Twoje na serię Uncharted nie mają tu nic do rzeczy.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

DoA4 >>> DoA5

PGR4 >>> tutaj to juz w ogole smiechlem jak zobaczylem NFS'a i najgorszego Burnouta.

Opublikowano

W moim Top 10 mam obecnie: BioShock, TLOU, GTA V, Deus Ex HR, Bioshock Infiite, U2, U3, Dragon's Crown, Dishonored, TR, a tuż za nimi m.in. KZ2, GOW3 i LBP. Dokładnie w tej kolejności. Choć w RDR i Batmany od rocksteady nie grałem. Szczerze? Nie umiałbym zdecydować.

[...]

LOLOLOLOLOLOLOLOL

Od tej pory ignoruję Twoje posty.

Opublikowano

W moim Top 10 mam obecnie: BioShock, TLOU, GTA V, Deus Ex HR, Bioshock Infiite, U2, U3, Dragon's Crown, Dishonored, TR, a tuż za nimi m.in. KZ2, GOW3 i LBP. Dokładnie w tej kolejności. Choć w RDR i Batmany od rocksteady nie grałem. Szczerze? Nie umiałbym zdecydować.

Sam się teraz łapiesz śr. Metacritic? O.o Dobrze, odpowiem mam gdzieś DOA4, kiedy jego lepsza odsłona dostepna jest też na ps3. A arcade szosowe racery w stylu PGR4 lepiej zrobili tworcy NFS Hot Persuit, czy Bournaot Paradise City.

Im szybciej zrozumiecie że w Console Wars nie chodzi o to co "Ja" bardziej lubię, a co ogół graczy, i który sprzęt oferuje im szerszą ofertę (np. action adventure, jrpg, platformery, future i offroad racery), tym łatwiej zrozumiecie kto wygrał. I moje prywatne disy na gatunek sumulatorów jak GT i Forzę, czy Twoje na serię Uncharted nie mają tu nic do rzeczy.

Na tym właśnie polega Console Wars. Disujemy się nawzajem. Ty Lubisz Uncharted - on nie - Ty nie lubisz Forzy - on tak. I już mamy freak fight xD. Bez urazy Ins, to tylko przykład xD.

@suteq: A jak ja nie ograłem TLoU to moje też masz w du.pie? Smutek...

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano
A arcade szosowe racery w stylu PGR4 lepiej zrobili tworcy NFS Hot Persuit, czy Bournaot Paradise City.

Dość tego, dawno tego nie robiłem ale pjerdolnę ignora mu. Tego się nie da czytać.

Opublikowano

Nemesis, Ty nie udajesz jakiegoś chvj wie jakiego eksperta, nie wdajesz się w głupie wojenki jak nobody gdzie zmienia tematy i potwarza jakieś głupoty, które nikogo + gra na YT.

Zwłaszcza, że nobody wylicza co chwilę jakieś gry, a nie ograł takich genialnych produkcji. Rozgraniczaj takie rzeczy. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Za dużo dobrych multiplatform wyszło na tej generacji, żebym musiał ogrywać wyłącznie gry od Sony. Różnorodność exów na PS3 jest godna uwagi ale bez przesady. Dobrze jest jak jest. PS3 to w sumie lepszy wybór niż X360 jeśli kogoś nie interesują zbytnio gry z cyfrowej dystrybucji, którymi X360 ma przewagę. Ale zawsze coś za coś. 

Oczywiście... jednak pytanie było na zasadzie A lub B. W tej sytuacji jednak byłyby to exy Sony. Z multiplatform żal byłoby najbardziej GTA, DMC, niektórych ścigałek, Tekkenów i okazyjnie czegoś jeszcze.

Widzisz... mnie np. nie porwały Batmany (często uznawane za jakies mega gry)., Assassyny, Bioshocki czy chociażby ostatni Tomb Raider (którego właśnie przechodzę). Jak dla mnie to dobre/średnie gry i nic więcej (akurat BS poza z początku jedynką w ogóle mi nie podszedł.. pewnie głównie przez FPP). Po drugiej stronie mam uwielbianie przeze mnieserie Uncharted, LBP, Ratchety, Motorstormy, InFamousy, Gran Turismo, The Last of Us (moje GOTG) i kilka innych.

Tak czy inaczej taki wybór to na szczęście tylko teoria. Szkoda tylko, że ktoś zadaje takie pytanie po to aby później w głupi sposób odpowiedzieć "nie ma o czym rozmawiać" bo uważam inaczej niż on. No.. ale czego można oczekiwać od ludzi w tym temacie :whistling:

Opublikowano

A arcade szosowe racery w stylu PGR4 lepiej zrobili tworcy NFS Hot Persuit, czy Bournaot Paradise City.

Dość tego, dawno tego nie robiłem ale pjerdolnę ignora mu. Tego się nie da czytać.

Ale NFS Hp tp ty szanuj, ostatni taki dobry burnout od czasów Revenge. Ale porownywanie pgr do nfsa to jest retard do kwadratu.

Opublikowano

Ja smiechłem kiedy napisałeś że DMC4 > GOW3, a później zasadzileś finiszer: DMC4> DMC3. I w tym momencie spadłem z krzesła. XD

A tak w ogóle to Mortal Kombat 9 > jakakolwiek inna bijatyka tej generacji. :3 Future & offroad arcade > kolejny ardace racer po ulicach, ale co to w ogóle ma znaczenie?

Przypomnę o co poszło; zarówno sprzedaż jak i przyznawane wyróżnienia wszystkim wymienionym przeze mnie eksom Sony i Ms przeczą twojemu rzekomemu twierdzeniu o ich marginalizacji względem multiplatform.

Opublikowano

Nie ograc RDR, co za przykre zyciem. Szkoda mi Ciebie, naprawde [*]

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Gow3 był lepszy ogólnie jako gra, początek 20/10 a później po prostu większa skala, ale DMC4 miał najza(pipi)istszy system walki jaki w grach widziałem. Druga połowa gry i masterowanie Dantego ( który tym razem nie robił z siebie pajaca ) to jedno z moich lepszych wspomnień po 7 generacji. Szkoda że twórcy DMC4 nie mieli kasy SSM, to mógł być overkill.

Jak można nie ograć RDR :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Awersja do westernów. Poza "Bez Przebaczenia". Brak stacji radiowych, za co wprost kocham bujanie się bez celu po mapie GTA V. No i zamiast RDR wybrałem ostatnio Dishonored GOTY ver. I Dragons Crown, a używek nie uznaje. Batmany nadrobię od swojego ziomka, obiecuję. :(

Ps Teraz czekam na RDR w 1080/60. B)

Opublikowano

No nie ograć RDR to ten sam poziom co nie ograć Zeldy Okaryny lub Shenmue przykro mi jest wtedy, ale z drugiej strony hej, nic starconego bo wystarczy taka gre kupić lub w przypadku starszych tytułów odpalic emulator i rozkoszować sie genialnym gameplayem. Ale ponoć lepiej wydać 500zl na BF4.

Opublikowano

Dlatego właśnie wypatruje wersji na ps4. Nie zamierzam się naciąć, jak o mało co z TR i Diablo3.

Opublikowano

Gow3 był lepszy ogólnie jako gra, początek 20/10 a później po prostu większa skala, ale DMC4 miał najza(pipi)istszy system walki jaki w grach widziałem. Druga połowa gry i masterowanie Dantego ( który tym razem nie robił z siebie pajaca ) to jedno z moich lepszych wspomnień po 7 generacji. Szkoda że twórcy DMC4 nie mieli kasy SSM, to mógł być overkill.

Jak można nie ograć RDR :(

Bo niktcienielubi w pierwszym rzucie pomyślał tylko o grafice olewając gameplay. Pod tym względem GoW jest ułomny w zestawieniu z takimi gierkami jak DMC4 czy Bayonetta.

Opublikowano

Nie ogralem rdr bo nie ma stacji radiowych a pgr4 <<< nfs. Chyba wystarczy internetow na dzis....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.