Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie ujmując nikomu ale to xbox one poki co jest lepszym wyborem jako pierwsza konsola bo;

- wyscigi - kastrat, popłuczyny po FM4

- strzelanka - past-genowa multiplatforma

- action / adventure x2 - Ryse 5/10 i Dead Rising 720p

- bijatyka - demo z jedną postacią

- gorsze multiplatformy

Na ps4 poki co z exow

- strzelanka

- action / adventure

- wyścigi w postaci gifow

- platformówka

- f2p

- lepsze multiplatformy

FTFY. Świetny ten twój lepszy wybór :)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nie zapominaj o jednym ze większość graczy konsolowych przynajmniej tych co ja znam, komputery w najlepszym razie pociągną hom&m3, pozatym granie na komputerze ssie, ale i tak jest dużo przyjemniejszym doznaniem niż granie na PokazSlajdów 3

Opublikowano

@kubson - zgadzam się że PC<<<konsole, ale co z tego że masz Titanfalla jak byle idiota z laptopem na cda,gry-online może się spuszczać ile on to nie natłukł leveli ? W momencie kiedy gra wychodzi na PC dla mnie to najzwyklejsza multiplatforma, nie po to kupiłem konsole żeby grać w gry dostępne dla plebsu.

Prawda jest taka, że można ograć Titanfalla, uber exa xboxa nie mając xboxa

No i grać w 1080p.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Hahah. Nie. Titanfall ex na xbox one / pc bo na ps4 / ps3 / ps vita tego nie odpale

Jasne ze przy wyborze konsoli trzeba kierować sie przyszłościowo wiec tym bardziej podziwiam osoby które wydały hajs na ps4 i grają w gify, ale spokojnie klapki jesteście blisko poznania daty premiery xD

Juz o tym pisałem ale w porównaniu do xbox one, ps4 chodzi głośno jak odkurzacz i w sumie wszystko sie zgadza bo jedno i drugie zbiera kurz :sorcerer:

ex na xbox one, pc :D Czyli jak gra wyjdzie na x360, XO, PC, WiiU, Androida i IOS to też powiesz, że ex bo nie ma na PS4 ?

A osoby wydając hajs na PS4 były tego jak najbardziej świadome bo znając historie poprzednich generacji wiedza, że to na PS4 ukaża się te najlepsze exy.

Ale co xboty moga o tym wiedzieć  skoro x360 to ich pierwsza konsola, którą dostali na komunie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ja dostałem x360 na chrzest :(

Opublikowano

Beka z tym statusem exa dla Titanfalla - ja nie mam Xbox One, za to mam w domu dwie różne platformy na których tego "exa" odpalę. :teehee:

Opublikowano

Beka z tym statusem exa dla Titanfalla - ja nie mam Xbox One, za to mam w domu dwie różne platformy na których tego "exa" odpalę. :teehee:

Jeszcze jakby to było 360/Xo to by było wszystko OK, ale PC ??

Anyway, przypomniało mi się jak się kłóciłem z easy'm, ,, będziesz czekał roczek by odpalić na swoim komputerku " ? Nie roczek a day1 panie easy, i pewnie bym dał rade w 900p xD

Opublikowano

@kubson - zgadzam się że PC<<

No i grać w 1080p.

O borze jaka żenada, bo gimbus może na laptopie zagrać to mnie już mnie nie obchodzi. To dlatego gracie sześć razy w Knacka, bo gra musi być na wyłączność a nie grywalna, #okej. Ciekawe jak w takim razie dajecie radę ogrywać jeden z trzydziestu indyków na PS4 które na PC były już w trzech bundlach i gimbus nawet smarka by za nie nie dał xD.

Opublikowano

@kubson - zgadzam się że PC<<

No i grać w 1080p.

O borze jaka żenada, bo gimbus może na laptopie zagrać to mnie już mnie nie obchodzi. 

To jest moje pryncypium* jeśli chodzi o granie konsolowe ( gdybyś darował sobie wstawkę o indykach dostałbyś plusa )

Nie rzuca się pereł przed świnie !!!

pryncypium - naczelna zasada, wartość.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ktos gra na PC w glorius 1080p/60fps - haha graficzna dziffka, grafika nikogo, tylko 50 cali, PS4 I exy z glebia I wyborami moralnymi

Gram w Titana na Xboxie - haha beka ogram na PC z biedronki

Taka z wami dyskusja sonyboje, dobrze wiedziec ze potraficie odstawic kieliszek wina, wstac z wygodnej kanapy, wylaczyc swoja Bravie I zgadsc ogien w kominku zeby jak prostak poleciec do Media Expert po RAM aby pograc w Titana I od miesiaca pisac ze to nie ex...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Zawsze bawi mnie argument sonyslavesow o tym, ze gre 'x' beda ogrywac na swoim mocarnym pc. Wtedy przypominam sobie co sie dzialo przy zapowiedzi Wiedzmina 2 na Xboxa. To skomlenie i modlenie sie o zapowiedz wieska na ps3 przy kazdej konferencji CDP. Czesc wciaz zyje nadziejami, ze ktos zrobi port na podkonsole : >

Opublikowano

Zawsze bawi mnie argument sonyslavesow o tym, ze gre 'x' beda ogrywac na swoim mocarnym pc.

Ja bym powiedział że to bardziej Master Race tak mówi ale skoro tak uważasz/.

Opublikowano

@zloto hahaha to było najlepsze i odliczanie do konferencji cdp i te z dupy wywiady ze pracownicy cdp wola playstation i na bank bedzie na ps3 w edycji goty hahahah

Opublikowano

Zawsze bawi mnie argument sonyslavesow o tym, ze gre 'x' beda ogrywac na swoim mocarnym pc.

Ja bym powiedział że to bardziej Master Race tak mówi ale skoro tak uważasz/.

Jak ktos inwestuje w PCta co roku to nie dziwne ze tylko na nim gra.

Jak klapek gardzi PC I toczy z niego beke a potem ogrywa Titana to jest juz czysta hipokryzja I ssanie paly jednej firmie.

Sam mam lapka co uciagnie Diablo z dodatkiem ale czekam na wersje konsolowa bo poprostu jest mi wygodniej...

Opublikowano

[..] odliczanie do konferencji [...] z dupy wywiady ze pracownicy wola playstation [...] na bank bedzie na ps4 w edycji goty 

czas mija a świat ciągle ten sam :D

Opublikowano

To dlatego gracie sześć razy w Knacka, bo gra musi być na wyłączność a nie grywalna

A ktoś tu właściwie masteruje Knacka oprócz bota Insa?

Opublikowano

Jak klapek gardzi PC I toczy z niego beke a potem ogrywa Titana to jest juz czysta hipokryzja I ssanie paly jednej firmie.

Sam mam lapka co uciagnie Diablo z dodatkiem ale czekam na wersje konsolowa bo poprostu jest mi wygodniej...

Gdyby Diablo III nie było PS3/PS4 to nazwałbyś go exem Xboxa ? O to mi chodzi.

Opublikowano
  • Autor

Tlou nie jest juz exem ???

Opublikowano

Nie ujmując nikomu ale to xbox one poki co jest lepszym wyborem jako pierwsza konsola bo;

- wyscigi

- strzelanka

- action / adventure x2

- bijatyka

Na ps4 poki co z exow

- strzelanka

- action / adventure

- wyścigi w postaci gifow

(pipi)a prawda. Na chwilę obecną, żadna z nowych konsol nie jest warta wydania na nią tych, w najlepszym przypadku 1800 zł. To są sprzęty bez gier. Konsole obecnej generacji będzie warto kupić w momencie wyjścia nowego Batmana, Evolve czy Wiedźmina 3. Czyli w okolicach gwiazdki lub początku nowego roku. Konsole w dzisiejszych czasach kupuje się by grać w gry a nie exy. A najlepsze gry to te multiplatformowe. Najlepsza opcja w tej chwili o granie w gry, które nas najbardziej interesują na starych sprzętach.

Opublikowano

(pipi) prawda. Na chwile obecną każdy next gen posiada gry, w które warto zagrać i jak ktoś moze sobie pozwolić to nie widzę sensu siedzenia na ps3/xbox one,

Ja poki co ogralem / gram

Ryse

Killzone

Dead rising 3

Titanfall

Infamous ss

Forza

Resogun

Dead nation

I mam pare zaległości z next genów ktore mam nadziee nadrobie

Nie licząc 2 gier reszty nie byłbym w stanie ograć na starej generacji i z tego co widzę niestety coraz większa jest różnica w graczach bo niektórzy grają w cyferki, a nie którzy po prostu w gry.

Opublikowano

Tlou nie jest juz exem ???

A wyszedł na PC ???

Opublikowano

Dawno już nie było sytuacji, żebym zgadzał się z Kubsonem.

Ale też uważam, że na next-genach jest w co grać i sam jestem bardzo zadowolony z zakupu PS4, a gdyby Xbox One był tańszy, pewno tez bym nim nie pogardził (cholernie mi brakuje dobrej ścigałki na PS4, Rivals super, ale po platynie nie chce mi się grać drugi raz).

Opublikowano
  • Autor

Tyle ze gry na next geny są na razie w chvj słabe. (Najlepsze to porty z pastgenow). Więc w ramach podsumowania nie dość ze jest mało gier to te nowe dają dupy. 1800zl juz lepiej wydać na iPhone tam jest wiecej dobrych gier xddd

Opublikowano

. 1800zl juz lepiej wydać na iPhone

Begone ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.