Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Watpie w Division, reszta by sie zgadzala.

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Było? Arc System Works teasuje "coś". Czyżby robili nową grę z Bloodrayne?

HrvaqQ1.png

Opublikowano

Oby tylko na PS4.

W sensie, oby było na PS4, czy żeby było tylko na PS4? ;p
Opublikowano

tylko na ps4 inaczej bedzie gorsza grafika bo deweloper bedzie musial isc na kompromis... i takie inne bzdury

Opublikowano

Ostatni BloodRayne wygladal tak:

Wiec nie liczylbym na cos ambitnego graficznie.

Opublikowano

Oby tylko na PS4.

Z jego ust to nawet nie pomyślałem, że może chodzić o to pierwsze. :P

Opublikowano

W tym trailerku z samochodowek widac Drive Cluba, P C.A.R.S i chyba The Crew a nie nowy Dirt.

Opublikowano

Oby tylko na PS4.

Oby było na PS4 i na żadnej innej konsoli.

Opublikowano
Dlaczego obiecanki cacanki? Niby na trailerze wygląda to imponująco, dopóki nie zacznie się rozpoznawać poszczególnych tytułów. Jakieś 80% pokazanych gier to multiplatformy i indyki od miesięcy/lat obecne na PC. Ale przynajmniej będzie na co czekać w plusie. ;)
Opublikowano

Trial Fusion na Xbox One nie dość że w 900p (800p bez patcha), to jeszcze z innymi problemami jak screen tearing oraz spadki fpsów. <3

Opublikowano

Dlaczego obiecanki cacanki? Niby na trailerze wygląda to imponująco, dopóki nie zacznie się rozpoznawać poszczególnych tytułów. Jakieś 80% pokazanych gier to multiplatformy i indyki od miesięcy/lat obecne na PC. Ale przynajmniej będzie na co czekać w plusie. ;)
Suavek ale ty to betonowy blacharz jestes, i co z tego ze bylo na pc? To dobrze ze osoba taka jak ja ktora nie ma komputera do grania, bedzie mogla pograc w gry lepsze badz gorsze z PC, czemu kazdy tu s-ra jadem jesli cos jest ekskluzywne, ja to i gry z WiiU z otwartymi rekoma przywitalbym na PS4 czy na X1, z normalnymi uslugami sieciowymi, grajac na normalnym padzie.

Trial Fusion na Xbox One nie dość że w 900p (800p bez patcha), to jeszcze z innymi problemami jak screen tearing oraz spadki fpsów. <3

Ciekawi mnie czemu zaden deweloper nie powiedzial jeszcze gdzie jest problem w programowaniu na X1.
Opublikowano

Daj se klapku na wstrzymanie. Ja tylko stwierdzam fakt. Także z tym, że większość osób przyjmie te gry z otwartymi ramionami dopiero, gdy pojawią się w plusie...

Taka ilość podanych gier nie jest żadnym nierealnym marketingowym przekrętem, bo zdecydowana ich większość to indyki, które już dawno miały swoje premiery na innych platformach. Nie wiem gdzie Ty w tym jakąś złośliwość wyłapałeś.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Trials Fusion 79zl na PSNie ... chyba ich poje.balo.

Urwie.

O'Donnella wywalili z Bungie o_O

cDsXgLb.png?1

A tych to juz doszczetnie poje.balo. Wywalac kogos takiego ? Oby soundtrack do Destiny byl juz gotowy, bo inaczej moze byc slabo. No i oby M$ sie do niego odezwal w sprawie Halo 5 :)
Opublikowano

I innej gry tam nie zobaczysz.

GTA VI w 2016? GTA VII w 2021? GTA VIII...

Albo TLoU2, TLoU3 a moze TLoU HD?

Metal Gear Solid (1998)? Metal Gear Solid 3: Subsistence? (2006), BioShock (2007)? 

Opublikowano

I innej gry tam nie zobaczysz.

GTA VI w 2016? GTA VII w 2021? GTA VIII...

Albo TLoU2, TLoU3 a moze TLoU HD?

Metal Gear Solid (1998)? Metal Gear Solid 3: Subsistence? (2006), BioShock (2007)? 

nie zrozumiałeś

Opublikowano

nie zrozumiałeś

No bardziej niż ty. Szczególnie że remastery nigdy nie są rozpatrywane w takich kategoriach. Dlatego wymieniając ambitne, lub zwyczajnie niecodzienne gatunkowo tytuły na wyłączność ps3 nie wymieniłem ci żadnego Okami, czy Team ICO w HD. 

Ten argument miałby sens gdyby TLOU spotkało coś takiego:

re_4.jpg

re_Wnubc_3858.jpg

Opublikowano

myślicie, że dział XONE na forumku wyjdzie kiedyś poza jedną stronę tematów? Bo dział PS4 ma już dwie i zaraz na(pipi)iamy trzecią. A ponoć tyle łohohohoho gier na XONE - coś chyba te gry słów nie warte.

Opublikowano

Suavek ale ty to betonowy blacharz jestes, i co z tego ze bylo na pc? To dobrze ze osoba taka jak ja ktora nie ma komputera do grania, bedzie mogla pograc w gry lepsze badz gorsze z PC, czemu kazdy tu s-ra jadem jesli cos jest ekskluzywne, ja to i gry z WiiU z otwartymi rekoma przywitalbym na PS4 czy na X1, z normalnymi uslugami sieciowymi, grajac na normalnym padzie.

Ciekawi mnie czemu zaden deweloper nie powiedzial jeszcze gdzie jest problem w programowaniu na X1.

Przekombinowali z systemem operacyjnym (a raczej trzema...), zamiast dac normalne GPU to trzeba sie meczyc z 32mb jakiegos ESRAMu i jeszcze w to wszystko jest zamieszany Kinect. Trzeba czekac na DX12 zeby to wszystko ogarnac ale zaden dev 3rd party nie bedzie sie grzebal w tych smieciach zwlaszcza jak na PS4 wszystko wrzucasz i poprostu dziala....

A ten filmik od Sony to jakby nie multiplatformy to pomyslalbym ze to skladanka gier na ta konsole Amazonu albo innego tableta z androidem :P

Opublikowano

myślicie, że dział XONE na forumku wyjdzie kiedyś poza jedną stronę tematów? Bo dział PS4 ma już dwie i zaraz na(pipi)iamy trzecią. A ponoć tyle łohohohoho gier na XONE - coś chyba te gry słów nie warte.

Sorry po prostu na xbox one nie ma tylu remastered edition dla ktorych sie nowe tematy zaklada... 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Takie tematy jak ''Jaka gre wybrac?'' mozna z czystym sumieniem ignorowac  :whistling:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jaki ból d,upy od razu XD poplusikujcie sie jeszcze wzajemnie :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.