Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Co tam raven_raven? xD

Gów,no, przecież to już komentowałem :P. Sam mówię, że 37% to zaje,biście mało, u mnie jakieś 80-90% (co każdy widział jak wklejałem moją kolekcję ze Steama).

@Kazub

Dobrze rozumiem, że w Dragon's Crown grasz tak samo jak w TLOU, czyli wcale?

No i nie rozśmieszaj z tym middle-genem. X360 w 2013 nie obrodził za bardzo exami, ale na początku generacji posiadacze PS3 to był najlepszy obiekt do beki. Kiedy konsolowa Rasa Panów grała w Mass Effect, Bioshock, TDU, Obliviona, Gearsy, Lost Planet, Rainbow Six Vegas, GRAW, Viva Pinata, PGR3, multiplatformy w HD, gierki z XBLA. A na PS3? Giant Enemy Crab, Lair, trailer Motorstorm, trailer Killzone, 1080p/120fps, Agent, The Last Guardian, FFXIII Versus. To wszystko za jedyne $599 (YLOD po trzech latach gratis).

Wybacz, ale jeżeli dzisiaj jest beka z grania w 720p (bo plejstejszyn może wyżej), to nie ma w ogóle słów na jaranie się gierkami w 576i w 2005-2006, kiedy było już HD na rynku.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przestancie żyć przeszłościa, wszyscy wiedzą że Sony z(pipi)ało start ps3, ale jak pięknie uczą się na błędach. Od początku tej generacji Sony na prowadzeniu i to już się nie zmieni, mimo tego że według xbotów nie ma gier.

Opublikowano

Roznice miedzy titanfall na ps3 i ps4 rowniez sa takie same...

Titana nie ma ani na ps3 ani ps4. Taka super gierka a daje rok i posiadacze ps4 beda mieli tego waszego mega exclusiva eheehihihi
Opublikowano

Pierwszy TF nie wyjdzie na Playstation. Początkowo był tylko czasowym exem MS, ale po E3 Micro i EA zrobili deal i zmienili to na stałą ekskluzywność pierwszej części.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Co tam raven_raven? xD

Gów,no, przecież to już komentowałem :P. Sam mówię, że 37% to zaje,biście mało, u mnie jakieś 80-90% (co każdy widział jak wklejałem moją kolekcję ze Steama).

@Kazub

No i nie rozśmieszaj z tym middle-genem. X360 w 2013 nie obrodził za bardzo exami, ale na początku generacji posiadacze PS3 to był najlepszy obiekt do beki. Kiedy konsolowa Rasa Panów grała w Mass Effect, Bioshock, TDU, Obliviona, Gearsy, Lost Planet, Rainbow Six Vegas, GRAW, Viva Pinata, PGR3, multiplatformy w HD, gierki z XBLA. A na PS3? Giant Enemy Crab, Lair, trailer Motorstorm, trailer Killzone, 1080p/120fps, Agent, The Last Guardian, FFXIII Versus. To wszystko za jedyne $599 (YLOD po trzech latach gratis).

Wybacz, ale jeżeli dzisiaj jest beka z grania w 720p (bo plejstejszyn może wyżej), to nie ma w ogóle słów na jaranie się gierkami w 576i w 2005-2006, kiedy było już HD na rynku.

czytajac tego posta od razu mi sie przed oczami pokazuje tvp sport i odwieczne niedzielne transmisje meczu anglia-polska na wembley czy drogi polski po trzecie miejsce w swiecie na mundialu w niemczech. To było i nie wróci i pozostaje jedynie zyc wspomnieniami

Opublikowano

Roznice miedzy titanfall na ps3 i ps4 rowniez sa takie same...

Titana nie ma ani na ps3 ani ps4. Taka super gierka a daje rok i posiadacze ps4 beda mieli tego waszego mega exclusiva eheehihihi

#thisiswaiting

Opublikowano

Pierwszy TF nie wyjdzie na Playstation. Początkowo był tylko czasowym exem MS, ale po E3 Micro i EA zrobili deal i zmienili to na stałą ekskluzywność pierwszej części.

Chodzilo mi o druga czesc bardziej:-D
Opublikowano

Masz powazne problemy z czytania ze zrozumieniem a testy gimnazjalne za pasem...

Opublikowano

czytajac tego posta od razu mi sie przed oczami pokazuje tvp sport i odwieczne niedzielne transmisje meczu anglia-polska na wembley czy drogi polski po trzecie miejsce w swiecie na mundialu w niemczech. To było i nie wróci i pozostaje jedynie zyc wspomnieniami

Dobra, ale to nie ja wyciągnąłem ten temat znowu na wierzch :confused:.

Opublikowano

W ogole jak shooter moze byc gra wszech czasow?

Popyerdolilo was do reszty?

To tak jakby szambiarka byla samochodem wszech czasow.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Jaki gatunek wg ciebie powinien być wobec tego grą wszech czasów?

Opublikowano

Grą wszechczasów jest Super Mario 64. Jako jedyna w historii łączyła w momencie premiery innowacyjność, niesamowitą grywalność oraz genialną oprawę plus wpłynęła na cały growy świat

Opublikowano

Greg dał sobie Mariana do sygnatury

Opublikowano

Zerknij sobie na to co wyszło po Marianie. Te wszystkie Spyra, Banjo. Po Marianie Sony zdało sobie sprawę z tego, że analog do gier 3D jest niezbędny i zrobiło dualshocka. Mario 64 to był ogromny szoker dla całej branży growej. Wiem, bo byłem tego świadkiem w 1996/97 roku, a sama gra była powodem dla którego kupiłem N64 zamiast PSXa

Opublikowano

Jak wpłyneła?

prowo czy debil?

Opublikowano

to samo co o marianie64 mozna tez napisac o innych grach np o Final fantasy VII - tez to byl kamien miliowy w console gamingu i jedna z najwazniejszych gier aaa w historii branzy

Opublikowano

A konkretnie? Co wprowadził do gamingu FF7?

Opublikowano

chociazby pojecia AAA, to byla pierwsza tego typu, pierwsza gra z tak niedorzecznie wielkim budzetem, pierwsza gra pokazuja tak dobitnie zasadnosc umieszczenia w playstation dyskow cd zamiast cartow ze smieszna pojemnoscia, pierwsza gra z tyloma wstawkami filmowymi, pierwsza gra z tak epicka zrealizowana fabula, gra, ktora zaczela bum na jrpg poza japonia, mozna powiedziec ze to ojciec dzisiejszego "cinematic experience" wymieniac dalej?

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Grą wszechczasów jest Pong i tyle w temacie :whistling:

Opublikowano

A tego samego nie mogę napisać o Tekkenie?

FF7 nie wprowadził niczego nowego do gameplayu, wręcz przeciwnie, w porównaniu do Chrono Triggera był krokiem w tył. Rozmach ok, ale czy rozmach to innowacja? Albo budżet? W jakikolwiek sposób FF7 wpłynął na jakikolwiek inny gatunek?

Opublikowano

wprowadzenie pojecia AAA i rozpoczecie ery gier z wielkim budzetem i rozmachem to nie wplyniecie na branze i inne gatunki gier niz jrpg? przed ffvii branza dostarczala i skupiala sie na calkowicie innych aspektach.

co do uwstecznienia gameplayu w stosunku do Chrono Trigger to moglbym sie klocic godzinami - kocham CT ale absolutnie nie uwazam ze gameplay i zalozenia ff7 sa krokiem w tyl w stosunku do tamtej pozycji

Opublikowano

Znaczy przed FF7 nie było dużych gier z wysokim budżetem? Serio?

CT miał coś co jest standardem w jrpg teraz, czyli widocznych przeciwników. FF7 miał randomy. Krok w tył ewidentny

Opublikowano

Co tam raven_raven? xD

@Kazub

Ale jednak God Of War 1, Tekken 5, DMC3 Dante's Awakening, Black, MGS3 SE i Subsistence, SOTC, Valkyria Profile 2 Silmeria, Dragon Quest VIII w 576i > lata 2005 i 2006 x-boxa, RROD i gier za 259 zł rysowanych przez napędy Thomsona (Microsoft taki dobry). Także 4U.

To prosta matematyka: Sony wygrało w latach 2005, 06 (ps2) i 09, 11 i 13 (ps3). Do botów należały lata 2007, 08, 10, 12. Z czego 10 minimalnie, a 08 głównie dzięki wciąż lepiej wyglądającym multiplatformą. Fajnie co? B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.