Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Xboty dalej używają argumentu, że Xbone nie wystartował we wszystkich krajach. Urocze. W Polsce też nie wystartował, a jednak, kto chce, to sobie kupuje :)

No chlopaki w Kambodzy i Romunii czekaja.

Kto wie jak wygladala by sytuacja gdyby xbox byl tam dostepny.

Tak na serio,przeciez ten xbox wcale sie tak slabo nie sprzedaje.

5 milionow poszlo juz,a ps4 ma 7.Mala roznica

5mln trafiło na półki sklepowe. gdzieś ostatnio czytałem jako by 4,2 mln poszlo do klientów.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ndpvg2.png

Nie szanuje marki, nie szanuje gier. Wstyd.

To ja mam 20 trofików i przeszedłem grę na Survival + grałem w multi z Jaczesem i YETI-m, a więc jestem większym sonyslejvem niż Mendrek? :(

Miałem podobnie, a przechodziłem od razu grę na hardzie za pierwszym razem. Zajęło mi to 24 godziny. Na początku myślałem, że trofea się popsuły. Wpadły chyba 3 na koniec za przejście na easy, normal i hard. Reszta trofeów to nie są jakieś duperele w postaci zabicia pierwszego przeciwnika.

Opublikowano

Połowa trofeów to zbieractwo, bardzo przyjemne zbieractwo trzeba dodać.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A druga połowa to multi (no może mniej niż połowa). Przeszedłem mesjasza trzy razy + dodatek i mam 10%. Czy jestem gorszy? Muszę mieć platynę by zyskać miano true fana?

Opublikowano

Bo faktycznie to jeszcze nie ma przełomu graficznego... :)

Na Youtubie
No twoje ulubione źródło.

Na podstawie czego tak twierdzisz?

Opublikowano

75f96a2399b4a740dbc7da0f5f4c6c11.png

5e1d818c0febb10f82ba08e350b4d993.png

Ach to sprowadzanie xbona z UK :lol:

Opublikowano

heheh tez mnie to rozsmieszylo. Co inne kraje w ktorych nie ma xboxa nie maja takiego czegos jak allegro i ceneo i tam nie ma xboxa? Nie zartujcie znowu. A gwarancje i tak maja wiec nie musi byc premiera w np. Polsce

Opublikowano

heheh tez mnie to rozsmieszylo. Co inne kraje w ktorych nie ma xboxa nie maja takiego czegos jak allegro i ceneo i tam nie ma xboxa? Nie zartujcie znowu. A gwarancje i tak maja wiec nie musi byc premiera w np. Polsce

Zaden Janusz nie bedzie szukal kawalku plastiku na ceneo. Premiera nie oznacza tylko konsol w sklepach ale tez reklamy I ogolne zainteresowaniem sie rynkiem.

Opublikowano

Nie oszukujmy sie jakby ktos mial kupic powiedzmy teraz to by ja po prostu kupil a nie czekal na jakas premiere. Wcale nie musi kupywac na ceneo jest allegro jest ultima takze nie widze problemu. Rozumiem jezeli byly by jakies problemy z gwarancja ale ich nie ma.

Opublikowano

Oczywiscie ze tak jest, ale Xbone ze swoim TVTVTV przemawal do amerykanskiek klasy sredniej a wiadomo ze takiej u nas nie ma. Teraz zmienilo sie szefostwo I priorytety. Xbox nie zginie :)

Opublikowano

Wyszło już coś w fhd na xboxa, bo 521 stron można zakładać nowe CW chyba, że nazwa jeszcze aktualna?

Opublikowano

Ja w ogóle nie ogarniam, jak można grać w te dzisiejsze gierki na poziomie mniejszym niż Hard? Na normalnym trybie, większość gier się sama przechodzi. Zero satysfakcji z gry.

Opublikowano

A to jednak bedzie na xbox one ? Bo pare dni temu było info ze raczej nie bedzie lub zostanie wydany dużo później niż wersja na PS4

Opublikowano

Wyszło już coś w fhd na xboxa, bo 521 stron można zakładać nowe CW chyba, że nazwa jeszcze aktualna?

Xbone ma napęd blu-ray więc chociaż filmy sobie ludki w full hd obejrzą :teehee:

Opublikowano

A to jednak bedzie na xbox one ? Bo pare dni temu było info ze raczej nie bedzie lub zostanie wydany dużo później niż wersja na PS4

Bedzie, sa juz screeny z xbona.

ultimate-spider-man-usa.png?itok=eQg-LQz

Opublikowano

Ja w ogóle nie ogarniam, jak można grać w te dzisiejsze gierki na poziomie mniejszym niż Hard? Na normalnym trybie, większość gier się sama przechodzi. Zero satysfakcji z gry.

Problem w tym, że większość tych gier na hardzie tylko frustruje. Bo to, że przeciwnicy rzucają w nas 10 granatów, widzą z 1km, a my umieramy od 2 pocisków, to nie wyzwanie. W takie Uncharted na hardzie się nie da grać. Zwykła rzeźnia i nic więcej, gdzie nasze przeżycie zależy od zręczności i szczęścia. Dlatego tak bardzo mi się spodobało The Last of Us w trybie survival - tam trzeba myśleć i kombinować. Mieć taktykę. To samo w Dark Souls. To jest dla mnie dobry, wysoki stopień trudności.

Opublikowano

W latach 90tych rządził PC. Hot Pursuit i THPS w wyższej rozdziałce człeniu.

Chyba u nizszej klasy co mogła tylko starych naciagnac na pc do nauki. Tacy ludzie byli wykluczeni, nie mieli nic ciekawego powiedzenia gdy szlachta dyskutowała o zagadkach w silent hill, combosach w tekken 3 czy ustawieniach mechow w front mission 3. Pc był dodatkiem bo miał CS'a, Starcrafta i Diablo 2.

Kiedy plebs jarał się zbieraniem jablek przez jakiegoś lisa ja kierowałem średniowieczną armią w rtsach. Taka sytuacja.

Ale Crasha to Ty szanuj. Wtedy nawet PSX dostał najlepszą wersję kultowego Quake II.

Opublikowano

1. Problem w tym, że większość tych gier na hardzie tylko frustruje. Bo to, że przeciwnicy rzucają w nas 10 granatów, widzą z 1km, a my umieramy od 2 pocisków, to nie wyzwanie.

2. W takie Uncharted na hardzie się nie da grać. Zwykła rzeźnia i nic więcej, gdzie nasze przeżycie zależy od zręczności i szczęścia. 

Ad. 1. Często jest też tak, że poziomy nie są wyważone jak np. w ostatnim Batmanie, gdzie ewidentnie czuć, że przydałby się poziom pośredni pomiędzy Normal, a Hard.

Ad. 2. W Uncharted to się nie da grać poniżej Hard, gra chyba sama się na normalu przechodzi ;p

Opublikowano

To zagraj na Crushing w Drake's Fortune. 

Poza paroma miejscami nie jest to jakiś mega hardkorowy wyczyn. Cover system+cud zdrowie to mega ułatwiacz w dzisiejszych czasach.

Opublikowano

Po co? Przeszedłem Uncharted 2 i 3 na Hard i to jest co najwyżej Normal z innych gier.

Opublikowano

Problem w tym, że większość tych gier na hardzie tylko frustruje. Bo to, że przeciwnicy rzucają w nas 10 granatów, widzą z 1km, a my umieramy od 2 pocisków, to nie wyzwanie. W takie Uncharted na hardzie się nie da grać. Zwykła rzeźnia i nic więcej, gdzie nasze przeżycie zależy od zręczności i szczęścia. Dlatego tak bardzo mi się spodobało The Last of Us w trybie survival - tam trzeba myśleć i kombinować. Mieć taktykę. To samo w Dark Souls. To jest dla mnie dobry, wysoki stopień trudności.

To co opisujesz miało miejsce jakieś 10 lat temu. Teraz najczęściej stosowane rozwiazanie to zwiększenie zadawanych obrażeń na graczu. AI i mechanika pozostaje be zamian.

Opublikowano

To co opisujesz miało miejsce jakieś 10 lat temu. Teraz najczęściej stosowane rozwiazanie to zwiększenie zadawanych obrażeń na graczu. AI i mechanika pozostaje be zamian.

AI w The Last of Us ulega chyba zmianie - klikacze są bardziej czuli na dźwięk.

Edytowane przez Lukas_AT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.