Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Xboty dalej używają argumentu, że Xbone nie wystartował we wszystkich krajach. Urocze. W Polsce też nie wystartował, a jednak, kto chce, to sobie kupuje :)

No chlopaki w Kambodzy i Romunii czekaja.

Kto wie jak wygladala by sytuacja gdyby xbox byl tam dostepny.

Tak na serio,przeciez ten xbox wcale sie tak slabo nie sprzedaje.

5 milionow poszlo juz,a ps4 ma 7.Mala roznica

5mln trafiło na półki sklepowe. gdzieś ostatnio czytałem jako by 4,2 mln poszlo do klientów.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 683,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ndpvg2.png

Nie szanuje marki, nie szanuje gier. Wstyd.

To ja mam 20 trofików i przeszedłem grę na Survival + grałem w multi z Jaczesem i YETI-m, a więc jestem większym sonyslejvem niż Mendrek? :(

Miałem podobnie, a przechodziłem od razu grę na hardzie za pierwszym razem. Zajęło mi to 24 godziny. Na początku myślałem, że trofea się popsuły. Wpadły chyba 3 na koniec za przejście na easy, normal i hard. Reszta trofeów to nie są jakieś duperele w postaci zabicia pierwszego przeciwnika.

Opublikowano

Połowa trofeów to zbieractwo, bardzo przyjemne zbieractwo trzeba dodać.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A druga połowa to multi (no może mniej niż połowa). Przeszedłem mesjasza trzy razy + dodatek i mam 10%. Czy jestem gorszy? Muszę mieć platynę by zyskać miano true fana?

Opublikowano

Bo faktycznie to jeszcze nie ma przełomu graficznego... :)

Na Youtubie
No twoje ulubione źródło.

Na podstawie czego tak twierdzisz?

Opublikowano

75f96a2399b4a740dbc7da0f5f4c6c11.png

5e1d818c0febb10f82ba08e350b4d993.png

Ach to sprowadzanie xbona z UK :lol:

Opublikowano

heheh tez mnie to rozsmieszylo. Co inne kraje w ktorych nie ma xboxa nie maja takiego czegos jak allegro i ceneo i tam nie ma xboxa? Nie zartujcie znowu. A gwarancje i tak maja wiec nie musi byc premiera w np. Polsce

Opublikowano

heheh tez mnie to rozsmieszylo. Co inne kraje w ktorych nie ma xboxa nie maja takiego czegos jak allegro i ceneo i tam nie ma xboxa? Nie zartujcie znowu. A gwarancje i tak maja wiec nie musi byc premiera w np. Polsce

Zaden Janusz nie bedzie szukal kawalku plastiku na ceneo. Premiera nie oznacza tylko konsol w sklepach ale tez reklamy I ogolne zainteresowaniem sie rynkiem.

Opublikowano

Nie oszukujmy sie jakby ktos mial kupic powiedzmy teraz to by ja po prostu kupil a nie czekal na jakas premiere. Wcale nie musi kupywac na ceneo jest allegro jest ultima takze nie widze problemu. Rozumiem jezeli byly by jakies problemy z gwarancja ale ich nie ma.

Opublikowano

Oczywiscie ze tak jest, ale Xbone ze swoim TVTVTV przemawal do amerykanskiek klasy sredniej a wiadomo ze takiej u nas nie ma. Teraz zmienilo sie szefostwo I priorytety. Xbox nie zginie :)

Opublikowano

Wyszło już coś w fhd na xboxa, bo 521 stron można zakładać nowe CW chyba, że nazwa jeszcze aktualna?

Opublikowano

Ja w ogóle nie ogarniam, jak można grać w te dzisiejsze gierki na poziomie mniejszym niż Hard? Na normalnym trybie, większość gier się sama przechodzi. Zero satysfakcji z gry.

Opublikowano

A to jednak bedzie na xbox one ? Bo pare dni temu było info ze raczej nie bedzie lub zostanie wydany dużo później niż wersja na PS4

Opublikowano

Wyszło już coś w fhd na xboxa, bo 521 stron można zakładać nowe CW chyba, że nazwa jeszcze aktualna?

Xbone ma napęd blu-ray więc chociaż filmy sobie ludki w full hd obejrzą :teehee:

Opublikowano

A to jednak bedzie na xbox one ? Bo pare dni temu było info ze raczej nie bedzie lub zostanie wydany dużo później niż wersja na PS4

Bedzie, sa juz screeny z xbona.

ultimate-spider-man-usa.png?itok=eQg-LQz

Opublikowano

Ja w ogóle nie ogarniam, jak można grać w te dzisiejsze gierki na poziomie mniejszym niż Hard? Na normalnym trybie, większość gier się sama przechodzi. Zero satysfakcji z gry.

Problem w tym, że większość tych gier na hardzie tylko frustruje. Bo to, że przeciwnicy rzucają w nas 10 granatów, widzą z 1km, a my umieramy od 2 pocisków, to nie wyzwanie. W takie Uncharted na hardzie się nie da grać. Zwykła rzeźnia i nic więcej, gdzie nasze przeżycie zależy od zręczności i szczęścia. Dlatego tak bardzo mi się spodobało The Last of Us w trybie survival - tam trzeba myśleć i kombinować. Mieć taktykę. To samo w Dark Souls. To jest dla mnie dobry, wysoki stopień trudności.

Opublikowano

W latach 90tych rządził PC. Hot Pursuit i THPS w wyższej rozdziałce człeniu.

Chyba u nizszej klasy co mogła tylko starych naciagnac na pc do nauki. Tacy ludzie byli wykluczeni, nie mieli nic ciekawego powiedzenia gdy szlachta dyskutowała o zagadkach w silent hill, combosach w tekken 3 czy ustawieniach mechow w front mission 3. Pc był dodatkiem bo miał CS'a, Starcrafta i Diablo 2.

Kiedy plebs jarał się zbieraniem jablek przez jakiegoś lisa ja kierowałem średniowieczną armią w rtsach. Taka sytuacja.

Ale Crasha to Ty szanuj. Wtedy nawet PSX dostał najlepszą wersję kultowego Quake II.

Opublikowano

1. Problem w tym, że większość tych gier na hardzie tylko frustruje. Bo to, że przeciwnicy rzucają w nas 10 granatów, widzą z 1km, a my umieramy od 2 pocisków, to nie wyzwanie.

2. W takie Uncharted na hardzie się nie da grać. Zwykła rzeźnia i nic więcej, gdzie nasze przeżycie zależy od zręczności i szczęścia. 

Ad. 1. Często jest też tak, że poziomy nie są wyważone jak np. w ostatnim Batmanie, gdzie ewidentnie czuć, że przydałby się poziom pośredni pomiędzy Normal, a Hard.

Ad. 2. W Uncharted to się nie da grać poniżej Hard, gra chyba sama się na normalu przechodzi ;p

Opublikowano

To zagraj na Crushing w Drake's Fortune. 

Poza paroma miejscami nie jest to jakiś mega hardkorowy wyczyn. Cover system+cud zdrowie to mega ułatwiacz w dzisiejszych czasach.

Opublikowano

Po co? Przeszedłem Uncharted 2 i 3 na Hard i to jest co najwyżej Normal z innych gier.

Opublikowano

Problem w tym, że większość tych gier na hardzie tylko frustruje. Bo to, że przeciwnicy rzucają w nas 10 granatów, widzą z 1km, a my umieramy od 2 pocisków, to nie wyzwanie. W takie Uncharted na hardzie się nie da grać. Zwykła rzeźnia i nic więcej, gdzie nasze przeżycie zależy od zręczności i szczęścia. Dlatego tak bardzo mi się spodobało The Last of Us w trybie survival - tam trzeba myśleć i kombinować. Mieć taktykę. To samo w Dark Souls. To jest dla mnie dobry, wysoki stopień trudności.

To co opisujesz miało miejsce jakieś 10 lat temu. Teraz najczęściej stosowane rozwiazanie to zwiększenie zadawanych obrażeń na graczu. AI i mechanika pozostaje be zamian.

Opublikowano

To co opisujesz miało miejsce jakieś 10 lat temu. Teraz najczęściej stosowane rozwiazanie to zwiększenie zadawanych obrażeń na graczu. AI i mechanika pozostaje be zamian.

AI w The Last of Us ulega chyba zmianie - klikacze są bardziej czuli na dźwięk.

Edytowane przez Lukas_AT

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.