Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Trudno powiedziec dobre slowo o grze ktora nudzi po 1h. Zmuszac tez sie nie bede skoro tyle innych gier jest do ogrania. Ale gamepleyowo nie moge sie zmusic...

No cóż znam ludzi, którzy to samo mają na punkcie gameplayu Halo. Jeśli idzie o mnie - w przypadku fpsów sprawdzam też multi/ tryb co-operacji. Zwyczajnie nie rzucam gry w kąt 5% progresu. Myślę że każdy kto ukończył GTA V czuł by to samo po słyszeniu disów na ich GOTG od ludzi, którzy rzucili ją po tej symbolicznych 1-2h.

Największym problemem CW jest to że ludzie podają swoją opinię tak jakby była ona pewnym ultimatum i wyznacznikiem. To trochę tak jakbym napisał że "Lot nad kukułczym gniazdem', albo "milczenie Owiec" to gówna, bo wytrzymałem z nimi 30 min, a ignorując bazę ich fanów i setki nagród oraz recenzji.

W przypadku zarzutów wobec danego tytułu wraz zarzutem "szrot" i #nikogo, mogę podać łączną liczbę sprzedanych kopii, oceny najpopularniejszych polskich i zagranicznych pism branżowych, ba, nawet opinie osób z tego forum, których nikt nie uzna za klapersów, bądź botów, z których w 80% wypływa obraz gry na "9" i więcej, a i tak nie zmieni to nastawienia drugiej strony - ok, ale jeśli mowa o czymś takim jak obiektywizm, lub chociaż jego resztki należy uznać że coś co nas nie rusza może zwyczajnie być świetna dla innych, ergo nie być szrotem, a zwyczajnie świetną grą dla innego odbiorcy.

Na razie większość botów w tym aspekcie zdaje się być jednak na etapie "mi się nie podoba"= "choojowa gra"

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Kanck to pewnie też dla niektórych GOTG. ale jak to się mówi - 'są ludzie i parapety...''

EDIT: zapomniałem dodać, iż w Knacka nie grałem.

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

że co kurwa? xD

Opublikowano

Generacja trwała długo, ale czy za długo? Ja nie narzekam, mogłem dłużej cieszyć się genialnymi grami i nowymi usługami, bez konieczności kupowania nowego sprzętu. Nowy sprzęt to zawsze i tak początkowy zastój. W każdym bądź razie nie brzydziła mnie grafika z PS3, i nadal nie brzydzi. Bo faktycznie to jeszcze nie ma przełomu graficznego... :)

A nie brzydziło cie to, że przez ostatnie dwa lata problem z klatkowaniem miała co druga gra?

Co to za podejście? Nie stać cie na zakup konsoli na premiere? Spoko, tyle że to działa i w drugą strone- im szybciej sprzęt wyjdzie, tym szybciej stanieje :P

5 lat to optimum (i maks zarazem) dla konsol.

Opublikowano

KZ3 podszedł botom bo został uwsteczniony względem dwójki, szczególnie pod względem gameplayu. Postacie poruszały się znacznie szybciej i celowanie było bardziej casualowe.

Opublikowano

Ano, nie miałem siły na trójkę, była tak badziewna. Dwójka chociaż broniła się klimatem i troszeczkę odmiennym feelingiem.

Opublikowano

Multi mimo wszystko wciąż był miodny. Po cholerę oni wciąż robią single? xD

Opublikowano

Multi mimo wszystko wciąż był miodny. Po cholerę oni wciąż robią single? xD

Raczej czemu nadal nie potrafią wykorzystać potencjału uniwersum by stworzyć świetnego singla jak w Halo :(

Opublikowano

Tu nie ma nad czym dyskutowac, poprostu mowie jak jest. Za to dziekuje MS, ze zrobili normalna konsole dla zachodnich graczy. Jakby nie Xbox z takimi grami jak Splinter Cell, Forza czy Mass Effect I cala usluga Live bysmy byli w czarnej (pipi)e z takimi hitami jak MGS czy GT.

dokładnie sonybociarnia żyje jeszcze czasami psx i ps2 kiedy małe żółte ludziki robiły dużo kozackich gier a dzisiaj co mamy ? tyle kozackich gier z KKW że mendrek je policzy na palcach swoich dłoni. 

Opublikowano

Wiadomo co się stało z oficjalnym dystrybutorem Nintendo w Polsce? Jakiś czas temu się pojawił i słuch po nim zaginął.

Opublikowano

I wsparcie Oculusa, ciekawe jakie to uczucie tak zapyerdalać :O 

Jutro start kickstartera, chyba wespre.

Opublikowano

Wiadomo co się stało z oficjalnym dystrybutorem Nintendo w Polsce? Jakiś czas temu się pojawił i słuch po nim zaginął.

są w Polsce, ale jeszcze działań sprzedażowych nie ma.  Pepiczki ponoć na święta planują  ekspansje <teeeeheee>

Opublikowano

KZ3 podszedł botom bo został uwsteczniony względem dwójki, szczególnie pod względem gameplayu. Postacie poruszały się znacznie szybciej i celowanie było bardziej casualowe.

Powiedział fan BF :teehee:

Opublikowano

Stronka już ruszyła - jest wciąż w fazie rozwoju ale chłopaki już działają. Dajmy im trochę czasu na rozkręcenie bo jeśli mają rozpieprzyć hajs jak trzy lata temu Staldbauer to ja dziękuję.

http://b2b.cqe.pl/

Opublikowano

Piękne jest to tłumaczenie klapków zamulonego poruszania i okropnej latencji w KZ2.

Opublikowano

Piękne jest to tłumaczenie klapków zamulonego poruszania i okropnej latencji w KZ2.

Dla mnie KZ2 to najlepszy shooter minionej generacji. Też jestem klapkiem? Podobała mi się ta ciężkość w sterowaniu, ciężar starć, brudny klimat i dobra kampania. Granie na Elicie to dopiero jazda. Świetna gra i co teraz powiesz o mnie?

Opublikowano

Nie przeszkadzała Ci monotonia i to, że gramy metrowym karłem?

Opublikowano

Nie przeszkadzała Ci monotonia i to, że gramy metrowym karłem?

Co?

Opublikowano

No w kampanii. Podejdź sobie do jakiejś postaci, do pasa jej sięgasz bronią. Strasznie mi to psuło wrażenia. Do tego ta monotonia... Dopiero na końcu ten mech coś rozruszał. Pierwsza godzina goty, potem nudy przez kolejne i dopiero ostatnia fajna

Opublikowano

No w kampanii. Podejdź sobie do jakiejś postaci, do pasa jej sięgasz bronią. Strasznie mi to psuło wrażenia. Do tego ta monotonia... Dopiero na końcu ten mech coś rozruszał. Pierwsza godzina goty, potem nudy przez kolejne i dopiero ostatnia fajna

Teraz to mnie rozyebałeś, serio xD. Nigdy tego nie zauważyłem a to znaczy, że mi to nie przeszkadzało.

Opublikowano

Opóźnione, spjerdolone sterowanie - klimat i  umyślna decyzja Guerilla xD ważne że klapki wierza.

No i jakoś mi to nie przeszkadzało. W żadnym stopniu nie jest opóźnione i nie porównuj sterowania do jakiegoś CoD'a czy Halo. Spyerdolone sterowanie to miał Homefront, grałeś? 

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko ciekawi mnie jaką miał ustawioną czułość osi. Telewizorek i tak zarządził xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.