Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

luck to nie tyle random, co syn marnotrawny/zdrajca

normalnie bym hejtował, ale kolega xbot więc wszystko w porządeczku

I ty z poznania? Wstyd mi.

Ex- jak forza5

Kontroluj bajerę, właśnie mówię, że normalnie byłby problem, ale szanujesz odpowiednią firmę więc nie mam pretensji, a ty i tak się rzucasz ;/.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Strasznie słabo bronicie dzisiaj Xboxa. Mimo zielonej krwi, dzisiaj wybrałbym jednak ps4. Nawet Yeti w miarę z sensem pisze.

Może jutro będzie lepiej.

Opublikowano

SyfSIi8.gif

Opublikowano

Yeti- jedno pytanie. 

Porównałeś u siebie na swoim fullhd(się lansisz sporo) obe gry na obu konsolach? Czy trzepiesz mi teraz jajami nad uchem, bo przeczytałeś w necie? 

Nie sraj metką, idz pograj w BF4. 

BTW 

Przecież to najgorszy BF jaki wyszedł, więc nadal beka, że ludzie kupowali truchło dla tego FPS. 

Względem konsoli dalej są ograniczenia? Np PC 64 osoby na mapie, a konsolka 32? 

ostatnie pare stron wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nie masz zielonego pojecia. Gry za dolara, BF4 na 32 graczy, skalowanie = gra Full HD, jakos gier, ktore dopiero masz zamiar kupic, pytania o czat na PS4, dzialanie systemu - no stary, sorry, ale o czym z Toba mamy dyskutowac, skoro brak Ci podstawowej wiedzy na temat danej konsoli/gry ? (pipi) to juz wole klapko czytac - przynajmniej sa smieszni.

Ja porownywalem MGS, ktory na jednej konsoli chodzi w 720p i jest skalowany, na PS4 dziala w 1080 - roznica jest widoczna golym okiem na 46calach. Pozdrawiam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mowie wam, to brat Daddiego, tak samo bezsensowne posty w ktorych nawet szczypty logiki nie ma.

Opublikowano

Lista ludzi ktorzy posiadaja Xbox One i ktorych boli to, ze graja gorsza wersje wzgledem wersji na PS4:

Lista ludzi ktorzy grali w TitanFall i uznali, ze gra jest niepelnosprawna:

Opublikowano

Lista ludzi którzy posiadają "podkonsole" X0:

spis2.jpg

Lista ludzi którzy posiadają "nadkonsole" PS4:
spis1.jpg

Opublikowano

Ej, po ograniu Uncharted 2 i The Last of Us teraz gry (nie wszystkie, ale dużo) na PS3 wydają się takie brzydkie ;D.

Nawet Jak and Daxter jest śliczny jak na wczesne PS2. Dobry team z tego Naughty Dog.

Opublikowano

Kazda gra której spada cena miesiac po premierze jest wybrakowana?

Opublikowano

Ej, po ograniu Uncharted 2 i The Last of Us teraz gry na PS3 wydają się takie brzydkie ;D.

No, mam tak teraz z gta 5 ;/
Opublikowano

Kazda gra której spada cena miesiac po premierze jest wybrakowana?

Ta hipokryzja XD

Dopiero co beczyli z Killzona za 70zl na allegro.

Przestancie bo jest zbyt smiesznie.

Opublikowano

Lista ludzi ktorzy posiadaja Xbox One i ktorych boli to, ze graja gorsza wersje wzgledem wersji na PS4:

Lista ludzi ktorzy grali w TitanFall i uznali, ze gra jest niepelnosprawna:

Podkonsolę kupili najwięksi fanboje i żaden się nie przyzna, że wywalił dwa koła na (pipi). Przecież nie da się poważnie traktować ludzi, którzy mają wybór i od full HD wolą 720p.

Opublikowano

spis2.jpg

spis1.jpg

Lista konsol ktora sprzedaje sie pomimo braku premiery 

- Xbox One

Opublikowano

Zeratul - nawet po premierze w naszym kraju ta konsola bedzie sie c(pipi) sprzedawac.

Zreszta, kupic ja mozna niemalze w kazdym sklepie z grami od dawna.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zreszta, kupic ja mozna niemalze w kazdym sklepie z grami od dawna.

Ciiii! Boty myślą, że trzeba sprowadzać z UK. Po co ich z błędu wyprowadzać?

Opublikowano

Przez długi czas łatwiej było w Polsce kupić xbona niż ps4.

Opublikowano

Mazzeo - Xbox One nawet w krajach gdzie 360tka wygrywala z PS3 sprzedaje sie c(pipi), wiec Twoj argument jest inwalidą.

Obecna konsola 'z grami za dolara' sprzedaje sie tam srednio 2 razy lepiej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

spis2.jpg

spis1.jpg

Lista konsol ktora sprzedaje sie pomimo braku premiery 

- Xbox One

Lista konsol które można normalnie kupić w Polsce:

X360

PS3

X0

PS4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.