Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pisząc o terazniejszości. 

My idziemy pyknąć soczystego meczyka w tytanach, a wy możecie zrobić foteczki  w grubym exie na PS4 :sorcerer: Najważniejsze i trzeba wymienić- Fullhd/60. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Waldek, Mountain to piją xboty z usa, nasi jadą na cebuli i popijają kranówom i tak siedzą przed swoimi 31 calowymi hd ready i ogrywają gierki w 792p.

Opublikowano

Waldek, Mountain to piją xboty z usa, nasi jadą na cebuli i popijają kranówom i tak siedzą przed swoimi 31 calowymi hd ready i ogrywają gierki w 792p.

Prawda lito, ale ogrywaja gierki, a nie narzekaja, ze 250zeta nie beda placic... 

Opublikowano

Musi to dziwnie wygladac, szlachta popijajaca czerwone wino i czekajaca na indyki z plusa :ninja:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Na to wszystko wpadnie rejwen i Adi i obydwoje pocisną jeszcze o PC master race skutecznie odciągając Cie od tematu że XBOX ONE NIKOGO

E, nie chce mi się ostatnio bo zbyt fajnie się tutaj między sobą gryziecie a ja wbijam levele w dodatku do D3.

Gameplay z Destiny. Graficznie nie urywa więc może nadkonsola dostanie te 60 klatek w które wielu wątpiło.

Mnie ten gameplay znudził i właściwie sam już nie wiem czemu chciałem dla tej gry kupić konsole.

Opublikowano

Resogun to przecież fullhd, a w trybie photo wiesz jak wygląda hipster? 

Kupuje ten szajs od sony, plazma 42 cale fullhd (yo yeti) mi się marnuje  :teehee:

Opublikowano

Pisząc o terazniejszości. 

My idziemy pyknąć soczystego meczyka w tytanach, a wy możecie zrobić foteczki  w grubym exie na PS4 :sorcerer: Najważniejsze i trzeba wymienić- Fullhd/60. 

No własnie exie, dobrze to napisałeś. Coś czego wam brakuje w tym roku, a nie sory jest Kinect Sport Rivals :D

A i tak, masz rację fillhd/60 gram w Titanfalla na molim kompie ? A ty ? "Nie sondzie"

Opublikowano

Niedługo tlou na ps4 z goty multi a xboty musza sie zadowolić ochłapami z pc.

Opublikowano

Ktory to meczyk 76568889996534?? Stary to juz w wowa ludzie nie graja bo nuda

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ktory to meczyk 76568889996534?? Stary to juz w wowa ludzie nie graja bo nuda

Dziwne zeby WoW nie byl nudny po 10 latach i chyba 5 dodatkach?

TitanFall ciagle rzadzi w UK i USA a wiec jakos sie ludziom nie nudz,i a jak tam wasz hicior Infamous? Dwie mocne kawy i do przodu nastepne przejscie?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Do tej gry nie potrzeba kawy tu sie gra a nie biega jak bot po tej samej mapie n'ty raz... Czy dawkujesz 15 min dziennie zeby sie nie znudzlo do girsow?

Opublikowano

Kuzwa a co nie zobaczylem Infamousa to koles biegal po dachach i strzelal z dymu :/ Musiales cos przeoczyc...

Opublikowano

Widziales jak inni graja i sie wypowiadasz... Smutne moze kiedys pograsz sam w jakas gre...

Opublikowano

Kuzwa a co nie zobaczylem Infamousa to koles biegal po dachach i strzelal z dymu :confused: Musiales cos przeoczyc...

kuzwa co nie zobaczyłem Tf'a to koles biegał bo dachach i scianach i strzelał z pukawki bez odrzutu.

Sorry, ale taki głupim pjerdoleniem to każdą gre mozna opisac.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Poza tym to console wars 720p to po grzyba tu ps4 mieszasz? Tu sie mowi o ps3 x360 i x0

Opublikowano

Widziales jak inni graja i sie wypowiadasz... Smutne moze kiedys pograsz sam w jakas gre...

No wlasnie ide sobie pograc a Ty czekaj sobie dalej, moze ludzie od DriveCluba znowu beda was prosic o cierpliwosc   :yes:

Kuzwa a co nie zobaczylem Infamousa to koles biegal po dachach i strzelal z dymu :confused: Musiales cos przeoczyc...

kuzwa co nie zobaczyłem Tf'a to koles biegał bo dachach i scianach i strzelał z pukawki bez odrzutu.

Sorry, ale taki głupim pjerdoleniem to każdą gre mozna opisac.

Dokladnie, np Infamousa albo BattleFielda 4 ale tam zamiast skakania po scianach masz ciagle crashe  :sweat:

Pozdrawiam

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Poza tym to console wars 720p to po grzyba tu ps4 mieszasz? Tu sie mowi o ps3 x360 i x0

Usun ten podpis Wyslane bla bla xd 

Opublikowano

Jeden xbot puszcza bąka, a 10 sonyslejwów wdycha. Bajka temacik.

comment_N1k4vA1UqTRPGO5EKe6DXRNGc2H8Y2Yt

Jeszcze minusy zgarniam- beczułka, psychy pękają.

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Resogun to przecież fullhd, a w trybie photo wiesz jak wygląda hipster?

Kupuje ten szajs od sony, plazma 42 cale fullhd (yo yeti) mi się marnuje :teehee:

O czym Ty mowisz?

Pocieszny gosciu z niego nie?

Opublikowano

Mistrz ceremonii. Przeczyta jednego posta na 10 i udaje debila w połowie- WTF?! 

O niczym. Zapomnij. 

LOL na poprzednich stronach. Jednemu się skończył argumenty, to opisuje rodzinny weekend przy kielichu- MISZCZ  :sorcerer:

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Dla mnie zwykły xbot, gardze bardzo.

Opublikowano

Tak bardzo, że musiałeś napisać posta- Dziękuje :* 

Opublikowano
  • Autor

Szkoda że poziom xbotów spadł tak w okolice irasa/daddiego tylko takie dno moze odwrócic uwagę od tej przegranej konsolki.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Czego się nie robi dla ukochanej konsoli, skończyłem dziś killzona ale góvno 6/10.

Opublikowano

Przestańcie siać już tą propagandę z rzekomą porażką X0 - ta konsola posiada w tej chwili więcej exów niż PS4 a jej premiera nie odbyła się jeszcze na wielu rynkach. Jak na obecne warunki sprzedaje się dobrze a Titanfall póki co rządzi w UK - trzeci raz z rzędu.

Już o tym kiedyś pisałem - u nas kto chciał to już sobie konsolkę zakupił na własną rękę, większość funkcji działa w Polsce (przynajmniej tak to zapamiętałem z testu PE). Zresztą, ciekawi mnie czy w innych krajach większość graczy nie sprowadziła sobie konsoli. Przez te opóźnienia M$ traci w zestawieniach z PS4 bo gdyby obie konsolki wystartowały na wszyskich kontynentach to różnica na bank nie byłaby taka jak teraz.

Nemesis, musisz teraz usiąść i zastanowić się, w którym obozie jesteś. To jest CW, tu nie ma miejsca na sensowne, wyważone wypowiedzi, na dyskusję, na spokojne wyrażenie opinii czy - o zgrozo - tekst, że nieważna jest platforma, ważne są gry. (brrrr)

Uważam, że wyglądasz na rozgarniętą osobę, więc spokojnie wybierzesz szlachecki obóz, który na Twoich oczach decyduje o przyszłości elektronicznej rozrywki a nie bękarcką zgraję pomiotów cebuli, która na szit konsoli znudzonego bogacza z hameryki udaje, że się dobrze bawi w gry o stylistyce z 2002 roku. 

Gdybyś miał jeszcze ewentualne wątpliwości, mogę podesłać zdjęcie Yetiego bez pompy. 

moja uszanowanie i witam po lepszej stronie. wracając do tematu - #4theplayers. 

No dobra, masz mnie

540x405_konsola-pegasus-pady-pilstolet-c

A tak na serio to ta marka (i gra) zdecydowała naprawdę o tym, że jestem dumnym graczem

250px-Resident_Evil_2.jpg

z rodowodem

PlayStation

Ale to nie oznacza, że mam wszystko od razu hejtować - oh, wait - this is Console Wars, bitches!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.