Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Polska to kraj PS wiec jakim (pipi)a cudem gry na xboksa moga sprzedawac sie lepiej? Wystawione=/=sprzedane.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Zeratul cieszę sie, ze temat mamy za sobą, cieszę sie, ze wprost napisałeś ze PS4 jest lepsze i ze doszedłes do tego juz w listopadzie zeszłego roku i ciesze sie ze wniosek z naszej to rozmowy jest tylko jeden:

#4theplayers

Opublikowano

Polska to kraj PS wiec jakim (pipi)a cudem gry na xboksa moga sprzedawac sie lepiej? Wystawione=/=sprzedane.

Ja nie mówię o wystawionych a najpopularniejszych = liczbie sprzedanych gier. Zestawienie wygląda tak jak podałem w pierwszym poście.

Opublikowano

Sprzedaja sie bardzo dobrze bo wiecej graczy w Polsce ma Xboxa 360, bo to byl dobry zakup.

Co w tym trudnego do zrozumienia?

Opublikowano

Zależy jak na to patrzymy - ilością ofert czy tym jak szybko znikają w ciągu 2-3 dni. 

Opublikowano

Moze plejslejwy nie sprzedaja gier bo trzymaja w kolekcji?

Nie wiem. Jakos nie chce mi sie wierzyc ze w Polsce lepiej sie sprzedaja gry na xboksa ktorego mozna bardzo latwo spiracic.

Ostatnio sluchalem dwoch wywiadow ze sklepami z grami, w obu gry sprzedaja sie w stosunku 2:1 dla ps3.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co za ciemnota :P Podaję proste zestawienie aukcji w dziale konsolowym z największą ilością sprzedawanych gier (nie wystawionych aukcji, a sprzedanych gier, jest taka opcja na allegro od 10 lat...), a i tak nie dociera :P

Opublikowano

Jakos nie chce mi sie wierzyc ze w Polsce lepiej sie sprzedaja gry na xboksa ktorego mozna bardzo latwo spiracic. 

Sądzisz, że spiracenie PS3 to jakiś duży problem? Prawda jest taka, że świadomość polskich graczy mocno się w tej kwestii zmieniła od czasów PSX czy nawet PS2. Więcej osób kupuje gry niż ściąga na verbatimy czy inne esperanze.

Nie w(pipi)iałoby Was granie teraz w ulubiony tytuł na takim chamskim nośniku? Nawet nie wyobrażam sobie odpalenia Zeldy Wind Waker HD na piracie - no (pipi)a po prostu nie.

Ludzie masowo kupują teraz na Allegro gry na PSX'a, którego piracenie było dawniej normą.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Raven odpalal Gta V na piracie, a tak czekal. Judasz. :/

Opublikowano

@nemesis nie

Edytowane przez Mock

Opublikowano

W Polsce średnia wieku graczy się zwiększa, a za tym idą pewne zmiany jak chociażby większa niechęć do zabawy w przeróbki.

Opublikowano

Zeratul cieszę sie, ze temat mamy za sobą, cieszę sie, ze wprost napisałeś ze PS4 jest lepsze i ze doszedłes do tego juz w listopadzie zeszłego roku i ciesze sie ze wniosek z naszej to rozmowy jest tylko jeden:

#4theplayers

Nikt nie przekreca prawdy tak dobrze jak #sonyslave. 

Opublikowano

Ciekawa sytuacja z tym allegro, bo jak człowiek wchodzi do jakiegoś małego sklepu to gry na konsole Sony zabierają znacznie więcej miejsca, a sprzedaż to 3 do 1 dla gier na PlayStation. Znajomy jak miał sklep to sprzedawał głównie tylko na ps3, dla Xboxa poświęcił małą półkę, bo nie widział sensu.

Opublikowano

Jakos nie chce mi sie wierzyc ze w Polsce lepiej sie sprzedaja gry na xboksa ktorego mozna bardzo latwo spiracic.

Sądzisz, że spiracenie PS3 to jakiś duży problem? Prawda jest taka, że świadomość polskich graczy mocno się w tej kwestii zmieniła od czasów PSX czy nawet PS2. Więcej osób kupuje gry niż ściąga na verbatimy czy inne esperanze.

Nie w(pipi)iałoby Was granie teraz w ulubiony tytuł na takim chamskim nośniku? Nawet nie wyobrażam sobie odpalenia Zeldy Wind Waker HD na piracie - no (pipi)a po prostu nie.

Ludzie masowo kupują teraz na Allegro gry na PSX'a, którego piracenie było dawniej normą.

Lepiej się teraz zarabia, a nowości nadal w okolicach 200zł, jak za czasów szaraka. Mi by sie nawet nie chcialo teraz (pipi)ac w przerobki, znowu bym nasciagal gier i nie przeszedl nic, nie ma tyle czasu co kiedys. Mam teraz kilka gier w kolejce, przejde coś, sprzedam i dopiero kupie nastepna.
Opublikowano

Lepiej się teraz zarabia, a nowości nadal w okolicach 200zł, jak za czasów szaraka. Mi by sie nawet nie chcialo teraz (pipi)ac w przerobki, znowu bym nasciagal gier i nie przeszedl nic, nie ma tyle czasu co kiedys. Mam teraz kilka gier w kolejce, przejde coś, sprzedam i dopiero kupie nastepna.

I to jest najlepsze podejscie. Wiekszy szacunek ma sie do gry jak sie na nia pieniadze wyda. 

Opublikowano

Grałem na piratach tylko za czasów PSX. Potem nawet kiedy jeszcze się śmigało do szkoły to zawsze jakoś na grę dało się uzbierać. Tak mi już zostało.

Opublikowano

Jeszcze na ps2 piraciłem. Potem to już zawsze jakiś grosz można było dorobić. Za to zawsze miałem szacunek do Nintendo, od pierwszego gameboya do 3ds tylko oryginały.

Opublikowano

zapamiętajcie dzisiejszy dzień - 1 maja 2014, cytuję wprost Zeratula z godziny 16:56 czasu Polskiego:

Ja swoja opinie o PS4 wyrobilem w listopadzie i od tamtej pory jasno twierdze, ze jest to lepszy sprzet.

muszę przyznać, że Knack w avku Ci od teraz pasuje jak ulał. Witamy w rodzinie, kochamy jak brata. Rozkoszuj się siedząc bo stronie przyszłości. 

tylko PlayStation

Opublikowano

zapamiętajcie dzisiejszy dzień - 1 maja 2014, cytuję wprost Zeratula z godziny 16:56 czasu Polskiego:

Ja swoja opinie o PS4 wyrobilem w listopadzie i od tamtej pory jasno twierdze, ze jest to lepszy sprzet.

muszę przyznać, że Knack w avku Ci od teraz pasuje jak ulał. Witamy w rodzinie, kochamy jak brata. Rozkoszuj się siedząc bo stronie przyszłości.

tylko PlayStation

Ale on tak twierdzi od Listopada, tylko gorsze multiplatformy kupuje na XOne
Opublikowano

Najwiekszym trollem jest oczywiscie YETI. 

tumblr_m46p4q76xL1qabsiwo1_500.gif

TYLKO SONY KURTYZANY!!!

Opublikowano

Konsol nie robia, ostatnia dobra gra od nich to valkyria chronicles 3.

Opublikowano

Sega nie robi przypadkiem serii Yakuza aka duchowy następca Shenmue? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.