Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Crysis od Duty :D ale jest nadzieja, że IW robi coś współczesnego. US i EU vs Russia  na terenie Ukrainy, Polski lub Białorusi . Grałbym.

Opublikowano

Waldus, był watek pecetowy, a ty dalej miedzy konsolami i czytasz co chcesz przeczytać. Nie wiem po co cytujesz całość jak piszesz o (pipi)e maryni.

Jakieś rozłamy, pół roku po premierze konsole usmiercasz lol słuchasz muzyki, to widzisz kolorowe neony?

Złamales sie jak brzózka w smolensku, było trzeba kupic pc, a nie konsole za 2k do indyczkow z tableta haha.

Powtórzę pytanie- miales xboxa/360?

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Trailer dobry, a przemowa Kevina jeszcze lepsza, a do tego jaka prawdziwa :)

Opublikowano

I jak Was tu traktować poważnie skoro jesteście zainteresowani tym gównem. 

Opublikowano

Srsly? Czy oprocz gimbow ktoś jeszcze interesuje się codem?

Opublikowano

o kurwa co to jest xDDD

parę minut później:

Nom, jestem zainteresowany szczerze mówiąc. Patos i murrica, ale co tam.

lol.

Przemowa Kevina fajna i bardzo prawdziwa. Niemniej gra wygląda nudno.

Opublikowano

Ja nie traktuję poważnie ludzi, którzy z góry skreślają coś z czym nawet nie mieli styczności.

A jako trailer gry akcji budzi uzasadnione zainteresowanie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

xboty sie codem interesuja , ze wszystkim gdzie sie strzela tak maja

Opublikowano

Znowu strzelanie na moscie i skutery. Bezkitu, kto to kupi powinien byc zakopany na wydmach zamiast kartridzy z E.T.

Opublikowano

Ja nie traktuję poważnie ludzi, którzy z góry skreślają coś z czym nawet nie mieli stycznosci

No ku.rwa poważnie? Przecież to jest kolejny raz to samo epicka przepelniona skryptami kampania i multi dla gimbow. Każdy stęka, że cod rak branży a jak przychodzi co do czego to macie mokro.

Opublikowano

Ja nie traktuję poważnie ludzi, którzy z góry skreślają coś z czym nawet nie mieli styczności.

A jako trailer gry akcji budzi uzasadnione zainteresowanie.

Uzasadnione? Ten patos i skrypty jak co roku przy trailerze CODa. Ja się nie zdziwię jak gameplay to będzie to samo z w końcu lepszą grafą choć i ona nie robi tu na mnie specjalnego wrażenia.

Opublikowano

Co jak co ale trailery to oni umieją robić zeby zachęcic niedzielniaków.

Opublikowano

Ja nie traktuję poważnie ludzi, którzy z góry skreślają coś z czym nawet nie mieli stycznosci

No ku.rwa poważnie? Przecież to jest kolejny raz to samo epicka przepelniona skryptami kampania i multi dla gimbow. Każdy stęka, że cod rak branży a jak przychodzi co do czego to macie mokro.

Nie rozumiem czego się mnie czepiacie XD Nigdy nie jechałem po CoD'zie, ostatni jaki kupiłem to MW3 i ograłem z 5x więcej ambitniejszych gier niż większość ludzi z tego tematu, którzy toczą pianę na widok loga CoD :P

Opublikowano

Do przemowy Senatora z Risinga nawet do pięt nie dorasta. Nawet z nim nie walczyłem, bo to wstyd na takiego człowieka miecz podnosić. A CoD jak co roku. Na gafie już zauważyli sceny żywcem wyjęte z Ghosta. Co roku to samo. Bawcie się dobrze.

Opublikowano

Zresztą mysza dobry jest mówi, że cod go.wno sam grając w battlefielda, lol.

Opublikowano

No BF wychodzi co rok i oferuje ciągle to samo. Sorki bluber. 

Opublikowano

Na 90% plotka ale sa przecieki że na E3 Nintento moze pokazac nowa konsole.

Opublikowano

Na 90% plotka ale sa przecieki że na E3 Nintento moze pokazac nowa konsole.

Raczej rewizję, którejś z obecnych. Np. tańsze WiiU tak jak zrobili 2DS.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

o kurwa co to jest xDDD

parę minut później:

Nom, jestem zainteresowany szczerze mówiąc. Patos i murrica, ale co tam.

lol.

Przemowa Kevina fajna i bardzo prawdziwa. Niemniej gra wygląda nudno.

srol

myślisz, że nie pamiętam co napisałem 10 minut wcześniej, by tak szybko sobie przeczyć

Pierwszy post to wyrażone zdziwienie. Jak usłyszałem Kevina to serio mnie wryło. A później zainteresowanie, bo dlaczego nie? Co wymyślą na nowej generacji? Czy współpraca ze Spacey'im może przynieść coś ciekawego, czy ta seria wciąż będzie ściekiem tkwiącym w 2006 roku? Czy dla Ciebie zainteresowanie = zachwyt i podziw? (pipi) Figaro zjedz Snickersa :/.

lol.

Opublikowano
Pierwszy post to wyrażone zdziwienie. Jak usłyszałem Kevina to serio mnie wryło. A później zainteresowanie, bo dlaczego nie? Co wymyślą na nowej generacji? Czy współpraca ze Spacey'im może przynieść coś ciekawego, czy ta seria wciąż będzie ściekiem tkwiącym w 2006 roku? Czy dla Ciebie zainteresowanie = zachwyt i podziw? (pipi) Figaro zjedz Snickersa :confused:

Ty zjedz. Ty. Po prostu rozbawiło mnie zestawienie tych dwóch postów, a Ty od razu pięściami. I kto tu potrzebuje Snickersa? He? Ty go zjedz. Ty. Nie ja. Ty.

Opublikowano

Może wyjść z tego epickie action adventure z filmową i fajną fabułą.

Opublikowano

Moje zainteresowanie nie idzie dalej niz czysta ciekawosc co tym razem odpyerdola aby wmowic graczom ze wciaz maja pomysl na te serie. Robocopy, Crysis, oh-kay.

Dalej jednak jestem zszokowany jak ludzie lykaja ten trailer, co jak co, ale smykalki do nakrecania ludzi Activision nie mozna odmowic.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.