Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ale przecież problemu z gwarancja tez nie ma.

Wiele sklepow na premiere sprowadzalo na wlasna reke, ktoś kiedyś nawet pisal, ze kurier mu po konsole przyjechal  (ale to chyba byla sciema?) 

Zobacz filmik PE z premiery XO. Kilka razy pada txt o braku gwarancji. 

Sklepy które targały konsole, same brały na siebie gware- a dokładniej transport konsoli do zachodnich sąsiadów. Ale sporo srania w banie było z tym. 

A gwarancja przez PL str Xboxa poszła gładko i to było na forum onlinecenter.

Reaven pojechał z tym goldem

mam nadzieję, że ktoś cie ukarze, kurtyzano zielona

Poprawiłem, a teraz GTFO  :yes:

Trochę błędem było puszczenie dwóch konsol w podobnym terminie. Rok, to duża przepaść, ale można dogonić.  Nie każdy nawet w USA miał ochotę wydać na dwie konsole. 

Warto przypomnieć, że XO nie ma najmniejszy szans w Japonii. Mogą wydać karcianke z mangowymi cyckami i inny szajs, ale o i tak nie sprzedam tam konsoli. 

Jeszcze jest kwestia tego typu, że plus rozdawał na propsie gierki i znaczna część osób nie widzi sensu kupna konsola aż do klarowniejszej sytuacji na rynku. No bo i tak mają sporo softu do ogrania. 

Trudno wskazać tutaj jeden blad MS, skoro po drodze zrobili ich tyle, ze s(pipi)ili wszystkie poprzednie lata, gdzie systematycznie i z ogromnym sukcesem wprowadzali swoja marke na rynek.

Marketing, ludzie odpowiedzialni za PR'a, decyzje jakie podejmowali, sztab izynierow i wypuszczanie nextgena z notatka prasowa "ze im nie zależy na grafice", z softem gorszym niż na 360tce (czy PS4) to już totalne niezrozumienie rynku i potrzeb. Obecnie nawet w krajach gdzie krolowala 360tka One się sprzedaje 2 razy gorzej niż PS4.

W sumie co się dziwic, skoro dopiero pol roku konsole na rynku, a w sztabie MS musza się glowic co zrobić by gry osiagnely wyzsza rozdzielczość niż 720p, która usluge wylaczyc,by zyskac na mocy (plotki o pozbyciu się Snap) i znowu marketingowy bełkot o chmurze i serwerach, których nawet najbardziej zagorzali fani MS nie potrafiliby rozroznic  gdyby nie konserwacje PSNu raz w miesiącu...

Pierwszy błąd i srogi strzał w kolano, to prezentacja konsoli. Pomijam wielkość, dizajn, zasilacz- bo to są pierdoły. Blokowanie używek, always online. Największa wtopa zaraz po RODzie. 

Przed tym newsem, preodery szły w łeb w łeb, było po równo. Objawili tego newsa i na jeden preoder X było chyba 10 PS4. Przewaga była straszna. Posłuchali graczy- oficjalnie, ale każdy wie, że jakby z tego nie zrezygnowali, to konsola nie miała żadnych szans na jakikolwiek sukces i Halo by nie pomogło.

Konsola może by sobie poradziła i pewnie sobie poradzi z 1080/60, ale wymaga to więcej zachodu niż przy PS4. Nie jest AŻ tak mocno słaba żeby tego nie uciągnąć. Mogą spokojnie wciskać 900. W tym przypadku różnica jest tak minimalna, że skończy się sapanie. 

Dodali już ten dekoder- ok, niech będzie. Mogą zrobić update, ale to muszą zostawić w spokoju. 

Kinekt dla dzieciaków itp, może być.  U mnie w pracy typy po prawie 30 lat uważają, że kinekt jest świetny....  :ninja:

Phil ma teraz ciśnienie na fullhd, bo przy tym najwięcej szumu+ na necie ciągle txt, że kolejna gra wygląda lepiej na PS4. Dla tego typa do priorytet i tam mega ciśnie żeby to było w nadchodzących grach. 

E3 będzie fajnie. PS4 wybiega za mocno w przyszłość i będzie od pyty czekania na ich nowe gry. MS musi ostro zaatakować grami i liczę, że tam na E3 zgniecie jaja. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

"On January 11, 2014 it was announced that Undead Labs has signed a multi-year, multi-title agreement with Microsoft Studios."

State of Decay MMO na XO, no ale MS ma tylko 3 gry I 3 studia I TVTVTV.

Sony ze swoim H1Ch*j2 moze sie schowac.

Spencer was roz*ebie.

Opublikowano

Po fali hejtu z tym blokowaniem używek, to i tak XO ładnie sobie poradził. Liczyłem na znacznie słabsza sprzedaż. 

Opublikowano

Całkowicie inny typ gry, jedynie zombie się zgadza, a kurdupel to se może co najwyżej kolejne tvtvtvtvt.

A tak poważnie, kolejne dobre targi się zapowiadają, jakieś przecieki kto, kiedy i o której godzinie już są ?

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Mario Kart 8 w 1080p i 60 fpsach nawet w trybie 2 players. Wii U silniejsze od Xbona? Tak. Dokładnie tak.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No nie wiem. Zobaczymy czy MS pokaże grę od Platinum.

• Fans won’t have to wait for Tokyo Game Show to see Japanese Xbox games (possibly meaning that we’ll see them at E3).

Jeśli tak, to będzie niezła walka o to, kto wygrał.

Opublikowano

Project beast i wygrana e3 xD ha

Zobaczymy jak to bedzie, wydaje mi sie ze MS zapowie mega konkretne tytuły, tym czasem w obozie Sony bedzie jaranko tym co zawsze czyli gify, plansze z logami gier, ogolnie bedzie duży hype, mega eksajt, botki nie bedą spać po nocy, na drugi dzien okaże sie ze 3/4 gier bedzie mieć data wydania TBA, po kolejnych dwoch latach powiedzą że gry wyjdą, a za 6 lat bedzie kolejne jaranko bo moze wyjedzie na PS5

Kurde jestem ciekaw tej gry od Platinium, to na bank bedzie ex czy tylko czasowy ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Yeti sie jara i gada ze sony juz wygralo e3 gra, ktorej czesci poprzednie w ogole nie ogral i jedna z nich ma z plusa i nawet nie odpalil bo sie boi ze gra jest okaze sie za trudna.

Soulsy szanuje ale procz designu mi nic nie oferuja - nie jara mnie takie a nie inne podejscie do poziomu trudnosci i powtarzania leveli, a wcale sie nie uwazam za casuala. Niemniej jednak bardzo fajnie ze znalazly swoja nisze, wierni fani na pewno kupia kazda kolejna czesc bo podobnych gier po prostu nie ma, niejmniej jednak dla mnie to nie zaden system seller

Opublikowano

Sony jeszcze ostatnio rejestrowalo dwa znaki towarowe - nie pamietam dokladnie co to bylo ale ludzie sugerowali ze to nowe gry od Media Molecule i Sony Bend.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Microsoft taki konkretny :lol:

I przy okazji złotousty krul cyganów w bonusie.

Opublikowano

Konfa MS pewnie to samo co rok temu, czyli zapowiadanie gier, które nie istnieją.

sddefault.jpg

#pamiętamy

Opublikowano

Iras pouzywaj sobie jeszcze ten miesiac bo zaraz przjdzie Krol Spencer I obetnie Tobie ta betonowa glowke.

Opublikowano

Czy o Bioshocku na Vite.

Opublikowano

Last Guardian jest w szufladzie #thisiswaiting

8 days przynajmniej istniało, ale zostało skasowane.

A to od MS to tylko "pokaz możliwości", który nie jest w żadnym stopniu imponujący i został wrzucony na konfę tylko po to, aby sztucznie zwiększyć liczbę zapowiedzi. To jest już szczyt ruchania w du.pe, pokazywać takie coś, dobrze wiedząc, że to nie jest gra XD

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Haha sony pluje ci w twarz, kłamie w żywe oczy ale tak to MS rucha xD ku,rwa wszystkie boty maja syndrom sztokholmski

Opublikowano

Trudno czuc jak ktos ci pluje w twarz jak masz klapki na oczach.

Opublikowano

Kolejny oderwany od rzeczywistości biedak z obozu zielonych :( Przecież z tym w ogóle nie ma sensu dyskutować...

Opublikowano

Rok temu dali zajawkę Halo na nowa konsole... która wychodziła pod koniec roku. 

Jak pokazywali zajawki, Strażnika, to było ok  :teehee:

Na E3 będzie gameplay Halo. 

Tvtvtv też będzie- o serialu Halo. Takie uniwersum.

Opublikowano

niestety bociki, ale ja jestem z obozu multiplatform master race i tylko objawiam wam prawdę. Krzyczycie, że sony rucha swoich wychowanków, nie zdając sobie sprawy, że MS wjeżdża wam czołgiem w du.pe XD
Obstawiamy ile gier z tegorocznego e3 okaże się za pół roku zwykłym tech demem, a nie nowym IP? XD

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

niestety bociki, ale ja jestem z obozu multiplatform master race i tylko objawiam wam prawdę. Krzyczycie, że sony rucha swoich wychowanków, nie zdając sobie sprawy, że MS wjeżdża wam czołgiem w du.pe XD

Obstawiamy ile gier z tegorocznego e3 okaże się za pół roku zwykłym tech demem, a nie nowym IP? XD

Tak, zero.

PS. Skad jestes? o_O

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

ja jestem z obozu multiplatform master race 

w takim razie przyznaję ci platynowe trofeum

Opublikowano

Wg pewnego insajdera, Halo 5 ma być dosyć odmienne od poprzedników. Ma być bardziej otwarty świat i być bardziej ambitny. I ponoć Mistwalker robi jrpga dla MS.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.