Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ja jestem niezmiernie ciekaw co teraz mysli i czuje osoba odpowiedzialna w microsofcie za klepniecie pomyslu by dac takie a nie inne bebechy w konsoli kosztem dodania kinecta na wypasie w kazdym zestawie - jedna debilna decyzja, a w konsekwencji najbardziej kluczowa dla calej generacji i ktorej chocby srali pod siebie juz nie cofna

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wam zostaje to zejście do tuneli metra i stworzenie tam ciemnej społeczności, która już nigdy nie zazna spokoju i do końca świata będzie patrzeć na Rasę Panów do góry z przymrużonymi oczami, a głównym zajęciem będzie ręczne napędzanie turbin elektrycznych aby na powierzchni Lordowie Gamingu mogli cieszyć się lodem z zamrażarki i GOTG tytułami na nadkonsoli.

Tekst roku

Opublikowano

ja jestem niezmiernie ciekaw co teraz mysli i czuje osoba odpowiedzialna w microsofcie za klepniecie pomyslu by dac takie a nie inne bebechy w konsoli kosztem dodania kinecta na wypasie w kazdym zestawie - jedna debilna decyzja, a w konsekwencji najbardziej kluczowa dla calej generacji i ktorej chocby srali pod siebie juz nie cofna

Odwaliła swoją fuszerkę i dostała za to kasę, teraz pewnie się opala na Teneryfie i ma na to wyj.ebane.

Opublikowano

Na Teneryfia to opala się daddy ze swoją dziewczyną.

Za kilka godzin gameplay DC, boty gotowe na opad szczeny?

Opublikowano

Przede wszystkim przy cenie wyższej o $100 nawet z kinectem szrot nie powinien tak bardzo odstawać od PS4. To nie jest wina jednej złej decyzji tylko chciwości m$ - tej samej, którą kierowało się Nintendo, wypuszczając Wii i Wii U.

Opublikowano

Na Teneryfia to opala się daddy ze swoją dziewczyną.

O zapomnialem ze to dzis! O ktorej bedzie gameplay?

Opublikowano

niech juz daja filmik z tych wyscigow z 8 samochodami na trasie od tworcow najgorzeh wygladajacych gier na ps3
Opublikowano

Beka panowie z xboxa beką, ale tu nie chodzi o moc konsoli, problem lezy gdzies indziej, sama konsola jest 8x? Mocniejsza od Xboxa 360 a taki TitanFall czy remaster Tomb Raider tego nie pokazuje.

niech juz daja filmik z tych wyscigow z 8 samochodami na trasie od tworcow najgorzeh wygladajacych gier na ps3
XDDDDD
Opublikowano

Beka panowie z xboxa beką, ale tu nie chodzi o moc konsoli, problem lezy gdzies indziej, sama konsola jest 8x? Mocniejsza od Xboxa 360 a taki TitanFall czy remaster Tomb Raider tego nie pokazuje.

Jak się wkłada do konsoli ram z bieda-laptopów i próbuje to rekompensować śmieszną ilością esramu, to inaczej być nie może.

Opublikowano

Bardzo bym chcial zeby TitanFall ukazal sie na PS4... nie byloby nic bardziej komicznego niz udowodnienie po raz kolejny, ze ci co nazywaja siebie samozwanczo "szlachta" sa po prostu plebsem i pospulstwem. #sonyslave

Opublikowano

Bardzo bym chcial zeby TitanFall ukazal sie na PS4... nie byloby nic bardziej komicznego niz udowodnienie po raz kolejny, ze ci co nazywaja siebie samozwanczo "szlachta" sa po prostu plebsem i pospulstwem. #sonyslave

Wytłumaczy ktoś związek przyczynowo-skutkowy w tym rozumowaniu? Chodzi o to, że granie w xboxową grę zmienia szlachę w plebs? To ok.

Opublikowano

Wytłumaczy ktoś związek przyczynowo-skutkowy w tym rozumowaniu? Chodzi o to, że granie w xboxową grę zmienia szlachę w plebs? To ok.

Bardzo proste. W chwili gdy TitanFall byl gra exclusive dla Xbox One to #sonyslave patrzyli na nia z pogarda. Zadna to nowosc, taki sam trend obserwujemy przy okazji Bungie. Jezeli TF ukaze sie na PS4 i #sonyslave masowo zaczna grac w gre ktora tak gardzili to pokazuje jak wyglodniali byli dobrych gier na PS4. Rzuca sie jak wyglodniale psy na ochlapy ktore pan straci ze stoly. 

Opublikowano

Ale zobacz, ze nikt tutaj z klapkow nawet nie zajarął się tą plotką. Jedynie boty co chwile wala wosty o TF na PS4. Coś tu chyba jest nie tak.

Opublikowano

Na kolana kurtyzany 8)

Opublikowano

usnąłem jak ogladałem te gameplaye

Opublikowano

Iras bierzesz wersję z plusa czy pudełkową?

Opublikowano

Nikt nie ma tu 12 lat zeby sie plotkami jarac. Czemy na zapowiedz.

Don i Mazzeo jarający się plotkami na temat halo 2 HD i Horizon 2. Mowisz, że mają po 12 lat ? hmmm, wcale mnie to nie dziwi.

Opublikowano

Nie wiem gdzie niby widzisz, że się jaram plotkami o FH2 i H2. Jakoś tu nie wchodzę i nic na ten temat nie piszę jak Wy klapy.

Najwięcej o jaraniu plotkami na temat FH2 i H2 w CW piszą sami klapersi. Paradoks.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

#sonyslave takie niby uczulone na rozdzialke w grach i podniecaja sie filmikiem o tragicznej kompresji. Fuck logic!

Opublikowano

To tylko pokazuje jak świetna oprawa jest w DC, mimo, że yt pogorszyło jakość, to widać, że graficznie konkurencja jest kilka okrążeń z tyłu.

GDDR 5, GPU za 800zł, HAHAHAH

;)

Opublikowano

Nom, mam nadzieje, że po DC wrócą do MS, najlepiej do korzeni, czyli pustkowia, błoto, jakaś dzungla, dużo błota, jeszcze więcej błota. Jedynka była genialna, obok Wipeouta najlepsza ścigałka na PS3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.