Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Coraz bliżej E3. Czego oczekujecie od Nintendo?

Dla mnie idealny plan:

Nowa wersja Wii U, z troszkę inną nazwą i drastycznie nowym designem konsoli (żeby rozróżnić od Wii)

Nowe IP od Retro, coś mroczniejszego i ekscytującego.

Advance Wars i Animal Crossing z mocnym naciskiem na online

Zelda, też z trybem online, żeby przedłużyć żywotność i wciągnąć ludzi

Jeszcze coś odmiennego, wojenna gra od Ninny, ale pod innym kątem... Coś innego, coś co podpali ekscytację Wii U bo tego właśnie tej konsoli brakuje. Ludzie się nią nie ekscytują, nie gadają o niej.

Na 3DSa niech dadzą Metroida w 2D.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Jeśli chodzi Big N to nie czekam obecnie chyba na nic tak jak na zapowiedź NMH 3 z porządnym wykorzystaniem drugiego ekranu :)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

- Nowy model Wii U (może być bez GamePada)

- Nowe Xeno stanowiące połączenie najlepszych cech Xenogears i Xenoblade

- Zelda U

- Metroid - może być 2,5D na 3DS-a

- Gameplay z Project Zero/Fatal Frame

Nie wiem, wydaje mi się, że to jest dość prawdopodobne, a poza tym nie mam pojęcia czego oczekiwać.

A, jeszcze jedno

Devil's Third

Opublikowano

Koles ma ikone samograjow w sygnaturze, Figaro ogarnij sie.

Opublikowano

Coraz bliżej E3. Czego oczekujecie od Nintendo?

Daty premiery Bayonetty 2 w Europie.

Opublikowano

Ja bym chciał, żeby wreszcie blokadę regionalną z 3DSa zdjęli - update softu jakiś, ewentualnie nowy model konsoli.

A poza tym oczekuję tego, czego oczekuję od każdej konsoli - sensownych exclusive'ów first i third party. Niestety, jednym czy dwoma tytułami się nie zadowolę - Nintendo musi pokazać, że próbuje zapewnić sobie przyszłość, czymś innym niż kolejnymi marianami.

A z drobnych rzeczy chciałbym jakiś materiał z SMT x FE.

Opublikowano

Od Nintendo nie chce wiele, niech podadza premiere Bayo 2 oraz Project X i bedzie powod aby podpiac ponownie konsolke do TV na dlugie godziny :). A z takich poboznych zyczen, nie obrazilbym sie gdyby zateasowali nowa Zelde na Wii U, ale tako powazno w CZY DE TE PE PE.

Opublikowano

Szpiedy ostatnio donosili coś o platformowym Star Fox na 3DS-a od... Platinum Games. To mogłoby być mocne. Ale to nie TA skala. Nintendo nie zdoła odpowiedzieć na zapowiedzi Sony i MS tak, jak chcieliby tego fani.

Opublikowano

Szpiedy ostatnio donosili coś o platformowym Star Fox na 3DS-a od... Platinum Games. To mogłoby być mocne. Ale to nie TA skala. Nintendo nie zdoła odpowiedzieć na zapowiedzi Sony i MS tak, jak chcieliby tego fani.

lul, twoi szpiedzy cie okłamali ;p

Opublikowano

Zelda swoje zrobi, jeszcze jak bedzie mroczniejsza to juz calkiem bajka. Xenoblade2, bayonneta2, nowy metroid prime - duzo mozliwosci, jeszcze jakby np zaklepali sobie wylacznosc na nowego dragon questa to juz calkiem byloby miodzio

Opublikowano

wbijasz do tego gameplayu z driveclub? on jest zalosnie slaby, nudny, kamera umiejsciowiona jest za blisko, przyciwnicy jada po sznurku, a rozgrywka nie ma dynamiki. Nikt nie oczekiwal smokow przelatujacych nad trasa i skryptow i eksplozji, zreszta byla masa swietnych wyscigowek bez takedownow, a jak na razie te dziwne(tragicznie ta gre reklamuja ipokazuja to swoja droga) gamepleye i gify bardziej jej szkodza niz pomagaja

moze jeszcze bedzie z tego swietny racer, ale na razie tego w nim nie widze, jedynie opcje sieciowe zapowiadaja sie na wypasasie

Nie bede z toba dyskutowal bo pierddolisz o kamerze ktora w wyscigowkach (poza WRC) powinna byc zabroniona, ogladales wogole fragment ze srodka?

A czy Gran Turismo 5/6 z (pipi)owo sztywną kamera przyczepioną na kiju do zderzaka tylnego jest fajne?

W wyscigowki powinno sie grac z maski lub ze srodka, chyba ze grasz w Mario Kart 8

Ps. Gify tej grze to nie szkodzily nigdy, tylko podkrecaly hype.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Tak w ogóle zauważyliście, że jeśli chodzi o indyki, to Japonia jest cicho? Oni tam nie są zainteresowani tworzeniem takich gier? Czuję że wychodziłyby niezłe hity.

A scharakteryzuj co nazywamy  takimi grami. Bo jak to będzie mały zespół i ograniczony budżet to pełno takich gier wyszło.

Opublikowano

To mój e-znajomy sporządził listę plotek, bo chciał zobaczyć co zrobi internet. Okazało się, że zareagował na nie NeoGAF, 4chan, ludzie na Twitterze i wiele innych miejsc.

Edytowane przez Enkidou

Opublikowano

lul, twoi szpiedzy cie okłamali ;p

Nie, serio, w już ze trzy razy o tym czytałem. Choć byłoby to trochę dziwne, jeśli w tym samym czasie robiliby tego niby exa na XO. Bayo 2, ex na XO, Star Fox 3D - byłoby tego trochę za dużo jak na jedno średniej wielkości studio.

To mój e-znajomy sporządził listę plotek, bo chciał zobaczyć co zrobi internet. Okazało się, że zareagował na nie NeoGAF, 4chan, ludzie na Twitterze i wiele innych miejsc.

O, z NeoGAF-a trafiłem na tę stronkę chyba :) No to wszystko jasne.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

http://www.ea.com/1/service-updates

kur.wy z EA, wyłączają zarówno BF2 jak i BF2142, sam je odpalałem parę miesięcy temu i całkiem sporo ludzi jeszcze grało.

Kur.wa ich mać od czasu do czasu odpalałem sobie te gierki na przypomnienie a teraz nie będę mógł nawet się zalogować :(

ea takie dobre, a serwery w pierwszych częściach cod pewnie dalej stoją?

Jedna rzecz, to nie EA chyba. GameSpy się zamyka, a to chyba właśnie ich systemu używały wczesne Battlefieldy. I to nie tylko oni i nie tylko na PC: Star Wars Battlefront 2, Red Dead Redemption, Street Fighter 3 Online Edition i wiele innych.

Na pewno Bungie zapowiedziało patcha do Halo CE, bo wersja na PC używała właśnie GameSpy - będą mieli master server u siebie (trzeba ich pochwalić, zwłaszcza że to nawet nie oni robili port - tylko bodajże Gearbox). W jakimś newsie wyczytałem też, że Capcom "zastanawia się" nad spatchowaniem gier które z tego korzystają, ale nie wiem czy cos w tym kierunku poczynili.

Co do CODa, to nie wiem na czym działały starsze gry na PC . Z kolei MW2 chyba chodził na tym ich (jakże "zaje.bistym") IWnecie, z kolei późniejsze już zdaje się, były steamworksowe, czyli chodzą na serwerach Valve.

Opublikowano

Nie bede z toba dyskutowal bo pierddolisz o kamerze ktora w wyscigowkach (poza WRC) powinna byc zabroniona, ogladales wogole fragment ze srodka?

rozumiem ze w burnouty tez lepiej ci sie gralo z kamera ze srodka i ta zza samochodu powinna tez tam byc zabroniona? w wipeoouta tez grasz tylko na kamerze z maski?w motorstormy tak samo?

w GT5 i GT6 tez jest zwalona tylna kamera, o wiele lepsza byla w starych czesciach, co nie zmienia faktu ze i tak to sie lepiej prezentuje niz ta kamera w driveclub ktora jest o pare metrow za blisko tylu wozu

Opublikowano

Tak w ogóle zauważyliście, że jeśli chodzi o indyki, to Japonia jest cicho? Oni tam nie są zainteresowani tworzeniem takich gier? Czuję że wychodziłyby niezłe hity.

A scharakteryzuj co nazywamy  takimi grami. Bo jak to będzie mały zespół i ograniczony budżet to pełno takich gier wyszło.

Chodzi mi o gry niezależne, robione garażowo przez kilka osób. Jeśli jest ich pełno, to chyba mało co się wybiło.

Opublikowano

Zapraszam na Steama. :-P Dużo tego nie ma, ale jednak.. Parę gier/serii doujinowych (w skrócie, taki ich odpowiednik indie. Niekoniecznie to samo co u nas, bo na przykład "scena" growa, mangowa, muzyczna i-co-tam-jeszcze są blisko siebie i są np. te ich Comikety - czyli targi gdzie mogą sprzedawać swoje twory - dwa razy w roku) już jakiś czas temu przebiło się do świadomości przynajmniej części graczy - choćby Touhou, Cave Story, Yume Nikki. Reszta w większości zostaje w Japonii i jest znana garstce maniaków, choć pojawiają się firmy jak Carpe Fulgur lub Nyu Media, które sprowadzają na zachód wybrane gry.

Opublikowano

rozumiem ze w burnouty tez lepiej ci sie gralo z kamera ze srodka i ta zza samochodu powinna tez tam byc zabroniona? w wipeoouta tez grasz tylko na kamerze z maski?w motorstormy tak samo?

w GT5 i GT6 tez jest zwalona tylna kamera, o wiele lepsza byla w starych czesciach, co nie zmienia faktu ze i tak to sie lepiej prezentuje niz ta kamera w driveclub ktora jest o pare metrow za blisko tylu wozu

A wipeout/burnout/motorstorm to to samo co DriveClub?

W sumie w Mogorstormie niebylby to zly pomysl gdyby gra wygladalaby i chodzila tak jak render trailer z E3 :-)

Wipeout to mega arcade styl

Blur zreszta tez

Burnout wrecz wymuszal kamere z tylu bo wazne bylo pole widzenia.

Ale DriveClub celuje w pol Arcade i pol Symulacje, co zreszta widac na filmikach.

Nie wyobrazam sobie grac w ta gre z kamery innej niz w srodku, no chyba ze bede chcial pobawic sie czy zdjecia porobic.

Opublikowano

Info od ubisoft, WD na PS4 w 1080p i 60fps, najładniejsza konsolowa wersja.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.