Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Proste zagranie i karty na stole- beczunia

Skupiłeś się na grze o tytule Ryse totalnie pomijając fakt, że ex na Ps4 będzie chodzić w tej samej rozdziałce-900p. 

Przypadkiem baroni gejmingu nie klekotają jajcami od XX str właśnie o rozdziałkę 

Good, wchodzimy na normalne tory- gry. 

Opublikowano

Dlaczego ciągle czytam że PS4 jest o 50% mocniejsze do XOne? Serio tak jest? Macie jakieś źródła czy to po prostu trolling? :)

Opublikowano

Gratuluje zielonym panom dobrego samopoczucia. Z newsa o Kinect off wyciągacie zbyt daleko idące wnioski. Ale spoko, cieszę się waszym szczęściem.

Opublikowano

troling bo kazdy wie ze jest co najmniej 3 razy mocniejsza

Opublikowano

No ostatnio jak czytałem to było to 20-30%. Widzę im więcej stron, tym % rosną :)

Opublikowano

jeszcze rok temu xboty pełzały po podłodze liżąc Baronom Gamingu pięty i za wszelką cenę próbowały wytłumaczyc zakaz odsprzedaży gier, a teraz łaskawie wyjęli im kamerke z zestawu i pozwolili pożyczac gry od innych podludzi i od razu wożonko na dzielni jak to oni wygrywają życie

beka

Opublikowano

3x :o O mamo. 

Ostatni strażnik w 4k idzie!!! 65 fps bez spadku do 64. OSOM

Kinekt, to początek, bo reszta na E3. Stay tuned. 

Maciucha, nie opowiadaj nam o swoich fetyszach. Nie każdy lubi lizać pięty… 

Baroni gejmingu haha

- poproszę o naklejkę na pada, kabel USB 3 metry i dwie nakładki na analoga. 

Na kolana! 

BTW

- wezmę jeszcze headsecika, bo ten w kartonie po jajkach wygląda jak ten z 98 dodawany do telefonów Nokii.

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

No betatesterzy nakupowali na premierę te pudła i dzięki temu kupując po roku nową konsolę nie będę musiał się wkur.wiać na debilne rozwiązania i niedziałające aplikacje :sorcerer: Jeszcze co do tego Xbox'a, to w połowie krajów świata ta konsola nie miała premiery, więc praktycznie dopiero teraz będzie można wydawać jakieś rozsądne opinie, będą spadać ceny sprzętów i zaczną się zapowiedzi nowych gier. Jeszcze trochę poczekam, tyle zaległości do ogrania, a jeszcze na stare sprzęty trochę tego wyjdzie, z czegom niezmiernie rad.

Dziś kupiłem za śmieszne pieniądze The Bureau: XCOM Declassified, to kolejna gra z zaległości, które mam do ogrania i choć średniak, mam smaka na to bardziej, niż na to badziewie WatchDogs od UBI, które dla mnie jest kopią Assassin's Creed, tylko popier.dala się z komórką, zamiast szabelką i które dzieje się we współczesnych czasach.

dokładnie - ja też sobie powoli nadrabiam zaległości i jak mam chęć na granie to nie narzekam na brak gier. w przeciwieństwie do nextgenów, na których nie ma nic ciekawego, a i na horyzoncie niewiele argumentów by te pudła kupić w tym roku. same góvniane tasiemce, a nowych ciekawych ip jak na lekarstwo.

Opublikowano

luck, riposta na poziomie podstawówki, no ale czego innego oczekiwac od fanów xboxa 

kiedy dokładnie jest E3, bo musze odpuscic brzuch na siłce żeby miec siły do śmiania się do rozpuku przez 3 dni?

Opublikowano

Może być i podstawówka, bo Twój post istna remiza :* 

Było trzeba kupić konsole dla funu, zachcianki, chęci posiadania #tylewygrać 

Opublikowano

luck, riposta na poziomie podstawówki, no ale czego innego oczekiwac od fanów xboxa 

kiedy dokładnie jest E3, bo musze odpuscic brzuch na siłce żeby miec siły do śmiania się do rozpuku przez 3 dni?

10-12 czerwca.

Opublikowano

Może być i podstawówka, bo Twój post istna remiza :* 

Było trzeba kupić konsole dla funu, zachcianki, chęci posiadania #tylewygrać 

ale remize to ty szanuj

figaro maca tam szlaufiary na porządku dziennym, więc to nawet pożyteczny przybytek jest

no było kupic konsole dla funu, a nie skype'a, telewizji i testowania sprawności karty kredytowej w kupowaniu DLC kołpaków w forzie

Opublikowano

Po dla mnie najlepszej konsoli w historii branży, czyli PS2 wypuszczono następcę - bubla

Może i bubel pod względem technicznych i systemowym ale za to pod względem ilości i jakości gier to był najlepszy sprzęt tamtej generacji.

Opublikowano

bubel techniczny to xbox 360, a nie PS3

PS3 przez 5 lat zaliczyło może 4 freezy, a xszrota wysyłałem do czech 3 razy zanim pogoniłem ten szajs

Opublikowano

Dlaczego ciągle czytam że PS4 jest o 50% mocniejsze do XOne? Serio tak jest? Macie jakieś źródła czy to po prostu trolling? :)

O połowę więcej compute units, dwa razy więcej render output units i przepaść w temacie pamięci, która ogranicza i tak słabego xbona.

50% to dla botów najlepszy scenariusz.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

post2.jpg

niech tylko wyjdzie jakaś gra w końcu na xboxa to będzie to samo co z 360tką

wysyłanie na miesiąc do czech kiedy ma się wykupione golda = xboty znajdą usprawiedliwienie, że w końcu mogą się oderwac od grania i zaliczyc matme na 2 w gimbazie

Opublikowano

No jak to co, w końcu poznasz co to dobry sprzęt i najlepsze gry. Szok może być spory, ale dasz radę.

Edytowane przez aux

Opublikowano

odprawisz pokute w formie zwalczania lamerskiego xbociarskiego nasienia w Console Wars i twoje grzechy zostaną ci odpuszczone przez Papieża Waldemara

Opublikowano

Po dla mnie najlepszej konsoli w historii branży, czyli PS2 wypuszczono następcę - bubla

Może i bubel pod względem technicznych i systemowym ale za to pod względem ilości i jakości gier to był najlepszy sprzęt tamtej generacji.

PS3

There are currently 795 games (multi-platform: 635; exclusive: 150; console exclusive: 10) and 15 canceled games on this list as of August 18, 2013.

Xbox360

There are currently 1,119 games (multiplatform: 919; exclusive: 187; console exclusive: 72) on this list as of March 6, 2014.

​ta…..

Opublikowano

infamoussecondson_201t9yh5.jpg

i6huMRxlfWWHf.jpg

i3gfbESRm9uDZ.jpg

1080p kurtyzany! A tymczasem na xbone:

dr10.png

720p@20fps

50% = BEST-CASE SCENARIO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.