Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś, serio myślisz, że MS usuwał z konferencji takie informacje jak te z wczoraj żeby przez większość czasu pokazywać multiplatformy i to biorąc pod uwagę, że na poprzednim E3 pokazywali w większości własne projekty? :P

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No tylko, że w tym roku bilans ex'ów na Xone skończy się pewnie tak - TF, SO, QB, FH2 i KI z dwoma sezonami postaci. Po PS4 w tym roku nie będzie co zbierać pod względem gier. Uncharted, wiadomo, klasa sama w sobie, ale IF:SS, DC i The Order pewnie będzie łączyć to samo - świetna grafa i średnie gry.

Czekaj, też tak umiem: Horizon 2 wiadomo, klasa sama w sobie, ale TF, SO, QB i KI pewnie będzie łączyć to samo - słaba/średnia grafa i średnie gry.

Opublikowano

No tylko, że w tym roku bilans ex'ów na Xone skończy się pewnie tak - TF, SO, QB, FH2 i KI z dwoma sezonami postaci. Po PS4 w tym roku nie będzie co zbierać pod względem gier. Uncharted, wiadomo, klasa sama w sobie, ale IF:SS, DC i The Order pewnie będzie łączyć to samo - świetna grafa i średnie gry.

Czekaj, też tak umiem: Horizon 2 wiadomo, klasa sama w sobie, ale TF, SO, QB i KI pewnie będzie łączyć to samo - słaba/średnia grafa i średnie gry.

No tylko, że TF już wyszło i zawojowało rynek, KI to jedna z lepszych gier w gatunku ostatnich lat, SO broni się materiałami z gry w przeciwieństwie do takiego The Order, które pokazano od najgorszej strony. Jedyna niewiadoma to QB.

Opublikowano

PS4 bez bijatyki I scigalki a wy jeszcze szczekacie. Ch*j nie baron gamingu.

Opublikowano

Miałem PSP i Vite  :woot:

Goście od The Order zrobili na PSP Boga Wojny- tak, było to świetne i po tych 3 minutach pokazu gry, widać, że na korytarzu będzie parada wciskania guzików. 

Powtórzę, bo Yeti ma problemy- nie będzie to crap, ale solidna szpila na 8/10. Ot tyle. I to moje wróżenie z fusów, nic więcej. IMO 

Piotruś miał syndrom Sony- wciskanie kitów. Fable 1>2>3- WTF?! 

Ekipa się zmieniła i Fable Legends powinno pokazać coś zupełnie innego, bo 3 przeszedłem z pały na zaliczenie. Podobnie jak ostatniego Boga wojny na Ps3, więc nie sikam na nowego, bo ile można...Gry czasami potrzebują restartu i dobrym przykładem jest tutaj ostatni DMC. 

ND jest świetnym studiem, ale czegoś brakuje. Nie podobał mi się bieg Nathana- dziwnie przebierał nogami i jakby lewitował nad ziemią, a 3 oprócz tego była najkrótszą częścią, to nie powaliła jak 2. A w 4 odsłonie nie chce ponownie oglądać co 20 minut akcji " o mały włos" 

Aktualnie ogrywam TLOU i mam początek gry-5h na liczniku, gameplayowo też ma braki, AI wrogów nie zachwyca. 

A Guerrilla ma w zasadzie Killzona które mnie totalnie nie interesuję i jest betonem. Dodam, że fanem Halo nie jestem. 

A oprócz Killzona, to zrobili średni tytuł w klimatach Vietnamu. 

Z tych ekip, to tylko ND potrafiło wycisnąć najwięcej. 

Opublikowano

Ja tego nie jestem w stanie ogarnąć, jak Sony może mieć tak słaby dział odpowiedzialny za marketing. Przecież to jest porażka, jak oni słabo nakręcają hajp na te ich gry i w jaki sposób je pokazują. The Order jest najlepszym tego przykładem. Kolejną sprawą jest też to, że zapowiadają gry parę lat przed ich premierą, a microsoft pokazuje grę i w mniej niż rok po pokazie można ją już kupić. O wiele lepsze rozwiązanie, jak dla mnie.

Opublikowano

[..] Gier na PS4 i Vitę nie wymienię,

Masz rację, wtedy byłby autodiss.

Opublikowano

A wracając do ekip z obozu MS, to Turn10 ma karniaka. 

FM5 pokazało za mało zmian. Rozumiem, że premiera i czas, ale mogli coś zmienić. W sumie, to nic nie zmienili lol. 

Na pewno odczuwam już w serii brak zmiennych warunków, brakuje pór dnia. 

Chciałbym zacząć wyścig rano z przymrozkiem i czuć po kołami oblodzenie. Zmiana opon, spusty są analogowe, to zmiana praca i siła nacisku- delikatnie operowanie gazem. Jak nie zmienię opon i pojadę na letnich, to kaplica.Po XX okrążeniach trasa jest wyjechana i jedzie się znacznie lepiej. 

Deszcz + noc i będzie ok, za dużo nie wymagam  :sorcerer:

Opublikowano

akutat ps plus na vite jest przemocarny od samego poczatku uruchomienia uslugi na ten sprzet - zlosliwi mowia ze praktycznie kazda warta ogrania gra na ten sprzet juz sie w tej usludze pojawila :P

FM5 pokazało za mało zmian. Rozumiem, że premiera i czas, ale mogli coś zmienić. W sumie, to nic nie zmienili lol. 

Chciałbym zacząć wyścig rano z przymrozkiem i czuć po kołami oblodzenie. Zmiana opon, spusty są analogowe, to zmiana praca i siła nacisku- delikatnie operowanie gazem. Jak nie zmienię opon i pojadę na letnich, to kaplica.Po XX okrążeniach trasa jest wyjechana i jedzie się znacznie lepiej. 

przypomnijcie mi prosze czy to mazzeo czy daddy gadal ze zmienne warunki w wyscigach to niepotrzebny bajer bo i tak wyscig trwa 5min wiec jakakolwiek zmiana pory dnia w tym czasie jest z du.py

Opublikowano

deszcz i noc były już w pełnej krasie w GT5, a xboty na 'next genie' wciąż piszą petycje do M$ w tej sprawie

pewnie dadzą wam do Horizon 2 w formie DLC za 29.99$ 

beka

Opublikowano

Oto, panie i panowie, obserwujemy pięć faz umierania xbota. Nasi forumowi wasale są obecnie na etapie wyparcia.

I masz nagrane 15 minut w gorszej jakości przez które musisz się przebijać i wycinać jak chcesz zachować sobie parę sekund filmu. Na dodatek nie raz się zdarzyło że zamiast ostatnich 15 minut nagrało to co było godzinę temu.

I co tu z tobą dyskutować, jak nawet nie wiesz, że można ręcznie - również jednym przyciskiem - rozpocząć nagrywanie i zapisać dowolny fragment. Zresztą jak tak lubicie drzeć ryje do konsoli, to proszę bardzo - kamera albo dowolny headset i jazda:

- PlayStation start videoclip

- PlayStation save videoclip

- PlayStation take screenshot

A wy tylko xbox record that na kamerce za cztery stówki :lol:

Kolejną sprawą jest też to, że zapowiadają gry parę lat przed ich premierą, a microsoft pokazuje grę i w mniej niż rok po pokazie można ją już kupić.

To jest oczywista bzdura, a najlepszy dowód:

Quantum Break pokazali wcześniej (dwa tygodnie, ale zawsze) od The Order 1886, a o grze mniej wiadomo i mogę się założyć, że wyjdzie później. Sony właściwie wszystko, co pokazali rok temu, wydali albo wydadzą do końca tego roku. Microsoftowi to się na pewno nie uda.

Opublikowano

Ficuś- zmiana pokroju pogody z słonecznego dnia na zachodzące słońce, to banał i nic nowego. 

Ja chce zmian które wymieniłem :D Zmiana warunków na trasie/asfalcie. 

FM może się skupić na asfalcie, bo boczne ścieżki i łąki, to może zostać w Horizon. 

Opublikowano

Do tych co mówią że Vita nie ma gier.
Na rok 2014 przewidzianych jest 150 gier. 

Pozdrawiam.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Z tego 130 nie bedzie warta miejsca na karcie pamięci. A z tych 150 sporo japońskich dziwadeł nie opuszczających granic Japonii.

Opublikowano

Kup Gran Turismo 6

Opublikowano

Kwestia gustu Luck - ja np. w Ryse raczej bym się nie zagrywal jak Ty i wolalbym odpalić 130 gre pokroju HM, Gucamelee i inne "niewarte uwagi" tytuly.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gralem. Swietna gra - choć bardziej podobal mi się LocoRoco.

Edytowane przez easye

Opublikowano

deszcz i noc były już w pełnej krasie w GT5

ohh pamiętamy tą pełną krasę

Dodgy_Alpha1.jpg.jpg

beka

UPIfL.jpg

beka

No.

Opublikowano

Wolałbym ukończyć 3 raz Ryse niż ogrywać tego typu szroty.

Ale o tym się nie dyskutuje.... 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

no ale Twój gust na szczęście jest w mniejszości - wystarczy wejść na jakikolwiek portal, metacritics, czy inna strone, by zobaczyć, ze "szroty" nawet od graczy dostają 9teczki, a Twój Ryse, ledwo 5 przekracza. Wyznacznik z Ciebie żaden.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ale Twój gust na szczęście jest w mniejszości - wystarczy wejść na jakikolwiek portal, metacritics, czy inna strone, by zobaczyć, ze "szroty" nawet od graczy dostają 9teczki, a Twój Ryse, ledwo 5 przekracza. Wyznacznik z Ciebie żaden.

Gram w co chce, a nie  co mi pokazuje jakaś tabelka w necie   :sorcerer:

A ocenki może wystawić każdy z(pipi)iszcz- zaraz tam wcisnę 4 dla knacka, nie grałem, ale to bez znaczenia, skoro tutaj każdy ocenia Ryse po YT  :ninja:

Patapon dostał 9? Woda z mózgu.... 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Myślę że Ryse jest lepszy niż którekolwiek z sześciu przejść Knacka.

ale nie o Knacku tu mowa który jest takim samym średniakiem jak Ryse

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.