Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś, serio myślisz, że MS usuwał z konferencji takie informacje jak te z wczoraj żeby przez większość czasu pokazywać multiplatformy i to biorąc pod uwagę, że na poprzednim E3 pokazywali w większości własne projekty? :P

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 680,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No tylko, że w tym roku bilans ex'ów na Xone skończy się pewnie tak - TF, SO, QB, FH2 i KI z dwoma sezonami postaci. Po PS4 w tym roku nie będzie co zbierać pod względem gier. Uncharted, wiadomo, klasa sama w sobie, ale IF:SS, DC i The Order pewnie będzie łączyć to samo - świetna grafa i średnie gry.

Czekaj, też tak umiem: Horizon 2 wiadomo, klasa sama w sobie, ale TF, SO, QB i KI pewnie będzie łączyć to samo - słaba/średnia grafa i średnie gry.

Opublikowano

No tylko, że w tym roku bilans ex'ów na Xone skończy się pewnie tak - TF, SO, QB, FH2 i KI z dwoma sezonami postaci. Po PS4 w tym roku nie będzie co zbierać pod względem gier. Uncharted, wiadomo, klasa sama w sobie, ale IF:SS, DC i The Order pewnie będzie łączyć to samo - świetna grafa i średnie gry.

Czekaj, też tak umiem: Horizon 2 wiadomo, klasa sama w sobie, ale TF, SO, QB i KI pewnie będzie łączyć to samo - słaba/średnia grafa i średnie gry.

No tylko, że TF już wyszło i zawojowało rynek, KI to jedna z lepszych gier w gatunku ostatnich lat, SO broni się materiałami z gry w przeciwieństwie do takiego The Order, które pokazano od najgorszej strony. Jedyna niewiadoma to QB.

Opublikowano

PS4 bez bijatyki I scigalki a wy jeszcze szczekacie. Ch*j nie baron gamingu.

Opublikowano

Miałem PSP i Vite  :woot:

Goście od The Order zrobili na PSP Boga Wojny- tak, było to świetne i po tych 3 minutach pokazu gry, widać, że na korytarzu będzie parada wciskania guzików. 

Powtórzę, bo Yeti ma problemy- nie będzie to crap, ale solidna szpila na 8/10. Ot tyle. I to moje wróżenie z fusów, nic więcej. IMO 

Piotruś miał syndrom Sony- wciskanie kitów. Fable 1>2>3- WTF?! 

Ekipa się zmieniła i Fable Legends powinno pokazać coś zupełnie innego, bo 3 przeszedłem z pały na zaliczenie. Podobnie jak ostatniego Boga wojny na Ps3, więc nie sikam na nowego, bo ile można...Gry czasami potrzebują restartu i dobrym przykładem jest tutaj ostatni DMC. 

ND jest świetnym studiem, ale czegoś brakuje. Nie podobał mi się bieg Nathana- dziwnie przebierał nogami i jakby lewitował nad ziemią, a 3 oprócz tego była najkrótszą częścią, to nie powaliła jak 2. A w 4 odsłonie nie chce ponownie oglądać co 20 minut akcji " o mały włos" 

Aktualnie ogrywam TLOU i mam początek gry-5h na liczniku, gameplayowo też ma braki, AI wrogów nie zachwyca. 

A Guerrilla ma w zasadzie Killzona które mnie totalnie nie interesuję i jest betonem. Dodam, że fanem Halo nie jestem. 

A oprócz Killzona, to zrobili średni tytuł w klimatach Vietnamu. 

Z tych ekip, to tylko ND potrafiło wycisnąć najwięcej. 

Opublikowano

Ja tego nie jestem w stanie ogarnąć, jak Sony może mieć tak słaby dział odpowiedzialny za marketing. Przecież to jest porażka, jak oni słabo nakręcają hajp na te ich gry i w jaki sposób je pokazują. The Order jest najlepszym tego przykładem. Kolejną sprawą jest też to, że zapowiadają gry parę lat przed ich premierą, a microsoft pokazuje grę i w mniej niż rok po pokazie można ją już kupić. O wiele lepsze rozwiązanie, jak dla mnie.

Opublikowano

[..] Gier na PS4 i Vitę nie wymienię,

Masz rację, wtedy byłby autodiss.

Opublikowano

A wracając do ekip z obozu MS, to Turn10 ma karniaka. 

FM5 pokazało za mało zmian. Rozumiem, że premiera i czas, ale mogli coś zmienić. W sumie, to nic nie zmienili lol. 

Na pewno odczuwam już w serii brak zmiennych warunków, brakuje pór dnia. 

Chciałbym zacząć wyścig rano z przymrozkiem i czuć po kołami oblodzenie. Zmiana opon, spusty są analogowe, to zmiana praca i siła nacisku- delikatnie operowanie gazem. Jak nie zmienię opon i pojadę na letnich, to kaplica.Po XX okrążeniach trasa jest wyjechana i jedzie się znacznie lepiej. 

Deszcz + noc i będzie ok, za dużo nie wymagam  :sorcerer:

Opublikowano

akutat ps plus na vite jest przemocarny od samego poczatku uruchomienia uslugi na ten sprzet - zlosliwi mowia ze praktycznie kazda warta ogrania gra na ten sprzet juz sie w tej usludze pojawila :P

FM5 pokazało za mało zmian. Rozumiem, że premiera i czas, ale mogli coś zmienić. W sumie, to nic nie zmienili lol. 

Chciałbym zacząć wyścig rano z przymrozkiem i czuć po kołami oblodzenie. Zmiana opon, spusty są analogowe, to zmiana praca i siła nacisku- delikatnie operowanie gazem. Jak nie zmienię opon i pojadę na letnich, to kaplica.Po XX okrążeniach trasa jest wyjechana i jedzie się znacznie lepiej. 

przypomnijcie mi prosze czy to mazzeo czy daddy gadal ze zmienne warunki w wyscigach to niepotrzebny bajer bo i tak wyscig trwa 5min wiec jakakolwiek zmiana pory dnia w tym czasie jest z du.py

Opublikowano

deszcz i noc były już w pełnej krasie w GT5, a xboty na 'next genie' wciąż piszą petycje do M$ w tej sprawie

pewnie dadzą wam do Horizon 2 w formie DLC za 29.99$ 

beka

Opublikowano

Oto, panie i panowie, obserwujemy pięć faz umierania xbota. Nasi forumowi wasale są obecnie na etapie wyparcia.

I masz nagrane 15 minut w gorszej jakości przez które musisz się przebijać i wycinać jak chcesz zachować sobie parę sekund filmu. Na dodatek nie raz się zdarzyło że zamiast ostatnich 15 minut nagrało to co było godzinę temu.

I co tu z tobą dyskutować, jak nawet nie wiesz, że można ręcznie - również jednym przyciskiem - rozpocząć nagrywanie i zapisać dowolny fragment. Zresztą jak tak lubicie drzeć ryje do konsoli, to proszę bardzo - kamera albo dowolny headset i jazda:

- PlayStation start videoclip

- PlayStation save videoclip

- PlayStation take screenshot

A wy tylko xbox record that na kamerce za cztery stówki :lol:

Kolejną sprawą jest też to, że zapowiadają gry parę lat przed ich premierą, a microsoft pokazuje grę i w mniej niż rok po pokazie można ją już kupić.

To jest oczywista bzdura, a najlepszy dowód:

Quantum Break pokazali wcześniej (dwa tygodnie, ale zawsze) od The Order 1886, a o grze mniej wiadomo i mogę się założyć, że wyjdzie później. Sony właściwie wszystko, co pokazali rok temu, wydali albo wydadzą do końca tego roku. Microsoftowi to się na pewno nie uda.

Opublikowano

Ficuś- zmiana pokroju pogody z słonecznego dnia na zachodzące słońce, to banał i nic nowego. 

Ja chce zmian które wymieniłem :D Zmiana warunków na trasie/asfalcie. 

FM może się skupić na asfalcie, bo boczne ścieżki i łąki, to może zostać w Horizon. 

Opublikowano

Do tych co mówią że Vita nie ma gier.
Na rok 2014 przewidzianych jest 150 gier. 

Pozdrawiam.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Z tego 130 nie bedzie warta miejsca na karcie pamięci. A z tych 150 sporo japońskich dziwadeł nie opuszczających granic Japonii.

Opublikowano

Kup Gran Turismo 6

Opublikowano

Kwestia gustu Luck - ja np. w Ryse raczej bym się nie zagrywal jak Ty i wolalbym odpalić 130 gre pokroju HM, Gucamelee i inne "niewarte uwagi" tytuly.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gralem. Swietna gra - choć bardziej podobal mi się LocoRoco.

Edytowane przez easye

Opublikowano

deszcz i noc były już w pełnej krasie w GT5

ohh pamiętamy tą pełną krasę

Dodgy_Alpha1.jpg.jpg

beka

UPIfL.jpg

beka

No.

Opublikowano

Wolałbym ukończyć 3 raz Ryse niż ogrywać tego typu szroty.

Ale o tym się nie dyskutuje.... 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

no ale Twój gust na szczęście jest w mniejszości - wystarczy wejść na jakikolwiek portal, metacritics, czy inna strone, by zobaczyć, ze "szroty" nawet od graczy dostają 9teczki, a Twój Ryse, ledwo 5 przekracza. Wyznacznik z Ciebie żaden.

Edytowane przez easye

Opublikowano

no ale Twój gust na szczęście jest w mniejszości - wystarczy wejść na jakikolwiek portal, metacritics, czy inna strone, by zobaczyć, ze "szroty" nawet od graczy dostają 9teczki, a Twój Ryse, ledwo 5 przekracza. Wyznacznik z Ciebie żaden.

Gram w co chce, a nie  co mi pokazuje jakaś tabelka w necie   :sorcerer:

A ocenki może wystawić każdy z(pipi)iszcz- zaraz tam wcisnę 4 dla knacka, nie grałem, ale to bez znaczenia, skoro tutaj każdy ocenia Ryse po YT  :ninja:

Patapon dostał 9? Woda z mózgu.... 

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Myślę że Ryse jest lepszy niż którekolwiek z sześciu przejść Knacka.

ale nie o Knacku tu mowa który jest takim samym średniakiem jak Ryse

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.