Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Spanish website Vandal recently previewed Watch Dogs (the preview was posted on April 23, 2014) and this is what they have to say about game's graphics/visuals on Playstation 4: Translated via Google Translator

W skrocie

"On the negative side, the truth, almost everything else, has greatly disappointed graphically, not by comparing it to the famous demo from E3 2012, but certain details we were not expecting with an open world game at this point in the new generation.

Things like cars and pedestrians suddenly appearing beside, fog on the horizon hiding elements, especially in tunnels, ugly textures, physics leave much to be desired in vehicles, quite ordinary animations, discrete modelling of cars, facial expressions of the last generation ...

Lest you think we ordered too much, when compared with a recent title of the console and open world, inFamous: Second Son, this hits it a look, games seem almost from different generations. And we also had the opportunity to play the PC version, and the truth, things do not improve too much, is quite similar to what we saw in PS4, only a little better."

http://www.vandal.net/avances/ps4/watch-dogs/20534/4/5

Prewju z kwietnia, heh, nikt nie zwracal na to uwagi az do teraz kiedy te slowa zaczely brzmiec prawdziwie :teehee:. Jesli to prawda i nawet wersja PCowa nie zrywa papy z dachu to ewidentnie Ubi spartaczylo i beka z konsol juz nie taka sluszna.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ciekawe ile kasy ubi wtopi na tym szrocie.

Opublikowano

Obczajcie ofertę majową psn. Do zgarnięcia m.in. Okami HD, Tekken TT2 i BF:BC2 za 27zł, Mirror Edge, Brothers A Tale Of 2 Sons i Limbo po 19, oraz XCOM Enemy Within, Sleeping Dogs, RE4 HD za 39 zł.

Opublikowano

Widziałem, dostałem na pm oferte zrzutki na Okami, czasem mi wstyd ze tacy ludzie sa w obozie Sony :/

Opublikowano

Mogłeś tu tego jednak nie pisać. :/

Opublikowano

Co tu ukrywac, cebula na ps3 tak samo popularna jak verbatimy na x360.

Opublikowano
Prewju z kwietnia, heh, nikt nie zwracal na to uwagi az do teraz kiedy te slowa zaczely brzmiec prawdziwie . Jesli to prawda i nawet wersja PCowa nie zrywa papy z dachu to ewidentnie Ubi spartaczylo i beka z konsol juz nie taka sluszna.

W przypadku pc-ta, to przecież normalne że im się nie chciało i nie opłacało robić porta zoptymalizowanego pod przepłacone sprzęty, i to nic nowego. Cały czas o tym trąbię, Jestem przekonany, że wersja na pc dodatkowo będzie miała na różnych konfiguracjach błędy, wykrzaczanie się, a fora pc-towe zatrzęsą się od tematów: "Watch dogs nie działa". Tylko adi tutaj wierzy, że pc-ty będą dostawać nie wiadomo jak dopasione wersje, i że lada chwila odstawią konsole na lata świetlne (buehehehe). A prawda jest taka, że wydawcy mają w głębokim poważaniu rynek, gdzie większość tego szamba to post-biurowe szroty odpalające klony Bejeweled, reszta to sprzęty dla LoL-a, a ich użytkownicy to cebula rasa czyhająca na gry za dolara w humble bundle. Sorry, taki mamy rynek ;)

Opublikowano

Już wiadomo dlaczego X1 zrezygnowało z kinecta, według niektórych źródeł chcą odciążyć X1 i pewną "moc" przeznaczoną dla kamerki przesunąć do ogólnego użytku by gry działały w 900p. Cwaniaki :)

Opublikowano

Może niech w ogóle powiedzą oficjalnie: "Ok frajerzy co kupili Kinecta, haha mamy waszą kasę, teraz mamy was gdzieś, ten kinect to atrapa, zróbcie sobie z niego poduszkę pod kolana, bo za niedługo mogą was rozboleć" ;)

Opublikowano

Wygląda to tak, że teraz Microsoft powinien dawać na pudełkach: Gra chodzi 900p jak kinect jest odłączony, a jak jest podłączony, to gra się nie odpali, bo konsola nie ma mocy

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Ja tego nie jestem w stanie ogarnąć, jak Sony może mieć tak słaby dział odpowiedzialny za marketing. Przecież to jest porażka, jak oni słabo nakręcają hajp na te ich gry i w jaki sposób je pokazują. The Order jest najlepszym tego przykładem. Kolejną sprawą jest też to, że zapowiadają gry parę lat przed ich premierą, a microsoft pokazuje grę i w mniej niż rok po pokazie można ją już kupić. O wiele lepsze rozwiązanie, jak dla mnie.

To nowe Halo i Quantum Break już wyszło :huh:  ??

Opublikowano

900p, true nextgen :D coz, moze w nastepnej generacji xboty beda musialy wymienic tv na takie z full hd

Opublikowano

Już wiadomo dlaczego X1 zrezygnowało z kinecta, według niektórych źródeł chcą odciążyć X1 i pewną "moc" przeznaczoną dla kamerki przesunąć do ogólnego użytku by gry działały w 900p. Cwaniaki :)

PRzecież to bullshit. Kamerka jeśli coś wykorzystywała to była to i tak mała część.

Jak mam kinecta podłączonego  to gierki będą gorzej chodzić?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ja slyszalem plotki ze Spancer chce wrocic do korzeni i zaoferowac graczom glorious 480p - tyle mocy zaoszczedzonej, jak te gry beda wygladac w rozdzielczosci sd - jakie detale, zamiast kinnecta do kazdej konsoli beda dokladac kineskopowca

Opublikowano

Dishonored też miało być świetne lol 

i jest świetne.

No tylko, że w tym roku bilans ex'ów na Xone skończy się pewnie tak - TF, SO, QB, FH2 i KI z dwoma sezonami postaci. Po PS4 w tym roku nie będzie co zbierać pod względem gier. Uncharted, wiadomo, klasa sama w sobie, ale IF:SS, DC i The Order pewnie będzie łączyć to samo - świetna grafa i średnie gry.

TF to nie ex, A KI wyszedł w tamtym roku. A to, ze dodają nowe postaci to wiesz. W taki sposob moge powiedziec, że PS3 ma exa w tym roku w postaci TLOU, bo wydali Left Behind.

No tylko, że TF już wyszło i zawojowało rynek, KI to jedna z lepszych gier w gatunku ostatnich lat, SO broni się materiałami z gry w przeciwieństwie do takiego The Order, które pokazano od najgorszej strony. Jedyna niewiadoma to QB.

No strasznie ten TF zawojował rynek, normalnie gdzie nie wjede wszedzie pisza i spuszczają sie na temat tej gry. O czekaj, jednak nie.

Z tym KI to też niezła beka, nie mowię, że gra jest zła, ale tylko w tym temacie spotkałem się z opiniami jako by to była jedna z najlepszych gier w gatunku. Ale spoko, zyj dalej w kłamstwie. ja w ten czas odpale SFIV czy MK9

Myślę że Ryse jest lepszy niż którekolwiek z sześciu przejść Knacka.

Nie wiem jak Knack bo nie zamierzam w ot grac, ale Ryse to też kupsko tak się składa. Grałem, pokonałem, wynudziłem się.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ta sprawa DriveCluba to jest już jakaś komedia. Już pal licho, że przesunęli blisko o rok premierę.. zdarzało się i zdarzy jeszcze nie raz, ale (pipi)a żeby nie dotrzymać terminu w tak błahej sprawie, jak wrzucenie do sieci filmiku z gameplayem? Miał być w poniedziałek, a jest już czwartek.. Filmiku jak nie było, tak nie ma. Parodia.

Opublikowano

Ta sprawa DriveCluba to jest już jakaś komedia. Już pal licho, że przesunęli blisko o rok premierę.. zdarzało się i zdarzy jeszcze nie raz, ale (pipi) żeby nie dotrzymać terminu w tak błahej sprawie, jak wrzucenie do sieci filmiku z gameplayem? Miał być w poniedziałek, a jest już czwartek.. Filmiku jak nie było, tak nie ma. Parodia.

Co masz na mysli? Przeciez bylo 2 gameplaye, to nie o to chodzilo?
Opublikowano

ale były już chyba te gameplaye w piątek na które każdy normalny zareagował tak:

tumblr_n39aupPzVr1t16bjuo1_500.gif

a najwięksi fani playstation i kibice tej produkcji w przypływie euforii i opadu szczeny rozpisywali się na temat owych gameplayów:

jest ok
Opublikowano

900p, true nextgen :D coz, moze w nastepnej generacji xboty beda musialy wymienic tv na takie z full hd

the order- masz jeszcze kineskopowy telewizor? 

W dniu premiery dwie gry nie miały 1080, dopiero po patchu podskoczyły do magicznej cyfry 1080. 

Za bardzo nie czaje tego nabijania się z XO ze strony sonyslejwów. Ps4 takie mocniejsze, a sama ma z tym problemy. 

Opublikowano

O ile dobrze wiem to patche były właśnie day one.

W piatek były 2 gameplaye na YT, a w poniedziałek mieli wrzucić do ściągnięcia w wysokiej jakości na jakiś serwer.

Opublikowano

X0 do końca tej generacji pozostanie tą słabszą konsolą i nie macie się co rzucać, taka jest prawda. Developerzy jasno powiedzieli, że PS4 jest trochę mocniejsza - musicie z tym żyć i codziennie klękać do miecza Spencera i błagać, go żeby jakoś próbował tuszować ten fakt! Pozostają wam ex-y na X0 (ale jakieś konkretne, bo (pipi) kolejnego Halo, Forzy, GOW nie zdzierżę), multiplatformy ONLY ON PS4. Jest jeszcze jeden problem, ex-y na Playstation zawsze miażdżyły te na X-a.  :sorcerer:

TYLKO SONY!

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Wiadomo, dla multiplatform w tej generacji tylko ps4 i smutne (pipi)enie xbotow tego nie zmieni, taki jest zwyczajnie fakt. Z exami tez Sony radzi sobie lepiej, jest wieksza roznorodnosc, a na xboxie beda klepane 3 serie i tyle.

Opublikowano

Ten argument z 3 seriami na xboxie jest piękny, z drugiej strony mamy gran turismo 7, killzone 4, uncharted 4. Reszta to chińskie żelki z mieczami na pół ekranu i jakiś cinematic experience do przejścia którego nie trzeba mieć pada.  :thumbsup:

Opublikowano

X0 do końca tej generacji pozostanie tą słabszą konsolą i nie macie się co rzucać, taka jest prawda. Developerzy jasno powiedzieli, że PS4 jest trochę mocniejsza - musicie z tym żyć i codziennie klękać do miecza Spencera i błagać, go żeby jakoś próbował tuszować ten fakt! Pozostają wam ex-y na X0 (ale jakieś konkretne, bo (pipi) kolejnego Halo, Forzy, GOW nie zdzierżę), multiplatformy ONLY ON PS4. Jest jeszcze jeden problem, ex-y na Playstation zawsze miażdżyły te na X-a.  :sorcerer:

TYLKO SONY!

Dajmy czas devom  :sorcerer:

Kolejne kartony na trasie w postaci GT7- też nie strawie. 

Jak w U4 nic nowego nie będzie, to nawet nie odpalam....

Kolejne odsłony Ratchetów i Sly cooperow  :bye:

Opublikowano

ale były już chyba te gameplaye w piątek na które każdy normalny zareagował tak:

tumblr_n39aupPzVr1t16bjuo1_500.gif

a najwięksi fani playstation i kibice tej produkcji w przypływie euforii i opadu szczeny rozpisywali się na temat owych gameplayów:

jest ok

Bo gameplay byl ok, i tak samo nudny jak te z PCARS, FORZY i GRAN TURISMO, pewnie dlatego ze to wyscigowka.

Efektowne gameplaye to bedziesz mial w kolejnej czesci Dirta lub w RBR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.