Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo wynajęło największą przestrzeń wystawową w halach targowych E3 2014.

Wiadomo kto wygra e3 grami. Grami które wyjdą pewnie jeszcze w tym roku, bo Nintendo nie karmi graczy obietnicami i jakimiś teaserami

Edytowane przez Guernica

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wow!!! #eksajt

Szkoda tylko ze bedzie pewnie tak jak z większością exow Sony ładna grafika, gamepaly ubogi

Opublikowano

Łapcie boty http://driveclub.eu.playstation.com/1080p (Mazzeo nie ogląda - za słabe łącze).

Takiej grafy na swoich konsolach nigdy NIE zobaczycie 8)

Zdecydowanie inna liga udzwiekowienia, chyba tylko PCARS moze podskoczyc akustyce tej gry, dzizys, nie ma kompletnie zadnego przeklamania w dzwieku V10 R8.

Graficznie ryje beret, gameplay dynamiczniejszy niz te pokazane w piatek.Jest na co czekac.

Opublikowano

BnqYH23CQAAiWeW.png

a jak tam EKSY na ps4 i xo? 80 na metacritic przekroczone?

Dziwne, dotąd było: opinia forumowej mniejszości żydowskiej > śr. Metacritic z +/-100 recenzji i opinii graczy.
Opublikowano

Przecież cały czas pokazują tę samą grę, a każdy widzi to, co chce widzieć.

Szkoda tylko ze bedzie pewnie tak jak z większością exow Sony ładna grafika, gamepaly ubogi

Powtarzaj tą bzdurę codziennie przed snem jak paciorek, a prawdą i tak się nie stanie.

Opublikowano

Nic mi nie drygło po obejrzeniu tych filmików. Grafa dobra, ale żaden niszczyciel światów (doczytujące się obiekty, chamskie ząbki nawet na autach). Co jak co, ale za kolejną (oby lepszą niż ostatnia) część Motorstorma dałbym zarobić SONY, bo to offroadowy rodzynek,  ale KOLEJNE wyścigi takimi samymi autkami po przedmieściach i nad morzem.... Ziew...

Opublikowano

Ząbki psują cały efekt graficzny. :confused:

No i w końcu ex Sony z normalnym kokpitem, a nie czarnym czymś jak w GT.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To jest fchój stary materiał. Dlatego są takie ząbki, doczytywanie obiektów itp.

@sut - a w GT to niby nie ma normalnych kokpitów? "Tylko" te śmieszne standardy ich nie mają.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko szkoda że samochody wyglądają jakby sie ślizgały, a nie jeździły

Opublikowano

Wiedziałem że ktoś to powie, ale nie sądziłem że Ty :) Spokojnie, to jakaś prehistoryczna alfa. I tak jest pięknie. Będziemy giercować!

Opublikowano

Ten gameplay z DC jest bardzo stary.

A przed chwilą był jeszcze taki piękny...

Opublikowano

Wiedziałem że ktoś to powie, ale nie sądziłem że Ty :) Spokojnie, to jakaś prehistoryczna alfa. I tak jest pięknie. Będziemy giercować!

No to trzymajcie swoich pionków na wodzy, OK? Wrzuca jako świeżynkę i w ogóle, to komentuję. Skoro to coś bardzo starego to nie powinno nawet tutaj wylądować, no chyba, że tych kpin faktycznie oczekujecie. Ja tej gierki nie śledzę za bardzo, więc nie mam pojęcia co jest stare a co nie.

Opublikowano

Widzę niusa "Sony Launches Official 1080p DriveClub Gameplay Footage Site", więc wrzucam. Sam nie oglądam, bo i tak będę w to grał, ale botki niech sobie popatrzą. Tyle im zostaje, bo nie dla psa kiełbasa.

Opublikowano

Nie oglądał, ale pisze, że piękne. xD

Beka z Irasa po całości.

Opublikowano

No, jak na klapka to niezłego zbuka tu wrzucił :teehee: A później Entuzjaści PlayStation muszą się tłumaczyć :/

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

> pokaż nowy gameplay ale z chuyową kompresją

> następnie tydzień później pokaż stary gameplay z 2013 ale z dobrą jakością tyle, że stary build z ząbkami jak u rocznej Natalki

# dat sony marketing skillz part 3265

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Pilnujcie Irasa bo zaraz wrzuci gameplay Watch Dogs z 2012r i powie ze nowy build smigajacy na PS4.

Opublikowano

Wy chyba ząbków w glorius 1080p60fps Forzie 5 nie widzieliscie, te zabki co widzicie na tym filmiku z R8 to jest jakies 3/10 tego co jest w Forzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.