Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

panowie beka z grega - po wybuchnieciu afery w nieuczciwych kontrachentach jakims cudem dzisiaj ktos/on/zeratul usuneli mu konto z tego forumka, a jeszcze dzis rano jego konto tu bylo - sam je przegladalem dzis gdy w CW pojawil sie jego temat

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ależ niech sobie gra w co chce, tylko nie rozumiem spiny o marzenia GTA V w FHD na next-genach/PC od osoby, która gra w Buterfilda 4. Rozumisz? Ma problem, że chciałbym najpyszniejszego kotlecika z poprzedniej generacji kiedy sam wpier,dala przypalonego na starym tłuszczu schaboszczaka.

Najprzepyszniejszym kotlecikiem jest TLOU. Rozumisz?

Najprzepyszniejszymi kotletami ubiegłej generacji były:

010447-01.jpg

010412-01.jpg

007992-01.jpg

+ RE4, FFX i Okami HD

2-3 dania w rozdzielczości 720p -1080p + stały framerate to jednak co innego niż ta sama - jedna gra - w pudełku. I nie za więcej jak za 120-140 zł. Tyle będą warte remastery pojedyńczych tytułów w rodzaju TLOU i GTA V.

Opublikowano

No tak tak, ale ja mówię o current-genowych kotletach, czyli remasterach z poprzedniej generacji. Ty dajesz past-genowe kotlety, czyli remastery sprzed dwóch generacji :P. BTW wszystkie mam, tylko GoW I&II mi brakuje :/.

A, no i jeszcze FFX HD, ale to świeżynka praktycznie jest.

Opublikowano

Komisje sledcza zaloz, ale najpierw sprawdz jaki ja mialem zwiazek z ta sprawa i grzecznie przepros. 

nikogo przepraszac nie zamierzam, usuniecie konta w dniu kiedy ktos pisze post na grega w nieuczciwych kontrahentach jest niesmacznym i dosc dziwnym zbiegiem okolicznosci (chociazby nagle dzisiaj potwierdzil ze tu nie chce) ale Kyo wyjasnil w odpowiednim temacie wiec juz nie grzebie

Opublikowano

panowie beka z grega - po wybuchnieciu afery w nieuczciwych kontrachentach jakims cudem dzisiaj ktos/on/zeratul usuneli mu konto z tego forumka, a jeszcze dzis rano jego konto tu bylo - sam je przegladalem dzis gdy w CW pojawil sie jego temat

Typowe polactwo wyplywa z ciebie Ficus. 

Panie Macierewicz, wyjasnij mi co ja mam z tym wspolnego i jak ja moglem usunac konto grega?

Opublikowano

np "szwagier masz tu moje dane konta, wejdz i napisz do moda by mi je usunal, pozdro" - jakies to since fiction nie jest

Kyo wyjasnil wiec tematu nie ma

Opublikowano

np "szwagier masz tu moje dane konta, wejdz i napisz do moda by mi je usunal, pozdro" - jakies to since fiction nie jest

Kazdy sadzi wg siebie... moze u ciebie w rodzinie moze to normalne

Opublikowano

No tak tak, ale ja mówię o current-genowych kotletach, czyli remasterach z poprzedniej generacji. Ty dajesz past-genowe kotlety, czyli remastery sprzed dwóch generacji :P. BTW wszystkie mam, tylko GoW I&II mi brakuje :confused:.

Masz Okami HD oraz ICO & Shadow Of The Colossus?? Szacuken. 

Opublikowano

Kazdy sadzi wg siebie... moze u ciebie w rodzinie moze to normalne

peace and love amerykaninie :*

Opublikowano

Reedycje są czasami fajne. 

Ograłem po X latach MGS3 z kolekcji, a teraz ogram Halo 2 na XO :D 

Musze jeszcze jedynkę na 360 przejść, bo leży i czeka.

Ps4+ TLOU 1080, to ładny secik na zakup. 

Opublikowano

okami hd i final x hd na tle innych gier z ps3/x360 i tak prezrntuja sie wybitnie i pewnie i za kolejne 10 lat bedzie tak samo

Opublikowano

MGS3 Subsistence, SOTC i Okami to nie gry a religia. Tym niemniej TLOU, Deus Ex HR i BioShock 1 śmiało można postawić na tej samej półce. Tylko MGS i FF7 przydały by się rimejki z prawdziwego zdarzenia. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No remastery zaje.biste do dojenia kasy ponownie a i nie trzeba nic o wstecznej kompatibilnosci wspominać bo owieczki podniecone i z braku gier kupią kolejny raz to samo.

Opublikowano

Prawda jest tak że Okami HD, MGS3 HD i RE4 HD to najlepsze gry VII generacji.

Opublikowano

Co innego dostać jednak produkt sprzed 8-13 lat, którego szczytem było 480p/576i w pakiecie 2 (lub) 3 in 1 w HD, a co innego 1 tytuł po góra półtora od premiery.

Opublikowano

Nie skumałeś żartu, a ja zapomniałem o ICO&Shadow HD.

Opublikowano

Skończcie już te pierdy z Gregiem i jego sprawami, bo to nie wasz interes.

Ciekawostka.

Kilka dni temu na mobilnej konsoli Nvidii, pojawiła się konwersja Half Life 2 i jest to znakomity port( w przeciwnieństwie do mamej, co zrobili GoW na Vitę ). Jeżeli taka gra z taką fizyką działa na sprzęcie mobilnym, to ukłony. NVidia już ponoć tworzy następcę Shield 2 opartą o procesor Tegra K2, która ma być już znacznie potężniejsza od konsol poprzedniej generacji. Rockstar dalej będzie przenosił swoje GTA na mobilki, a granie w GTA5 gdziekolwiek się chce na normalnej konsoli wyposażonej w analogi i przyciski to świetna opcja. Samo Shield to ponoć świetna konsola pod względem wykonania. Na baterii trzyma dwa razy dłużej niż Vita, ekran też najwyższej jakości, szkoda tylko, że ułożenie analogów nie jest takie jak w padzie od X360. Ciekaw jestem, czy przy następcy NVidia pokusi się o jakieś lepsze wsparcie dla systemu?

Opublikowano

Prawda jest tak że Okami HD, MGS3 HD i RE4 HD to najlepsze gry VII generacji.

przyznam ci bardzo duzo racji (ja uparcie dodam tez FFX HD), o zgrozo, bo to pokazuje jak vii generacja za wyjatkiem grafiki hd, tak malo wniosla do samej rozgrywki, a nawet sie uwstecznila jak dalej te pozycje tak kosza

mam nadzieje, ze w tej generacji cos sie wreszcie ruszy w temacie fizyki i interakcji

Opublikowano

No tak tak, ale ja mówię o current-genowych kotletach, czyli remasterach z poprzedniej generacji. Ty dajesz past-genowe kotlety, czyli remastery sprzed dwóch generacji :P. BTW wszystkie mam, tylko GoW I&II mi brakuje :confused:.

Masz Okami HD oraz ICO & Shadow Of The Colossus?? Szacuken. 

No ja PS3 nie kupowałem, by grać w multiplatformy, które mam na PC w 1080p/60fps/ultra ;). Półeczka ugina się od eksów na PS3, dysk też. Znajdź mi tylko czas na to wszystko. Jeszcze ten cholerny Plus, który narzuca presję czasową i regularnie powiększa backlog.

@up

E, a ja nie lubię takiego biadolenia. Siódma generacja przyniosła Bioshock, Dark Souls, Mirror's Edge, Batmany czy TLOU. Są tasiemce jak GTA, Mass Effect (nowe IP, ale to w gruncie rzeczy kolejny RPG od Bioware), Gearsy, Uncharted, Dead Space, Witcher. Są Bayonetta, Raymany, Super Mario Galaxy, Vanquish, LBP, Portal 1/2 itd itp. A skończe biadolić, stare pierdziele :D! To, że ta generacja dała początek Assassin's Creed i Modern Warfare od razu w całości jej nie skreśla.

Dodatkowo gry same w sobie naprawdę, naprawdę poszły do przodu. Mi już jest ciężko grać na PS2, bo wszystkie jest takie sztywne i ograniczone. Jeszcze na PS2 sama kamera, coś wydawałoby się bardzo naturalnego, potrafiła szwankować i być problemem. Gry 3D szybko się starzeją i po pewnym czasie nie zauważamy już, ale przyzwyczajamy się do nowinek.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

a te shield ma jakies dedykowane fajne gry czy tylko do ogrania jest na nim wszystko to co na kazdym systemie z androidem + remote play z pc?

gadanie o shield2 po roku obecnosci na rynku shield1 tylko pokazuje, ze na chwile obecna tego urzadzenia nie nalezy traktowac powaznie

Opublikowano

Tak jak calej Nvidii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.