Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jak nie rozumiecie angielskiego to nie czytajcie w tym języku. Na polskim eurogamerze jest ten sam artykuł i co z zresztą ktoś już wyżej napisał cała jedna scena chodzi w innej rozdzielczości. Poza tym gra wygląda na każdej platformie bardzo podobnie. 

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Nawet jedna scena to już jakaś różnica, zeratul twierdził że nie ma żadnych.

Poza tym śmieszy mnie jak botki lubią zakłamywać rzeczywistość i wypierać ze świadomości pewne fakty, lepiej popatrzcie w ilu grach ten wasz xbone niedomaga i ile po jego stronie jest czerwonych wpisów.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Będziesz ogladał E3 w urodziny zamiast iść na imprezę ?

Domówka plus E3 cóż poradzę goście będą musieli to strawić :P w końcu to moje urodziny ;]

wolał bym rano dnia nastepnego na kacu pooglądac co się działo na e3.

To na(pipi) się jak atom 9 i obejrzyj sobie E3 z samego rana na kacu.

http://www.ppe.pl/news-28414-tworca_wiedzmina__sony_robi_pr_owy_szum_wokol_1080p.html

Jeśli dysponujesz ogromnym ekranem i siedzisz 1-2 metry przed nim, to może będziesz w stanie dostrzec różnicę pomiędzy 720p i 1080p. Ale to bardziej PR-owe działania. To jest właśnie teraz bardzo ważne dla Sony - i oczywiście z tego korzystają. W przypadku graczy nie ma to jednak większego znaczenia.

Mówimy nie PR-owskim działaniom!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nawet jedna scena to już jakaś różnica, zeratul twierdził że nie ma żadnych.

Poza tym śmieszy mnie jak botki lubią zakłamywać rzeczywistość i wypierać ze świadomości pewne fakty, lepiej popatrzcie w ilu grach ten wasz xbone nie domaga i ile po jego stronie jest czerwonych wpisów.

Nie kompromituj sie, bo nikt nie przeczy temu, ze PS4 jest konsola mocniejsza od Xbone i ze multiplatformy nie wygladaja gorzej na Xbone. Tekst o 1080p i 60fps pisalem na podstawie wiedzy ktora posiadalem czyli przed testem Digital Foundry. Zgadzam sie, ze nawet jezeli jest roznica tylko w cutscenkach to swiadczy o tym, ze wersja na PS4 jest lepsza. Co w zwiazku z tym wygrales? Nic. Absolutnie nic! 

Jest mi tak zal #sonyslave... tak bardzo sie staraja zdyskredytowac Xboksa One, ze juz nawet klataka po klatce analizuja gry by tylko pokazac wyzszosc. Jaki to musi byc wynik desperacji. Te ich starania... a prawda jest taka  

"Any man who must say 'I am the king' is no true king."Tywin Lannister

Tak wiec przegladajcie gry klatki po klatce dopatrujac sie roznic miedzy wersami PS4 - Xbone, wklejajcie wiecej gifow, zalosnie nazywajcie konsole mesjaszem, nadkonsola, zyjcie dalej w zaklamaniu. 

Prawda jest jednak taka, ze jestescie zwyklym pospolstwem ktoremu zal jest wydania pieniedzy na gre i tylko czekacie na ochlapy z Plusa. Czekacie az Sony rzuci wam jalmuzne, po tym jak posiadacze Xboksa rok wczesniej ograja te same chociaz gorzej wygladajace gry i dzieki ktorym ten caly smieszny biznes growy nadal sie kreci, bo przy cwaniactwie pospolstwa ktore nie tylko czeka na ochlapy z Plusa, a takze w pieciu sklada sie na jedna gre na PSN to ten przemysl padlby juz dawno. 

disgust.jpg

Opublikowano

Zeratul zapomniał chyba, że na xbone również gracze będą w końcu czekać na darmowe gierki.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jeśli dysponujesz ogromnym ekranem i siedzisz 1-2 metry przed nim, to może będziesz w stanie dostrzec różnicę pomiędzy 720p i 1080p. Ale to bardziej PR-owe działania. To jest właśnie teraz bardzo ważne dla Sony - i oczywiście z tego korzystają. W przypadku graczy nie ma to jednak większego znaczenia.

Mówimy nie PR-owskim działaniom!

Masz rację, mówimy nie i prosimy o zaprzestanie propagowania takich bzdur! O braku dostrzegalnych różnic mówią zawsze ci, którzy z osiągnięciem 1080p mają problem i to jest właśnie PR, a fakty są takie, że wszystko poniżej natywnej rozdzielczości telewizora = nieostry obraz i papka na ekranie. Im więcej jeleni będzie łykać tanie tłumaczenia m$ i co słabszych developerów, tym więcej będzie wychodzić kaszany w sub HD :wallbash:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Ej mi nie musisz tego mówić bo ja swoje wiem, nie ma takiej opcji, że na matrycy 1080p nie zobaczę różnicy.

Opublikowano

Prawda jest jednak taka, ze jestescie zwyklym pospolstwem ktoremu zal jest wydania pieniedzy na gre i tylko czekacie na ochlapy z Plusa. Czekacie az Sony rzuci wam jalmuzne, po tym jak posiadacze Xboksa rok wczesniej ograja te same chociaz gorzej wygladajace gry i dzieki ktorym ten caly smieszny biznes growy nadal sie kreci, bo przy cwaniactwie pospolstwa ktore nie tylko czeka na ochlapy z Plusa, a takze w pieciu sklada sie na jedna gre na PSN to ten przemysl padlby juz dawno. 

Nawet na VGChartz, na którym większość gier na konsole Sony jest undertracked (wobec tego co potem wydawcy ogłaszają w wynikach finansowych), chyba każda multiplatforma na PS4 ma wyższą sprzedaż niż na xbone, więc o czym ty za przeproszeniem (pipi)? :wacko:

Opublikowano

Nawet na VGChartz, na którym większość gier na konsole Sony jest undertracked (wobec tego co potem wydawcy ogłaszają w wynikach finansowych), chyba każda multiplatforma na PS4 ma wyższą sprzedaż niż na xbone, więc o czym ty za przeproszeniem (pipi)? :wacko:

VGChartz...  genius.jpeg

Yeti brata zawolales? Jak tak to najpierw go naucz jakis podstaw. Nie bede kolejnemu dzieciakowi tlumaczyl wiarygodnosci VGChartz

Opublikowano

To może jaśniej bo widzę, że czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną. VGChartz nie jest zbyt wiarygodną stroną, większość gier na PS3 jest tam undertracked a na xboxa 360 overtracked, ale NAWET TAM gry na xbona mają gorszą sprzedaż.

Jak chcesz wiarygodnych źródeł to masz raporty NPD i GFK Chart-Track i zgadnij na którą platformę gry sprzedają się lepiej? Więc jeszcze raz zapytam, o czym ty za przeproszeniem (pipi)?

Opublikowano

Nie czytam postow ktore zaczynaja sie od "Wedlug Vgchartz", "Na Vgchartz", itd. 

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

To na huy na nie odpowiadasz jak ich nie czytasz ?

Opublikowano

Haha sluszna uwaga :-).

Opublikowano

Z przyzwyczajenia. Narzeczonej tez nie slucham, a zawsze jej odpowiadam. 

Opublikowano

mgnaCHz.jpg

Czyli jednak past-genowa gra z podbitymi bajerami.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dlaczego wszystkie znaki na niebie i ziemii mówią mi że niezależnie od wyników Sony i MS podczas E3, oba główne obozy CW jednoznacznie okopią się na swoich stanowiskach i to niezależnie od supportu dla jednej, bądź drugiej strony. I choćby jakimś cudem na konfie Sony pokazano konkrety n.t. Ostatniego Strażnika, The Order, U4, Project Beast i dosypali niespodzianką w postaci nowego Wipeout Full HD Kurtyzano, to i tak nie ma żadnego znaczenia, bo przecie u nas Halo2/5, QB, SO, FH2. Uwielbiam tematy, które nawet po kilkunastu tys. postów do niczego nie prowadzą. <3

Opublikowano

jak to do niczego

ten prowadzi do ostatecznego poniżenia i nieuniknionej eksterminacji tej zielonej podrasy

Opublikowano

Już tak blisko do zobaczenia Project Beast :D A zarazem tak daleko... <odlicza>

Opublikowano

do ostatecznego poniżenia i nieuniknionej eksterminacji tej zielonej podrasy

No ale szkopuł w tym że oni tego nie odczują. Spójrz na takiego Daddiego, choćby MS sprzedawał ludziom bebechy pierwszego iksa z logiem ONE, i tak by pisał o jakimś zmiażdzaniu. [*]

No nic, pozostają niesmiertelne disy na januszowaty gust xbotów przez pryzmat najlepiej sprzedających się eksów MS. =>

Opublikowano

Nosz knrwa wykorzystałem dzienny limit a jeszcze tyle plusów do rozdania. 

Hejtujecie się a to po prostu głupie. Ciekawe czy jakby was tak kumpel dobry na chatę zaprosił a tam pod telewizorem Xbox One czy PS4, też byście w jego domu gówienkiem gospodarza pod jego dachem obrzucali? 

Ja Przestaje hejtować Xbox One. Przez chwilę miałem radochę z durnego trollowania ale to po prostu głupie. Więc koniec z tym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.