Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsza załamana psycha na forum: Guerrnica, jestem tak bardzo dumny z siebie.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 658,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Half Life na konfie Sony = Mazzeo sprzedaje xbone i kupuje z powrotem Ps4.

Wątpię aby to był ex......

Opublikowano

Ale ty Figar widziales ten trailer? Powiedz mi szczerze jakie wiazesz z ta gra nadzieje? Co cie w niej urzeklo? Czy zobaczyles cos czego nigdy wczesniej nie widziales? Odkladasz od jutra na nia juz kasiore?

pytania retoryczne jakby co

Opublikowano

W tym półtora minutowym trailerze urzekło mnie więcej, niż przez 2 lata materiałów z WD.

Opublikowano

Super ! Widzę, że komentują osoby, które albo nie mają PS4 lub XO, albo podają gry PC. Szkoda, że nikogo takiego o zdanie nie pytałem.

A ciebie ktoś prosił o zdanie w tym temacie xD?

Ja piszę na temat wojny 2 konsol current-gen w temacie Console Wars na forum pisma o nazwie PSX nie z przypadku tak nazwanym. Temat mnie interesuje bo od lat gram na konsolach i jedna z ww posiadam. Trudno byłoby znaleźć lepsze miejsce. A ty co tu robisz i po co? xD

Opublikowano

No tak się pytam bo jakiś random się wpier,dala i odbiera innym prawo do głosu. Bardzo ładnie odczytałeś nazwę tego forum, teraz jeszcze znajdź sobie definicję forum dyskusyjnego i wróć jak ją zrozumiesz. Wypowiadać może się każdy. A jakbyś trochę dłużej tutaj siedział to byś wiedział, że forum jak i ten temat traktują każdą platformę po równo.

Opublikowano

No tak się pytam bo jakiś random się wpier,dala i odbiera innym prawo do głosu. Bardzo ładnie odczytałeś nazwę tego forum, teraz jeszcze znajdź sobie definicję forum dyskusyjnego i wróć jak ją zrozumiesz. Wypowiadać może się każdy. A jakbyś trochę dłużej tutaj siedział to byś wiedział, że forum jak i ten temat traktują każdą platformę po równo.

Nie. Ty idź i przeczytaj o co chodziło w moim poście i wróć jak zrozumiesz sens mojej inicjatywy. Zadałem konkretne pytanie i nie doczekalem się konkretnej odp. Ale oczywiście jakieś głupoty nie na temat zostały napisane ale tego już nie mogę skomentować tak? Pokaż gdzie odbieram komuś prawo głosu. A jeśli ja jestem randomem to ty kim jesteś?
Opublikowano

Super. Wydaje mi się że jednak dokładnie się wpisuje w jego założenia moimi wypowiedziami. Nie wiem dlaczego się mnie czepia.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego się mnie czepia.

xD

Opublikowano

Nie. Ty idź i przeczytaj o co chodziło w moim poście i wróć jak zrozumiesz sens mojej inicjatywy. Zadałem konkretne pytanie i nie doczekalem się konkretnej odp. Ale oczywiście jakieś głupoty nie na temat zostały napisane ale tego już nie mogę skomentować tak? Pokaż gdzie odbieram komuś prawo głosu. A jeśli ja jestem randomem to ty kim jesteś?

Super ! Widzę, że komentują osoby, które albo nie mają PS4 lub XO, albo podają gry PC. Szkoda, że nikogo takiego o zdanie nie pytałem.

No dobrze wiem o co chodziło, zrobiłeś sobie jakieś śmieszne porównanie które miało sens tylko wtedy, kiedy odrzucisz fakt istnienia wszystkich innych platform i porównujesz tylko PS4 vs X1.

I w sumie tylko odpowiem parafrazując twoje słowa: piszesz głupoty i już nie mogę tego skomentować, tak?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

tak sie robi gry , a nie sraki typu WD jakie plodzi UBISOFT

ps. Czezky jedzie januszy nawet w komenatarzach na yt x)
no coz, nie ma litosci

Edytowane przez erix

Opublikowano

Śmieszne czy nie śmieszne ale prosiłem tylko żeby ktoś zrobił analogiczne porównanie na drugiej konsoli. W odp jakieś głupoty i nie mogę napisać że nie o to pytałem? Spoko. Pojazdy tu codziennie czasem takie że bania mała a ty mnie atakujesz za 1 zdanie że nie do takich osób skierowalem pytanie? Nie rozumiem.

Edytowane przez KIELiCH

Opublikowano

Nieśmieszny żart, Neo+ nie ukazuje się od dwóch lat ;/

Opublikowano

Śmieszne czy nie śmieszne ale prosiłem tylko żeby ktoś zrobił analogiczne porównanie na drugiej konsoli. W odp jakieś głupoty i nie mogę napisać że nie o to pytałem? Spoko. Pojazdy tu codziennie czasem takie że bania mała a ty mnie atakujesz za 1 zdanie że nie do takich osób skierowalem pytanie? Nie rozumiem.

Łe jejku, nie popłacz się tylko :P. Skoro pojazdy są codziennie i zdajesz sobie z tego sprawę, to i chyba ciebie mogą dotknąć też? Wyraziłem swoje zdanie nt. porównania (jak i inne osoby), a dla ciebie dyskusja ogranicza się tylko do wypowiedzi, które tobie pasują. No super. I do tego się przyczepiłem.

Opublikowano

Płaczę od rana :-P odp mi pasują które są na temat ale oprócz Zdunka nikt nic konkretnego nie odpowiedział niestety więc uznajmy że nie było tematu a PS4 nie ma gier.

Opublikowano

krol scigalek z dopalaczami na trasie jest jeden.....

WIPEOUT>>>>>>>>>>>>mario kart

mowie jak jest

Opublikowano

Ja wiem, że trzeba nabić te 1000 stron ale zróbcie to w jakimś stylu a nie płacząc i rozchodząc się do kątów.

Opublikowano

Jesusssssss, jaki bezbek

Xbox one otrzymał apke do e3, instant play chodzi jak złoto, gierki za darmo w gwg, i to nie jakieś trine, które można ograć na lodówce

A u klapkow jakiś nowy gif z tysiącem drzew?

Edytowane przez kubson

Opublikowano
  • Autor

Apka do E3 > MK8

Mozna zamykać X1 WINS

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Apropos marki Wipeout, po zamknięciu studia Sony Liverpool zespół odrodził się pod nazwą Firesprite. Wipeout Fury był jednym z najlepszych recerów 7 gen., więc oby tylko twórcy nie próbowali odkrywać koła na nowo.

Opublikowano

Jesusssssss, jaki bezbek

Xbox one otrzymał apke do e3, instant play chodzi jak złoto, gierki za darmo w gwg, i to nie jakieś trine, które można ograć na lodówce

A u klapkow jakiś nowy gif z tysiącem drzew?

Trine to genialna gra. A teraz do kąta i 10 zdrowasiek za szerzenie takich herezji.

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.