Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ja pie*rdole XDDDD

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Twitch.tv w przeglądarce na PS4. Problem?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ibe6D3DcXnD42H.jpg

i8kgYUj5jObj8.jpg

Jeszcze raz: PROBLEM?

Opublikowano

No okej, sam rzadko streamuje gameplaye, czyms sie te aplikacje od siebie miedzy konsolami roznia?

Edit. Dzieki. Czas najwyzszy chyba zmienic konsole, kanalow Twitcha to juz nie daruje!

Przerzuć się na PC tam masz wszystko lepszą grafikę i twitcha :D  Zrobię ci nawet graficzkę I love PC

Edytowane przez blantman

Opublikowano

> klocic sie o twitcha w cw

Opublikowano

blatman - mam od lat podlaczonego kablem HDMI i do kina domowego ;) , do tego w erze tabletow, notebookow, telewizorow z dostepem do sieci klotnie o aplikacje na konsolach czy przegladarki wydaja sie tymbardziej smieszne.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Guerila Games dzisiaj tweetowało, że nie pojawią się na E3 z nową grą.

Figaro, żebym ja musiał o tym pisać. <rozczarowaniepostawąfigaro> ;)

Opublikowano

Guerila Games dzisiaj tweetowało, że nie pojawią się na E3 z nową grą.

Figaro, żebym ja musiał o tym pisać. <rozczarowaniepostawąfigaro> ;)

Będą pewnie na Gamescomie.

Opublikowano

nie ma MediaMolecule , nie ma GG 

to moze oznaczac tylko

guyz dont worry

we have

TLG

Operation_Upshot-Knothole_-_Badger_001.j

Opublikowano

Moze niech Sony E3 na 2015 przelozy...

Uuuu, wyczuwam mala zmiane wiatru :>

Poland_180-animated-flag-gifs.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Erix jesteś chyba największym optymistą w sprawie TLG.

Opublikowano

tumblr_mhlopyJWZE1qdqlkxo1_500.gif

sony.png

Opublikowano

Moze niech Sony E3 na 2015 przelozy...

Uuuu, wyczuwam mala zmiane wiatru :>

Nie przesadzajmy - przez te pare edycji CW jedyne konsole o ktorych zmienilem zdanie to Wii i Vita.

Nie wiem co obecnie zmieniloby moj stosunek do nextgena MS - moze HALO...

moze nie...  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

kazo.png

Opublikowano

Ten Last Guardian wkońcu napewno wyjdzie nie wyrzuca całej gry do kosza. Wierze w ten pokaz na tym e3 jako juz nowy tytuł na ps4.

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

Imo prędzej dostaniemy znów SOTC'a i Okami w HD.

Kaz uprawia bardzo brzydki trolling.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że Sony Japan robi Project Beast, to TLG można się spodziewać najwcześniej w 2018 ;)

Opublikowano

From robi Project Beast a nie Japan.

Razem z Sony Japan, tak czytałem. A jeśli samo From, to na PB nie ma co liczyć przed 2016 biorąc pod uwagę, że dopiero co skończyli DS2 i robią jeszcze DLC  :P

EDYTA: MS na E3 wyciągnie z kosza IP "Voodoo Vince".

Ja pierwszy to powiedziałem ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi się już udziela powoli E3 hype.

Chyba bym się nawet cieszył gdyby Sony dało dupy, MS by ich skopało, Sony znów by się pozbierało i byłoby znów wspaniale.

Opublikowano

Sprzedaż konsol tygodnia kończącego ostatni miesiąc:

PS4: 201,630

Wii U: 187,028

3DS: 78,397

X1: 52,180

PS3: 39,869

360: 26,078

PSV: 27,487

PSP: 11,003

Wii, 7,681

vgchartz.com.

nieźle ;p

Don, jeśli MS wyciągnie Voodoo Vince, to ja nie rozumiem... Czemu nie Banjo? Czemu nie Conker? Gdzie tu sens, logika... ;(

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

MS mógłby wreszcie zrobić coś z Conkerem. Rare z palcem w tyłku zmiażdżyłoby ratchety i sly'ie, gdyby zrobili porządny sequel. Wystarczy spojrzeć na pierwszą część - wiewiórka alkoholik wyrusza na kacu na przygodę, rzucając bluzgami i podtekstami seksualnymi na lewo i prawo, parodiując matrixa, obcego czy szeregowaca ryana, walcząc z wielkim stolcem, który jest śpiewakiem operowym, w międzyczasie kiedy główny antagonista knuje niesamowitą intrygę, która polega na użyciu owej wiewiórki jako nogi od stołu, bo mu akurat jednej brakuje, i wysyła w celu jej złapania wszystkich swoich ludzi. Ta gra to jedna wielka beka przez duże B i naprawdę nie rozumiem jak można takie IP porzucić. Potencjał tej gry jest tak wielki, że szkoda słów. Ale nie, rare musi robić gierki na kinkieta, którego nikogo. Kur.va niech ktoś zaspamuje krulowi twittera, zeby zrobil cos z conkerem, bo to jedna z najlepszych platformówek ever.

Chociaż w sumie wśród januszy ta gra wywołałaby niezły mindfuck, bo to kolorowa platformówka dla dorosłych. Mózgi by ostro przypiekło od zastanawiania się czy brać, bo gra dla "dojrzałego" odbiorcy, czy nie brać, bo kolorowe skakanie? xboty pewnie nie wiedzą, że w ogóle mają takie zayebiste IP w zanadrzu i jarają się jakims gów.nem.

Edytowane przez Dahaka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.