Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dave czezky mnie też zastanawia. Czy ma tyle osobowości w jednym ciele czy zmienia zdanie jak baba w ciąży.

Odkąd pamiętam udziela się w tematach konsolowych z mocno skrajnymi opiniami. Problem w tym że cel tych skrajnych opinii zmienia się co chwila. Ja gram na wszystkim i niczego nie hejtuje. Są ludzie którzy grają na jednym sprzęcie i hejtuja wszystko inne. Tych jakoś staram się zrozumieć. Tacy użytkownicy jak dave są dla mnie zagadką. Ile on ma lat mentalnie zastanawiam się.

Dlaczego? To proste - poniewaz 85-90% ludzi w CW wyraza swoje PRAWDZIWE zdanie, a mnie smieszy takie zaslepienie i lubie wyciagac tych ludzi ich prawdziwa nature - czyli agresywnego 9latka:)

Wyjda fajne gry na Xbone - wezme Xbone'a. Wyjda na PS4, zamienie Xa na/wezme PS4.

Tyle.

no mentalnosc szkoly podstawowej.. Naprawde uwazasz, ze robisz z kogos mlota swoja postawa i trollingiem internetow, od forum PSX i tematow zupelnie nie zwiazanych z CW,  YT i Onetu. Dawe Czezky - czlowiek, ktory opanowal internet, sprzedal PS4 i zyskal 500 zl, ale stracil kolegow wyzywajac ich od gnid w statusach.

Porownaj ile postow natrzaskales w CW, a ile ja

beast-mlot-kamieniarski_7093.jpg

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Czezky bóg trollingu, mówi że trolluje, a oni nadal na serio to biorą.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

To jest w tym dla mnie najbardziej niezrozumiale i najlepsze zarazem  :D

Wyobrazam sobie to tak:

easye

1.jpg

HAHAHAH xD

Opublikowano

a dacie sobie buzi na zgode w aucie jak bedziecie razem jechac na zlot do zakopca? bo jak easye sie nawali przy ognisku a ty janczes uruchomisz przy tym trolling to bedzie o was glosno na drugi dzien w tv :D

Opublikowano

przynajmniej majac PS4 nagle 360tka nie staje sie "szrotem bez gier"  :thumbsup:

No jakis tam drobny sentyment mam...

6fs3gm.jpg

Ficus easye nie jedzie, bo on nie bedzie z obcymi osobami w pokoju ;)

Opublikowano

plants vs zombie to nawet xboty nie ruszaja, zobacz sobie jaki jest ruch w temacie tej gry xd

No przecież to taki świetny ex był. Jak co niektórzy tu gadali

Najpierw pisanie, że DR3 to crap, a teraz jaranko bo może na steam wyjdzie XD

Poprzednia generacja pokazała, że to, iż gry wychodzą na Xone i PC nie ma żadnego znaczenia. Widać jacy znawcy tematu tu siedzą. TF wcale nie jest najlepiej sprzedającą się grą na Xone, prawda? Wszyscy na PC grają  :whistling:

Zaczyna się kolejny akt hipokryzji. PC nikogo, mam tak słabego PC, że muszę neta na PS3 odpalać. A jak wychodzi gra z Xone na PC, to nagle wszyscy lecą do swoich 10 rdzeniowych potworów podłączonych do 60" plazmy, heh.

MS mógłby wreszcie zrobić coś z Conkerem. Rare z palcem w tyłku zmiażdżyłoby ratchety i sly'ie, gdyby zrobili porządny sequel. Wystarczy spojrzeć na pierwszą część - wiewiórka alkoholik wyrusza na kacu na przygodę, rzucając bluzgami i podtekstami seksualnymi na lewo i prawo, parodiując matrixa, obcego czy szeregowaca ryana, walcząc z wielkim stolcem, który jest śpiewakiem operowym, w międzyczasie kiedy główny antagonista knuje niesamowitą intrygę, która polega na użyciu owej wiewiórki jako nogi od stołu, bo mu akurat jednej brakuje, i wysyła w celu jej złapania wszystkich swoich ludzi. Ta gra to jedna wielka beka przez duże B i naprawdę nie rozumiem jak można takie IP porzucić. Potencjał tej gry jest tak wielki, że szkoda słów. Ale nie, rare musi robić gierki na kinkieta, którego nikogo. Kur.va niech ktoś zaspamuje krulowi twittera, zeby zrobil cos z conkerem, bo to jedna z najlepszych platformówek ever.

Chociaż w sumie wśród januszy ta gra wywołałaby niezły mindfuck, bo to kolorowa platformówka dla dorosłych. Mózgi by ostro przypiekło od zastanawiania się czy brać, bo gra dla "dojrzałego" odbiorcy, czy nie brać, bo kolorowe skakanie? xboty pewnie nie wiedzą, że w ogóle mają takie zayebiste IP w zanadrzu i jarają się jakims gów.nem.

Przecież MS bał się Heavy Rain więc nie ma co liczyć na scenariusz, o którym piszesz.

Rare w MS w 3 lata wypuściło tyle dobrych gier co przeciętnie dwa studia Sony razem wzięte przez całą generację.

ND wypuściło w ciągu tej generacji 4 gry, które są lepsze niż cokolwiek na x360. Handlu z tym

nie mówiąc już o tym, ze poziom dzisiejszych gier Rare nawet nie ma startu do tego co robili kiedyś. Teraz to popłuczyny po genialnym studiu.

O czym Ty piszesz człowieku. Stwierdziłem fakt, który każdy może sobie samemu w necie sprawdzić. Widzę, że klapersy myślą, że Rare zaczęło robić gry dla MS w 2010 roku i zaczęli od Kinect Sports :P

Donku, kurffa, Ty tak serio czy już trollujesz bo sam nie wiem ? Zresztą nie wiem po co jeszcze z Tobą dyskutuje. Wiem od kiedy Rare robi gry dla zielonych, ale nie powiesz mi, że Perfect Dark, Viva Pinata czy Banjo-Kazooie wydane na x360 można stawiać jednym szeregu z Donkey Kong 64 czy GoldenEye. Te pierwsze to co najwyzej dobre gry, te na N64 to arcydzieła. Pogódź się z tym, czy tego chcesz czy nie. I powiem ci to ja, pewnie większość na tym forum, pani w warzywniczym, pan Mietek spod osiedlowego sklepu, ksiądz na plebanii a nawet jego 8letni chłopak.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Viva pinata to zaraz po gearsach i lost odyssey mój ulubiony ex xboxa! Kameo to moja pierwsza gra w jaką zagrałem na xbox 360 to też z sentymentem podchodzę dla mnie obie super. Proszę się od nich odwalić

Opublikowano

Jak w przedszkolu, jak ktos wyjdzie na debila to " ej żartowalem tylko XD "

Opublikowano

No tak - jeszcze gdyby CW sie trzymal i w innych tematach cokolwiek wnosil do dyskusji. Zostawiam to, bo boje sie ze pozniej znowu moja skrzynka sms zostanie zaspamowana. Kroll trolling'u my ass.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ty jestes jakims psychopata - wydzwaniales do mnie nawet o 2 (DRUGIEJ w nocy), po 6 rano, czasem 15 razy dziennie i pi.eprzysz takie rzeczy? 

Przeciez to wszystko jest widoczne w historii polaczen.

A zaspamowalem twoja skrzynke 3 (TRZEMA) smsami jak zaczales wyciagac sprawy osobiste na forum.

PSYCHOLU.

Daje ci ignora, to zaszlo za daleko.

Opublikowano

Czekamy na print screeny.

Opublikowano

Nie bedzie zadnych printscreenow.

Dodalem go (pierwszy raz w historii) do ignorowanych.

Napisz im psycholu czemu na zlot nie jedziesz.

Opublikowano

Ty jestes jakims psychopata - wydzwaniales do mnie nawet o 2 (DRUGIEJ w nocy), po 6 rano, czasem 15 razy dziennie i pi.eprzysz takie rzeczy?

A zaspamowalem twoja skrzynke 3 (TRZEMA) smsami jak zaczales wyciagac sprawy osobiste na forum.

PSYCHOLU.

1.jpg

HAHAHAH xD
Opublikowano

przy smskach będzie to samo

iStock_000017393041Small.jpg

Opublikowano

PSYCHOLU.

1.jpg

HAHAHAH xD

Ty nie znasz granicy, taka jest roznica miedzy nami.

Panowie, jak sie dodaje do ignorowanych? ;<

Opublikowano

To są żarty czy trolling bo już się zgubiłem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Oni trollują nas, siebie wzajemnie, a my trollujemy że niby bierzemy to na poważnie.

Opublikowano

a to ok.

Opublikowano

okej, wstawiam frytki do piekarnika zaraz wracam

uff udało sie, nie natrzepaliście 10 stron

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Jedyne co napisalem po Twoich smskach, to status Mario Kart > C.A.R.S i ze jest zabawnie - to Ty Jaczes zawsze pozniej przechodzisz od Januszy, casuali do gnid i pedalow z krostami na fiucie i co Ci tam slina ja jezyk przyniesie. Jak juz ktos ma czelnosc zejsc do tego samego poziomu, to nagle robi sie powaznie, a granice "zostaly przekroczone"

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra dziewczyny miejcie to za sobą forum już wie o was dłużej tego nie ukryjecie,  a teraz mówić która której nie chce dać????

A nie brudy pierzecie publicznie :/

Edytowane przez Soul

Opublikowano

to easye ma za zle ze czezky go sprzedal ze ten ma krostki na penisie? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Te krostki wymyslilem o czym zarazem nizej napisalem, ale slad w psychice zostal jak widac.

Od tego czas easye wymysla jakas bzdure, wstawia w cudzyslow i mowi, ze to ja tak i tak powiedzialem, np.

a kto mowil ze "gearsy sa chuyowe i uncharted je zjada na sniadanie"

etc

Zeby dodac wiarygodnosci, ze niby cytat xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.