Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kurfa jeszcze tablet z windowsem musze kupic :pinch:

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja jutro akurat kupuje taki tablet :D

Opublikowano

Remastery nikogo, tak twierdzą xboty, także tylko będą zaśmiecać czas na konferencji.

Opublikowano

FC4.

Ubi umrzyj

Ale nic z tego , WD sprzedaz 4mln

Rak z przerzutami , nic tego nie zatrzyma

Co, za mało Ci Ubi na E3? NOPE

Opublikowano

Niejedyna taka gra.

Tu też animacja często spada w okolice 16 klatek. Najlepsze jest PS3 w 1:29. Moim zdaniem takie coś nie powinno przechodzić certyfikacji.

Opublikowano

@ tablet z halo 2

Nie musisz, to będzie odpowiedz na granie cross play ps4 - vita

Edytowane przez chris85

Opublikowano
Far Cry 4 ?  :yucky:

Też wywalam jaja na ten tytuł ;>

źródło: majornelson.com/

Akurat na PC jest Halo 2, więc wydaje mi się, że chodzi tu o pada którego wreszcie można podpiąć do PC.

Choć w sumie Halo 2 ma pojawić się na ONE.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No to, ze w 2012 ta gra wyglada jak kupa i mimo to wyciaga 10 klatek.

W 2007 na rzekomo mocnym next genie też gra chodziła jak kupa, a powinna działać płynnie. Zresztą co ja gadam na x360 to i pierwsze gyrosy potrafiły się przyciąć.

Do niczego. Napisałem, że gra chodzi jak chodzi, niejedzacy miesa wrzucił filmik dopisując głupi tekścik o 3 fpach. Filmik sam zaś potwierdza tylko to, że gra jednak nie chodzi najpłynniej. Ale smiać się z ps3 bociki potrafią, ale, ze ta sama gra na ich konsoli wcale nie chodzi lepiej to już wolą przemilczeć

trafiłeś w moment w którym smiga się tym pojazdem i fakt chodzi w 10-16 fpsach, ale generalnie przez większość gry chodzi się po korytarzach tam gra chodzi w przedziale 20-30 fps więc już nie gadaj, że 10-15 cały czas.

Ja nigdy nie napisałem, ze gra chodzi tak cały czas.

ba dum tsss

napisałeś, że norma, lol co za typ

Opublikowano

Remastery nikogo, tak twierdzą xboty, także tylko będą zaśmiecać czas na konferencji.

a czy ty rozróżniasz remake gry która ma 10 lat zrobiony od podstaw od 2 letniej z wyższą rozdzielczością i większą ilością fpsów?

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nowy dzień, nowa zapowiedziana gra na PS4. Wygląda... awesome. Nastawiona na multi.

4112e545f70939248a71d8ef2912bd3a.gif

UJGq1X.gif

Opublikowano

No to, ze w 2012 ta gra wyglada jak kupa i mimo to wyciaga 10 klatek.

W 2007 na rzekomo mocnym next genie też gra chodziła jak kupa, a powinna działać płynnie. Zresztą co ja gadam na x360 to i pierwsze gyrosy potrafiły się przyciąć.

Do niczego. Napisałem, że gra chodzi jak chodzi, niejedzacy miesa wrzucił filmik dopisując głupi tekścik o 3 fpach. Filmik sam zaś potwierdza tylko to, że gra jednak nie chodzi najpłynniej. Ale smiać się z ps3 bociki potrafią, ale, ze ta sama gra na ich konsoli wcale nie chodzi lepiej to już wolą przemilczeć

trafiłeś w moment w którym smiga się tym pojazdem i fakt chodzi w 10-16 fpsach, ale generalnie przez większość gry chodzi się po korytarzach tam gra chodzi w przedziale 20-30 fps więc już nie gadaj, że 10-15 cały czas.

Ja nigdy nie napisałem, ze gra chodzi tak cały czas.

ba dum tsss

napisałeś, że norma, lol co za typ

A norma to znaczy cały czas ?  lol co za typ

Opublikowano

jaki model ? Daj znać czy bez problemu odpala Hirołsy trzy

14348721514_c45bbd6650.jpg

źródło: majornelson.com/

Tylko zeby im nie przyszło do głowy wydać h2 tylko na tablety xD

Opublikowano

o (pipi), co to ma być ?? :teehee:  Trollowanie poległych wejdzie na wyższy poziom.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

[*] Windows RT

Windows 8.1 z darmowym officem, MS taki dobry ♡

Opublikowano

Teraz klapki będą miały kolejny argument - ta sama gra na konsoli i tablecie to nie ex XD

Opublikowano

Nowy dzień, nowa zapowiedziana gra na PS4. Wygląda... awesome. Nastawiona na multi.

Calkiem spoczko, gralem jakies 2-3 miesiace temu na blaszce, polecam, edytor postaci rzadzi.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Codename tru story. Gramy meczyk gdzie wygrywam juz chyba 4 mecz "o wszystko" dzwoni easye Czez mowi ze pogadaja pozniej bo gra ze mna i nie ma czasu. easye sie nie poddaje Czez przegrywa kolejny mecz i sprzedaje konsole

No kurde, ja nigdy w to wczesniej nie gralem, to jak mam wymiatac z gosciem, ktory gra w to od lat? Tym bardziej w tak skomplikowana gre?

Poza tym ostatniego gra przegrales sporo meczy (pierwszy raz w ogole wygrywalem - 3 dzien gry, no ma sie talent) w tym mecz "o wszystko".

Niestety, jestes slabszy - przegrales ostateczny mecz o wszystko wszystko ( xD ) po czym pusciles wiazanke do mikrofonu i poszedles. Z gosciem ktory gral w nba 3 raz (*).

Gary Payton plakal jak go air jordan ownowal.

Spoko, w 2k15 tez cie zniszcze :)

No chyba, ze bede smigal na xbone co jest bardzo prawdopodobne, bo ma lepsze gry.

Tak samo ten ktorego mam w ignorach podnieca sie, ze mnie rozwalal w fife - wow, gosciu, grasz 7 rok z rzedu w fife, no nie pyerdol! Musialbys byc wyjatkowo uposledzony, zeby nie wygrywac.

Chociaz w sumie w bf ma natrzaskane milion godzin a ratio 0,8.

Khem.

Ja w doa5 gralem kilka dni i na 30 walk nie wygral ani jednej i nie rozpisywalem sie o tym w co 2 poscie, mimo ze sam nie umialem grac.

"Splawik sie ruszyl". Widzisz Dave, sek w tym, ze jak ja nie grywam w DOA, to nie wchodze do tematu, nie pisze ze gra jest nieskilowa, tymbardziej nie robie z siebie Prosa ani w FIfe, ani w Halo, ani w BFa bo lamie 100pro, a z wymiataczami sceny na turniejach to juz od dawna nie mialbym czego szukac. U Ciebie, to najpierw czlowiek sie naslucha "bede wchodzil jak noz w maslo", pozniej po paru przegranych z rzedu wystawisz na pchlim i napiszesz no skill, dla januszy, nie wazne czy Halo, czy Fifa/PES, BF czy jakakolwiek inna gra. Foch, nie gram, CRAP! Do tego zawsze najaiwcej do powiedzenia o mechanice w grach, ktorych nie ogarniasz. Taki z Ciebie lekki pozer hardcorowego gracza wtedy wychodzi, no ale rozumiem, forum, trolling - skillowe jest tylko Mario.  :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

4112e545f70939248a71d8ef2912bd3a.gif

UJGq1X.gif

Pograłem godzinę na steamie i wywaliłem. Nudy.

Opublikowano

Teraz klapki będą miały kolejny argument - ta sama gra na konsoli i tablecie to nie ex XD

To żeś dowalił, ta gra już dawno jest na PC.

Opublikowano

Czez pa na to w mesjaszu jest nawet misja z T1000 :banana:

mpakq14ivuqkpj0yj8rm.gif

Opublikowano

Oj, ile razy słyszałem od xbotów "haha, kolejne indie gunwo na PS4, które odpali tablet".

ILE. RAZY. Nie zliczę nawet.

Opublikowano

Czez pa na to w mesjaszu jest nawet misja z T1000 :banana:

mpakq14ivuqkpj0yj8rm.gif

w mesjaszu jest wszystko prócz rzucaniu bananów pod koła :P
Opublikowano

Sprawdziłem na PC, nie zawracajcie sobie nawet głowy.

Opublikowano
Sprawdziłem na PC, nie zawracajcie sobie nawet głowy.

Pograłem godzinę na steamie i wywaliłem. Nudy.

Świadomie gracie na Pececie zamiast konsoli. Nie ufam waszej opinii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.