Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

http://sqex.info/shinji-hashimoto-interview-kh3-ffxv-skip-e3-2014/

Tu jest przetłumaczony kawałek wywiadu. Wygląda na to, że KH 3 też się nie pojawi. Fuck this shit. S-E to jakiś żart.

Nie wrzucał ktoś ,, e3 teaser trailera KHIII " kilka stron temu ?

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

(pipi)ac to FFXV, drugie Duke Nukem.

Opublikowano

na pewno ominąłeś parę perełek zeszłej generacji ^^

Miałem na myśli PS4.

Wiadomo,że na PS3 jest w co grać i na co czekać nawet dzisiaj.

Tjaa,kolejne targi i kolejne czekanie na FFXIIIversus i KHIII. Że też jeszcze się wam chce :teehee:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Albo na TLG. lol

Opublikowano

fajnie się to czyta:

A: jak będzie XXX i YYY to będzie super konfa i tak

B: nie będzie

A: a może BBB i CCC

B: nie będzie

A: a..

B: nie

podpowiadam, że multiplatformy wyjdą też na konsolę na którą pojawią się fajne exy w tym roku, nie trzeba czekać na E3 2015 lub tłumaczyć sobie że Driveclub "starczy"

Opublikowano

Jak pokażą znowu KH3 i FFXV to będzie mega jaranko. 

No New Final Fantasy XV Info at E3 2014

Coś mówiłeś?

a idz pan w chvj

hahaha, znowu sie zaczyna.

Obstawiam ze na zapowiedzi PS5 bedzie dopiero kolejny trailer :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Sunset I Horizon 2 vs nowa Fifa I DC :D Nowego BFa nie licze bo to pewnie bedzie grywalne dopiero ok Marca.

Przygotujcie sie na sporo tabelek, tech dema Morfeusza I kilka renderow gier ktorych nikt sie nie spodziewal (np. God of War 4)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

TLG i FFXV wyjdą jak będą gotowe.

Opublikowano

Czyli pewnie nie prędko to nastąpi.

A nawet jeśli już  SE wypluje na rynek te FFXV to jakoś wątpię by poza byciem tylko dobrym tytułem czymś mogłoby to zachwycić.

Opublikowano

Ps3 kupiłem dla FF XV i TLG, mam nadzieje że nie bede musial ps5 kupowac dla nich.

Opublikowano

TLG 2014

I WANT TO BELIEVE 

Rycerze SONY , wiem , ze ciezko , szczegolnie teraz kiedy przed E3 cos sucho , ale to sie juz na dniach stanie , wytrzymajcie i nie zwatpijcie

Funny+post+yet+so+few+thumbs+_ab2c0bcacf

Edytowane przez erix

Opublikowano

Samochody  
  • Samochód w Driveclubie stworzony jest średnio z 260 tys. polygonów i stworzenie każdego zajęło około siedmiu miesięcy z wykorzystaniem około tysiąca zdjęć pojedynczej maszyny
  • W tworzeniu aut korzystano z programów do projektowania rzeczywistych pojazdów
  • Do uchwycenia idealnych dźwięków posłużono się szesnastoma mikrofonami jednocześnie (cztery dla samego wydechu)
  • Zależnie od wybranej kamery (z sześciu dostepnych) słuchamy pracy silnika z różnych miejsc
  • Korzystając ze wspieranej przez twórców kierownicy, nasze ruchy odzwierciedlane sa identyczne z tymi na ekranie

http://www.pssite.com/news-33594-pelen_dzbanuszek_szczegolow_na_temat_drivecluba__ktore_was_kompletnie_zaskocza.html

o DriveClubie

To tak odnośnie wróżb Horizona jako mistrza wyścigówek, myślę że wszystkie wyścigi (poza The Crew) mogą być niezłymi szpilami.

Opublikowano

Ps3 kupiłem dla FF XV i TLG, mam nadzieje że nie bede musial ps5 kupowac dla nich.

Szczerze współczuję, pewnie FF wyjdzie w tej generacji ale nie sądzę by nastąpiło to nie wcześniej jak pod koniec przyszłego roku. To tak optymistycznie :confused:

Opublikowano

o DriveClubie

To tak odnośnie wróżb Horizona jako mistrza wyścigówek, myślę że wszystkie wyścigi (poza The Crew) mogą być niezłymi szpilami.

Na E3 dowiemy się która gra robi lepiej.

ps Conker???? po proszę!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Samochody

• Samochód w Driveclubie stworzony jest średnio z 260 tys. polygonów i stworzenie każdego zajęło około siedmiu miesięcy z wykorzystaniem około tysiąca zdjęć pojedynczej maszyny
  • W tworzeniu aut korzystano z programów do projektowania rzeczywistych pojazdów
  • Do uchwycenia idealnych dźwięków posłużono się szesnastoma mikrofonami jednocześnie (cztery dla samego wydechu)
  • Zależnie od wybranej kamery (z sześciu dostepnych) słuchamy pracy silnika z różnych miejsc
  • Korzystając ze wspieranej przez twórców kierownicy, nasze ruchy odzwierciedlane sa identyczne z tymi na ekranie
http://www.pssite.com/news-33594-pelen_dzbanuszek_szczegolow_na_temat_drivecluba__ktore_was_kompletnie_zaskocza.html
o DriveClubie

No uwazaj na drodze bo jak wypadniesz z trasy do tego lasu z milionami drzew to ze trzy dni nie wyjedziesz.

#NewSonyExperience

Opublikowano

Milion drzew na trasie, tylko na Nadkosnoli. Ból dupki boty?

ilX7INB54QSsI.gif
Opublikowano

We watch as a car eases along a road; the game is in solo mode and the map is packed with traffic, lighting and atmospheric conditions, and Drivatars that are all unique to this particular session. With the press of a button, the game camera shifts around the front of the car (which is still moving) while the game transitions from solo mode to online play. In the space of half a sentence, the Drivatars are replaced with real players, and conditions and traffic are synced with an online session-in-progress. All the while the car is still cruising down the very same road, exactly where it was seconds before. Seamless, indeed."

To kontra 4 mikrofony na wydechu. Niech postaraja sie bardziej.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Milion drzew na trasie, tylko na Nadkosnoli. Ból dupki boty?

ilX7INB54QSsI.gif

kto normalny w grze wyścigowej jara się drzewami? 

Opublikowano

Fanboje PS4.Choć pewnie większość z nich odłoży gierkę już po paru dniach i tyle będzie z tego hype'u.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

no wpada ziomek, dajesz mu pada i mówisz "licz pniaki kurtyzano"

Opublikowano

Pytanie do fanów serii Final Fantasy:

Czy po obejrzeniu materiału z ostatniego e3 nadal czekacie na XV? Przyciąga waszą uwagę coś więcej niż sam tytuł? Przecież ten materiał wyglądał tragicznie. Cinematic ikspirjens od żółtych.

Opublikowano

@Kermit: to się nazywa "next gen experience" :D

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

ja dalej dosc ostroznie podchodze do tego drivecluba - roszady w zespole, prawie rok obsuwy od pierwotnej daty wydania....no nie wiem....i od pewnego czasu tylko i wylacznie reklamuja jej audiowizualia - zaprezentowany trasy zbyt podobne do siebie, jakies takie bez polotu - duzo prostych, malo zakretow....no nie wiem....z jednej strony to evolution studio, z drugiej jakies to wszystko takie bez ikry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.