Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wiem, ze teaser ale mogli troche wiecej pokazac ;P

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Przecież jakby więcej pokazali to Sony by anulowało pokazanie DC na konfie.

Opublikowano

nhxufj.gif

Wszystko sie w gifie zmiescilo :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wiem, ze teaser ale mogli troche wiecej pokazac ;P

Niech ktos szybko policzy ile jest drzew w tle I mozemy dyskutowac ktora gra lepsza.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nhxufj.gif

Wszystko sie w gifie zmiescilo :)

Pfffff tam nie ma nawet 100 drzew! Słabizna, gra na 6/10.

Opublikowano

zdecydowanie mniej - czyli werdyk pod wzgledem grafiki juz mamy!

Niedoze roznice na 360tce included.

Edytowane przez easye

Opublikowano

oprócz rozdzielczości i ilości klatek, kolejny parametrem będzie ilość drzew występująca w grze.

teraz nowa forza 1080p/60fps/568tree's on stage

Opublikowano

lhvpqb.gif

orly.gif

Ok. Wiemy już że DriveClub będzie najładniejszym racerem w tym roku, teraz pytanie która gra da więcej funu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

haha zobaczył pole i już odrazu wie, że będzie DC ładniejsze xD no może i będzie, zamknięte tory i nawet do tego lasu nie będzie można na grzyby pojechać :confused:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

haha zobaczył pole i już odrazu wie, że będzie DC ładniejsze xD no może i będzie, zamknięte tory i nawet do tego lasu nie będzie można na grzyby pojechać :confused:

To samo pisałem zobaczył 2-3 sekundy pola przy zachodzącym słońcu i on już wie;]

Opublikowano

Już to widzę jak w Forzie wjeżdżasz do lasu zwierzątka straszyć :confused:

Opublikowano

Wystarczy że widzę oświetlenie i kolorystykę, to Horizon na lekkich sterydach, będzie wyższa rozdzielczość, więcej detali, ale zamkniętych torów z DriveCluba nie przeskoczą.

Opublikowano

Oczywiscie, przeciez jak widzisz 60 klatek na 30fpsowym filmiku to nie ma bata, musisz sie znac na technikaliach.

Opublikowano

hahaha "in game" xD  dobre sobie

co ci znów nie pasi?

btw ktoś tutaj mówił, że mój post prawdy to było prowo, załączam kolejne foto na dowód 

H5unJem.jpg

Opublikowano

hahaha "in game" xD  dobre sobie

co ci znów nie pasi?

forzahorizon1jhi9b.jpg

forzahorizon3mdemj.jpg

dat ingame

Opublikowano

Wy po kilkudziesięciu sekundach gameplayu stwierdziliście, ze Order to nudne pif-paf. kto tu jest większym hipokrytą to już sam nie wiem.

Opublikowano

To samo pisałem zobaczył 2-3 sekundy pola przy zachodzącym słońcu i on już wie;]

No ale prawdę mówiąc logika podpowiada:

zamknięte trasy + mocniejszy sprzęt vs. otwarty świat i słabsza konsola...

Ale beton ma nadzieję!

Opublikowano

Wy po kilkudziesięciu sekundach gameplayu stwierdziliście, ze Order to nudne pif-paf. kto tu jest większym hipokrytą to już sam nie wiem.

pokaż mi gdzie tak napisałem

Opublikowano

Biq3jQs.jpg

czy gra ma paski jak the order?

Zapytaj swoich informatorów xD

Opublikowano

Oczywiscie, przeciez jak widzisz 60 klatek na 30fpsowym filmiku to nie ma bata, musisz sie znac na technikaliach.

Ale przeciez trolowanie teraz takie modne jest a wy dalej nic sie nie nauczyliscie.
Opublikowano

Normalnie wygląda co wy chcecie.

Opublikowano

Jak nie wiecie co to znaczy gigantyczny bul dupy to tu macie post Iraska z gejonli

Jak wam brakuje gier, to zawsze możecie wziąć przykład z naszego dawnego kolegi Maciomaniaka (judasz i sprzedawczyk - wyzwę od pedałów, jak się tu jeszcze pojawi) i kupić xbone - na powrót odnajdziecie frajdę i radość grania, a na jesieni czekają was takie wspaniałości, jak cross-genowa forca i ten balas od - również sprzedawczyków - Insomniac.

ktoś tu nie wziął tabletek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.