Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętam że Neo Plus nie wystawił tej grze oceny, nie będąc pewnym, czy to nazwać grą.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 592,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Dalibyście za VR 160-200 zł? Nie zapominajcie że na ocenę składa się także przelicznik cena/ czas gry. Sytuacje tą świetnie odzwierciedlają recenzję indyków i płatnych dlc w ekstrimie. 

Opublikowano

Nie grałem bo zjechali to ździebko i przyznali malutko miejsca na reckę w PE a wtedy się odkładało ciężko na pirackie pewniaki xD

Tak się kończy jak się słucha cienkich recenzentów.

W wieku ledwo kilkunastu lat , gdzie nawet cena za pirata była spora, jak najbardziej. W obsypanym hiciorami 99-00 roku nie było czasu i kasy na takie protoplasty indyków, przynajmniej w moim przypadku.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nie zapominajcie że na ocenę składa się także przelicznik cena/ czas gry.

I jaki to niby ma sens? Oczywiście, podkreślić kwestię cenową przy recenzowaniu zawsze warto, ale jak potem taka ocena uwzględniająca cenę gry ma się miesiące, a nawet lata po fakcie, kiedy często dorwać ją można za grosze? Patrzy potem taki przeciętny nieświadomy na swego ukochanego metacritica i rzuca na lewo i prawo cyferkami, nie mając pojęcia co tak naprawdę przełożyło się na taką a nie inną notę. Na tej samej zasadzie ten cały Ground Zeroes to żart, bo choć argument o absurdalnej cenie jak najbardziej jest istotny, tak nie powinien mieć swego odzwierciedlenia w umownej cyferce.

No ale potem wychodzi, że nawet w tym całym CW ludziki porównują bezsensowne i kompletnie sobie nierówne noty i średnie, nie mając pojęcia co tak właściwie się na nie przełożyło i jaka była argumentacja wystawiających. A potem się dziwią, że cała branża schodzi na psy...

Opublikowano

To się pojawiło już wczoraj a teraz ktoś sobie wymyślił, że to gra Bend. No i shinobi pisze, że ich gra nawet nie jest w fpp.

Opublikowano

Marzy mi się taki horror, jakieś srogie psycho w klimatach Beksińskiego.

Opublikowano

@ Suavek

Nie no wszystko się niby zgadza, ale na takie rzeczy recenzent nie patrzy. Taki dodatek fabularny, czy indyk na 2h za 80 zł to tego najlepszy przykład. Uważasz że takie Brothers A Tale Of 2 Sons z kampanią na max 3.5h zaslugiwało by na noty rzędu 8-9 kosztując 1.5 stówki? No imo nie bardzo. Ocenia się to co jest tu i teraz, a nie ile będzie warte za rok, albo u pirata na giełdzie.

Opublikowano

Kurde ciezko przez palce to przechodzi ale obawiam sie ze konfa Sony moze faktycznie tak wygladac, nastroju wcale nie poprawia fakt ze MS na bank skupi sie na grach.

Mam nadzieje ze bedzie tak jak na tym gifie, czyli niespodziewany twist :teehee:

tankskj7e.gif

Oby nasze swieto graczy w tym roku nie okazalo sie niczym wiecej niz ...

qOZ3jHr.gif

Oby, bo faktycznie skonczy sie tak ze E3 2014 to bedzie zapowiedz E3 2015 :ninja:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wiadomo, że to fejk.

Chociaż jak nie....

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Skąd takie słabe fejki bierzecie? :P

Opublikowano

Gdzie wg tego harmonogramu miałyby być się zmieścić prezentacje Destiny, MGS V, Project Cars, QTE 1886 oraz DC?

Opublikowano

Gdzie wg tego harmonogramu miałyby być się zmieścić prezentacje Destiny, MGS V, Project Cars, QTE 1886 oraz DC?

Już nie umiem wychwycić sarkazmu i poważnych postów w tym temacie. Internet mnie złamał.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Protip: To był sarkazm.

Opublikowano

BpjNGVtIEAAJnEv.png

HAHA będzie jak zwykle xDDDD Tak samo te pedałki z ningejdo xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mam bekę, że będą o sprzedaży mówić. Kogo to obchodzi?

Opublikowano

Przyznam, że wykonane na silniku LittleBigPlanet wygląda uroczo :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.