Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

z Twittera PlayStation Polska xD

BpsEQNhIYAAaUdD.png

możecie jutro nie iść na kartkowkę z przyry

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

ahahahha

#rekt

Opublikowano

ahahaha #sonytakiedobre. Właśnie to jest target playstation. 

Opublikowano

Przyda się bo facetka mnie u(pipi).

Opublikowano

Niestety target i jednej i drugiej konsoli, jest taki sam. Tej trzeciej też

Tej trzeciej nie, wystarczy że rodzic się wytłumaczy jak będzie odbierał dziecko ze szkoły.

Opublikowano

Z tą kartą od Sony to fail, powinno być zwykłe L4. W kraju papieża i cebuli dzieci i młodzież szkolna grają na PC. Konsole to luksus dla klasy pracującej/studiującej. Tak przynajmniej mi wychodzi na podstawie obserwacji znajomych i internetu.

Opublikowano

Ja sie chyba zapre i obejrze ta konfe Sony a jutro pojde nieprzytomny do robty.

Opublikowano

Ja sie chyba zapre i obejrze ta konfe Sony a jutro pojde nieprzytomny do robty.

Przyłączam się. Wysiedzieć do 3:00 przy RDR nie będzie trudno, a jestem coraz ciekawszy.

Opublikowano

Konsole to luksus dla klasy pracującej/studiującej. Tak przynajmniej mi wychodzi na podstawie obserwacji znajomych i internetu.

>konsole

>luksus

xD

Polska to jednak serio smutny kraj.

Całe życie wśród peasantów i na forum ekstrima to jakich masz mieć znajomych cnie?

Opublikowano

"z powodu masturbowania sie grami do godzin porannych"* brzmiałoby bardziej przekonująco

Opublikowano

Konsole to luksus dla klasy pracującej/studiującej. Tak przynajmniej mi wychodzi na podstawie obserwacji znajomych i internetu.

>konsole

>luksus

xD

Całe życie wśród peasantów i na forum ekstrima to jakich masz mieć znajomych cnie?

Adi, poważnie myślisz ze PC jest wyżej od konsol w hierarchii LUKSUSU?

Opublikowano

myśli że jak wydaje 2 kafle co pół roku na nowego geforca to jest w luksusowej klasie, błąd

Opublikowano

Nie wiesz jakich mam znajomych, na pewno nie wieśniaków. Z tym że Polska jest smutna pełna zgoda.

W dalszym ciągu funkcjonuje "komputer do nauki" i to mnie wkurza. Za te same pieniądze można kupić dziecku PS4 i laptoka.

Opublikowano

Można już coś gdzieś oglądać?

ign,gamespot czy cos?

Ktoś wie gdzie będzie najlepsza jakość?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

>konsole

>luksus

xD

Adi, poważnie myślisz ze PC jest wyżej od konsol w hierarchii LUKSUSU?

Zależy o jakim PC mówisz. Bo złomy z biedry kupowane przez januszy którzy nie mają pojęcia co kupują ale biorą bo na komunie do nauki bedzie to czysty plebs, zgadza się. I tacy właśnie później piszą na forach że coś nie działa po czym kupują konsole i 4 mln Watch Dogsów.

Natomiast jakikolwiek gamingowy PC składany z głową stoi wyżej od konsoli, chyba nie ma co do tego wątpliwości. Sami piszecie, że sprzęt jest drogi i mało kto go posiada. Przyznajecie elitarność sprzętowi żeby teraz pisać że to jednak kosnole są luksusowe.

Nie mówię już nawet o osobach dla ktorych sprzęt komputerowy to hobby tak jak dla niektórych samochody. Bawią się w robione na zamówienie obudowy, chłodzenia wodne i backplate'y do kart.

@aux

Mam nadzieje, że rozumiesz, ze mowiąc (console) peasant mam na mysli konsolowiec. Nie wieśniak. Nie określam tak ludzi ze względu na to z jakiego regionu pochodzą, żeby była jasność ;)

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Natomiast jakikolwiek gamingowy PC składany z głową stoi wyżej od konsoli, chyba nie ma co do tego wątpliwości. Sami piszecie, że sprzęt jest drogi i mało kto go posiada. Przyznajecie elitarność sprzętowi żeby teraz pisać że to jednak kosnole są luksusowe.

Nie mówię już nawet o osobach dla ktorych sprzęt komputerowy to hobby tak jak dla niektórych samochody. Bawią się w robione na zamówienie obudowy, chłodzenia wodne i backplate'y do kart.

@aux

Mam nadzieje, że rozumiesz, ze mowiąc (console) peasant mam na mysli konsolowiec. Nie wieśniak. Nie określam tak ludzi ze względu na to z jakiego regionu pochodzą, żeby była jasność ;)

W naszym kraju decyduje i tak głównie cena gier. 200 zł to za dużo jak na kieszeń większości rodziców + w przypadku konsol nie można wciskać kitu że do nauki.

Opublikowano

Adi, konsole zawsze będą bardziej luksusowe od PCtów, nawet PS2 będzie bardziej luksusowe od Twojego PC.

Ale to trzeba patrzeć na to innymi kategoriami niż fpsy.

Botki ready?

cEeiwC2.png

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

BpsEQNhIYAAaUdD.png

Oficjalnie potwierdzona klęska wizerunku sonybota.

Opublikowano

(pipi)a #pcnikogo. blacharze spadać grać w lola i dajcie dla szlachty spokojnie czekać na wdeptanie w ziemie M$ przez SONY. 

Opublikowano

Nadrasa graczy PC ma w du,pie te śmieszne zapowiedzi zapowiedzi, co tam macie grane na E3, klapki? DriveClub? Rok temu też przecież był xD. The Last Guardian? (pipi) serio? Ta gra sprzedawała PS3. The Last of Us HD? No wybaczcie, ograłem na moim PS3, fajna gierka, ale polecam 4x tańszą konsolę do ogrania tego, nie musisz kupować PS4 by to ograć. Że niby GOTY online? Na PS3 przynajmniej za darmo i samej wersji PS3 sprzedało się więcej niż PS4 jest w domach, lol.

Nie, my zamiast jarać się co tam jeszcze przesuną na następny rok i odkopywać z grobu 15-letnie serie (niektórzy nawet o Crashu fantazjują i Medievalu [*]) po prostu mamy gierki. I to trochę bardziej zróżnicowane niż szare trzecioosobowe pif-paf i wyścigi.

https://www.youtube.com/watch?v=gCE0U7J65yU

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

BpsEQNhIYAAaUdD.png

SROTFL

a jutro po szkole stara przyjdzie z usprawiedliwieniem do szkoły o treści

"proszę usprawiedliwić nieobecność syna na dzisiejszych zajęciach, gdyż nie miał siły wstać z łóżka a poduszka była pełna łez"

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Oranżada Hellena żółta i czerwona przygotowane. :yes:

Opublikowano

small_1344851428.jpg

No to już jest przegięcie. Niech ta firma w końcu zdechnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.